Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
HL
18-07-2019

Nvt

Konings194
17-07-2019

Ik had de app via CashbackXL gedownload en een bestelling gedaan zoals er stond. Maar kreeg alleen maar 1 euro ipv 6 euro?

HL
17-07-2019

Prima geregeld

Jhoerit van Putten
16-07-2019

jammer dat het niet meer mogelijk is

Petra Walinga
16-07-2019

top

Petra Walinga
16-07-2019

altijd snel bevestiging

Petra Walinga
16-07-2019

altijd snel bevestiging

Robert Polman
15-07-2019

Top weer

Robert Polman
15-07-2019

Wederom goed

Robert Polman
15-07-2019

Wederom goed

Daan
15-07-2019

Netjes verwerkt

Micky van Gerwen
14-07-2019

Top

Chantal
14-07-2019

uitbetaling duurde 6 weken.

jasper
13-07-2019

top

J uit V
13-07-2019

☼☼☼ ☼☼☼ ☼☼☼

J uit V
13-07-2019

☼☼☼

Herman
13-07-2019

Verhuurbedrijf bracht one-way fee in rekening, stond niet in contract, opgelost door CDM.

Serena Van Amersfoort Zinelli
12-07-2019

Duurde wel lang

Maikel Spijkerman
HP
11-07-2019

Snel bevestigd en snel goedgekeurd!

Herman
11-07-2019

Moeten claimen maar snel goedgekeurd

e.
10-07-2019

super

Tonnie
10-07-2019

LEUKE LOTERIJ

Marieke
10-07-2019

Snel geleverd

Tim
09-07-2019

Het zijn mooie foto's geworden.
Ook de cashback is snel en soepel gegaan.
Keurig geregeld.

tim
08-07-2019

Perfect

asmae
08-07-2019

Telefoon aangeschaft via cashback bij mediamarkt. Tijdig de bevestiging gehad

Robert
06-07-2019

Werd niet direct geregistreerd, maar na een claim ingediend te hebben stond hij er netjes bij!

Nikki
06-07-2019

top

ewout
05-07-2019

Snel en keurig

Joke Roerdink
05-07-2019

Prettig bedrijf!

Joke Roerdink
05-07-2019

Otto verkoopt kwaliteit! Helaas duurt bezorging langer dan gemiddelde internetbedrijven, maar dat wordt vooraf aangegeven.

Joke Roerdink
05-07-2019

Mooie Cashback, maar zeer zeer slechte Klantenservice. Als je na een half uur wordt geholpen mag je blij zijn! Behalve als je je aan wilt melden, dan word je zeer snel geholpen. Geen aanrader!

Joke Roerdink
05-07-2019

Produkt nooit ontvangen en wel betaald. Diverse mails gestuurd, zonder resultaat.

Jacco
05-07-2019

Snel goedgekeurd.

IJsbrand
05-07-2019

Snel verwerkt. Prima service.

Roel
04-07-2019

prima afhandeling!

Marco
03-07-2019

Eerste bestelling, top zo’n cashback!

Bart v Baal
03-07-2019

Wel cashback, maar bedrag dan €0 .... why?

 

Reactie CBXL: Hi Bart, dat is inderdaad niet veel. Het beste is dan even om een claim aan te maken. Dan kunnen wij er even naar kijken. ^Ditmar

Arnoud Op de Weegh
02-07-2019

Lekker gegeten!

Vasco Pijman
02-07-2019

top!

Vasco Pijman
02-07-2019

goed!

Vasco Pijman
02-07-2019

snel en goed!

Robert Polman
02-07-2019

Super Snel !

Emma
02-07-2019

Top

Emma
02-07-2019

Super

Alexander van Doeveren
01-07-2019

Goed en snel

Michael Geesing
01-07-2019

Netjes en redelijk snel

Michael Geesing
01-07-2019

Snel

Marco
01-07-2019

Top!

Marco
01-07-2019

Top!