Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Madelon Schreven Kerkhoff
23-07-2018

Handige site

Madelon Schreven Kerkhoff
23-07-2018

Snell reaktie

Madelon Schreven Kerkhoff
23-07-2018

.

Matthijs
23-07-2018

@

Esther
23-07-2018

snelle levering

Esther
23-07-2018

prima ;levering

Petra Boontjes
23-07-2018

Snel ! Geen enkele klacht.

John Lots
22-07-2018

Snelle goedkeuring en bevestiging, dus snelle uitbetaling mogelijk. (en vaak nog een leuke kortingscode ook, zodat je beter uitkomt dan de bijna standaard 10% korting als je direct bij het restaurant besteld). En zowiezo is 1 euro cashback heel erg netjes..

Arie Oprins
22-07-2018

Prima

Arie Oprins
KLM
22-07-2018

Prima

Niels
20-07-2018

Binnen 3 weken goedgekeurd, snel! En hoge cashback

Robert
20-07-2018

Nadat het artikel bevestigd was voor ontvangst ,werd de cashback snel uitbetaald.

Robert
20-07-2018

Zodra bevestigd is dat je het artikel hebt ontvangen ,wordt de cashback snel uitbetaald.

Niels
18-07-2018

mooi meegenomen

Niels
18-07-2018

Snel, hoge cashback

Niels
18-07-2018

Snel

Marc Schulte
BCC
18-07-2018

Mooie deals af en toe! Snelle cashbacks ook op aanbiedingen.

W.Brink
16-07-2018

Top

J. uit V.
16-07-2018

Toppie

Jaleesa Holtjer
11-07-2018

Ik vind 38cent wel weinig voor bedrag van 7 euro. Maar de goedkeuring was snel en het is al fijn dat iets terug krijgt. Leuk concept dit

ahmet
11-07-2018

lekker snel

ahmet
11-07-2018

goed

J
11-07-2018

altijd goed en snel

Monique Van Bruggen
11-07-2018

Gemakkelijke website, netjes 1 euro terug.

Truus Meijer-van Den Berg
10-07-2018

Altijd leuk

Truus Meijer-van Den Berg
10-07-2018

Mooi

Truus Meijer-van Den Berg
10-07-2018

Ze zijn al zo goedkoop

J
09-07-2018

Snel gegaan! top!

J. Werdmuller
06-07-2018

Toppie

J
05-07-2018

top

marisca dikkeboer
04-07-2018

Super snelle afhandeling.

Vincent
03-07-2018

snel

MCV
01-07-2018

Snel en accuraat.

Nancy
01-07-2018

goed

Nancy
01-07-2018

snel

Nancy
01-07-2018

snel

Marc Schulte
28-06-2018

Prima geregeld, product is netjes geleverd, goed verpakt, bezorging duurt vaak een paar (2/3/4) dagen, maar het scheelt een hoop in de prijs voor sommige spellen. En op deze site spaar je ook nog een soort loyaltypunten dus extra bonus.

Marc Schulte
28-06-2018

Lekker bedrag. Op een abbonnement wat al goed in de bonus was, 460 euro per jaar voor 50 mb glasvezel, interactieve tv met opnemen en telefoon, gratis installatie etc. Dan eindig ik op 395 euro totaal voor het eerste jaar. Volgend jaar zien we wel weer verder.

Thijs
28-06-2018

Snel en goed

Peter
28-06-2018

Snel goedgekeurd.

Peter
28-06-2018

Redelijk snel goedgekeurd.

Peter
28-06-2018

Snel akkoord!

Tugba
27-06-2018

Snel geleverd

Tonnie Klink
27-06-2018

xx

Rick
26-06-2018

-

Matthijs
25-06-2018

Top

I.M.M van Dijk
25-06-2018

Top

jorg
25-06-2018

Super

Sabrina
25-06-2018

snelle verzending

Sabrina
25-06-2018

snelle verzeding en mooie producten. Zal hiet zeker vaker bestellen