Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Jochem
23-12-2019

Zeer snel.

Nabil
23-12-2019

Normaal moet ik 6 euro krijgen!

Niels Van Groenendaal
23-12-2019

.

Stanley
23-12-2019

Prima

Jur
22-12-2019

Alles goed en snel geregeld

Jur Heyboer
22-12-2019

Alles snel en goed geregeld.

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
20-12-2019

Verliep vlot

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
20-12-2019

Verliep vlot

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
20-12-2019

Uit betaling was vlot!

Ron
19-12-2019

Bij mij werkt alles prima,uitgebreid pakket voor een redelijke prijs.

Freek
18-12-2019

Mooi zo

Anoniem
17-12-2019

Cashback wordt altijd erg snel geregistreerd. Je dient wel via de website te bestellen i.p.v. via de app. Ik vul mijn mandje altijd in de app en ga dan daarna naar CashbackXL, hierbij wordt ik doorgelinkt naar de website van Jumbo en ik plaats dan uiteindelijk daar de bestelling.

Goedkeuren van de cashbacks duurt wel altijd een tijdje, maar dat is logisch bij cashbacks.

Het is toch fijn om iedere week €0,75 terug te krijgen van de bestelling. Het lijkt weinig maar na een jaar is dit toch best een leuk bedrag wat je terug krijgt van de boodschappen.

Erik
17-12-2019

Supersnelle goedkeuring!

Erik
17-12-2019

Toch al voordelig shoppen op AliExpress en ook nog een leuke cashback.

Erik
17-12-2019

Zo. Het duurde even, maar toch gekregen. (4 maanden)

Tonnie
15-12-2019

super snelle levering . goede producten

Joost Christiaans
15-12-2019

betrouwbaar

Joost Christiaans
15-12-2019

betrouwbaar

Debbie
15-12-2019

Bestel hier altijd katten grit, wordt netjes bezorgd en scheelt sjouwen!

Sander
12-12-2019

Snelle goedkeuring!

Erwin Bos
12-12-2019

Supersnel goed gekeurd. Top!

Tim
12-12-2019

Zeer snelle goedkeuring bij Just. Goed geregeld.

Mir Kissoista
11-12-2019

Supersnelle goedkeuring voor een goed product.

Jacco
11-12-2019

Er was in eerste instantie iets mis gegaan, maar na een claim de cashback alsnog ontvangen.

Jacco
11-12-2019

Cashback snel ontvangen nadat ontvangst was bevestigd.

PJJS
11-12-2019

Foto's laten afdrukken. Levering was snel klaar.

Peter
10-12-2019

Binnen 2 weken goedgekeurd

Peter
10-12-2019

De cashback wordt niet altijd geregistreerd. in dit geval gelukkig wel

Peter
10-12-2019

Binnen 2 weken goedgekeurd

Peter
10-12-2019

Snel bevestigd

Corona
09-12-2019

Prima! Snelle levering

Kevin
CZ
09-12-2019

Snel goedgekeurd!

Bernardus
09-12-2019

bedrag 1 eurocent te weinig bij uitbetaling. Het was 2,60 euro en bij uitbetaling was dit 2,59 euro. Het is wel 1 eurocent,maar elke eurocent is er een!

Roderik Francken
09-12-2019

Gaat niet makkelijk

Roderik Francken
09-12-2019

pri,ma

Floor
08-12-2019

Het duurt wel een tijdje maar uiteindelijk werd de cashback nog ruim binnen de vermelde termijn goedgekeurd!

Nancy
08-12-2019

snelle goedkeuring

Nancy
08-12-2019

snelle goedkeuring

Nancy
08-12-2019

snelle goedkeuring

Bjorn Krijgh
08-12-2019

ok

Bjorn Krijgh
08-12-2019

ok

Bjorn Krijgh
08-12-2019

ok

Queenie Breek
08-12-2019

prima

Queenie Breek
08-12-2019

prima

Queenie Breek
08-12-2019

prima

Queenie Breek
08-12-2019

prima

Queenie Breek
08-12-2019

uitstekend!

Queenie Breek
08-12-2019

prima

Queenie Breek
08-12-2019

prima

Queenie Breek
08-12-2019

Prima!