Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
J
20-10-2020

Speedy

I.M.M van Dijk
19-10-2020

Top

I.M.M van Dijk
19-10-2020

Top

Ju
18-10-2020

:)

J
18-10-2020

Super!

J
18-10-2020

Snelk

Tonnie
16-10-2020

Snelle nette levering.

saskia stammis
16-10-2020

Ben er weer heel blij mee!!

Sabrina Sguul
16-10-2020

goede prijzen en snell afhandeling beselling en cashback

Sabrina Sguul
16-10-2020

snelle afhandeling, snelle cash back

TP
16-10-2020

Smooth

TP
16-10-2020

Ik had meteen prijs, dus caschback en een groter bedrag terug dan ik had betaald.

TP
16-10-2020

Mooi europees handeslplatform en nog 30 euro ook!

PJJS
15-10-2020

Ik bestel inmiddels voor mijn gezin bij Sightful. Aantrekkelijke prijzen, snelle levering. Zeer tevreden.

J
13-10-2020

Erg snel!

Niki
13-10-2020

Altijd fijn :)

Anton van den Hoeven
13-10-2020

Duur even de goedkeuring bij Medion (3mnd) maar dat stond aangegeven

leila
12-10-2020

Prima

Martin
12-10-2020

Top

Robert-Jan de Raad
11-10-2020

Leuk een centje terug verdiend.

Jeremy
09-10-2020

Supersnel

J
09-10-2020

Snel afgehandeld

J.
09-10-2020

Yes!

simone
09-10-2020

fijn deze extra korting =)

simone
09-10-2020

al goedkoop en nu nog goedkoper =)

Brigitte van Gils
09-10-2020

zonder problemen

Brigitte van Gils
09-10-2020

zonder problemen

Jan
05-10-2020

Goed deal

Mira Borst
05-10-2020

Snel en moeiteloos

Ruud
05-10-2020

Ze reageren niet op mijn claim. Ik ben een nieuwe klant er wordt 102,50 beloofd maar ik krijg maar 40 euro..

 

Reactie CBXL: Hi Ruud, jouw claim nemen we pas in behandeling als de cashback is gekeurd door Ziggo. Mogelijk wordt het bedrag namelijk nog aangepast. Als dat bij de keuring niet is gebeurd, dan zetten we de claim pas op dat moment door. vr. groet, Ditmar

Heerlijk snel!
05-10-2020

Heerlijk snel!

J,
04-10-2020

:)

J,
04-10-2020

Snel

J,
04-10-2020

Super!

Bibi
04-10-2020

Tevreden

J
04-10-2020

Eerlijk

J.
04-10-2020

Snel uitbetaald!

Max
03-10-2020

Flinke cashback, geen gezeur om het te krijgen.

Peter van Gennip
03-10-2020

Dit klopt niet

Tonnie
02-10-2020

Mooie kleding, snelle service

Marcel
02-10-2020

snel goedgekeurd

Marcel
02-10-2020

top

saskia stammis
02-10-2020

Dank jullie wel!!!

saskia stammis
02-10-2020

Snelle goedkeuring!!!!

Marcel
02-10-2020

top

Danielle
01-10-2020

Goedkeuring werd snel gedaan

Robert Polman
01-10-2020

Weer goed

Robert Polman
01-10-2020

Weer goed

Robert Polman
01-10-2020

Weer goed

Robert Polman
01-10-2020

Weer goed