Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Ernst Houtgast
24-05-2018
Zeer snelle goedkeuring
J
23-05-2018
duurt wel lang
P.S.
22-05-2018
Bevestiging betaling binnen een maand, netjes.
J
21-05-2018
gaat snel
Tonnie
19-05-2018
Super snelle levering, keurig netjes verpakt
Lizzy Van den Brand
19-05-2018
-
Tonnie
18-05-2018
Super leuke actie en super leuk om mee te spelen
Nancy
18-05-2018
ok
Nancy
18-05-2018
ok
Nancy
18-05-2018
snelle goedkeuring
J
17-05-2018
Prima!
J
17-05-2018
Prima!
Chelsey Bloemberg
15-05-2018
top
Chelsey Bloemberg
15-05-2018
top
Chelsey Bloemberg
15-05-2018
TOP!!
Bart
15-05-2018
correcte terugbetaling & OK wat betreft goedkeuringstermijn
Seri Lynne
15-05-2018
Snel
Tonnie Klink
15-05-2018
Zeer snel
J
15-05-2018
duurt wel even
Gertjan van den Bulk
15-05-2018
Cashback snel goedgekeurd
Gertjan van den Bulk
15-05-2018
Cashback snel goedgekeurd
Chelsey Bloemberg
14-05-2018
Top
Nancy
14-05-2018
snelle goedkeuring
Anoniem
13-05-2018
Tevreden zoals meestal. Alleen zou het fijn zijn als duidelijker op de website wordt vermeld wat de levertijd naar o.a. Belgie is, voor hoe laat je dan de kaart moet maken.
Mar Bos
13-05-2018
Goede actie! de producten waren ook nog eens afgeprijsd. Dus een goede deal!
Johan Kokke
12-05-2018
geweldige webshop die alles heeft voor bijna alle huisdieren die je maar kan verzinnen. ze hebben hun eigen spaarsysteem waarmee je kan aangeven hoeveel je per bestelling wilt besparen. ik haal hier alles voor mijn konijn en kat. in 1 woord, top!
C
11-05-2018
Top
Niels
11-05-2018
Snelle toekenning van de cashback!
Niels
11-05-2018
Duurde onwijs lang voordat de cashback was toegekend. Daarentegen is de cashback altijd mooi meegenomen!
J. uit V.
10-05-2018
Super vlot
Tonnie Klink
07-05-2018
Goed
Tonnie Klink
07-05-2018
Goed
Jess
07-05-2018
snel binnen!
Jess
07-05-2018
gaat snel! top
Jess
07-05-2018
supersnell
Arie Oprins
02-05-2018
Snel
Arie Oprins
02-05-2018
Snel
Truus Meijer-van Den Berg
01-05-2018
Snel geregeld
Truus Meijer-van Den Berg
01-05-2018
Prima
Winston Gharbharan
30-04-2018
abonnement afgesloten via CashbackXL en later de cashback ontvangen. Top!
Bote
30-04-2018
Mooi meegenomen deze korting :)
AA
29-04-2018
Altijd snel en volledig!
Chelsey Bloemberg
28-04-2018
Top
I.M.M van Dijk
28-04-2018
Super
I.M.M van Dijk
28-04-2018
Top
I.M.M van Dijk
28-04-2018
Super
I.M.M van Dijk
BCC
28-04-2018
Super
I.M.M van Dijk
28-04-2018
Top
I.M.M van Dijk
28-04-2018
Top
Pieter
27-04-2018
Oorspronkelijk werd de cashback niet geregistreerd maar na een mailtje heeft Ditmar dit snel en correct rechtgezet. Top website!