Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
J uit V
22-11-2018
I'am happy (•‿•) ▶ ღ ¸¸.•*¨*• ♪♫ ♫♥♪❤
Robert Polman
22-11-2018
Snel en gemakkelijk
Freek
22-11-2018
Snel!
Gerwim
JBL
22-11-2018
Prima
Eric Rombaut
21-11-2018
.
Anne Wibier
21-11-2018
Super snel
Mieke de de Jager
21-11-2018
hele leuke laarsjes gekocht en ik moet zeggen ze zien er fantastisch uit met goede pasvorm
Bernice van Empel
21-11-2018
top!
Niels
21-11-2018
Altijd heel snel!
tonnie
21-11-2018
Altijd snelle afwikkeling
Jesse
21-11-2018
Cashback verliep soepel!
Marieke
20-11-2018
Snelle levering!
Naziha Bec
20-11-2018
Top!
Naziha Bec
20-11-2018
Top! Snel geregeld deze cashback claim. Heel fijn.
Tonnie
19-11-2018
helemaal top dit
Robert
19-11-2018
Mijn eerste cashbackXL bestelling en ging echt zo makkelijk als aangegeven wordt op de site. Ga dit vaker doen.
Robert
19-11-2018
top!
Robert
19-11-2018
sneller verwerkt dan ik had verwacht, top!
Jolanda
19-11-2018
0,35 op een bestelling van 225 euro?! Dat is de moeite niet... hoorde positieve verhalen, maar heb er veel moeite voor moeten doen en deze beloning is het dan niet waard....
Linda
18-11-2018
Top!
JL
18-11-2018
256 dagen voor goedkeuring ...
I.L. Topcu
18-11-2018
OK. Speaker
Joop
18-11-2018
Prima
Nancy
17-11-2018
snelle uitbetaling
Nancy
17-11-2018
erg snelle goedkeuring
Dave
15-11-2018
Inboedelverzekering afgesloten met een hoge cashback. Binnen één maand goedgekeurd !
Gert Jan Veenstra
14-11-2018
Goed en snel geleverd.
chantal
14-11-2018
Top
Fatiha Mahyou
13-11-2018
Snel, duidlijk
Tom van Rootselaar
12-11-2018
Lekker snel
Daan D
12-11-2018
Sneller bevestiging en goedkeuring!
Janine Elgersma
11-11-2018
Goed
Janine Elgersma
11-11-2018
Goed
Robert Polman
11-11-2018
Wederom weer top
Dominico J.M. van Rooijen
10-11-2018
Goede adviezen gekregen voor onze trip naar Canada
Sabrina Sguul
09-11-2018
makkelijk en gratis spullen op te halen bij een hema in de buurt
Sabrina Sguul
09-11-2018
Makkelijk zo! lekker online last minute loten bestellen
Sabrina Sguul
09-11-2018
Snel mijn bestelling kunnen afhalen bij het filiaal bij mij in de buurt.
Sabrina Sguul
09-11-2018
Altijd snelle levering en gemakkelijk en kostenloos retouren
Niels
09-11-2018
Altijd snel!
Thom Vrijmoed
08-11-2018
Erg fijn om via thuisbezorgd de bestellen. Cashback ook echt razendsnel.
Thom Vrijmoed
08-11-2018
De bestelling was super snel geleverd. Zaterdagavond besteld en zondagmiddag al mijn pakket in de bus. Ook de cashback ging razendsnel.
Thom Vrijmoed
08-11-2018
5 sterren voor Cashback XL maar 1 ster voor ANWB. Cashback door ANWB nooit bevestigd. Claim ingediend maar deze worden standaard door de ANWB afgewezen (bron: helpdesk CashbackXL). CashbackXL was wel zo vriendelijk om toch een klein bedrag op mijn account bij te schrijven daarvoor een dikke 10! De ANWB cashback was behoorlijk hoog oftewel 40 euro voor een autoverzekering. Zodra ik deze op kan zeggen stap ik direct over. ANWB heeft mijn vertrouwen beschadigd.
J
08-11-2018
snel
Dave
06-11-2018
Hoge cashback bij aansprakelijkheidsverzekering.
Na ca 1 maand al beschikbaar gesteld. Super !
Nancy
06-11-2018
snelle verzending
Tonnie Klink
06-11-2018
top
J
05-11-2018
Nice
Arie Oprins
05-11-2018
Alles prima
Arie Oprins
05-11-2018
Alles prima