Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Kees
28-11-2020

Super snel geregeld van uitbetaling

Kevin Engelen
28-11-2020

Enorm snel

Martin
28-11-2020

Super

F
27-11-2020

Snel bevestigd en gekeurd

F
27-11-2020

Snel bevestigd en gekeurd

F
27-11-2020

Snel bevestigd en goedgekeurd!

F
27-11-2020

Snel goed gekeurd en bevestigd

F
27-11-2020

Super snel goedgekeurd

Bart
27-11-2020

Prima

Bart
27-11-2020

Prima

Rob
27-11-2020

Snelle goedkeuring.

Rob
27-11-2020

Snelle goedkeuring/service.

Harold
26-11-2020

Snelle afwikkeling

E
26-11-2020

Prima

E
26-11-2020

Prima

Maayke Rothengatter
26-11-2020

Hele snelle goedkeuring (na 9 dagen al)

Niels Van Groenendaal
25-11-2020

top

Nancy
25-11-2020

Overzichtelijke site met goede aanbiedingen. Pakje snel in huis, goed verpakt. Cashback snel gekeurd

Shaieb
25-11-2020

Weer een snelle afhandeling van de cashback bij Thuisbezorgd.nl

I.M.M van Dijk
25-11-2020

Top

J.Cao
25-11-2020

cashback

Kevin Engelen
25-11-2020

Snel

Maikel Gooding
24-11-2020

Wow... binnen 2 dagen bevestigd en goed gekeurd. Dat was heel snel. En inderdaad 50% korting ontvangen.

Nina
23-11-2020

Duurt 4 maanden en de eis voor het uploaden van een rekening is erg ingewikkeld en omslachtig.

 

Reactie CBXL: Het uploaden van een factuur is alleen nodig als je een claim indient voor Ben. Als de cashback direct geregistreerd wordt, is dit niet nodig.

James
23-11-2020

Goede betrouwbare provider voor wat betreft internet en TV. Cashback was ook snel geregeld.

Maaike
23-11-2020

Goedkeuring heeft zoals op de site van Cashback staat vermeld 2 maanden geduurd, netjes aan gehouden.

Maaike
23-11-2020

.

Maaike
23-11-2020

.

Maaike
23-11-2020

.

Maaike
23-11-2020

.

Maaike
23-11-2020

.

Maaike
23-11-2020

.

Maaike
23-11-2020

.

Maaike
23-11-2020

Cashback is snel goedgekeurd

Maaike
23-11-2020

Cashback is snel goedgekeurd, Top!

Maaike
23-11-2020

Cashback is snel goedgekeurd, top!

Maaike
23-11-2020

.

Maaike
23-11-2020

Super, cashback is snel goedgekeurd

Mooki
23-11-2020

Snel en simpel.

Herman
21-11-2020

alles snel geregeld

Jonathan
20-11-2020

Snel, automatisch afgehandeld. :)

KG Hoos
20-11-2020

Nog niet ontvangen

huib
20-11-2020

Top service

Danny Heesakkers
20-11-2020

top

Willem
20-11-2020

Snel bevestigd en goedgekeurd. Lekker vlees en goed geleverd + goed verpakt!

Willem
20-11-2020

Heel snel bevestigd en goedgekeurd. Had ik dit eerder geweten dan had ik zo veel geld kunnen besparen

Faruk
V&D
19-11-2020

Netjes en eerlijk

Faruk
19-11-2020

Netjes en eerlijk

Maayke
17-11-2020

Altijd probleemloos cashback ontvangen over mijn aankopen bij de Hema

Tugrul
16-11-2020

Snelle en duidelijke afhandeling