Reviews over CashbackXL

Hieronder lees je hoe onze gebruikers onze dienstverlening beoordelen.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Oktay
10-10-2017
Pluspunten
99% van de tijd vind de registratie van een aankoop plaats. de ene keer dat het niet lukte, lag aan mij :-)
- bedrijf reageert snel op emails.
- cashback percentages zijn hoog
 
Minpunten
ik kom zo nu en dan cashback percentages van concurrenten tegen die wat hoger liggen. een knopje, of chat-functie om dit door te geven zou handig zijn. Dan kan CashbackXL nog altijd bekijken of z mee(kunnen)gaan met de concurrent
Antoinette
21-08-2017
Pluspunten
Als het niet lukt doen ze het handmatig toekennen. Geld wordt netjes uitbetaald.
Ron vd wilk
19-08-2017
Pluspunten
Shelley service
Anja
17-08-2017
Pluspunten
Het hele proces werkt heel handig. Je hoeft alleen maar naar Cashback XL te gaan om te zien of de webshop waar jij wilt bestellen ook met Cashback XL werkt. Zo ja, ga dan via Cashback XL naar de webshop; bestellen maar en de cashback volgt vanzelf!!
 
Minpunten
Nog meer webshops zo ver zien te krijgen dat ze ook met jullie samen willen werken om meer klanten te trekken.
Petje
08-08-2017
Pluspunten
Als je registratie niet gelukt is wordt je vriendelijk te woord gestaan. Er wordt netjes een oplossing gezocht!
 
Minpunten
Registraties beter geaccepteerd worden automatisch moet helaas best vaak een claim indienen. Worden wel netjes opgelost. Kost alleen te veel tijd.
Marieke
02-08-2017
Pluspunten
-goede klantenservice
-tips worden serieus genomen (ik vraag vaak nieuwe webshops aan om deel te nemen, als het niet kan krijg ik daar uitleg over)
-snelle reactie bij problemen/niet geregistreerde korting
-uitbetalingen gaan altijd goed
-betrouwbaar bedrijf
Klant
12-07-2017
Pluspunten
Nette cashbacks , correcte uitbetalingen en goed contact.
 
Minpunten
Geen - ga zo door!
Mark
11-07-2017
Pluspunten
+ Overzichtelijke website en goed inzicht in transacties e.d.
+ Meestal een snelle bevestiging van cashbacks door aangesloten bedrijven;
+ Geen problemen met uitbetalingen

Meer dan 2 jaar lid en nog steeds met plezier!
 
Minpunten
Na lang nadenken.....geen
Annemaj
11-07-2017
Dani
10-07-2017
Pluspunten
Toevallig tegengekomen en ben blij verrast! Ik ga jullie blijven gebruiken; tnx!
Rien
07-07-2017
Pluspunten
alles is positief
 
Minpunten
geen suggesties daarvoor
Linda
07-07-2017
Pluspunten
Goede cashbackpercentages/bedragen en super goede service (snelle reactie en goede oplossingen, mocht er iets zijn)! Ook fijn dat je ontvangen cashback kunt overschrijven hoe je zelf wilt, zonder een minimum bedrag. Beste cashbacksite die er is! :)
Robo
06-07-2017
Pluspunten
- In mijn geval zijn bijna alle aankopen geregistreerd.
- Competente klantenservice.
- Goede gebruikersinterface (website) met alle noodzakelijke functies (welke naar behoren werken).
- Je wordt middels emails op de hoogte gehouden van voortgang van cashbacks.
- Transparantie (wanneer van toepassing, staat aangegeven dat cashbacks exc. btw is, wanneer er ongeveer wordt uitbetaald, etc.)
- Veel winkels worden aangeboden met cashback.
 
Minpunten
Toch wel jammer dat bol.com niet ondersteunt wordt. Andere cashbackwebsites doen dit wel. Voor de rest prima website/support.
Quincy
01-07-2017
Pluspunten
Erg goede klantenservice, snelle reactie. Fijne cashbacks. Makkelijk gebruik van de site.
 
Minpunten
Momenteel geen
cynthia
15-06-2017
Pluspunten
top! hoge cashbacks!!! snelle afhandeling
 
Minpunten
waar is bol.com
Rick
02-05-2017
Pluspunten
- Communicatie TOP
- Uitbetaling TOP
- Zeker een aanrader!
 
Minpunten
- Het komst af en toe voor dat een bepaalde cashback niet goedgekeurd wordt. Helaas kan CashBack XL hier ook niks aan doen, maar ze doen er wel alles aan om het uit te zoeken. Stiekem ook weer plus puntje.
- Wellicht kan het uitbetalen 2 x in de maand gebeuren i.p.v van 1 x in de maand.
Klant
16-02-2017
Klant
13-02-2017
Marieke
13-02-2017
Pluspunten
- duidelijke communicatie
- shoppen met korting werkt altijd
- geen addertjes onder het gras
- goede klantenservice
- snel antwoord als je een vraag stelt
Mega maya
12-02-2017
Pluspunten
Ik krijg snel geld terug
 
Minpunten
Meer shops
Robert
12-02-2017
Pluspunten
Heel snel en gaat altijd goed. Makkelijker kun je geen korting krijgen
 
Minpunten
Nog meer cashbacks aanbieden!!
Patty
11-02-2017
Pluspunten
Vaak hogere vergoeding dan andere gelijksoortige sites. Veel bedrijven bij aangesloten.
 
