Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Thijs
03-03-2021

Supersnelle goedkeuring!

Andreas
03-03-2021

makkelijk!

Vayip
03-03-2021

Binnen enkele dagen goedgekeurd. Top!

F
03-03-2021

Snel goedgekeurd

Dion
03-03-2021

Cashback goedgekeurd binnen 3 dagen na bestelling. Geweldig!

Nancy
03-03-2021

Snel een mooi bedrag aan cashback

Nancy
03-03-2021

Lekker eten bestellen en supersnel je cashback terug, heel fijn :)

Catharina Wierzbicki
02-03-2021

Snelle levering & klantvriendelijk! Mocht er wat niet kloppen, dan bellen ze zoals verwacht.

Vince
02-03-2021

Goed geregeld weer!

L
01-03-2021

Andere loterijen bieden leuke extra's

T
01-03-2021

Relatief snelle goedkeuring

Gershwin
01-03-2021

Prima! Leuke koptelefoon gekocht en binnen 3 weken cashback goedgekeurd, top.

johanna
01-03-2021

altijd perfect

johanna
01-03-2021

gaat steeds mis, na bewijs van aankoop sturen naar cashbackxl komt het wel steeds weer goed

johanna
01-03-2021

gaat de laatste tijd een beetje rommelig,ging vroeger altijd goed

johanna
01-03-2021

prima verlopen

johanna
01-03-2021

gaat helaas niet altijd goed. 9 van de 10 keer gaat het prima

johanna
01-03-2021

gaat altijd goed. perfect

johanna
01-03-2021

steeds weer geen cashback,continu aanvragen met bewijs van inkopen, daarna gaat het pas goed. ombegrijpelijk.

Shaieb
01-03-2021

Snelle goedkeuring, alleen jammer van de lage cashback

Shaieb
01-03-2021

Leuke cashback, snelle goedkeuring

Shaieb
HP
01-03-2021

Top, snelle goedkeuring.

Vic Green
28-02-2021

Erg goed, goedkoop en ondanks het uit het buitenland komt binnen ene paar dagen bezorgd.

saskia stammis
28-02-2021

Geweldig!

saskia stammis
28-02-2021

Top!!

Wessel Rijk
28-02-2021

Voor cashback bij een KPN abonnement moet je bij CashbackXL altijd een 'claim' indienen. Dit ging echter heel vlot, en de cashback werd zonder problemen toegekend

Melanka Zuidervliet
28-02-2021

Prima gegaan

Nancy
27-02-2021

Weer goed geholpen bij Drogisterij.net. Keurig ingepakt en snel thuisbezorgd in deze tijd heel fijn. Cashback goed geregistreerd.

T
27-02-2021

Precies zoals het voorgeschreven was, niets op aan te merken!

Essie Esther
27-02-2021

Mooi vloerkleed!

Michael
27-02-2021

Aankoop ging prima, de VPN zelf is teleurstellend. Met NL VPN kan ik geen Ziggogo kijken en met ingeschakelde reclame filter kan ik op NPO niet het journaal kijken. De relcames krijg ik wel maar het nieuws item niet te zien.

Maarten
26-02-2021

Leuke actie

Emma Brink
26-02-2021

Super

Emma Brink
26-02-2021

Top

Emma Brink
26-02-2021

Top

Emma Brink
26-02-2021

Super

Samantha Celesta
26-02-2021

Duurde wel lang, aangezien je maar 2 weken opzegtermijn hebt en ik pas na 3 maanden Cashback kreeg. Maar alle beetjes zijn meegenomen dus ik ben blij!

Nancy
25-02-2021

Altijd makkelijk eten bestellen en snel je cashback

Nancy
25-02-2021

Cashback snel goedgekeurd. Had een douchewisser met losse doekjes nodig en kon deze nergens vinden voor een goede prijs. Hier vond ik het, bezorgen duurde wat langer omdat er 1 artikel niet op voorraad was. Produkt zoals verwacht.

Hajko Mulder
25-02-2021

Super snel toegekend

rob
25-02-2021

mooie cashback van 20 euro en snel uitbetaald. super!

Alex
25-02-2021

Top service! 3 euro extra voor het gebruik van de app, werkte helemaal perfect.

Chris
25-02-2021

Altijd erg snel, zoals de bezorging!

Chris
25-02-2021

Altijd erg snel, zoals de bezorging!

Chris
25-02-2021

Altijd erg snel, zoals de bezorging!

J,
25-02-2021

Perfect

Js
25-02-2021

Sneller dan verwacht

J
25-02-2021

Snelle goedkeuring

K
25-02-2021

Bedankt voor de snelle cashback!

J
25-02-2021

Snel