Reviews over CashbackXL

Hieronder lees je hoe onze gebruikers onze dienstverlening beoordelen.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Danny
11-06-2024

Was goed, maar laatste tijd niet te vertrouwen. Afgelopen jaren heb ik met veel plezier CashbackXL gebruikt met shoppen bij webshops.
Echter is het sinds het nieuwe jaar niet te vertrouwen. Sommige aankopen worden onterrecht afgekeurd terwijl aan alle voorwaarden wordt voldaan.
Er is ook weinig tot geen reactie meer op tickets die aangemaakt worden. Ik heb bijvoorbeeld al een ticket open staan sinds Januari, zonder enige reactie van de klantenservice.

Remy
07-05-2024

De laatste maanden lastig . Al jaren gebruik gemaakt en nog steeds kijk ik bij elke aankoop op ik een cashback kan ontvangen. Echter alle aankopen met iOS (Safari en Chrome, ook incognito) worden sinds de laatste grote iOS update niet geregistreerd. Via de app als via de browser doorklikken, ik het alles al geprobeerd. Als reactie krijg je dat je dan maar via de Android of Windows pc moet aankopen. Dat probeer ik ook zo veel mogelijk om geen claims in te hoeven dienen maar -zeker- op vakantie wordt dat erg lastig, terwijl je daar juist vaak aankopen doet. Jammer dat er geen onderzoek gedaan wordt waar het probleem zit want alle instellingen staan goed. Voor de rest een prima en overzichtelijke site.

Aanbeveling zet ik op “ja” maar is een no-go voor Apple gebruikers. Overigens geldt dit niet alleen voor CBXL.

Sylvia
08-04-2024

Super goede service. Als er een keer een probleem is, wordt het supernetjes opgelost.

Nvh
11-02-2024

Uitstekend . Helemaal top !

Marco Peters
08-02-2024

Cadeaubon werkt niet. Na een bedrag gespaard te hebben, dit uit laten keren in een bol.com cadeaubon.
Echter werkt deze niet.

Nico Mandersloot
24-01-2024

meestal gaat het goed. Meestal gaan de cashbacks goed. Zorg er voor dat je altijd de check doet op de cookies. Helaas is het wat kariger geworden met de cashback. Vooral bij coolblue. Ja er staatbij dat het max 3% is en variabel maar dan nog verwacht je niet dat je op een aankoop bedrag van ruim 1000 euro ex btw een cashback krijgt van 1 euro 74. Dat is 0,16%. Misschien handig om dat ondanks de vermelding van het variabel zijn er toch even extra bij te benadrukken aangezien dit achteraf pas blijkt.

Tom
03-01-2024

Oplichters. Beloven van alles maar zorgen er dan uiteindelijk na lang wachten voor dat je niet krijgt waar je recht op hebt. Misleiding ten top, opgepast dus!

P
02-01-2024

Mooi bedrijf met duidelijke uitleg en hulp mocht het nodig zijn. Na het lezen van de uitleg die verschilt per website altijd mijn cashback ontvangen.
Klantcontact de keren dat ik het nodig had altijd prima.
Ga zo door fijn bedrijf.

Niels
31-12-2023

Voor de zoveelste keer, niet geregistreerd . Waardeloos tegenwoordig. Het systeem werkt gewoon niet, ze nemen geen of maar een beperkt aantal claims in behandeling. Ik zet alles uit, adblocker, vpn, etc. Het systeem werkt gewoon niet. Voor de laatste keer cashbackXL gebruikt.

Mick
30-12-2023

Hartstikke top! Hartstikke top om tijdens het bestellen bij aangesloten sites cashback te kunnen krijgen!
Dan kan je nog kiezen tot het laten uitbetalen van je gespaarde cashbacks of inleveren voor waardebonnen bij aangesloten partners (voor x% extra aan waarde op de bonnen).

Mark
29-09-2023

Kleine cashback werkt, grotere niet. Al jaren gebruik ik deze site voor cashback, en vaak werkt het goed. Alleen bij grotere bedragen werkt het ineens niet (zorg overstap) daar heb ik al bijna een jaar een claim liggen met alle bewijzen maar word niks aan gedaan.

Sandra
25-09-2023

Top service! Zeer positief.

Jessica
25-09-2023

Snel en voordelig. Hele goede ervaring met cashback XL. Heel veel bedrijven waar je met cashback terecht kunt, extra aanbiedingen, cashback wordt vlot uitbetaald en toen ik een keer een vraag had werd deze ook snel en duidelijk beantwoord. Aanrader!

Denise
25-09-2023

Top systeem. Ik heb in 4 jaar tijd al € 708 aan cashbacks gespaard. Goede klantenservice, tevreden over de app! Geen slechte ervaringen gehad.

