Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
johanna
27-05-2020

goedkeuring duurt lang verder gaat de cashback wel altijd goed.

johanna
27-05-2020

prima gegaan

johanna
27-05-2020

snel bevestigd.

edwin
26-05-2020

snel goedgekeurd

Jan De Boer
26-05-2020

Nog meer korting op al super lage prijzen! Wat wil een mens nog meer.

Jan De Boer
26-05-2020

Goedkeuring kan iets sneller, maar voor de rest geen op-/aanmerkingen

Jan De Boer
26-05-2020

Enorm lange tijd voordat deze goedgekeurd wordt. Iets besteld in februari, goedkeuring eind mei!

bianca
26-05-2020

uitbetaling mag iets sneller , wel heel fijn dat ze aan dit spaarprogramma meedoen.

bianca
26-05-2020

Uitbetaling mag iets vlotter , wel heel fijn dat ze meedoen aan dit spaarprogramma.

bianca
26-05-2020

Ik vind dat ik best lang heb moeten wachten op de uitbetaling . Bij andere bedrijven is het gemiddeld 2 maanden en hier is het bijna 4 maanden

Hans
25-05-2020

Superaanbieding!

Rayan
25-05-2020

goed

Anton van den Hoeven
25-05-2020

Klein korting maar alle kleine beetjes helpen. Redelijk snel goedgekeurd

Anton van den Hoeven
25-05-2020

Prima korting, Redelijk snel goedgekeurd. Levering duurde wel lang door de corona perikelen.

Anton van den Hoeven
25-05-2020

Prima korting op SIMPEL abonnement voor mij zus en zwager (2x). Verdien ik toch nog wat aan alle moeite die ik doe om hen aan een goedkoop, vaste prijs mobiel-abonnement (4GB 10 euro plus 0,50euro plafond ingesteld op 10,00 euro heb je nooit hogere kosten dan 10,50 euro per maand). Voor DIGI-beten is dat het enige wat helpt tegen onverwachte kosten

Anton van den Hoeven
25-05-2020

Prima korting. Duurt alleen behoorlijk lang (staat wel aangegeven) voordat LIDL de cashback goedkeurd.

Erik
25-05-2020

Perfect!

Erik
25-05-2020

Perfect!

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
24-05-2020

top

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
24-05-2020

tevreden

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
24-05-2020

alles verliep soepel

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
24-05-2020

Alles verliep soepel

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
24-05-2020

tevreden

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
24-05-2020

Duurde 3.5 maand.. maar uit eindelijk uitbetaald.

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
24-05-2020

Ik zou 20 euro vergoeding krijgen. Door een onbekende reden afgekeurd. Wel heeft cashback dit heel netjes opgelost om alsnog 10 euro uit laten te betalen op eigen kosten.

Sjimmie
24-05-2020

Zeer snel afgehandeld.

Emma
23-05-2020

Snel!

Nicol
23-05-2020

Echt heel snel gegaan. Top!

Timo Smits
23-05-2020

Zeer snelle en goede service

F
23-05-2020

Cashback gehad, maar het ging niet in 1x goed en daarna duurde het nog maanden voordat mijn claim verwerkt was. Positieve is dat de claim wel goedgekeurd werd.

F
23-05-2020

Cashback kwam mooi op tijd.

S
22-05-2020

Top

S
22-05-2020

Ging snel top

Ruben Janse
21-05-2020

Prima cashback. Altijd een euro terug op je bestelling, alleen soms is de 4% via de website hoger.

Arie Oprins
21-05-2020

Prima en snel

Arie Oprins
21-05-2020

Prima

Erwin
21-05-2020

is gelukt maar heeft bijna 3 maanden geduurd

Schroeder
20-05-2020

Ik had de bestelling via de app gedaan. In eerste instantie werd de cashback niet geregistreerd. Ik had een claim ingediend en deze werd snel bevestigd en al een paar dagen later goedgekeurd.

Over Sightful ben ik zeer te spreken. Aantrekkelijke prijzen voor mijn lenzen en snelle levering.

Herman
20-05-2020

wederom prima

saskia stammis
20-05-2020

Perfect. Dank jullie wel!!!

Pelle
19-05-2020

Beetje weinig cashback en lange bezorging

J.
16-05-2020

Snel

huib
15-05-2020

Werkt prima!

Ruben Janse
15-05-2020

Cashback werd niet goed geregistreerd. Na een claim alsnog gekregen.

Herman
14-05-2020

prima

Martin
14-05-2020

Snel

Jan Adriaanse
13-05-2020

Goed en snel

Erik-Jan
13-05-2020

Veel cashback maar het duurde 4 maanden totdat het goedgekeurd was!

Jeffrey
13-05-2020

top

J.
12-05-2020

Redelijk snel