Reviews over CashbackXL

Hieronder lees je hoe onze gebruikers onze dienstverlening beoordelen.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Sha Ahmed
25-08-2020

Top! Cashback bijna altijd gelijk geregistreerd.

En zoniet, wordt het altijd opgelost!

Uitbetaling ook lekker vlot!

Luuk
25-08-2020

Duidelijk en goed geregeld. Cashback voor Surfshark vpn gedaan, alles goed verlopen en cashback ontvangen

Erik
16-08-2020

Geen cashback geregistreerd. Een Simyo prepaid sim aangeschaft voor 25 euro.
Wat denk je, cashback XL registreert de aankoop niet en die hebben ze lekker zelf in de zak gestoken. Bedankt gasten.

Arjo
03-08-2020

top site. Gebruik inmiddels al jaren cashbackxl.nl om cashbacks te verdienen nadat ik eerder shopfish gebruikte. Krijg bij vragen persoonlijk antwoord van de oprichter/eigenaar die zelf ook persoonlijk bij gemiste cashback registraties dit voor je oplost.

Wat mij betreft een topsite, heb er al honderden euro's mee verdiend (of bespaard) inmiddels.

lucia
01-08-2020

Continu GEEN cashback. Ging altijd top
Nu laatste keren gaat t continu fout
Heeft me nu minimaal 25 a 30 euri gekost
Ik ben weg hier
Liever minder cashback en goed dan dit
Wat een sof

ps ging fout bij meerdere webshops

nu 2x !!! bij aboutyou

Taouil
24-07-2020

Heel goed geregeld top. Alles is top geregeld en goed verlopen bedankt hier voor.
Uitstekend werk.

Marcel de Beus
19-07-2020

aangegevens tijdspaden kloppen heel vaak. werkt goed! nog maar 1x cashback fout gegaan van de huidige 12, ik denk door gebruik van ander emailadres bij de bewuste webshop. vergeleken met andere CB betaald deze sneller en beter uit, en vaak ook ietsje meer. aanrader, ik ben overgestapt van bonusway/shopkorting.

Joke
05-07-2020

Super!!!! Als een hoger cijfer geven dan een 10 mogelijk was, gaf ik dat! Ik maak je bijvoorbeeld 12,50 euro of 25,00 euro hebt gespaard. Is er een keer iets niet geregistreerd, dan zoeken ze het uit en in de meestal gevallen krijg je het bedrag alsnog uitgekeerd. De site "Mijn Korting" kan hier een voorbeeld aan nemen, laat ik mij daar verder maar niet over uitlaten. Ga zo door!!!

Martijn
26-06-2020

Goede service en mooi wat bespaard. Ik sluit via cashbackXL jaarlijks een nieuw telefoon abonnement af. Krijg je vaak ongeveer maand bedrag aan cashback terug.

Werkt duidelijk en transparant, zeker aanrader.

JC
25-06-2020

Klasse en 100% betrouwbaar. geen lang verhaal. Gewoon lekker cashback verdienen en voor mij 100% betrouwbaar. Wel eens contact met klantenservice gehad en altijd keurig geholpen met uitleg en idd ook als ik geen recht op cashback bleek te hebben. Dus gewoon zo doorgaan.

C
25-06-2020

Uitstekend. Alles is snel geregeld, wat een top site!

Herma Andela
25-06-2020

Betrouwbaar. Zo fijn ioxeze manier wat extra's zeer betrouwbare en nette organisatie

Peter
25-06-2020

Supermakkelijk geld verdienen. Cashback XL maakt waar wat ze zeggen. Ga via de Cashback XL site naar de originele webwinkel en plaats daar je bestelling. Zelfs Aliexpress doet mee. Het uitbetalen is al net zo simpel, niets dan lof voor Cashback XL want het werkt echt!

C
25-06-2020

Supertevreden! Je kunt je cashback opsparen of rond de 25e uit laten betalen.
Nooit problemen gehad.
Ik mis wel Bol.com in het rijtje, maar er zijn genoeg andere webshops waar je terecht kunt.

