Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Jan de B
12-11-2019

Snelle bevestiging en uitbetaling!

J uit V
11-11-2019

Top

j uit V
11-11-2019

Top

j uit V
11-11-2019

top

Shivani
11-11-2019

Snelle afhandeling. Bedankt! :)

Shivani
11-11-2019

Snelle afhandeling. Bedankt! :)

Kader Ardic
11-11-2019

Snelle afhandeling.

Queenie Breek
11-11-2019

prima service

Queenie Breek
11-11-2019

prima service

Freek
11-11-2019

Top

Freek
11-11-2019

Fijn

Nathaniel
10-11-2019

Snelle verwerking.

Nathaniel
10-11-2019

Cashback niet geregistreerd. Claim snel verwerkt.

Nathaniel Sambo
10-11-2019

Laptop besteld. Cashback snel goedgekeurd.

Philip
10-11-2019

Prima!

Philip
10-11-2019

Prima!

Philip
10-11-2019

Prima!

antoon
09-11-2019

Wissel.nl is een mooie bespaar site om goedkoop cadeaukaarten te kopen, ik heb hierdoor al veel op mijn online aankopen en restaurant-uitgaven kunnen besparen, heb ik probleem met een aangekochte cadeaukaart dan lossen ze probleem ook op! Echt een top site

saskia stammis
08-11-2019

Top!!!!

saskia stammis
08-11-2019

Dank jullie!!!

Meint
07-11-2019

Goed

Queenie Breek
06-11-2019

prima

Queenie Breek
06-11-2019

wat trage goedkeuring wel prima cashback

Queenie Breek
06-11-2019

Hoge cashback!

Queenie Breek
06-11-2019

hele snelle bevestiging

Queenie Breek
06-11-2019

Gaat iedere keer mis. Cashbackxl is coulant en keurt mijn cashback na een claim alsnog goed, maar niet omdat Dennisdeal erachter staat. Laatste keer dat ik bij hen besteld heb, ben er klaar mee.

Queenie Breek
06-11-2019

hele snelle bevestiging

Queenie Breek
06-11-2019

hele snelle bevestiging

Queenie Breek
06-11-2019

hele snelle bevestiging

Nancy
06-11-2019

Bij drogisterij.net hebben ze een paar producten die ik hier bij de drogist niet kan vinden. Die producten hebben een goede prijs. Daarom bestel ik toch wel regelmatig hier. De site heeft een onhandige zoekfunctie waarbij je veel irrelevante resultaten krijgt.Verzendkosten zijn hoog of je moet voor meer dan 35 euro bestellen. Ze hebben weleens een behoorlijke fout gemaakt bij mijn bestelling wat tot 3x toe verkeerd ging. Uiteindelijk opgelost en een doosje chocolade gekregen met verontschuldiging. Tegenwoordig klopt het altijd als ik iets bestel.

I.M.M van Dijk
06-11-2019

Top

PS
05-11-2019

Moest een cashback claim doen om mijn geld te krijgen.
De cashback van een 2de abonnement (2 weken) later, laat ook op zich wachten(meer dan 3 maanden).

rick
04-11-2019

probleemloos

Floor
04-11-2019

Snel en makkelijk.

Jan Adriaanse
04-11-2019

Goed en snel!

Bjorn Krijgh
04-11-2019

ok

Jeroen Werts
04-11-2019

A+++

Johan
04-11-2019

Hele snelle keuring, top!

Ruud
03-11-2019

Het werkt nog echt ook.

Bart
02-11-2019

Prima

Jordy v
01-11-2019

Top!

Jan Duursma
01-11-2019

JBL Speaker, zoon helemaal blij. Goede geluidskwaliteit

Herman
31-10-2019

Scherpe prijzen en korting snel goedgekeud

rob
31-10-2019

Snel geregeld.
Leuke cadhback

Steven
31-10-2019

Snel en duidelijk

Peter
29-10-2019

.

Harry de Bruijn
29-10-2019

Zeer snelle goedkeuring

Marloes
27-10-2019

Twee boekingen geplaatst op dezelfde dag. De ene cashback duurt veel langer dan de ander bij Booking.com

anne
27-10-2019

Snel

Niels Van Groenendaal
27-10-2019

duurt wat lang, maar gaat wel goed