Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Erwin Korsman
22-03-2016

Super snelle cashback bevestiging en natuurlijk
altijd snelle levering van coolblue!

Ward Dijkhuis
20-03-2016

+++

Thomas B
28-02-2016

Snel en goed geregeld.

Marsha Monster
27-02-2016

Ultravlugge besvestiging, goedkeuring en uitbetaling, iedere keer als ik bij Zooplus bestel!

chris beijk
21-02-2016

Insta-bevestiging. Heeft ca. 3 maanden geduurd voordat de cashback was goedgekeurd voor uitbetalen.

Wim Valken
13-02-2016

Lekker snel internet via de KPN, daar kan Ziggo een puntje aan zuigen. Prima acties met altijd veel voordeel. Ik ben er blij mee.

Samantha Raaphorst
10-02-2016

Snelle bevestiging en snel goedgekeurd voor uitbetaling!

Paul Hofman
08-02-2016

Al 2 keer iets besteld en beide keren niet alleen snel geleverd, maar ook de cashback zeer snel goedgekeurd.

C. Telgenkamp
20-01-2016

erg blij met deze cashback.

Kees Gelder
05-01-2016

Toch wel gaaf, ik ben altijd een beetje sceptisch met dit soort sites.
Ik had een hoekbank op het oog bij de Otto, en vorige week via deze site mooi ruim 44 euro op mijn rekening gestort gekregen. De levertijd van een bank is 8 weken, de cashback is er eerder dan de bank. ;-)

m bos
30-12-2015

prima webshop met goede prijzen. duidelijke informatie mbt de status van de bestelling.
na een vraag ook zeer snel antwoord.

Zhongquan Lu
12-12-2015

Order made easily, fast delivery, i like to use this webside

Ronald Bergacker
HP
09-12-2015

Nadat de bestelling geplaatst was, werd de bevestiging al snel goedgekeurd.
Daarnaast ook nog eens een snelle uitbetaling.

Jamy Mahabier
06-12-2015

Cashback direct na de bestelling bevestigd en 5 dagen later betaald, niets te klagen dus.

Minpuntje van Centralpoint is wel dat ze alleen tijdens kantooruren thuis leveren.

Jamy Mahabier
HP
06-12-2015

Prima. Ik heb een kortingsbon gebruikt en de cashback alsnog gekregen.

Gijs Engels
16-11-2015

Prima actie!!!

Ik had mijn twijfels, maar uitbetaling wordt daadwerkelijk uitgevoerd. Echt wel veel voordeel. Vooral in combinatie met het totaalpakket! Tot volgend jaar ;)

Bob Schalke
HP
06-11-2015

goede uitleg, snelle afhandeling en uitbetaling. gewoon snel verdiend! dank!

Paul Kuijper
26-10-2015

Ik ken geen betere cashbacksite dan cashbackxl.nl

C Van Heusden
16-10-2015

Super geregeld!
Via Cashbackxl gekocht bij VT wonen en direct bevestigd en binnen een maand goedgekeurd! Ga ik zeker vaker doen.

Melanie Linnekamp
07-10-2015

Super webshop! Keuze uit heel veel verschillende producten en altijd een snelle service.

Joost van Proosdij
22-09-2015

Top! snel bezorgd en alles gewoon snel!

Ingrid S
11-09-2015

Cashback van Ah werkt prima! aanrader!

Mark Hartogsveld
04-09-2015

Goedkeuren duurde even. Maar verder correct afgehandeld uit uitbetaald!

Sjoerd Prins
29-08-2015

Wat een fantastisch gebeuren: al een goede deal bij Schipholtickets, en dan ook nog eens de hoogste Cashback! De vakantiepret wordt alleen maar meer op deze manier!

m ozdemir
21-08-2015

Hele snelle goedkeuring. Tot nu toe erg tevreden!
Ik heb het nog niet laten uitbetalen.

