Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Gijs Boom
05-06-2020

Foutief cashback bedrag

 

Reactie CBXL: Hi Gijs, als het cashbackbedrag niet klopt volgens jou, dan kun je het beste een claim aanmaken in Mijn Account en kiezen voor 'Verkeerd cashbackbedrag'. CBXL

Bastiaan de Laat
04-06-2020

Prijs kwaliteit is prima. Helaas hebben ze al een tijdje geen opnamepakket. Verder zeer tevreden

J,
04-06-2020

Fast

Maurice van der Werf
04-06-2020

Snel geregeld, geen problemen ondervonden.

Herman
04-06-2020

Snelle goedkeuring

steph
04-06-2020

Altijd snelle cashback

Queenie Breek
04-06-2020

Snel bevestigd

Queenie Breek
04-06-2020

Snel bevestigd

Queenie Breek
04-06-2020

Snel bevestigd

Yuri Berens
03-06-2020

Proces verliep goed en aankoop/cashback snel bevestigd!

Andrea
02-06-2020

Goede webshop, cashback razendsnel goedgekeurd.

J,
01-06-2020

Fast

Harold
BCC
31-05-2020

Voldoet geheel aan de verwachting!

e.
31-05-2020

super deal

J.
30-05-2020

Was redelijk snel

Anoniem
30-05-2020

Prima, afhandeling is wel wat langzamer dan andere winkels

Herman
30-05-2020

Prima

Herman
30-05-2020

prima

Shivani
29-05-2020

Bedankt

Shivani
29-05-2020

Bedankt

Shivani
29-05-2020

Bedankt

Shivani
29-05-2020

Bedankt

T.
29-05-2020

Snelle toewijzing binnen een week!

HL
28-05-2020

Nvt

HL
28-05-2020

Nvt

Sander
28-05-2020

Altijd top bij CashbackXL natuurlijk. Snel en goed geregeld.

Jan Jenniskens
27-05-2020

OK

johanna
27-05-2020

goedkeuring duurt lang verder gaat de cashback wel altijd goed.

johanna
27-05-2020

prima gegaan

johanna
27-05-2020

snel bevestigd.

edwin
26-05-2020

snel goedgekeurd

Jan De Boer
26-05-2020

Nog meer korting op al super lage prijzen! Wat wil een mens nog meer.

Jan De Boer
26-05-2020

Goedkeuring kan iets sneller, maar voor de rest geen op-/aanmerkingen

Jan De Boer
26-05-2020

Enorm lange tijd voordat deze goedgekeurd wordt. Iets besteld in februari, goedkeuring eind mei!

bianca
26-05-2020

uitbetaling mag iets sneller , wel heel fijn dat ze aan dit spaarprogramma meedoen.

bianca
26-05-2020

Ik vind dat ik best lang heb moeten wachten op de uitbetaling . Bij andere bedrijven is het gemiddeld 2 maanden en hier is het bijna 4 maanden

Hans
25-05-2020

Superaanbieding!

Rayan
25-05-2020

goed

Anton van den Hoeven
25-05-2020

Klein korting maar alle kleine beetjes helpen. Redelijk snel goedgekeurd

Anton van den Hoeven
25-05-2020

Prima korting, Redelijk snel goedgekeurd. Levering duurde wel lang door de corona perikelen.

Anton van den Hoeven
25-05-2020

Prima korting op SIMPEL abonnement voor mij zus en zwager (2x). Verdien ik toch nog wat aan alle moeite die ik doe om hen aan een goedkoop, vaste prijs mobiel-abonnement (4GB 10 euro plus 0,50euro plafond ingesteld op 10,00 euro heb je nooit hogere kosten dan 10,50 euro per maand). Voor DIGI-beten is dat het enige wat helpt tegen onverwachte kosten

Anton van den Hoeven
25-05-2020

Prima korting. Duurt alleen behoorlijk lang (staat wel aangegeven) voordat LIDL de cashback goedkeurd.

Erik
25-05-2020

Perfect!

Erik
25-05-2020

Perfect!

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
24-05-2020

top

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
24-05-2020

tevreden

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
24-05-2020

alles verliep soepel

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
24-05-2020

Alles verliep soepel

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
24-05-2020

tevreden

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
24-05-2020

Duurde 3.5 maand.. maar uit eindelijk uitbetaald.