Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Jan
24-01-2022

snel

rob
23-01-2022

ook deze keer: zoals gepresenteerd, netjes verrekend

rob
23-01-2022

zoals gepresenteerd, netjes verrekend

Marcel
21-01-2022

prima hotelketen die na je overnachting je CB gaat verwerken. aanrader, én rechtsstreeks boeken via NH hotel website is vaak goedkoper dan datzelfde NH hotel boeken via booking.com.

Marcel
21-01-2022

ik zie 1 ster beoordelingen. Mijn ervaring is eigenlijk gewoon perfect. De CB wordt pas verwerkt nadat je je hotel boeking afgerond hebt (dus na je hotel overnachtingen). Logisch daar je vaak nog kan annuleren wat ik dan ook doe en dan wordt die CB afgekeurd. CB heb ik dus wel degelijk gehad van booking die keren dat ik 'niet annuleerde'.

Marcel
21-01-2022

CB netjes gehad. Shop zelf is Cinees 'dus' er gaat soms wel eens wat mis, maar daar is de prijs ook naar. Problems proberen ze wel op te lossen dus prima shop en CB wordt betaald.

Marcel
21-01-2022

CB duurde langer dan vermeld, verder prima chinese webshop (1 op zoveel bestellingen gaan niet goed maar daar is de prijs ook naar vind ik)

Joost
21-01-2022

Altijd snel en goede acties

Ilan Harel
21-01-2022

Uitzonderlijke klantenservice. Heel netjes, betrouwbaar en snel reagerend. Zij gaan tot het uiterste om je tevreden te stellen. Een voorbeeld voor heel veel andere bedrijven van hoe het eigenlijk zou moeten gaan.

Darryl
21-01-2022

Snel, betrouwbaar, super tevreden!

Nicole
20-01-2022

Top geen problemen

Nicole
20-01-2022

Top nu bestel ik nog vaker

Nicole
20-01-2022

Snel en goed verwerkt

Nicole
20-01-2022

Top , na indienen claim prima opgelost

F.
19-01-2022

Hoge cashback en snel goedgekeurd.

Anoniem
19-01-2022

Tevreden!

Anoniem
19-01-2022

Altijd tevreden!

Renger Vegting
19-01-2022

goed

Remco van der Graaf
18-01-2022

na 4 dagen al goedgekeurd! super snel

e.
18-01-2022

Top levering en kwaliteit.

saskia stammis
17-01-2022

Supersnelle goedkeuring!!!!

Sven
16-01-2022

Prima

Sven
16-01-2022

Top

sem
16-01-2022

Perfect, snelle goedkeuring en mooie deal

Sheema Alhadia
15-01-2022

Ideaal

Mike Evers
13-01-2022

Gelukt

Mike Evers
13-01-2022

Gelukt

Maarten
13-01-2022

Goedkeuring duurt erg lang, maar leuke cashback! Had een hotel van Viva op het oog en zag dat er toevallig ook cashback mogelijk was. Goedkeuring vindt 4-5 maanden ná je verblijf plaats.

Maarten
13-01-2022

Werkt altijd snel en alle kleine beetjes helpen :)

Erik
12-01-2022

Perfect, zoals altijd!

PolmanClaassen
11-01-2022

Vaak onterecht afgekeurde cashbacks en onmogelijk om te claimen.

PolmanClaassen
11-01-2022

Mooie producten, uitmuntende klantenservice!

Kai
11-01-2022

Makkelijk en redelijk snel

Kai
11-01-2022

Makkelijk

Kai
11-01-2022

Er ging iets fout en de cashback moest geclaimd worden. Het duurde het ruim een half jaar totdat het goedgekeurd werd.

Grischa Jermilov
11-01-2022

Wauw

Tamara Bouter-Boom
10-01-2022

werkt goed.

Tamara Bouter-Boom
10-01-2022

Jammer va de eerste initiële niet geregistreerde cashback, gelukkig hierna wel goed gegaan.

Bas Vasterman
10-01-2022

snelgeleverd

Olga Peters
10-01-2022

ok

Olga Peters
BCC
10-01-2022

na 2 dagen werd het goedkoper maar bcc reageert niet op de e-mails

Olga Peters
10-01-2022

geen korting

saskia stammis
09-01-2022

Cashback XL is echt top!

saskia stammis
09-01-2022

Dank jullie wel, zo blij met Cashback XL !!

saskia stammis
09-01-2022

Geweldig!!

D.P.
09-01-2022

-

Muhammed
09-01-2022

prima

As.
08-01-2022

Waardebon gekocht en gelijk de codes ontvangen zodat ik de bestelling kon doen. Werkt prima.

Adriana Zwiggelaar
08-01-2022

Super

QBurnz
08-01-2022

Altijd snelle bezorging en lekker smullen