Under
21-08-2023

Cashback xl site deugt niet. Eerst een cashback aangevraagd voor kpn mobiel via een pc. Alle (cookie) instellingen staan goed, ook in recente activiteiten staat kpn op het tijdstip van mijn bestelling aangegeven. Geen cashback. Ok, misschien heb ik toch iets verkeerds gedaan.

2 dagen later. Kpn komt met actie geen activatie kosten. Kon actie misgelopen. Ik heb 14 dagen de tijd om me bestelling ongedaan te maken. Dus ik ga dat doen. Ik ga opnieuw bestellen bij kpn via cashback xl maar nu via mijn mobiel. Cookie check, alles ok. Bestelling gedaan op pagina KPN gebleven en netjes afgerond. Bestel bevestiging binnen van kpn. Kpn staat ook wederom in mijn recente activiteiten met bestel tijdstip maar toch geen cashback registratie.

Kpn neemt ook geen claims in behandeling. Dit is echt het bewijs dat de site technisch niet deugt. Geprobeerd op pc, als op mobiel bedie geen cashback registratie.

Ik ga kpn contacten en dit voorleggen. Verzoeken beide abonnementen te annuleren ik doe mijn aanvraag wel via een andere cashback site.

Anton
22-04-2023

Gebruik het nu al 3 jaar naar tevredenheid. Je moet goed opletten dat alle instellingen van je browser goed staan zodat ze kunnen traceren dat je vanuit CasbackXL naar een website gaat met korting (er is een "controle knop" voor!).

Ik heb alleen maar terecht geen korting gekregen als ik het artikel had teruggestuurd of het afgesloten contract binnen de wettelijke termijn weer had opgezegd (Bij Energie).

Soms duur het wel lang voor dat de verkopende partij de korting definitief goedkeurt.

Fijne is wel dat je 1 keer per maand de goedgekeurde korting kan laten uitbetalen (middels een verzoek op de site), hoe laag het bedrag ook is!
Site is ook heel duidelijk over hoe lang de goedkeuring kan duren en ze gaan er ook achteraan als de verkoper na die termijn de goedkeuring nog niet heeft afgegeven.
Kortom een aanrader.

harry
10-04-2023

Perfecte cashback-service. Ik profiteer al jaren van CashbackXL en blijf onder de indruk van de snelheid, professionaliteit en vriendelijkheid van dit bedrijf.

Dennis
24-02-2023

Al jarenlang betrouwbaar. Ik gebruik CashbackXL al een paar jaar naar tevredenheid. Duidelijk op de website, en eventuele claims worden ok afgehandeld.

R
24-02-2023

Vriendelijke en snelle service, goede deals. Klantenservice was heel behulpzaam toen ik ze nodig had.

Paul
24-02-2023

Fijne cashbacks en vlotte communicatie. Fijn bedrijf om mee samen te werken. Is wel even opletten dat je de partnersites op de goede manier opent (en je moet dit niet vergeten), maar als het werkt dan werkt het heel fijn. De nieuwe App helpt hier ook erg goed bij!

Bert
14-02-2023

Volgens mij is dit allemaal nep. Ik heb een telefoon abb verlengt via de Cashback site maar tot op heden geen korting ontvangen. Een claim ingedient bij Cashback maar daar ook nog geen reactie op mogen ontvangen.

Als iets lijkt te mooi omwaar te zijn, dan is dit het meestal ook.

Anita
12-01-2023

wauw cashbackxxl doet wat ze beloven. ik beveel casbackxxl aan ben er via via op attent gemaakt en heb inmiddels mijn eerste cashback ontvangen. deze website heeft goede aanbiedingen en ik vind het een plus dat je je cashback ook kunt laten uitbetalen in waardebonnen

dankjewel cashback ik ga dit vaker doen :)

Carmen
25-11-2022

Goeie ervaring. Goed werkende app

HP
25-05-2022

Waardebonnen Geweldig! Tot nu toe alleen de waardebonnen gebruikt voor Bol.com en dat gaat prima. Bonus gelijk bijgeschreven dus geen afkeuring na maanden wachten zonder dat het ooit duidelijk is waarom. Dit is altijd een bron van frustratie geweest bij ander cashback sites. Ook dat er duidelijkheid is over wanneer er wordt uitbetaald en zonder minimaal bedrag. Not too good to be true!

Sylvia
25-05-2022

Prima service! Interessante cashbacks en uitstekende service als je problemen ondervindt. Hoop op meer grote acties met grotere korting.

