Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
I.M.M van Dijk
28-09-2022

Top

Shivani
27-09-2022

Bedankt!

Shivani
27-09-2022

Bedankt!

J
26-09-2022

Snel

Roy
25-09-2022

Simpel, snel en overzichtelijk

Gokce Cimsit
25-09-2022

aardig voordeel, snelle goedkeuring

Piotr
23-09-2022

Goedgekeurd na 17 dagen

Marcel
22-09-2022

goed

Marcel
BCC
22-09-2022

niet de moeite

Marcel
22-09-2022

weinig

Marcel
22-09-2022

goed

Marcel
22-09-2022

goed

Marcel
22-09-2022

goed

Marcel
22-09-2022

top

Marcel
22-09-2022

goed

Chloë Kettenes
22-09-2022

Snel goedgekeurd

Remon
21-09-2022

Perfect zoals altijd!

Remon
21-09-2022

Ging supersnel

Sabrina Janssen
21-09-2022

top

Sabrina Janssen
21-09-2022

top

Sabrina Janssen
21-09-2022

top

Sabrina Janssen
21-09-2022

top

Sabrina Janssen
21-09-2022

top

Sabrina Janssen
21-09-2022

top

Jeannette Kuperus
21-09-2022

Snel geregeld!

Ozzie
20-09-2022

Top

frank
18-09-2022

Snelle.keuring prima service.

Kevin
18-09-2022

helemaal top

Leonie
17-09-2022

snelle levering

Marco
16-09-2022

Top, en direct afgehandeld

Giovannie
16-09-2022

Snel, overzichtelijk en nauwkeurige webwinkel

Marcel
16-09-2022

duurt even voor je de cb hebt maar het werkt goed. website wissel.nl werkt verder ook goed en snel. aanrader.

Marcel
16-09-2022

duurt even voor je de cb hebt maar het werkt goed. website wissel.nl werkt verder ook goed en snel. aanrader.

Marcel
16-09-2022

duurt altijd lang voordat je cb krijgt maar het werkt goed!

Marcel
16-09-2022

snel bezorgd en makkelijk te bestellen. cb mooi ruim binnen beloofde tijd gekregen.

Thomas
15-09-2022

top

Vince
13-09-2022

Top

Vince
BCC
13-09-2022

Top

Melissa de Jonge
13-09-2022

Per 1 juli 2022 overgestapt voor nog best wel acceptabele prijzen. Ze hebben een app, ik krijg iedere maand netjes een mailtje waar m'n verbruik overzichtelijk in staat en ze zijn een van de groenste energiemaatschappijen van Nederland. Top!

Ge
12-09-2022

Perfect en redelijk snelle goedkeuring

Carolina Marcos Gonzalez
12-09-2022

Goed

Carolina Marcos Gonzalez
12-09-2022

Goed

Carolina Marcos Gonzalez
12-09-2022

Goed

Thomas
12-09-2022

top

Nancy
12-09-2022

Pyama's gekocht voor zoon, goede kwaliteit, prijs redelijk. Cashback redelijk snel

Nancy
12-09-2022

Een keertje geprobeerd en op zich goed bevallen. Wel waren er een aantal dingen ineens van prijs veranderd. Dat was o.a een afprijzing van verse soep wat ineens 5x zo duur was. Een zeer aardige en behulpzame bezorger wees mij hierop en ik heb de artikelen mee terug gegeven. Ook mochten we meteen de artikelen uitladen zodat de kratten ook mee terug konden. Scheelde weer in de kosten

Nancy
12-09-2022

Handig om niet naar de stad te hoeven nu ik slecht ter been ben. Toch mijn Hema dingetjes snel in huis. Snelle cashback

Nancy
12-09-2022

Wauw super! Echt goedkoop mijn voorraad aangevuld. Snel cashback. Wel krijg je vrij laat door wanneer de chauffeur bij je kan zijn, je kan geen dagdeel of tijdsvak kiezen. Service en verzendkosten zijn redelijk.

Cassandra Kinik-Akrum
12-09-2022

.

Miranda Fijen
12-09-2022

.

7%
cashback

Tot 60% korting op geselecteerde producten