Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Jolanda de Graaf
24-06-2019

Prima!

Freek
24-06-2019

Laatste keer 1 euro :

Freek
24-06-2019

yay!

Nicole
24-06-2019

Ik heb 2 claims ingediend. Eentje van bijna 100 Euro en 340 Euro. En ik krijg 1,57? Dat moet 7,5 Euro zijn? Er zijn er 2 goedgekeurd en ik zie er maar eentje.

 

Reactie CBXL: Beste Nicole, de cashback bij eBay varieert tussen de 0,5% en 5%, afhankelijk van het product wat je koopt. Je ontvangt dus niet altijd 5%. Dit geven wij ook aan bij de voorwaarden op https://www.cashbackxl.nl/webshops/ebay. vr. groet, Ditmar


****

Micky van Gerwen
23-06-2019

Top!

Micky van Gerwen
23-06-2019

Top!

Kevin Engelen
23-06-2019

Goed en snel

Niels Van Groenendaal
22-06-2019

fast

Niels Van Groenendaal
22-06-2019

slow

saskia stammis
22-06-2019

Altijd online aankopen doen met Cashback XL!

saskia stammis
22-06-2019

Dank jullie!

saskia stammis
22-06-2019

Cashback is een fijne site!

saskia stammis
22-06-2019

Werkt perfect!

saskia stammis
22-06-2019

Prettig!

saskia stammis
22-06-2019

Werkt goed!

saskia stammis
22-06-2019

Super!

Neena Doungnin
22-06-2019

alles ging goed,

L
21-06-2019

Snel, simpel, geld terug :)

Rob
20-06-2019

Snelle afhandeling van de cashback, zeer tevreden!

J
20-06-2019

NIce!

J
20-06-2019

stapelt lekker op zo

Tonnie Klink
19-06-2019

Top loterij

Kevin Engelen
18-06-2019

Snel en goed

Kevin Engelen
18-06-2019

Goed

William
18-06-2019

Heerlijk bedragen ontvangen van het verlengen van mijn abonnement dat ik toch al zou doen!

William
18-06-2019

Altijd goed!

William
18-06-2019

Prima!

Steven Van Zimmeren
17-06-2019

Snel gedaan

Steven Van Zimmeren
17-06-2019

Snel

Esther
17-06-2019

Supersnel goedgekeurd, top!

Jan
16-06-2019

Oké

Jan
16-06-2019

Top

Stefan
16-06-2019

Mooie vergoedingen, snelle verzending.

I.M.M van Dijk
16-06-2019

Top

I.M.M van Dijk
16-06-2019

Top

I.M.M van Dijk
16-06-2019

Top

I.M.M van Dijk
16-06-2019

Top

Jarmo
15-06-2019

Zeer snel met goedkeuren

Tim
15-06-2019

De Cashback was heel vlot goedgekeurd!

Herman
15-06-2019

Lampen waren elders online goedkoper zonder cashback

Emma
14-06-2019

Top

Tonnie Klink
14-06-2019

top

Emma Brink
13-06-2019

prima!

Emma Brink
13-06-2019

top

Tugba
13-06-2019

Mooi bedrag uitbetaald. En ook nog gratis aansluiting

Mijntje Minty
13-06-2019

Nog geen 1 procent van de aanschafwaarde!

 

Reactie CBXL: Hi Mijntje, de cashback kan inderdaad laag zijn. het volgende geven wij ook aan op de pagina van eBay: "De cashback is afhankelijk van het product wat je koopt. Deze is max. 5% en min. 0,5%.". ^Ditmar

marisca dikkeboer
13-06-2019

Snelle uitbetaling

Roza Monteyro
12-06-2019

always a pleasure

j uit v
12-06-2019

hele kleine vis ';-)

j uit v
12-06-2019

fijn geregeld, Top.