Reviews over CashbackXL

Hieronder lees je hoe onze gebruikers onze dienstverlening beoordelen.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Frank
25-02-2021

Super! Heel simpel, werkt altijd. Betalingen als afgesproken.

Johan
25-02-2021

Prima! De enige cashback site die vlot en transparant werkt. Je moet nog wel af en toe een claim indienen, maar het lijkt steeds beter te gaan. Communicatie is ook altijd correct en vriendelijk.

Bernard Van Groenigen
25-02-2021

Prima cashback site. Hoge cashback via deze site, vaak specials en een serieuze helpdesk.
Mijn favoriet.

Ray
11-02-2021

Super goed! Ben pas net lid, maar nu al zeer tevreden. Super goede klantenservice. Houden je echt heel goed op de hoogte van alles. De site is zeer overzichtelijk en er zijn wel heel erg veel webshops aangesloten.

Jelle
02-02-2021

Top. Als ik mensen vertel dat ik geld terug krijg van mijn online aankopen via CashbackXL geloven ze mij niet. 50,- terug bij het afsluiten van een telefoonabbo, VPN, of zorgverzekering? 1,- per keer terug bij bestellingen via Thuisbezorgd.nl? Toch is het echt zo. En gaat er een keer wat mis, dan valt er meestal nog wel wat te regelen.

Hulde aan het team van CashbackXL, ga zo door!

Pjotr
25-01-2021

Top. En weer 200 EU opgenomen. Toppers!

Bram
25-01-2021

Perfect! Zoals de titel aangeeft, in één woord perfect. Veel webshops, prima dienstverlening, prima uitbetaling. Wat mij betreft de beste cashbacksite in Nederland.

Christine
20-12-2020

Alle beetjes helpen! Super veel online shops aangesloten. Erg leuk op deze manier geld (be)sparen!

Tom
19-12-2020

Betrouwbare manier om goedkoper uit te zijn. Ik ben tevreden over de app en raad anderen het ook aan om via de app te werken als zij een aanschaf gaan doen. Keep up the good work!

Lev Yener
19-12-2020

Geld verdienen met een klikje. Ik ben heel blij met Cashbackxl. Ik doe veel online aankopen en kijk altijd even of de website eraan gelinkt is. Het heeft me in de afgelopen jaren flink wat geld opgeleverd en blijf het zeker doen!

Vinnie
09-12-2020

Na 9 weken nog geen bevestigde cashback op mijn saldo. Na 2 maanden en een week zijn mijn ruim geleden bevestigde cashbacks nog niet op mijn saldo. Gemiddelde wachttijd tot bevestiging is 2 maanden (CDKeys.com). CDKeys doet ook niet meer mee op cashbackxl.nl... krijg ik uberhaupt nog mijn €142.65 die in 'behandeling' is ?!

PJJS
02-11-2020

Zeer tevreden over oppakken afgewezen claim. Ik heb via CBXL een aankoop gedaan. Omdat deze aankoop niet automatisch geregistreerd werd heb ik een claim ingediend.
In eerste instantie werd deze claim afgewezen.
Hierop heb ik per email een reactie gestuurd. Binnen enkele dagen ontving ik een reactie op mijn email. Nadat ik deze mail had beantwoord is de claim alsnog toegewezen. En dit allemaal binnen een tijdsbestek van een aantal dagen.

Top voor deze service !!

P V Milt
01-11-2020

In het begin prima, daarna bergafwaarts.. In het begin ging het prima: cashbacks werden geregistreerd en uitbetaald, gebeurde dat niet dan werd het netjes opgelost.

Tot ik bij de webshop Hotels Combined merkte dat cashbacks op geregistreerd bleven staan, maar niet werden uitbetaald. Na meer dan anderhalf jaar heen en weer mailen komt het er steeds op neer: ik krijg ook geen contact met ze, dus helaas pindakaas. Ja, zo werkt het niet. Je biedt een product aan, sta er voor en los het op en neem ook je ondernemersrisico als het meerdere keren misgaat.

Nu met Hilton dezelfde problemen en weer allerlei smoezen om maar niet te betalen.

