Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Erik
23-07-2020

Perfect!

Erik
BCC
23-07-2020

Perfect!

Stefan Markx
23-07-2020

Ik koop geen artikelen meer bij conrad via Cashbackxl, dit is zinloos omdat cashback niet wordt geregistreerd en claims niet zijn toegestaan.
Bestelling via Chrome zonder adblocker oid werkt niet!

 

Reactie CBXL: Hi Stefan, we doen dagelijks cashbacks bij Conrad voor andere gebruikers. Check anders nog een keer https://www.cashbackxl.nl/hoe-werkt-het, het zou namelijk gewoon moeten werken. vr. groet, Ditmar

Boyd Oversier
22-07-2020

goede actie snel toegewezen.

Ruben Janse
22-07-2020

Mooi bedrag, goedkeuren duurde wel ruim anderhalf keer zolang als de indicatie aangaf. Dit kan met corona te maken hebben, want na zo'n 3,5 maand werd het goedgekeurd. Top!

j
22-07-2020

goed

Anton van den Hoeven
20-07-2020

2de keer besteld bij Vitamins.nl en de korting wordt weer erg snel goedgekeurd. Top.

Anton van den Hoeven
20-07-2020

Duurt even voor de goedkeuring er kwam maar binnen is binnen. Toch leuk die extra korting op een "ABOUT YOU" jasje dat al 70% was afgeprijsd.

Anton van den Hoeven
20-07-2020

Prima, zeer snelle goedkeuring (2dgn) door Vonroc

Anton van den Hoeven
20-07-2020

Toch nog vrij snel goedgekeurd door AliExpress.

Stefan Heinen
20-07-2020

Na claim toch alsnog goedgekeurd

Ben
20-07-2020

In eerste instantie geen melding ontvangen. Maar na een claim te hebben ingediend snel uitbetaald.

Ben
20-07-2020

Cashback netjes ontavngen. Goed geregeld!

Ben
20-07-2020

Sinds enkele maanden krijg je geen bevestiging meer, dus moet je steeds een claim indienen. De bemiddeling door CashbackXL is goed. Maar mocht je 2 keer achter elkaar bestellen dan kan er maar 1 claim in behandeling worden genomen. Blijft raar dat het niet goed werkt ....lijkt wel een ontmoediging vanuit Viking!

Marcel
19-07-2020

Cashback tijdspad verlopen zoals aangegeven. netjes dus!

Marcel
19-07-2020

tijdspad verlopen zoals aangegeven. netjes dus!
Fijne (web)winkel, goede en snelle service.

Marcel
19-07-2020

tijdspad verlopen zoals aangegeven. netjes dus!

Marcel
19-07-2020

tijdspad verlopen zoals aangegeven. netjes dus!

Tonnie Klink
19-07-2020

heerlijk eten

Jan De Boer
16-07-2020

Duurt wel redelijk lang altijd. En i.c.m. retouren gaat er een hoop mis. Maar.. Elke euro telt :-)

Jan De Boer
16-07-2020

Redelijk snelle goedkeuring. Duidelijk wat je kunt verwachten.

Ayhan
15-07-2020

Raar dat er maar 5 euro is goedgekeurd, terwijl dat het de helft van de normale cashback had moeten zijn. 1 van de 2 brillen is retour verstuurd, met zelfde.waarde

Yuri Berens
15-07-2020

Goede cashback, echter moest ik wel een claim indienen. Fijne bemiddeling door CashbackXL, dus alsnog de bevestiging en goedkeuring ontvangen!

Yuri Berens
15-07-2020

Goede cashback, echer krijg ik geen bevestiging, dus moet altijd claim indienen. Goede bemiddeling door CashbackXL dus wordt alsnog geregeld, maar raar dat het niet goed werkt meteen.

Yuri Berens
BCC
15-07-2020

Fijne webshop, bevestiging zeer snel, goedkeuring duurde ietsje langer, maar komt altijd goed.

Yuri Berens
15-07-2020

Fijne webshop.

Yuri Berens
15-07-2020

Fijne webshop en altijd snelle bevestiging en goedkeuring!

Jordy Proost
15-07-2020

Goeie diensten scherp geprijsd

Jolanda
11-07-2020

prima

Yasmin
09-07-2020

het was snel en heel lekker eten!

Thijs
08-07-2020

Het bedrag zou 25 euro moeten zijn, echter is de cashback acheraf maar €2.5. Jammer dat het bedrag niet klopt (de cashback was wel snel goedgekeurd)

 

Reactie CBXL: Hi Thij, bij prepaid gaat het inderdaad mis. Maar dit wordt vanzelf aangepast in een later stadium. Wij houden dit ook in de gaten. vr. groet, Ditmar

**

Jeffrey
07-07-2020

vv

Tonnie Klink
07-07-2020

top

saskia stammis
06-07-2020

Supersnelle goedkeuring!!! Dank jullie!!

j
05-07-2020

snelle levering alles netjes

j
05-07-2020

snelle levering alles netjes

Herman
04-07-2020

prima

J.
04-07-2020

Betrouwbaar!

J,
04-07-2020

Oeh, wat een service!

Tonnie
03-07-2020

snelle levering.

Tonnie
03-07-2020

Ik kom niet verder dan het tientje winnen bij een straatje :P

Herman
03-07-2020

Mooie korting

Shahdan Raba
02-07-2020

perfect snel

Herman
01-07-2020

top

Erik
01-07-2020

Perfect!

Lex Soeters
01-07-2020

Top!

saskia stammis
01-07-2020

Snelle goedkeuring!

Jolanda
30-06-2020

okee

Frank van Zanten
29-06-2020

Zo wordt de energierekening nog lager!

Frank van Zanten
29-06-2020

Lekker korting op de jaarpremie zo.