Minpunten
Soms blijkt vergoeding lager te zijn dan aangegeven.
Luuk
11-02-2017
Mariella
11-02-2017
Pluspunten
cashback probleem soepel opgelost
Maud
11-02-2017
Pluspunten
Werkt prima, goede uitleg als een cashback niet doorgaat, mooie kortingen.
simone
11-02-2017
Pluspunten
heeft tot nu toe altijd uitbetaald
 
Minpunten
misschien meer winkels
A
11-02-2017
Pluspunten
Vlotte reacties bij vragen, snelle uitbetaling.
Tijs
09-02-2017
Pluspunten
Prettige site, communicatie to the point en tot nu toe alle transacties probleemloos, correct en snel verlopen
Mieke
08-02-2017
Pluspunten
de vriendelijkheid, snelle reactie op vragen en hoge cashback
 
Minpunten
sommige cashbacks duren wel heel erg lang en jammer dat zomaar cashback door het desbetreffende bedrijfs kan worden nagelaten
corrie
07-02-2017
Louis DeWald
07-02-2017
Pluspunten
Uitbetaling in geld.
 
Minpunten
In de loop van het traject veranderde de hoogte van de cashback.
De laatste aankoop (deze loopt nog) is niet geregistreerd.
Erik
07-02-2017
Pluspunten
Hoge cashback's, snelle responses en flexibel in uitbetaling.
 
Minpunten
Er ontbreekt een aantal belangrijke winkels als Bol.com
Niels
07-02-2017
Pluspunten
Goede cashbacks, snelle support in het geval er onverhoopt eens een keer iets niet goed gaat.
Lisette
07-02-2017
Pluspunten
goede communicatie
Erwin
06-01-2017
Pluspunten
Snelheid van toekennen
Betalingen altijd keurig op tijd
 
Minpunten
Leuke acties tav goede doelen
John
13-12-2016
Chantal
12-12-2016
Pluspunten
Goede service.
Michel
08-12-2016
Pluspunten
- Snelle detectie van aankoop
- Snelle uitbetaling, zonder limiet
- Goed aanbod van winkels en ook vaker beste deal
Rien Van den Berg
08-12-2016
Pluspunten
Zeer betrouwbaar
Snelle respons
De hoogste cashback van alle cashback sites,en ook geen minimum bedrag
Ga niet in zee met Cashkoe.nl
Hier krijg je geen respons op vragen... en jouw cashback wordt ook niet altijd uitbetaald
Klant
08-12-2016
Pluspunten
Proces gaat eenvoudig; mooi gelijk een mail na je bestelling.
 
Minpunten
Soms vergeet je dat je cashback kan doen. Een (Chrome) browser extensie die je daaraan herinnert zou handig zijn.
Daniel
07-11-2016
Pluspunten
Snelle communicatie en hoge kortingen.
 
Minpunten
Zou graag meer webshops zien, sommige cashback websites hebben letterlijk x4 meer keuze. Zou helemaal mooi zijn als ze Amazon (UK en DE) kunnen toevoegen.
Danjo
27-10-2016
Pluspunten
Ze hebben hoge kortingen en veel winkels. Daarnaast is hun service top; ze reageren altijd zeer snel op vragen, mijn complimenten!
Taco
26-10-2016
Pluspunten
Goede deals, service en snelle uitbetaling. Zeker aan te raden.
Marc Zegers
24-10-2016
Pluspunten
Bedrijf reageert heel correct, adequaat en snel op vragen en claims (gem. 5 minuten, ook om 0:00 uur 's nachts). Het werkt altijd en keer op keer! Super, groot compliment.
Bernard
06-10-2016
Pluspunten
't werkt. keer op keer
HC
04-10-2016
Pluspunten
Levert goede mogelijkhheden voor een Redelijk hoge cashback bij aankopen bij zeer veel sites. Goede en snelle communicatie over de registratie vd cashback bij een aankoop
 
Minpunten
Definitieve Goedkeuring en bevestiging vd cashback verloopt traag en daardoor is het uitkeren vd opgebouwde cashback euros pas mogelijk na een behoorlijk lange tijd (3-5 maanden)
Klant
04-10-2016
PT
04-10-2016
Pluspunten
Goede communicatie, snelle service, duidelijke instructies.
 
Minpunten
Meerdere keren cashback claim moeten indienen omdat iets niet goed is gegaan buiten mijn eigen fout om. Bv uitgelogd zijn na bestelling te hebben geplaatst.
Klant
04-10-2016
erik
04-10-2016
Pluspunten
vele sites
gemak
 
Minpunten
nog meer sites