Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
mariam
07-06-2022

Top

mariam
07-06-2022

Goede aankoop

Saar
05-06-2022

Heel goedd

Saar
05-06-2022

Heel blij ermee

Jack van Slooten
04-06-2022

ik had een mail gekregen waarin ik 5 euro terug zo krijgen als ik een bon kocht nu kreeg ik 20 cent wel via de mail besteld.

saskia stammis
04-06-2022

Altijd fijn!

saskia stammis
04-06-2022

Toppie!

I.M.M van Dijk
04-06-2022

Top

I.M.M van Dijk
04-06-2022

Top

Edwin
04-06-2022

Cashback werd niet automatisch geregistreerd, maar na claim wel binnen een maand goedgekeurd.

Arjan
04-06-2022

Alles verliep soepel zoals het hoort.

Edwin
04-06-2022

Leuke cashback op 1 januari, maar moet bij Thuisbezorgd eigenlijk altijd wel claimen. Beetje jammer.

Antonio
02-06-2022

top

Antonio
02-06-2022

top

Ruben Janse
01-06-2022

Mooie cashback, wordt vaak niet geregistreerd maar deze gelukkig wel

Ruben Janse
01-06-2022

Altijd leuke prijzen voor cadeaukaarten :)

Marcel
01-06-2022

niet de moeite

saskia stammis
01-06-2022

super

Chun Li
01-06-2022

top

Chun Li
01-06-2022

top

Chun Li
BCC
01-06-2022

Eindelijk een keer dat ik wat ontvangen van BCC

Chun Li
01-06-2022

Top

Chun Li
01-06-2022

Voor het eerst dat ik wat ontvangt van Zalando Lounge

Edwin
01-06-2022

Het zijn nu dure tijden voor energie, maar met deze cashback op energie wordt de pijn weer iets verzacht.

Edwin
01-06-2022

Top natuurlijk om op deze manier nog eens 60 euro te besparen op je internet abonnement

Edwin
01-06-2022

bestelling 14-5 en 1-6 goedgekeurd. Prima actie!

Erwin Bos
01-06-2022

Bij iBood moet je iedere keer weer claimen. Heel slecht geregeld!

Marcel
01-06-2022

laag

Marcel
01-06-2022

extreem laag

Marcel
BCC
01-06-2022

goed

Marcel
01-06-2022

super snel

Marcel
01-06-2022

super snel

Robin Benders
29-05-2022

Top

Robin Benders
29-05-2022

Thuisbezorgd altijd snel gekeurd, thanks.

Ymro
29-05-2022

Super

Saleem Chatoor
29-05-2022

Goedgekeurd voor 0 euro terwijl ik een reis heb geboekt...

Inge
28-05-2022

Snelle goedkeuring!

Willemijn
27-05-2022

super blij met 2 mooie winterjassen voor 2022-2023

Willemijn
27-05-2022

Superlekker en goed bezorgd

Ritchie
27-05-2022

Helemaal top zoals altijd!

Ritchie
27-05-2022

Super goed !

Tijmen
26-05-2022

Top, goede vergoeding, goede vpn en snelle vergoeding.

I.M.M van Dijk
26-05-2022

Top

I.M.M van Dijk
26-05-2022

Top

I.M.M van Dijk
26-05-2022

Top

Jochem
25-05-2022

Zeer snelle goedkeuring

JaMal
25-05-2022

CashbackXL heeft zich ingezet om mijn cashback alsnog te laten uitbetalen omdat het niet automatisch ging via CBXL! Top!

Adriana Zwiggelaar
24-05-2022

Prima

Adriana Zwiggelaar
24-05-2022

Nice

Floris
23-05-2022

prima geregeld