Songbo
20-06-2020

Betrouwbaar. Betrouwbaar uitbetaling en werking site de site opeens vandaag plat ging. Ik had al meer dan 2000 euro teruggekregen.

R
16-06-2020

Onzin. Wat een onzin, ik zou cashback krijgen. heb alles volgens de voorwaarde gedaan en kreeg niks, na het indienen van een claim kwamen ze op een artikel ergens in de uithoek van de site dat ik geen kortingscode mocht gebruiken, dit stond NIET vermeld bij de voorwaarde. Onbetrouwbaar!

Marsha
25-05-2020

Werkt perfect, gebruik het al járen. Als gebruiker van het eerste uur heb ik al zo veel kunnen besparen. Gebruik het bijna bij elke online aankoop. Verzekeringen, kleding, reizen, telecom...Geweldig!

Pjotr Bloem
25-05-2020

Weer mooi 100 eu uitbetaald! Werkt 100%

Cynthia
25-05-2020

Prettig. Vanwege de corona-crisis geven sommige webshops, zoals Bol.com tijdelijk geen cashback meer, maar er blijven genoeg webshops over om uit te kiezen.
Je kunt je verdiende cashback opsparen, maar je kunt er ook voor kiezen om het op je bank te laten storten en dat gebeurd altijd op de 25e van de maand.

Wilco
25-05-2020

Komen beloften na, mooi korting uitbetaald. Kreeg extra korting en duurde even voor goedkeuring ( per website verschillend)
Maar netjes geregeld en kreeg dit netjes terug gestort!

Martijn
12-05-2020

Wat een website. Werkt echt heel goed. Zeker voor energie of telecom.

Ruben
24-04-2020

Honderden euro's per jaar. CashbackXL zou ik scharen onder het kopje 'betrouwbare cashbacksites'. Er zijn natuurlijk tientallen cashbacksites, maar daar zitten nogal wat haken en ogen aan.

Bij CashbackXL ben je in ieder geval zeker dat je tot honderden of misschien zelfs duizenden euro's per jaar zult besparen. Ook is de klantenservice erg goed, dus dat is zeker nog een voordeel t.o.v. bepaalde 'cashbacksites'.

Roy
24-04-2020

Prettige site om een zakcentje te sparen na wat uitgaves. Fijne site die na een poosje sparen (lees: uitgeven) toch een boel geld kan leveren. In veel gevallen gaat de cashback helemaal automatisch en goed. In de gevallen dat het systeem niet werkt, is een claim ontzettend snel opgepakt en wordt het keurig hersteld.

Goede service en snelle reacties, erg fijn.

Monique
25-03-2020

Super site. Tot nu toe altijd goede ervaringen mee gehad. Gebruik het al lange tijd en altijd tevreden geweest!

Sylvia
25-03-2020

Hoogste cashbacks, goede werking. Verwerking van de cashback gaat soms niet goed, maar met het claimproces komt het altijd in orde. Snelle en klantvriendelijke reacties!

Anoniem
25-04-2019

Minpunten
be more friendly in communication.
mostly unreachable, customers are scared to contact the company as staff are very aggressive

J
25-04-2019

Pluspunten
Fijn dat alles zo snel gaat en ook de snelle feedback van Marloes en Ditmar.
Inmiddels al 2 keer overgemaakt naar mijn rekening en top! Beveel jullie altijd aan anderen.

Anoniem
25-04-2019

Pluspunten
'Gratis geld' altijd goed. Cashback koopt eigenlijk altijd wel goed en mocht je de klantenservice toch een keer nodig hebben, reageren ze enorm snel.

Iris
09-04-2019

Pluspunten
Op sommige momenten veel profijt van gehad. Maar de afgelopen maanden wat cashbacks misgelopen ondanks het opvolgen van de regels. Dus tegenwoordig vind ik de betrouwbaarheid ver te zoeken waardoor ik voor grotere bedragen overweeg te kijken naar andere cashbacksites.
 
Minpunten
Niet plots amdere regels verzinnen.
Snellere toewijzing van cashbacks. Duurt soms wel erg lang.

