Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Christian
16-09-2019

Prima

Cashback
16-09-2019

Snelle afhandeling en goede betrouwbare webshop. Keurig!

R.
14-09-2019

Ik krijg twee keer negatieve cashback omdat ik 1 aankoop heb gedaan. Snap hier niets van.

Pep Henneken
14-09-2019

Eens, maar nooit meer. Goedkoop is duurkoop. Slechte service, klantenservice niet meewerkend. Brakke data afronding. Meteen opgezegd en weer terug naar een "echte" provider, voor €2 per maand meer.

Tonnie
11-09-2019

top

Jenkee
11-09-2019

Snelle goedkeuring

hakim
09-09-2019

Netjes

Helma
09-09-2019

Mooi zo'n bedrag terug te krijgen.

PJJS
09-09-2019

Wij boeken veel reisjes via Booking.com. Tot op heden nooit problemen gehad. De extra cashback is altijd fijn om te krijgen. Hier ook nog nooit problemen mee gehad. TOP

PJJS
09-09-2019

Alles prima verlopen. Independer gebruik ik al jaren, duidelijke en eerlijke vergelijkingen.

Petra Boontjes
09-09-2019

Redelijk snel

Petra Boontjes
09-09-2019

Snel

Petra Boontjes
09-09-2019

Enorm snel

Bram Bovens
09-09-2019

Sneller afgehandeld dan aangegeven.

Bram Bovens
09-09-2019

Sneller afgehandeld dan aangegeven.

Bram Bovens
09-09-2019

Sneller afgehandeld dan aangegeven.

Bart
07-09-2019

Top!

Bart
KLM
07-09-2019

Top!

a. v.d. bedem
07-09-2019

Ben d'r heel content mee.
Kan van de winter temp.vd. verwarming 'n graadje hoger zetten.
Hartelijk dank.

J uit V
06-09-2019

♪♪♪ ☼

J uit V
06-09-2019

Fijn ☼

Mieke de de Jager
05-09-2019

snel en goed

rob
05-09-2019

prima

Esther
05-09-2019

Toch lekkere cashback elke keer, en het wordt snel goedgekeurd!

Jeroen
04-09-2019

Altijd goed

Jeroen
04-09-2019

Goed en snel

Petra Boontjes
04-09-2019

Zodra je hebt aangegeven dat je de goederen hebt ontvangen heb je binnen max 2 dagen je cashback binnen

Martin
04-09-2019

Martijn
04-09-2019

Cashback snel toegekend.

Martijn
04-09-2019

Cashback snel toegekend.

I.M.M van Dijk
03-09-2019

Top

Vincent van Gent
03-09-2019

Alles snel en correct.

Vincent van Gent
03-09-2019

Niet automatisch toegekend, wel is de claim snel opgepakt.

Vincent van Gent
03-09-2019

Alle snel en correct.

Sabrina
03-09-2019

snelle bezorging en goeie service

Sabrina
03-09-2019

top!

Freek
02-09-2019

Mooi

Jochem
02-09-2019

Zeer kort na je reis wordt de cashback goedgekeurd.

Alexander van Doeveren
02-09-2019

Goed & snel

Witse Cools
30-08-2019

goed

Roderik Francken
30-08-2019

top

Bart
26-08-2019

Snel goedgekeurd

Bart
26-08-2019

Snel goedgekeurd

Marco
25-08-2019

Top!

Marco
24-08-2019

Via de toelichting leek het erop dat je veel meer terug zou krijgen. Voor dit bedrag kan ik ze net zo goed niet via cashback xl kopen :D

Anoniem
23-08-2019

Binnen 14 weken was de cashback goedgekeurd. Jammer genoeg is er ergens een eurocent verdwenen, want de cashback zou € 0,88 zijn. Maar mijn saldo bij CashbackXL is verhoogd met € 0,87.

Arie Oprins
22-08-2019

Alles prima

valdir
22-08-2019

Snel

sharon waterink
21-08-2019

Snel, goede prijzen en goede service

Arie Oprins
21-08-2019

alles ok