Ik schrijf deze recensie omdat het zo goed begon, maar nu zo slecht afloopt. Er zal wel weer een prachtig verhaal als reactie op deze beoordeling komen, maar feit is wel dat ik nog op zo’n ruim 200 euro aan cashbacks wacht..

Peter
31-10-2020

Iedere bestelling moet ik claimen, vroeger nooit. Na ieder bestelling moet ik claimen, tot een jaar of 2 geleden ging het (bijna) altijd goed.
Het maakt niet uit welke browser ik gebruikt. Ook filters uitgeschakeld en cookies geaccepteerd, het maakt allemaal niet s uit.
Vroeger maakte ik redelijk veel gebruik van cashbackxl, de lol is er nu een beetje af.

J.
13-10-2020

Altijd goed geholpen door de klantenservice. Elke cashback wordt goed geregistreerd en is makkelijk te gebruiken. Er is geen minimale uitbetaling, wat mij betreft een aanrader!

P Draber
10-10-2020

Dikke onzin! Via een cashback lokkertje Surfshark VPN via hun website gekocht.

Wordt vervolgens afgekeurd omdat de link niet te traceren zou zijn. Achterlijk gedoe! Ik trap hier nooit meer in.

Kees
25-09-2020

Super. Super

John
25-09-2020

Goede ervaring . Top service

Sha Ahmed
25-08-2020

Top! Cashback bijna altijd gelijk geregistreerd.

En zoniet, wordt het altijd opgelost!

Uitbetaling ook lekker vlot!

Luuk
25-08-2020

Duidelijk en goed geregeld. Cashback voor Surfshark vpn gedaan, alles goed verlopen en cashback ontvangen

Erik
16-08-2020

Geen cashback geregistreerd. Een Simyo prepaid sim aangeschaft voor 25 euro.
Wat denk je, cashback XL registreert de aankoop niet en die hebben ze lekker zelf in de zak gestoken. Bedankt gasten.

Arjo
03-08-2020

top site. Gebruik inmiddels al jaren cashbackxl.nl om cashbacks te verdienen nadat ik eerder shopfish gebruikte. Krijg bij vragen persoonlijk antwoord van de oprichter/eigenaar die zelf ook persoonlijk bij gemiste cashback registraties dit voor je oplost.

Wat mij betreft een topsite, heb er al honderden euro's mee verdiend (of bespaard) inmiddels.

lucia
01-08-2020

Continu GEEN cashback. Ging altijd top
Nu laatste keren gaat t continu fout
Heeft me nu minimaal 25 a 30 euri gekost
Ik ben weg hier
Liever minder cashback en goed dan dit
Wat een sof

ps ging fout bij meerdere webshops

nu 2x !!! bij aboutyou

Taouil
24-07-2020

Heel goed geregeld top. Alles is top geregeld en goed verlopen bedankt hier voor.
Uitstekend werk.

Marcel de Beus
19-07-2020

aangegevens tijdspaden kloppen heel vaak. werkt goed! nog maar 1x cashback fout gegaan van de huidige 12, ik denk door gebruik van ander emailadres bij de bewuste webshop. vergeleken met andere CB betaald deze sneller en beter uit, en vaak ook ietsje meer. aanrader, ik ben overgestapt van bonusway/shopkorting.

Anoniem
25-04-2019

Minpunten
be more friendly in communication.
mostly unreachable, customers are scared to contact the company as staff are very aggressive

J
25-04-2019

Pluspunten
Fijn dat alles zo snel gaat en ook de snelle feedback van Marloes en Ditmar.
Inmiddels al 2 keer overgemaakt naar mijn rekening en top! Beveel jullie altijd aan anderen.

Anoniem
25-04-2019

Pluspunten
'Gratis geld' altijd goed. Cashback koopt eigenlijk altijd wel goed en mocht je de klantenservice toch een keer nodig hebben, reageren ze enorm snel.

Iris
09-04-2019

Pluspunten
Op sommige momenten veel profijt van gehad. Maar de afgelopen maanden wat cashbacks misgelopen ondanks het opvolgen van de regels. Dus tegenwoordig vind ik de betrouwbaarheid ver te zoeken waardoor ik voor grotere bedragen overweeg te kijken naar andere cashbacksites.
 
