Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Ben
28-02-2020

Snel afgehandeld. Top!

Ben
28-02-2020

Snel afgehandeld. Top!

Ben
28-02-2020

Snel afgehandeld. Top!

Ben
28-02-2020

Snel afgehandeld. Top!

Ben
28-02-2020

Snel afgehandeld. Top!

Ben
28-02-2020

Snel afgehandeld!

Mariska Zwiep-otten
27-02-2020

snelle verzending

Rick Guijt
25-02-2020

Prima site om gunstiger cadeaubonnen aan te schaffen.
Direct na betaling ontvang je de code die je kunt gebruiken bij het shoppen.

Alex Hendriksen
25-02-2020

Ik zou 3,50 cashback krijgen en krijg ik maar 0,28 cent belachelijk!

 

Reactie CBXL: Als je een kortingscode gebruikt ontvang je maar 1%. Dit staat ook aangegeven op https://www.cashbackxl.nl/webshops/999games.

**

Debbie
25-02-2020

Goede aanbiedingen, duidelijke website, en snelle levering van digitale producten.

Erkan Parmak
25-02-2020

Absolute aanrader

Michael
24-02-2020

Bedankt voor het goedkeuren. :) Wel gek dat hier een claim voor nodig is.

Anoniem
22-02-2020

Veel gedoe bij levering, opgegeven moment wordt niet meer gereageerd op mailtjes.

Tonnie Klink
21-02-2020

top

Madhvi
21-02-2020

Snelle afhandeling!

Akash en Madhvi
21-02-2020

Goed geregeld!

Manisha
20-02-2020

`top

Paul
19-02-2020

Goede service zoals altijd. Naast korting bij Hunkemoller kreeg ik ook nog eens cashback. Dubbel voordeel.

Paul
19-02-2020

Overstappen naar Energie Direct ging soepel. Naast de cashback van hier krijg ik ook cashback bij ED. Tot nu toe niks te klagen.

Arie Oprins
18-02-2020

Lekker snel

Herman
18-02-2020

FBTO top , snel en duidelijk.. en cashback.. basilidoki

Herman
18-02-2020

leuke workshop en cashback ...basilidoki

Nancy
18-02-2020

Aankopen goed geregistreerd op 1 keer na. Ruime keuze aan produkten met over het algemeen een goede prijs. Maken weleens een fout, zo kreeg ik een kleinere tube creme dan dat ik besteld had, maar wel de prijs berekend voor de grote tube. Ze hebben het wel meteen opgelost gelukkig.

Jeroen
17-02-2020

Goed.

Jeroen
17-02-2020

Snel.

Jeroen
17-02-2020

Hoge cashback, zelfs op een lopende actie.

Arno
17-02-2020

Duurt iets langer, maar wordt wel betaald.

Andrea
17-02-2020

De aanvraag voor cashback wordt snel goedgekeurd.

Erik
17-02-2020

Perfect!

Erik
17-02-2020

Perfect!

Erik
17-02-2020

Perfect!

Erik
17-02-2020

Perfect!

Erik
BCC
17-02-2020

Perfect!

Erik
17-02-2020

Perfect!

Erik
17-02-2020

Perfect!

Manisha
16-02-2020

toppieeee

Michelle
16-02-2020

Top levering

Jolanda
16-02-2020

prima website, snelle levering

HJ Smit
15-02-2020

Online maatje te klein gekocht, kon hem bij de winkel zo omruilen voor maatje groter

Erwin
15-02-2020

redelijk vlot

Edwin
14-02-2020

alles ok

Edwin
14-02-2020

prima

Kees
13-02-2020

Snelle goedkeuring, perfect!

Renée Bos
13-02-2020

Leuke kleding, alleen maten vallen vaak klein, snel en vriendelijke klantenservice.

Renée Bos
13-02-2020

Renée Bos
13-02-2020

Snel en goede service.

Herman
13-02-2020

Mooi meegenomen

C van Hulst
13-02-2020

goede service!

Patrick
11-02-2020

Goed bereid kost even tijd. :)

Manisha
11-02-2020

zeer tevreden