Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Mark Verhoeven
12-05-2019

Top

W.Brink
12-05-2019

Goede korting. Snelle goedkeuring

W.Brink
12-05-2019

Snelle goedkeuring.

Saskia
12-05-2019

Snel

Saskia
12-05-2019

Nu alleen nog iets winnen

Marin Tapnoi
11-05-2019

Binnen een week na abonnement ingangsdatum goedgekeurd.

Bruno
11-05-2019

Lekker eten en snel bezorging.

Bruno
11-05-2019

Goed provider

Emma Brink
10-05-2019

Duurde erg lang, maar uiteindelijk is het toch gelukt!

T.A. Klein
10-05-2019

top

Jolanda de Graaf
10-05-2019

Prina

Jolanda de Graaf
10-05-2019

Prima, snelle levering

Jolanda de Graaf
10-05-2019

Prina

Jolanda de Graaf
10-05-2019

Prima, snelle levering

J
09-05-2019

Gaat snel @ thuisbezorgd

J
09-05-2019

Fijn ! duurt wel eventjes

Mieke de de Jager
09-05-2019

Spullen zien er fantastisch uit en binnen 2 dagen in huis

Tonnie Klink
09-05-2019

Top bedrijf, snelle levering, perfecte service

Wouter Marks
08-05-2019

Super netjes geleverd, en lekker snel.

Robert Polman
06-05-2019

Top

Tim van den Hooven
06-05-2019

alles goed geregeld

Tim van den Hooven
06-05-2019

alles goed geregeld

Tim van den Hooven
06-05-2019

alles goed geregeld

yu
05-05-2019

Een van mijn favoriete webshops. Baas dat zij ook cashback geven

yu
05-05-2019

Korting via site en dan ook nog eens cashback! Me like very much!

yu
05-05-2019

Leuk eten bestellen zo!

Freek
05-05-2019

Heijn

Freek
05-05-2019

Decca

Freek
05-05-2019

Ali nog goedkoper

Freek
05-05-2019

Top

Freek
05-05-2019

Fijn

Freek
05-05-2019

!

Saskia
04-05-2019

Super snel binnen 1 week

jermain
03-05-2019

Goed

jermain
03-05-2019

Goed

Naomi
03-05-2019

Goede overstapt en komt afspraken na!
Electrische tandenborstel gratis mogen ontvangen en nu ook de 20 euro terug!

Kimi
03-05-2019

quick payment

Wendy Balhan
03-05-2019

Ik kijk altijd eerst bij cashbackxl of ik een aankoop met korting kan doen. Het duurde even voordat de cashback bevestigd is, maar een fijne korting zo!

Wendy Balhan
03-05-2019

Wauw, heb je al een perfect mooie aanbieding gevonden op de site van de aanbieder zelf, EN krijg je ook nog eens de mogelijkheid om te boeken met cashbackxl. Dubbele korting en snel beoordeeld.

Deze site is nog eens lekker sparen voor een leuk zakcentje.

Tonnie
03-05-2019

Top bedrijf, goede service

Randy
03-05-2019

goede webshop!

J uit V
03-05-2019

netjes

Herman
02-05-2019

Snelle goedkeuring

Tonnie
01-05-2019

Super snelle service

J
01-05-2019

Dat gaat snel

yu
01-05-2019

Snelle goedkeuring en uitbetaling

Natasja
30-04-2019

Waarom krijg ik geen Cashback?

 

Reactie CBXL: Hi Natasja, bij HEMA geldt er geen cashback op Telefonie, zakelijk, gebak, 3D printen, NS treintickets, iTunes, lekker weg club en tickets. Dit vermelden wij ook bij de voorwaarden op https://www.cashbackxl.nl/webshops/hema. Mocht dit op jouw aankoop niet van toepassing zijn, dan kun je het beste een claim aanmaken op https://www.cashbackxl.nl/mijn-account/cashback-claims. vr. groet, Ditmar

Olga
29-04-2019

Albert Heijn is zeer efficiënt met cashbacks. Top.

Olga
29-04-2019

Prima.

Olga
29-04-2019

Prima. Goedgekeurd zoals belooft. Mooi bedrag.