Anoniem
25-04-2019

Minpunten
be more friendly in communication.
mostly unreachable, customers are scared to contact the company as staff are very aggressive

J
25-04-2019

Pluspunten
Fijn dat alles zo snel gaat en ook de snelle feedback van Marloes en Ditmar.
Inmiddels al 2 keer overgemaakt naar mijn rekening en top! Beveel jullie altijd aan anderen.

Anoniem
25-04-2019

Pluspunten
'Gratis geld' altijd goed. Cashback koopt eigenlijk altijd wel goed en mocht je de klantenservice toch een keer nodig hebben, reageren ze enorm snel.

Iris
09-04-2019

Pluspunten
Op sommige momenten veel profijt van gehad. Maar de afgelopen maanden wat cashbacks misgelopen ondanks het opvolgen van de regels. Dus tegenwoordig vind ik de betrouwbaarheid ver te zoeken waardoor ik voor grotere bedragen overweeg te kijken naar andere cashbacksites.
 
Minpunten
Niet plots amdere regels verzinnen.
Snellere toewijzing van cashbacks. Duurt soms wel erg lang.

Anoniem
25-02-2019

Pluspunten
Betalen optijd
 
Minpunten
Duidelijker aangeven hoeveel prc je krijgt en over welk bedrag

Tomaatje
25-02-2019

Pluspunten
-makkelijk in gebruik
-overzichtelijk in hoeveel je hebt bespaard
-besparing wordt snel uitbetaald
 
Minpunten
-ik koop dingen die ik eigenlijk niet nodig heb, omdat je via Cashback XL extra korting krijgt :P

Niels
08-02-2019

Pluspunten
Nette website.
 
Minpunten
Alle regeltjes en procedures netjes gevolgd en toch is de cashback afgewezen. 90 euro door mijn neus geboord. Ik hoop dat ze er plezier aan hebben bij CashbackXL. Volgende keer maar gewoon zelf een korting bedingen.

alco
01-02-2019

Pluspunten
het werkt echt al heel wat geld mee bespaard.
 
Minpunten
aanbod van winkels blijft stabiel maar zou wel vernieuwd mogen worden.
let goed op dat vaak de korting gaat op het bedrag exclusief BTW en sommige goederen zijn uitgesloten.
uitbetalen doen ze ook zoals beloofd echter maar 1x per maand.

Marieke
25-01-2019

Pluspunten
Alleen maar positieve punten! Goede registraties van cashbacks, hoge kortingen en leuke acties. Als er iets niet goed gaat, dan krijg je snel een professionele reactie en dan wordt het opgelost. Ook staan ze open voor tips voor webshops waarvan ik graag zou willen dat die zich aansluiten. De informatie op de site is duidelijk en de uitbetalingen gaan altijd goed.
 
Minpunten
GEEN ENKEL VERBETERPUNT

Rik
06-09-2018

Pluspunten
- snelle bevestiging
- hoge cashbacks
- goede support
 
Minpunten
- bol.com weer toevoegen aan de site
- eventueel een app (android) waarin je je saldo kunt checken maar ook door kunt klikken naar websites

Youri
30-07-2018

Pluspunten
Ik heb in de afgelopen jaren al enkele euro's terug verdient via CBXL, echt geweldig! Het werkt haast verslavend om via internet te bestellen dmv de cashback site ;) Erg leuk wanneer je een bestelling wil plaatsen en website is terug te vinden op CBXL. Het werkt zeer gemakkelijk en vlot.
99% van de gevallen krijg je automatisch een bevestiging na bestelling. Wanneer het die ene keer niet is verlopen zoals het hoort kun je gemakkelijk stapsgewijs handmatig een claim indienen. Als alles klopt krijg je alsnog een bevestiging van je cashback. Bij eventuele vragen zeer snelle en vriendelijke reactie! Goede service dus!
 
Minpunten
Bevestiging is snel, maar het duurt soms vrij lang voordat er goedkeuring plaats vind. Dit verschilt wel enorm per bedrijf.
Ook wel jammer dat sommige webshops soms ineens niet meer meedoen en je dus geen cashback meer kunt claimen.
Voor de toekomst, nog meer webshops! :)

Niels
21-07-2018

Pluspunten
Al jaren verzamel ik mijn Cashback bij Cashback XL. Echt een topsite en werkt zeer goed. Altijd netjes de uitbetalingen.

Mathijs
31-01-2018

Pluspunten
Duidelijke website
Goede cashback-bedragen
Snelle registratie van aankopen/diensten

Heeft me inmiddels al veel geld bespaard.
 