Joost van Proosdij
11-08-2015

Zeer fijn dat er nog goedkope providers zijn! geen dure minuten of beltegoed dat erdoorheen vliegt, gewoon duidelijke tarieven zonder uitzonderingen en heel erg goed bereik!

Duckje van der Ploeg
10-08-2015

is betaald maar duurde absurt lang voordat het werd uitbetaald

Duckje van der Ploeg
10-08-2015

Was weer prima geregeld uitbetaling ook best snel na ongeveer 3 weken

Bas de Regt
05-08-2015

Super geregeld, makkelijk verdiend! Dankuwel Cashbackxl.nl (en Ziggo)!

Jan-Willem van Velzen
26-06-2015

Uitkering cashback al na 2 weken. Snelle verzending en goede lage prijs. Zelfs een zakje Haribo erbij voor de persoonlijke touch.

Linda Hummel
C&A
02-06-2015

Snelle levering, goede communicatie met bevestiging van bestelling.

Dirk Guijt
14-05-2015

Top geregeld!

Dirk Guijt
14-05-2015

Top geregeld!

Dirk Guijt
14-05-2015

Top geregeld!

Patrick Roubos
13-05-2015

Groot aanbod, helaas is de snelheid waar mee je de artikelen ontvangt wat langzaam.

Jamy Mahabier
03-05-2015

Eerst werd de cashback niet geregistreerd, maar na enige mails over en weer met Ditmar van Cashback XL en heel lang wachten op Zilveren Kruis kwam het uiteindelijk toch goed.

Thomas van Megen
29-04-2015

Ik vind Nedgame.nl een goede website met een goed geprijsd aanbod.

De extra 3% cashback meenemen is tot nu toe altijd gelukt, wat uiteindelijk dus weer een aantal euro's bespaart.

R. Goedhart
16-04-2015

Cashback binnen een dag bijgeschreven, top!!!

Kay -
09-04-2015

Cashback werd snel bevestigd en na een maand uitbetaald.

Kay -
09-04-2015

Mooie korting op zorgverzekering. Cashback werd na 2 maanden en 13 dagen goedgekeurd.

Willem Den Heeten
27-03-2015

Toch vier tientjes extra door cashbackxl bij de overstap naar een andere energiemaatschappij. Toffe site!

Duckje van der Ploeg
19-03-2015

De snelheid betalingen is niet echt snel duurde bijna 3 maanden. De hoogte van de Casback is wel prima !

Duckje van der Ploeg
19-03-2015

Nou supersnel alles afgehandeld na 10 dagen was het al goedgekeurd en kon ik het opnemen. Stukken sneller als sommige andere bedrijven waar je soms wel 3 a 4 maanden moet wachten

Martijn Lukaart
19-03-2015

9 December aangevraagd, nu pas goedgekeurd, 3 maanden en 10 dagen later pas,...erg traag.

Ik ontving ook pas op 26 januari mijn polisblad.

Al met al kan dit beter, maar 60 EUR is toch weer mooi meegenomen en de premie is erg laag.

Antje Kreisel
13-03-2015

Snelle goedkeuring en snel uitbetaald. Top bedrijf!

Antje Kreisel
13-03-2015

Altijd snel bevestigd en uitbetaald. Top bedrijf!

Antje Kreisel
13-03-2015

In eerste instantie geen cashback bevestigd. Na cashbackclaim snel afgehandeld.

Roel Lahaye
05-03-2015

werkt perfect! hiermee krijg je dus extra korting. deze spaar je op en laat je later uitbetalen.

Jan-Willem van Velzen
25-02-2015

Reisverzekering.
Snelle bevestiging en binnen een paar weken na ingang van de polis de cashback binnen, erg snel dus, prima!

Jan-Willem van Velzen
25-02-2015

Van CashbackXL d snelle bevestiging.
En van Mediamarkt 3 Feb besteld en 20 Feb de cashback al akkoord, dat is snel!.