Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
saskia stammis
18-11-2017
Snelle afhandeling!
P Tang
18-11-2017
echt geweldig service van de Hema en mijn korting is ook snel bijgeschreven
P Tang
18-11-2017
snelle en vlotte afhandeling
heb product gekocht en kreeg bijwerkingen, helaas heeft Holland & Barret mijn beoordeling geweigerd te plaatsen omdat het een negatieve beoordeling was op hun producten
saskia stammis
17-11-2017
Snelle afhandeling!
Marlies Bos
16-11-2017
Heel tevreden
Marlies Bos
16-11-2017
Heel tevreden
Stefan Markx
16-11-2017
soepel verlopen en snel bevestigd en betaald
Maarten Duijst
16-11-2017
Snel geaccepteerd zoals het hoort.
Maarten Duijst
16-11-2017
Snel geaccepteerd zoals het hoort.
Maarten Duijst
16-11-2017
Snel geaccepteerd zoals het hoort.
Elena de Boer
16-11-2017
Kleding zit goed en blijft mooi
WC
15-11-2017
De tijd van scherpe prijzen is voorbij. Levertijd wordt vaak niet aangehouden, kan weken vertraagd zijn zonder enige compensatie. Klantenservice is helaas al jaren belabberd, ronduit dieptriest. Reageren niet op mail of erger nog, doen moeilijk over garantie. Is een geleverd product defect of gaat kapot, dan zit je met de gebakken peren. Reken maar niet op garantie van iBood, kost je meer moeite en tijd dat het iets oplevert. Let dus goed op wat je daar koopt!
WC
15-11-2017
Betrouwbare shop, scherpe aanbiedingsprijzen. Verzendtijd verschilt, maar alles komt binnen!
Stefan
15-11-2017
Interessant geprijsd, en nog interessanter met de cashback.
Cynthia Kampers
15-11-2017
AH.nl is een overzichtelijke site, snel en makkelijk vanuit je luie stoel je boodschappen bestellen en thuis laten bezorgen!
Robert Polman
15-11-2017
Prima prijs/kwaliteit en levering
Robert Polman
15-11-2017
Prima prijs/kwaliteit en levering
Robert Polman
15-11-2017
Prima snelle levering en kwaliteit product
Jelle Assendelft
15-11-2017
goed en snel
Simon
14-11-2017
Lekker handig en snel
Marcel
14-11-2017
Snel goedgekeurd en uitbetaald!
Youri de Haan
14-11-2017
Gemakkelijk en overzichtelijk alles vergelijken met een leuke cashback!
Youri de Haan
14-11-2017
Lekkere extra korting!
Netjes uitbetaald
Youri de Haan
14-11-2017
Lekkere extra korting!
Netjes uitbetaald
Youri de Haan
14-11-2017
Lekkere extra korting!
Netjes uitbetaald
Cindy Joosten
14-11-2017
meteen bevestiging
Hans van Elst
14-11-2017
Verschillende bestellingen bij gearbest gedaan die snel worden bevestigd en binnen een paar dagen al goedgekeurd worden. Top
Lizzy Van den Brand
14-11-2017
Vrij hoge cashback en altijd snel bevestigd en redelijk snel goedgekeurd.
Mooie aanvulling op de toch al lagere kosten door bij Zooplus te bestellen
Lizzy
14-11-2017
Snel geregeld, zonder gedoe cashback gekregen dus prima!
Lizzy
14-11-2017
Snel bevestigd en ook op een korte termijn goedgekeurd.

Aanrader!
Simon Vroom
14-11-2017
Even wachten, maar perfect !
Nick Vos
14-11-2017
Zeer snelle cashback verwerking! Op dezelfde dag dat ik een product heb besteld de goedkeuring ontvangen! Super service!
Jan Adriaanse
13-11-2017
Snel en goed geregeld!
Joost
13-11-2017
Zeer snelle goedkeuring! Fijne site om te shoppen.
Fré Wessels-Harms
13-11-2017
Prima, snelle service, snel in huis
Suraj Biyani
13-11-2017
snel
Ari
13-11-2017
Snel bevestigd en goedgekeurd! Ideaal
bart dohmen
13-11-2017
Dit heeft CB super opgelost! dank je wel
Jesse Temme
12-11-2017
Top!
Ria Hes
11-11-2017
prima verlopen bevestiging kwam direct uitbetaling volgde 2 maanden later
Cynthia Kampers
09-11-2017
Ik ben een groot fan van Thuisbezorgd.nl. Even geen zin om te koken of heb je geen tijd of je krijgt net zoals ik een nieuwe keuken en kun je op dat moment dus ook niet koken, bestel dan bij Thuisbezorg.nl
Robert Polman
08-11-2017
Top, zeer snelle keuring en uitbetaling.
Jerrold Meijer
02-11-2017
Voordelige webshop met goede cashback :)!
Jerrold Meijer
02-11-2017
Altijd betrouwbaar :)!
Daniel de Nieuwe
01-11-2017
Zeer snel bevestigd en goedgekeurd binnen 2 dagen na aanvraag.
Jerrold Meijer
29-10-2017
Altijd goede cashbacks bij CB!
Jerrold Meijer
29-10-2017
Cashback duurde lang, wel een hoge cashback!
mrt kt
25-10-2017
Zeer goede en snelle service afhandeling van alles!!!
CENTRAAL BEHEER IS ABSOLUUT AAN TE RADEN!
En de cashback is mooi meegenomen bij een al hele goede verzekeraar.
Davy Gijbels
24-10-2017
Alles ging supersnel. Kan niet anders dan positief zijn hierover!