Anoniem
25-02-2019

Pluspunten
Betalen optijd
 
Minpunten
Duidelijker aangeven hoeveel prc je krijgt en over welk bedrag

Tomaatje
25-02-2019

Pluspunten
-makkelijk in gebruik
-overzichtelijk in hoeveel je hebt bespaard
-besparing wordt snel uitbetaald
 
Minpunten
-ik koop dingen die ik eigenlijk niet nodig heb, omdat je via Cashback XL extra korting krijgt :P

Niels
08-02-2019

Pluspunten
Nette website.
 
Minpunten
Alle regeltjes en procedures netjes gevolgd en toch is de cashback afgewezen. 90 euro door mijn neus geboord. Ik hoop dat ze er plezier aan hebben bij CashbackXL. Volgende keer maar gewoon zelf een korting bedingen.

alco
01-02-2019

Pluspunten
het werkt echt al heel wat geld mee bespaard.
 
Minpunten
aanbod van winkels blijft stabiel maar zou wel vernieuwd mogen worden.
let goed op dat vaak de korting gaat op het bedrag exclusief BTW en sommige goederen zijn uitgesloten.
uitbetalen doen ze ook zoals beloofd echter maar 1x per maand.

Marieke
25-01-2019

Pluspunten
Alleen maar positieve punten! Goede registraties van cashbacks, hoge kortingen en leuke acties. Als er iets niet goed gaat, dan krijg je snel een professionele reactie en dan wordt het opgelost. Ook staan ze open voor tips voor webshops waarvan ik graag zou willen dat die zich aansluiten. De informatie op de site is duidelijk en de uitbetalingen gaan altijd goed.
 
Minpunten
GEEN ENKEL VERBETERPUNT

Rik
06-09-2018

Pluspunten
- snelle bevestiging
- hoge cashbacks
- goede support
 
Minpunten
- bol.com weer toevoegen aan de site
- eventueel een app (android) waarin je je saldo kunt checken maar ook door kunt klikken naar websites

Youri
30-07-2018

Pluspunten
Ik heb in de afgelopen jaren al enkele euro's terug verdient via CBXL, echt geweldig! Het werkt haast verslavend om via internet te bestellen dmv de cashback site ;) Erg leuk wanneer je een bestelling wil plaatsen en website is terug te vinden op CBXL. Het werkt zeer gemakkelijk en vlot.
99% van de gevallen krijg je automatisch een bevestiging na bestelling. Wanneer het die ene keer niet is verlopen zoals het hoort kun je gemakkelijk stapsgewijs handmatig een claim indienen. Als alles klopt krijg je alsnog een bevestiging van je cashback. Bij eventuele vragen zeer snelle en vriendelijke reactie! Goede service dus!
 
Minpunten
Bevestiging is snel, maar het duurt soms vrij lang voordat er goedkeuring plaats vind. Dit verschilt wel enorm per bedrijf.
Ook wel jammer dat sommige webshops soms ineens niet meer meedoen en je dus geen cashback meer kunt claimen.
Voor de toekomst, nog meer webshops! :)

Niels
21-07-2018

Pluspunten
Al jaren verzamel ik mijn Cashback bij Cashback XL. Echt een topsite en werkt zeer goed. Altijd netjes de uitbetalingen.

Mathijs
31-01-2018

Pluspunten
Duidelijke website
Goede cashback-bedragen
Snelle registratie van aankopen/diensten

Heeft me inmiddels al veel geld bespaard.
 
Minpunten
- Registratiesnelheid verschilt behoorlijk per aankoop/bedrijf, waardoor je soms ten onrechte denkt dat het niet geregistreerd is. Idealiter zou ik meteen willen zien of hij goed geregistreerd is, waarbij de goedkeuring enzo van mij best lang mag duren, maar nu heb ik al een paar keer gehad dat ik een claim had ingediend terwijl de registratie daarna wel kwam. Omdat het ook wèleens misging met registraties ben je er als klant liever te snel bij dan dat je de cashback-registratie weer vergeet en geld laat liggen. Dus iets van een directe "Bezoek/aankoop is geregistreerd", en dat hij alvast in het rijtje verschijnt zou ik zeer op prijs stellen, want bij een Cashback-claim zie je wèl al meteen de geregistreerde winkelbezoeken, dus blijkbaar wordt dat wel bijgehouden.

