Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Hanneke
22-05-2024

Topzaak voor de huisdieren

Jelle
22-05-2024

Twee weken na plaatsen van bestelling €45 cashback ontvangen voor Odido glasvezel internet + tv abonnement, erg snel goedgekeurd!

Judith
22-05-2024

Top!

chris
22-05-2024

aankoop gedaan!en wordt snel goedgekeurd.
met een woord Top!

Denon
21-05-2024

Good service, nice location.

Denon
21-05-2024

Leuk om weer te kunnen bouwen

Denon
21-05-2024

Fantastische sets!

Denon
21-05-2024

Echt leuke sets!

Denon
21-05-2024

Weer veel leuke sets uitgebracht!

Denon
21-05-2024

Weer veel bouwplezier!

Denon
21-05-2024

top!

Jair
21-05-2024

snel en goede service

Jair
21-05-2024

Duurde erg lang voordat je cashback geregistreerd wordt.

Vic Green
21-05-2024

Geen Cashback gekregen, had wel gemoeten

mandy
20-05-2024

Super fijn dekbed gekocht, kost wel wat maar dan heb je wel een donzendekbed, ben er blij mee. Het zou nog fijner zijn als mijn cashbackxl vergoeding van €21.91 ook word vergoed staat al vanaf oktober op bevestigd.

Inge
19-05-2024

goede service

Ivo
18-05-2024

Mooi dat HEMA hieraan mee doet, fijn!

Ivo
18-05-2024

Prima Cashback actie dit!

Ivo
18-05-2024

Op zicht altijd wel stabiel en redelijk snel.

Jasper Schetgens
17-05-2024

Snel geregeld!

ingrid
16-05-2024

Prima site!

Irene Lam
15-05-2024

product komt snel aan

Irene Lam
15-05-2024

product komt snel aan

avn
15-05-2024

hoge cashback en redelijk snel uitbetaald. ook bij verlengingen wel mogelijk alleen wel 2x afgewezen , maar na claim wel opgelost

Patrick
14-05-2024

Cashback ging in eerste instantie niet goed. Maar keurig opgelost naar melding hiervan

Nancy
14-05-2024

Super voor voordelige geurtjes, makeup e.d. Netjes verpakt thuisbezorgd

Simone
14-05-2024

Prima website en cashback wordt goed verrekend.

miranda
14-05-2024

Duurt best wel lang voordat het goedgekeurd wordt. Heb er nog steeds 1 open staan van 02-10-2023.
Het is nu 14-05-2024.
Verder prima geregeld.

Menno
13-05-2024

Extra cashback als je de cadeaukaart eerst koopt.

Dennis
13-05-2024

Perfect!

Dennis
13-05-2024

Perfect!

Michelle Kuijt
13-05-2024

Top, ging zeer snel!

Marcel
13-05-2024

Geen

Nermin
13-05-2024

Snelle cashback!

rian
12-05-2024

Top

rian
12-05-2024

Top

rian
12-05-2024

Top

Menno
11-05-2024

Prima taart!

Tonnie Klink
10-05-2024

Mooie kaarten

Tonnie Klink
10-05-2024

Leuke loterij

Tonnie Klink
10-05-2024

Leuke loterij

Inge
09-05-2024

lekker geurtje

Inge
09-05-2024

Leuke boeken met lekkere recepten

Inge
09-05-2024

-

Said
09-05-2024

good

Said
09-05-2024

goed

Chaulun Ip
09-05-2024

Top,
mag wel wat sneller gezien die paar centen...

Chaulun Ip
09-05-2024

Top

Martijn
07-05-2024

Super snel geregeld en mooie cashback

S.H.
07-05-2024

Met een duur van 3 maand, werd mijn cashback goedgekeurd door Calvin Klein. Bedankt CashbackXL!