Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Bram Bovens
05-08-2020

Binnen de beloofde tijd.

Steven Van Zimmeren
04-08-2020

Cashback bijzondersnel terug

Steven Van Zimmeren
04-08-2020

Snel en goed

Emiliya
04-08-2020

Altijd goed bij deze winkel.

Emiliya
04-08-2020

Goedkeuring van Aliexpress duurde iets lang maar uiteindelijk was alles OK.

J Jongejan
03-08-2020

Sinds de laatste paar bestellingen bij Conrad wordt de cashback in zijn volledigheid niet meer geregistreerd.

 

Reactie CBXL: De cashback voor Conrad werkt wel voor andere gebruikers. Als het niet geregistreerd is, kun je het beste een claim aanmaken in Mijn Account. MOgelijk kunnen wij dan alsnog de cashback ontvangen voor jou. ^CBXL

Joshua
03-08-2020

Altijd mooie cashbacks bij Independer!

Coen
03-08-2020

snel bevestigd

Patrick
03-08-2020

Ruime keus aan artikelen en snel geleverd

I.M.M van Dijk
02-08-2020

Top

I.M.M van Dijk
02-08-2020

Top

I.M.M van Dijk
02-08-2020

Top

I.M.M van Dijk
02-08-2020

Top

I.M.M van Dijk
02-08-2020

Top

Bjorn Krijgh
02-08-2020

top

Bjorn Krijgh
02-08-2020

top

Bas
01-08-2020

prima zonnebril , licht en sterk

J
31-07-2020

Snel

J
30-07-2020

Beter dan verwacht!!

Tonnie Klink
29-07-2020

top loterij

.
29-07-2020

Snel goedgekeurd

.
29-07-2020

Snel goedgekeurd

AM
28-07-2020

Mooie cashback voor een eerste online aankoop bij Plus.

AM
28-07-2020

Super!

Erik
27-07-2020

Perfect!

Patrick Jonker
27-07-2020

Jammer geen 1 euro casback soms erro geen cashback

Lars
26-07-2020

Goed

Oleksii
24-07-2020

Werkt prima!

Jolanda
24-07-2020

goede webshop, snelle levering

Jolanda
24-07-2020

fijne duidelijke energieleverancier. Overstap prima verlopen

Erik
23-07-2020

Info over de voortgang bij Youfone kan beter.

Erik
23-07-2020

Perfect!

Erik
BCC
23-07-2020

Perfect!

Stefan Markx
23-07-2020

Ik koop geen artikelen meer bij conrad via Cashbackxl, dit is zinloos omdat cashback niet wordt geregistreerd en claims niet zijn toegestaan.
Bestelling via Chrome zonder adblocker oid werkt niet!

 

Reactie CBXL: Hi Stefan, we doen dagelijks cashbacks bij Conrad voor andere gebruikers. Check anders nog een keer https://www.cashbackxl.nl/hoe-werkt-het, het zou namelijk gewoon moeten werken. vr. groet, Ditmar

Boyd Oversier
22-07-2020

goede actie snel toegewezen.

Ruben Janse
22-07-2020

Mooi bedrag, goedkeuren duurde wel ruim anderhalf keer zolang als de indicatie aangaf. Dit kan met corona te maken hebben, want na zo'n 3,5 maand werd het goedgekeurd. Top!

j
22-07-2020

goed

Anton van den Hoeven
20-07-2020

2de keer besteld bij Vitamins.nl en de korting wordt weer erg snel goedgekeurd. Top.

Anton van den Hoeven
20-07-2020

Duurt even voor de goedkeuring er kwam maar binnen is binnen. Toch leuk die extra korting op een "ABOUT YOU" jasje dat al 70% was afgeprijsd.

Anton van den Hoeven
20-07-2020

Prima, zeer snelle goedkeuring (2dgn) door Vonroc

Anton van den Hoeven
20-07-2020

Toch nog vrij snel goedgekeurd door AliExpress.

Stefan Heinen
20-07-2020

Na claim toch alsnog goedgekeurd

Ben
20-07-2020

In eerste instantie geen melding ontvangen. Maar na een claim te hebben ingediend snel uitbetaald.

Ben
20-07-2020

Cashback netjes ontavngen. Goed geregeld!

Ben
20-07-2020

Sinds enkele maanden krijg je geen bevestiging meer, dus moet je steeds een claim indienen. De bemiddeling door CashbackXL is goed. Maar mocht je 2 keer achter elkaar bestellen dan kan er maar 1 claim in behandeling worden genomen. Blijft raar dat het niet goed werkt ....lijkt wel een ontmoediging vanuit Viking!

Marcel
19-07-2020

Cashback tijdspad verlopen zoals aangegeven. netjes dus!

Marcel
19-07-2020

tijdspad verlopen zoals aangegeven. netjes dus!
Fijne (web)winkel, goede en snelle service.

Marcel
19-07-2020

tijdspad verlopen zoals aangegeven. netjes dus!

Marcel
19-07-2020

tijdspad verlopen zoals aangegeven. netjes dus!

Tonnie Klink
19-07-2020

heerlijk eten