Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Raymond Stein
24-07-2019

binnen een week al goedgekeurd

Duco van den Bos
24-07-2019

Word niet altijd goed geregistreerd en ook wel eens onterecht afgekeurd.

Rilana
24-07-2019

leuke shop, en verzend snel

Bjorn Krijgh
24-07-2019

ok

Lucas
24-07-2019

Snel en duidelijk!

Freek
24-07-2019

Klasse

Freek
24-07-2019

Klasse!

Freek
24-07-2019

Nice

E Halle
24-07-2019

cashback correct en verbluffend snel geregistreerd en goedgekeurd (alleen percentage mag natuurlijk altijd nog ietsje hoger zijn... )

Nick van der Oord
23-07-2019

Zou 6,- moeten zijn las ik

Mir Kissoista
23-07-2019

Top! Snelle levering en leuke cadeautjes voor een goede prijs.

Philip
23-07-2019

Goede site

HL
23-07-2019

Geen opmerking

Duckje van der Ploeg
23-07-2019

.

Duckje van der Ploeg
23-07-2019

Na 15 dagen al goedgekeurd. Prepaid aangeschaft omdat je niet elk half jaar moet opwaarderen. 1 telefoontje van 0,10 cent is genoeg per half jaar.

Christian
22-07-2019

Ging te vlot waardoor ik bij nieuwere cashbacks denk dat het ook zonvloed zal gaan... top verder!

Janine Elgersma
20-07-2019

goed

Janine Elgersma
20-07-2019

goed

Janine Elgersma
20-07-2019

goed

Janine Elgersma
20-07-2019

goed

Janine Elgersma
20-07-2019

goed

Janine Elgersma
20-07-2019

goed

Janine Elgersma
20-07-2019

goed

Janine Elgersma
20-07-2019

goed

rob
19-07-2019

snelle afhandeling

HL
18-07-2019

Nvt

Konings194
17-07-2019

Ik had de app via CashbackXL gedownload en een bestelling gedaan zoals er stond. Maar kreeg alleen maar 1 euro ipv 6 euro?

HL
17-07-2019

Prima geregeld

Jhoerit van Putten
16-07-2019

jammer dat het niet meer mogelijk is

Petra Walinga
16-07-2019

top

Petra Walinga
16-07-2019

altijd snel bevestiging

Petra Walinga
16-07-2019

altijd snel bevestiging

Robert Polman
15-07-2019

Top weer

Robert Polman
15-07-2019

Wederom goed

Robert Polman
15-07-2019

Wederom goed

Daan
15-07-2019

Netjes verwerkt

Micky van Gerwen
14-07-2019

Top

Chantal
14-07-2019

uitbetaling duurde 6 weken.

jasper
13-07-2019

top

J uit V
13-07-2019

☼☼☼ ☼☼☼ ☼☼☼

J uit V
13-07-2019

☼☼☼

Herman
13-07-2019

Verhuurbedrijf bracht one-way fee in rekening, stond niet in contract, opgelost door CDM.

Serena Van Amersfoort Zinelli
12-07-2019

Duurde wel lang

Maikel Spijkerman
HP
11-07-2019

Snel bevestigd en snel goedgekeurd!

Herman
11-07-2019

Moeten claimen maar snel goedgekeurd

e.
10-07-2019

super

Tonnie
10-07-2019

LEUKE LOTERIJ

Marieke
10-07-2019

Snel geleverd

Tim
09-07-2019

Het zijn mooie foto's geworden.
Ook de cashback is snel en soepel gegaan.
Keurig geregeld.

tim
08-07-2019

Perfect