Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Wai Fai
25-11-2022

duurde best lang

Kai
25-11-2022

Goed product!

Roy
25-11-2022

Cashback niet goed gegaan. Claim binnen een paar dagen verwerkt en alsnog meteen goedgekeurd!

.....
25-11-2022

Stond er niet meteen bij. Maar na een claim gedaan te hebben was het snel geregeld.

Michel Skuul
25-11-2022

mag van mij wel vaker

Geordy
25-11-2022

marwan
24-11-2022

Top

Leroy N Rose Klerks
24-11-2022

Goed en snel!

Alexander Dal
23-11-2022

Prima

Eric
23-11-2022

cashback nooit ontvangen

Wickey
23-11-2022

Snel afgehandeld

Yvonne
22-11-2022

Prima.

Yvonne
22-11-2022

Prima.

.
22-11-2022

Slordig, krijg geen contact na het doen van een bestelling.

Joost
22-11-2022

Fijn en snel gehandeld, snel verstuurd en snel binnen.

C
21-11-2022

rob
20-11-2022

altijd snel, en fijne website voor goedkope cadeaubonnen

rob
20-11-2022

snel geodgekeurd

Nikola
20-11-2022

snel een bevestiging ontvangen en uiteindelijk is het geld ook ontvangen op mijn bankrekening. Bedankt CashbackXL.

Jeroen Jongman
19-11-2022

was snel geregeld

Cynthia Kampers
19-11-2022

Heel veel mooie producten en ideaal om je cadeautjes te shoppen

Cynthia Kampers
19-11-2022

Alles wat ik nodig heb aan mode vind ik hier

Cynthia Kampers
19-11-2022

Leuke artikelen, maar de levering daarvan duurt wel weken

Cynthia Kampers
19-11-2022

Fijne site met al mijn favoriete restaurants

Wiebe Knol
18-11-2022

Snelle cashback binnen!

Kai
18-11-2022

Makkelijk te bestellen. Snel bezorgd.

Nicole
18-11-2022

Goede service en fijn dat je op deze manier toch iets kan besparen

Nicole
18-11-2022

Geweldig en snel

Mitchell
17-11-2022

Product is goed, maar korting werkte niet voor een bepaald artikel waardoor ik die niet erbij besteld heb.

Joost
17-11-2022

Prima zo!

Joost
17-11-2022

Prima en snel!

Martin
17-11-2022

top

lamyae
16-11-2022

Geen bedrag gekregen !

 

Reactie CBXL: Beste, er staat een bedrag van €20 voor Jumbo in jouw account. Alles is dus verder goed gegaan zover wij kunnen zien. ^Ditmar

Wyn
16-11-2022

Duurde 2 maanden voor de goedkeuring

Ronald
15-11-2022

Bizar hoge cashback. VPN met zeer veel opties o.a. shadowsocks en protocol selectie.

Ronald
15-11-2022

Zonder problemen een leuke cashback ontvangen!

Bas Berendsen
15-11-2022

werkt snel en makkelijk. was heerlijk !!

Poetpoet
14-11-2022

Zoals altijd snel goedgekeurd

Yvonne
14-11-2022

.

Yvonne
14-11-2022

Top

Yvonne
14-11-2022

Super!

Yves
14-11-2022

Wederom snel

Ben Brouwer
13-11-2022

Top!

Sabrina Janssen
13-11-2022

netjes

Sabrina Janssen
13-11-2022

geweldig

I.M.M van Dijk
12-11-2022

Top

Annemijn
11-11-2022

Prettig bestellen, vlotte levering en snelle toekenning cashback. Top!

Marcel
11-11-2022

fijn bedrijf

Marcel
11-11-2022

duurde extreem lang

Marcel
BCC
11-11-2022

top

8%
max. cashback

Black Friday: Tot 50% korting