Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Marck
26-01-2023

Heeft even mogen wachten maar wel netjes goedgekeurd

Marck
26-01-2023

Snel goedgekeurd

Marck
26-01-2023

Snel goedgekeurd

Marck
26-01-2023

Snel goedgekeurd

Marck
26-01-2023

Snel goedgekeurd

PJJS74
26-01-2023

Mooie cashback en snelle goedkeuring

PJJS74
26-01-2023

Snelle goedkeuring..

Patrick Zoon
26-01-2023

:-)

Marcel
24-01-2023

top

Bgr
24-01-2023

Duurde lang

Brian
23-01-2023

Altijd super snel cashback!

Liesbeth
23-01-2023

Top! Heel snel de waardebonnen in mijn account alsmede mijn goedkeuring

Bas van Tongerloo
23-01-2023

lage cashback en het duurt een maand voor de 20 cent is bijgeschreven.

Bas van Tongerloo
23-01-2023

Snelle levering en duidelijke communicatie onderweg

Yvonne
22-01-2023

1 artikel defect, maar werd goed opgelost.

Yvonne
22-01-2023

Prima

piet
22-01-2023

Gaat altijd goed

piet
22-01-2023

Keuring heeft bijna een half jaar geduurd

Joël
22-01-2023

VPN verbinding is tegenwoordig aardig bekend. Hierdoor heb je tot veel websites geen toegang meer, kan je niet meer streamen en het maakt het allemaal ontzettend traag

Marcel
21-01-2023

wordt uiteraard pas goedgekeurd aantal weken na je overnachting. dus wees geduldig, tot nu aantal keren gebruikt en gaat goed met CB.

Marcel
21-01-2023

wissel.nl is regelmatig traag met bestellen en afrekenen dus wees geduldig. verder alles prima!

Claudia Solis
21-01-2023

Uitstekend dat het zo snel wordt het goedgekeurd

Marlies Gransjean
20-01-2023

Aankoop staatsloterij/Oudejaarslot was 30,00.
Cashback 7% lijkt mij 2,10.
Gegeven cashback is 1,84.
Verschil???

Maikel
20-01-2023

Snel

Yes
19-01-2023

Zeer goed!

Alex
18-01-2023

Iets te lang op gewacht maar toch gekregen!

Marc
18-01-2023

superdeal!

MVS
18-01-2023

top!

Tonnie Klink
18-01-2023

leuke loterij

Naomi
17-01-2023

Top en snel

ingrid
17-01-2023

Prima site

Dorien
17-01-2023

Lekker vlot geaccepteerd

Tonnie Klink
17-01-2023

Leuke loterij

J.K.
16-01-2023

Bedankt voor de snelle service

J.K.
16-01-2023

De beste baby speel goed voor mij

J.K.
16-01-2023

Alles goed geregeld

J.K.
16-01-2023

Alles goed ontvangen

J.K.
16-01-2023

Alles goed ontvangen

J.K.
16-01-2023

De beste kleding merk

J.K.
16-01-2023

Goed ontvangen allemaal

J.K.
16-01-2023

Bedankt voor de snelle service

Tonnie Klink
16-01-2023

Veel producten

Tonnie Klink
16-01-2023

Leuke winkel

stokvis
16-01-2023

Werd in eerste instantie afgekeurd omdat ik van 2 paar schoenen er 1 paar had geretourneerd. Na cashback claim toch goedgekeurd.

Inge
16-01-2023

Top, de cashback ontvangen van Voordeeluitjes.

saskia stammis
15-01-2023

top

Jasper
14-01-2023

Goed geregeld

Jasper
14-01-2023

Prima, snel goedgekeurd

Omer
13-01-2023

snel

Kai
13-01-2023

Bestelling is snel en makkelijk. Het uitgekeerde bedrag is veel lager dan wat ik verwacht had volgens de beschrijving.

8%
max. cashback

Winter Sale: 15% korting op boxsprings en bedden.