Minpunten
- Registratiesnelheid verschilt behoorlijk per aankoop/bedrijf, waardoor je soms ten onrechte denkt dat het niet geregistreerd is. Idealiter zou ik meteen willen zien of hij goed geregistreerd is, waarbij de goedkeuring enzo van mij best lang mag duren, maar nu heb ik al een paar keer gehad dat ik een claim had ingediend terwijl de registratie daarna wel kwam. Omdat het ook wèleens misging met registraties ben je er als klant liever te snel bij dan dat je de cashback-registratie weer vergeet en geld laat liggen. Dus iets van een directe "Bezoek/aankoop is geregistreerd", en dat hij alvast in het rijtje verschijnt zou ik zeer op prijs stellen, want bij een Cashback-claim zie je wèl al meteen de geregistreerde winkelbezoeken, dus blijkbaar wordt dat wel bijgehouden.

- Daarnaast is het wellicht wat verwarrend als er op een bedrijfspagina alleen oude cashback-deals staan. Dit wekt naar mijn idee de indruk dat er op dit moment helemaal geen cashback mogelijk is, terwijl je vaak dan nog steeds de gangbare korting krijgt als je via Cashback-XL naar een winkel gaat. (als voorbeeld de Blokker-pagina even bezocht). Ik zou duidelijker de knop 'Shop & ontvang cashback' aanprijzen, zet hem wellicht boven het rijtje oude cashback-deals, zodat je als klant ook ziet dat dit nog steeds mogelijk is. Immers lijkt het overzicht nu op de kortingscodes-websites, waarbij er vaak niets mogelijk is als er géén actieve kortingscode is, terwijl dat bij Cashback-XL dus wèl zo is.

- Meer wink

Anoniem
01-01-2018

Pluspunten
Heel snelle bevestiging. Snelle reactie als er evt. een probleem. Hele aantrekkelijke kortingen.

Bob
15-12-2017

Pluspunten
Hele goede klantenservice! Had een probleempje en was gelijk opgelost door de eigenaar van de website.

Nog alleen maar positieve ervaringen gehad met cashback uitbetalingen.
 
Minpunten
-

Stefan
13-12-2017

Pluspunten
Erg prettige website met erg snelle service. Eigenaar denkt met je mee als je een claim voor uitbetaling indient. Vrij hoge vergoedingen ook in vergelijking met andere partijen.

Oktay
10-10-2017

Pluspunten
99% van de tijd vind de registratie van een aankoop plaats. de ene keer dat het niet lukte, lag aan mij :-)
- bedrijf reageert snel op emails.
- cashback percentages zijn hoog
 
Minpunten
ik kom zo nu en dan cashback percentages van concurrenten tegen die wat hoger liggen. een knopje, of chat-functie om dit door te geven zou handig zijn. Dan kan CashbackXL nog altijd bekijken of z mee(kunnen)gaan met de concurrent

Antoinette
21-08-2017

Pluspunten
Als het niet lukt doen ze het handmatig toekennen. Geld wordt netjes uitbetaald.

Ron vd wilk
19-08-2017

Pluspunten
Shelley service

Anja
17-08-2017

Pluspunten
Het hele proces werkt heel handig. Je hoeft alleen maar naar Cashback XL te gaan om te zien of de webshop waar jij wilt bestellen ook met Cashback XL werkt. Zo ja, ga dan via Cashback XL naar de webshop; bestellen maar en de cashback volgt vanzelf!!
 
Minpunten
Nog meer webshops zo ver zien te krijgen dat ze ook met jullie samen willen werken om meer klanten te trekken.

Petje
08-08-2017

Pluspunten
Als je registratie niet gelukt is wordt je vriendelijk te woord gestaan. Er wordt netjes een oplossing gezocht!
 
Minpunten
Registraties beter geaccepteerd worden automatisch moet helaas best vaak een claim indienen. Worden wel netjes opgelost. Kost alleen te veel tijd.

Marieke
02-08-2017

Pluspunten
-goede klantenservice
-tips worden serieus genomen (ik vraag vaak nieuwe webshops aan om deel te nemen, als het niet kan krijg ik daar uitleg over)
-snelle reactie bij problemen/niet geregistreerde korting
-uitbetalingen gaan altijd goed
-betrouwbaar bedrijf

Anoniem
12-07-2017

Pluspunten
Nette cashbacks , correcte uitbetalingen en goed contact.
 
Minpunten
Geen - ga zo door!

Annemaj
11-07-2017

Mark
11-07-2017

Pluspunten
+ Overzichtelijke website en goed inzicht in transacties e.d.
+ Meestal een snelle bevestiging van cashbacks door aangesloten bedrijven;
+ Geen problemen met uitbetalingen

Meer dan 2 jaar lid en nog steeds met plezier!
 
Minpunten
Na lang nadenken.....geen