Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
25-01-2020

Goedkeuring heeft zeker 3 maanden geduurd maar alles netjes verlopen.

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
25-01-2020

Betaling duurde even maar alles netjes verlopen.

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
25-01-2020

Betaling ging snel

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
25-01-2020

Betaling ging snel

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
25-01-2020

Betaling ging snel

Elroy
24-01-2020

Korting is altijd mooi meegenomen, maar dit is wel erg magertjes, vooral als je veel bestelt.

Herman
23-01-2020

De vakantie makkelijk geboekt en een supersnelle uitbetaling van de CashBack

Marcel
23-01-2020

in 1x

Basri
23-01-2020

goed

Gert Jan Veenstra
22-01-2020

Goed

Gert Jan Veenstra
22-01-2020

Super goed en snel

Erik
22-01-2020

Perfect!

Kees
22-01-2020

Snel goedgekeurd, mooie cashback!

Herman
21-01-2020

Bestelling ging goed en snel. Cashback ook gekregen Top

Arent-Jan Modderkolk
21-01-2020

niet vergoed gekregen via vandebron cashbackxl heeft dit zeer netjes opgelost.

Esmeralda van der Ende
21-01-2020

Ontzettend snelle cashback. Topgeregeld

Bart
20-01-2020

Duurde wel heeeel lang

Bart
20-01-2020

Prima

MVe
20-01-2020

top

Ruud
20-01-2020

Het werkt

Ruud
20-01-2020

Het werkt

Ruud
20-01-2020

Het werkt

Ruud
20-01-2020

Het werkt

Ruud
20-01-2020

Het werkt

N Pater
20-01-2020

Nooit geen problemen maar bestel ik bij Raven dan krijg ik geen cashback. Nu net weer een bestelling geplaatst en weer moet ik een claim openen.

MVe
19-01-2020

Fijn!

a
17-01-2020

Thanks fast service

a
17-01-2020

Thanks fast service

Kees
17-01-2020

Prima

Jolanda
17-01-2020

Werkt perfect bij Cashback XL. Alles helder en snel

Jolanda
17-01-2020

Werkt perfect bij Cashback XL....alles duidelijk en snel

Erik
17-01-2020

Prima

Ronald Jansen
16-01-2020

fijne vezekering

Ronald Jansen
16-01-2020

fijne winkel

Imran
15-01-2020

Lauw

Jochem
15-01-2020

Zeer snel na afsluiten deposito goedgekeurd.

Kees
14-01-2020

De helft van het cashback-bedrag is uitbetaald terwijl ik tegelijk gas en licht heb afgenomen en daarom recht zou hebben op 36 euro ipv 18 euro. Ik heb een claim gestart maar dat duurt natuurlijk weer heel lang en maar hopen dat het goed komt.

Michel
13-01-2020

Fijne webshop met leuke aanbiedingen

Robert Polman
12-01-2020

Top , gewoon goed

Robert Polman
12-01-2020

Top , gewoon goed

Robert Polman
12-01-2020

Top , gewoon goed

Robert Polman
12-01-2020

Top , gewoon goed

Philip
12-01-2020

Dank

Rick Guijt
BCC
12-01-2020

Nette prijzen en snelle levering.
Prijsgarantie wordt ook netjes nageleefd

Bart
11-01-2020

prima

Nancy
11-01-2020

Over het algemeen heel tevreden over Drogisterij.net. Pakket altijd netjes verpakt en snel in huis. Ze zijn het laatste jaar wat duurder geworden t.o.v andere online drogisterijen.

Miranda
10-01-2020

Goede aanbiedingen, alles netjes thuisbezorgd

GA
09-01-2020

Top!

GA
09-01-2020

Top!

GA
09-01-2020

Top!