Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Layla
11-08-2021

Top

Leila tieb
11-08-2021

Top

johanna
10-08-2021

heel vreemd maar plein registreerd nooit een cashback. Via een claim komt het altijd goed,maar wel heel vervelend om hier steeds en claim voor in te moeten dienen. Bedankt Ditmar dat je dit steeds in orde maakt.

Erik
09-08-2021

Altijd snel

Erik
09-08-2021

Extreem snelle cashback!

Femke Geene
08-08-2021

Super

Femke Geene
08-08-2021

Super

Femke Geene
08-08-2021

Super

E
08-08-2021

Goed!

Patrick Jonker
08-08-2021

Werkt goed

Bjorn Krijgh
07-08-2021

top

Bjorn Krijgh
07-08-2021

top

J
07-08-2021

Goed ontvangen

J
07-08-2021

Goed!

J
07-08-2021

Werkt eindelijk goed

J
07-08-2021

Eerlijk ontvangen

Suraj Biyani
06-08-2021

fast and good service

Martijn de Heer
05-08-2021

Snelle service!

saskia stammis
05-08-2021

Dank jullie wel!! Toppers!

saskia stammis
05-08-2021

dankjewel!

Yuri Berens
04-08-2021

Snelle cashback - top!

Martijn Arends
03-08-2021

Overgegaan naar ziggo via Cashback. Alles verliep vlotjes en na een aantal weken was het al geregeld (terwijl er 2mnd staat) TOP!

Iris
02-08-2021

Goed hoor

Herman
02-08-2021

prima

Marcel
01-08-2021

Eindelijk word mijn cashback goed en snel doorgevoerd. Dit gebeurde namelijk niet op een andere cashback website (ShopBuddies). Kan Cashback XL 100% aanraden!

Martijn de Heer
31-07-2021

Ruime keuze

Emmy Verdu
31-07-2021

Staatsloterij het woord zegt het al wat je steunt is de staat, maar het is leuk om mee te doen, zou nog leuker zijn als we er een leuke prijs uithalen

Emmy Verdu
31-07-2021

zonder de deur uit te gaan mee doen, uiterst gemakkelijk

Tonnie Klink
30-07-2021

Mooie kleding!

Tonnie Klink
30-07-2021

Super fijne verzekering!

e.
30-07-2021

good service

Erik
29-07-2021

Snelle cashback

Nikos Tzavos
28-07-2021

Mooi op tijd.

W Duyn
26-07-2021

Alle beetjes helpen

Wenzel
26-07-2021

Levering was wat traag deze keer.

Wenzel
BCC
26-07-2021

Zoals altijd snel geleverd voor een goede prijs.

Ami
26-07-2021

Super snel en goed

T
25-07-2021

Prima!

e
24-07-2021

Goed!

Niels
24-07-2021

Binnen no-time goedgekeurd; nog voordat we erheen zijn gegaan. Super!

Niels
24-07-2021

Prima

Stephanie
23-07-2021

Fijne webshop om te bestellen en cashback vlot uitbetaald.

Marco
22-07-2021

Top!

Marco
22-07-2021

Top!

Robert Polman
22-07-2021

Wederom goed

Robert Polman
22-07-2021

Wederom goed

Robert Polman
22-07-2021

GOed , wacht nog wel op de klantenservice

Chun Li
21-07-2021

lekker snel

Chun Li
21-07-2021

lekker snel goed gekeurd

Chun Li
21-07-2021

lekker snel goedgekeurd