Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
J. Ploeg
19-07-2018
Snel goedgekeurd
J. uit V.
19-07-2018
Soepele uitbetaling ;-)
Niels
18-07-2018
mooi meegenomen
Niels
18-07-2018
Snel, hoge cashback
Niels
18-07-2018
Snel
Marc Schulte
BCC
18-07-2018
Mooie deals af en toe! Snelle cashbacks ook op aanbiedingen.
W.Brink
16-07-2018
Top
W.Brink
16-07-2018
Snel goedgekeurd. Fijne webwinkel
J. uit V.
16-07-2018
Toppie
Jaleesa Holtjer
11-07-2018
Ik vind 38cent wel weinig voor bedrag van 7 euro. Maar de goedkeuring was snel en het is al fijn dat iets terug krijgt. Leuk concept dit
ahmet
11-07-2018
lekker snel
ahmet
11-07-2018
goed
altijd goed en snel
Monique Van Bruggen
11-07-2018
Gemakkelijke website, netjes 1 euro terug.
Truus Meijer-van Den Berg
10-07-2018
Altijd leuk
Truus Meijer-van Den Berg
10-07-2018
Mooi
Truus Meijer-van Den Berg
10-07-2018
Ze zijn al zo goedkoop
J
09-07-2018
Snel gegaan! top!
J. Werdmuller
06-07-2018
Toppie
J
05-07-2018
top
marisca dikkeboer
04-07-2018
Super snelle afhandeling.
Tonnie
03-07-2018
top service
Vincent
03-07-2018
snel
Klant
02-07-2018
Al na een week goedgekeurd!
MCV
01-07-2018
Snel en accuraat.
Nancy
01-07-2018
goed
Nancy
01-07-2018
snel
Nancy
01-07-2018
snel
Marc Schulte
28-06-2018
Prima geregeld, product is netjes geleverd, goed verpakt, bezorging duurt vaak een paar (2/3/4) dagen, maar het scheelt een hoop in de prijs voor sommige spellen. En op deze site spaar je ook nog een soort loyaltypunten dus extra bonus.
Marc Schulte
28-06-2018
Lekker bedrag. Op een abbonnement wat al goed in de bonus was, 460 euro per jaar voor 50 mb glasvezel, interactieve tv met opnemen en telefoon, gratis installatie etc. Dan eindig ik op 395 euro totaal voor het eerste jaar. Volgend jaar zien we wel weer verder.
Thijs
28-06-2018
Snel en goed
Peter
28-06-2018
Snel goedgekeurd.
Peter
28-06-2018
Redelijk snel goedgekeurd.
Peter
28-06-2018
Snel akkoord!
Tugba
27-06-2018
Snel geleverd
Tonnie Klink
27-06-2018
xx
Jeroen
26-06-2018
Snelle bevestiging en redelijk snelle uitbetaling
Rick
26-06-2018
-
Matthijs
25-06-2018
Top
I.M.M van Dijk
25-06-2018
Top
jorg
25-06-2018
Super
Sabrina
25-06-2018
snelle verzending
Sabrina
25-06-2018
snelle verzeding en mooie producten. Zal hiet zeker vaker bestellen
J
24-06-2018
prima
bart dohmen
24-06-2018
top
bart dohmen
24-06-2018
top
bart dohmen
24-06-2018
tja, dit is toch wel een van de beste webshops. Alles loopt hier op rolletjes, nooit problemen.
bart dohmen
24-06-2018
super service
bart dohmen
BCC
24-06-2018
top
bart dohmen
24-06-2018
prima