- Daarnaast is het wellicht wat verwarrend als er op een bedrijfspagina alleen oude cashback-deals staan. Dit wekt naar mijn idee de indruk dat er op dit moment helemaal geen cashback mogelijk is, terwijl je vaak dan nog steeds de gangbare korting krijgt als je via Cashback-XL naar een winkel gaat. (als voorbeeld de Blokker-pagina even bezocht). Ik zou duidelijker de knop 'Shop & ontvang cashback' aanprijzen, zet hem wellicht boven het rijtje oude cashback-deals, zodat je als klant ook ziet dat dit nog steeds mogelijk is. Immers lijkt het overzicht nu op de kortingscodes-websites, waarbij er vaak niets mogelijk is als er géén actieve kortingscode is, terwijl dat bij Cashback-XL dus wèl zo is.

- Meer wink

Anoniem
01-01-2018

Pluspunten
Heel snelle bevestiging. Snelle reactie als er evt. een probleem. Hele aantrekkelijke kortingen.

Bob
15-12-2017

Pluspunten
Hele goede klantenservice! Had een probleempje en was gelijk opgelost door de eigenaar van de website.

Nog alleen maar positieve ervaringen gehad met cashback uitbetalingen.
 
Minpunten
-

Stefan
13-12-2017

Pluspunten
Erg prettige website met erg snelle service. Eigenaar denkt met je mee als je een claim voor uitbetaling indient. Vrij hoge vergoedingen ook in vergelijking met andere partijen.

Oktay
10-10-2017

Pluspunten
99% van de tijd vind de registratie van een aankoop plaats. de ene keer dat het niet lukte, lag aan mij :-)
- bedrijf reageert snel op emails.
- cashback percentages zijn hoog
 
Minpunten
ik kom zo nu en dan cashback percentages van concurrenten tegen die wat hoger liggen. een knopje, of chat-functie om dit door te geven zou handig zijn. Dan kan CashbackXL nog altijd bekijken of z mee(kunnen)gaan met de concurrent

Antoinette
21-08-2017

Pluspunten
Als het niet lukt doen ze het handmatig toekennen. Geld wordt netjes uitbetaald.

Ron vd wilk
19-08-2017

Pluspunten
Shelley service

Anja
17-08-2017

Pluspunten
Het hele proces werkt heel handig. Je hoeft alleen maar naar Cashback XL te gaan om te zien of de webshop waar jij wilt bestellen ook met Cashback XL werkt. Zo ja, ga dan via Cashback XL naar de webshop; bestellen maar en de cashback volgt vanzelf!!
 
Minpunten
Nog meer webshops zo ver zien te krijgen dat ze ook met jullie samen willen werken om meer klanten te trekken.

Petje
08-08-2017

Pluspunten
Als je registratie niet gelukt is wordt je vriendelijk te woord gestaan. Er wordt netjes een oplossing gezocht!
 
Minpunten
Registraties beter geaccepteerd worden automatisch moet helaas best vaak een claim indienen. Worden wel netjes opgelost. Kost alleen te veel tijd.

Marieke
02-08-2017

Pluspunten
-goede klantenservice
-tips worden serieus genomen (ik vraag vaak nieuwe webshops aan om deel te nemen, als het niet kan krijg ik daar uitleg over)
-snelle reactie bij problemen/niet geregistreerde korting
-uitbetalingen gaan altijd goed
-betrouwbaar bedrijf

Anoniem
12-07-2017

Pluspunten
Nette cashbacks , correcte uitbetalingen en goed contact.
 
Minpunten
Geen - ga zo door!

Annemaj
11-07-2017

Mark
11-07-2017

Pluspunten
+ Overzichtelijke website en goed inzicht in transacties e.d.
+ Meestal een snelle bevestiging van cashbacks door aangesloten bedrijven;
+ Geen problemen met uitbetalingen

Meer dan 2 jaar lid en nog steeds met plezier!
 
Minpunten
Na lang nadenken.....geen