Minpunten
Niet plots amdere regels verzinnen.
Snellere toewijzing van cashbacks. Duurt soms wel erg lang.

Anoniem
25-02-2019

Pluspunten
Betalen optijd
 
Minpunten
Duidelijker aangeven hoeveel prc je krijgt en over welk bedrag

Tomaatje
25-02-2019

Pluspunten
-makkelijk in gebruik
-overzichtelijk in hoeveel je hebt bespaard
-besparing wordt snel uitbetaald
 
Minpunten
-ik koop dingen die ik eigenlijk niet nodig heb, omdat je via Cashback XL extra korting krijgt :P

Niels
08-02-2019

Pluspunten
Nette website.
 
Minpunten
Alle regeltjes en procedures netjes gevolgd en toch is de cashback afgewezen. 90 euro door mijn neus geboord. Ik hoop dat ze er plezier aan hebben bij CashbackXL. Volgende keer maar gewoon zelf een korting bedingen.

alco
01-02-2019

Pluspunten
het werkt echt al heel wat geld mee bespaard.
 
Minpunten
aanbod van winkels blijft stabiel maar zou wel vernieuwd mogen worden.
let goed op dat vaak de korting gaat op het bedrag exclusief BTW en sommige goederen zijn uitgesloten.
uitbetalen doen ze ook zoals beloofd echter maar 1x per maand.

Marieke
25-01-2019

Pluspunten
Alleen maar positieve punten! Goede registraties van cashbacks, hoge kortingen en leuke acties. Als er iets niet goed gaat, dan krijg je snel een professionele reactie en dan wordt het opgelost. Ook staan ze open voor tips voor webshops waarvan ik graag zou willen dat die zich aansluiten. De informatie op de site is duidelijk en de uitbetalingen gaan altijd goed.
 
Minpunten
GEEN ENKEL VERBETERPUNT

Rik
06-09-2018

Pluspunten
- snelle bevestiging
- hoge cashbacks
- goede support
 
Minpunten
- bol.com weer toevoegen aan de site
- eventueel een app (android) waarin je je saldo kunt checken maar ook door kunt klikken naar websites

Youri
30-07-2018

Pluspunten
Ik heb in de afgelopen jaren al enkele euro's terug verdient via CBXL, echt geweldig! Het werkt haast verslavend om via internet te bestellen dmv de cashback site ;) Erg leuk wanneer je een bestelling wil plaatsen en website is terug te vinden op CBXL. Het werkt zeer gemakkelijk en vlot.
99% van de gevallen krijg je automatisch een bevestiging na bestelling. Wanneer het die ene keer niet is verlopen zoals het hoort kun je gemakkelijk stapsgewijs handmatig een claim indienen. Als alles klopt krijg je alsnog een bevestiging van je cashback. Bij eventuele vragen zeer snelle en vriendelijke reactie! Goede service dus!
 
Minpunten
Bevestiging is snel, maar het duurt soms vrij lang voordat er goedkeuring plaats vind. Dit verschilt wel enorm per bedrijf.
Ook wel jammer dat sommige webshops soms ineens niet meer meedoen en je dus geen cashback meer kunt claimen.
Voor de toekomst, nog meer webshops! :)

Niels
21-07-2018

Pluspunten
Al jaren verzamel ik mijn Cashback bij Cashback XL. Echt een topsite en werkt zeer goed. Altijd netjes de uitbetalingen.

Mathijs
31-01-2018

Pluspunten
Duidelijke website
Goede cashback-bedragen
Snelle registratie van aankopen/diensten

Heeft me inmiddels al veel geld bespaard.
 
Minpunten
- Registratiesnelheid verschilt behoorlijk per aankoop/bedrijf, waardoor je soms ten onrechte denkt dat het niet geregistreerd is. Idealiter zou ik meteen willen zien of hij goed geregistreerd is, waarbij de goedkeuring enzo van mij best lang mag duren, maar nu heb ik al een paar keer gehad dat ik een claim had ingediend terwijl de registratie daarna wel kwam. Omdat het ook wèleens misging met registraties ben je er als klant liever te snel bij dan dat je de cashback-registratie weer vergeet en geld laat liggen. Dus iets van een directe "Bezoek/aankoop is geregistreerd", en dat hij alvast in het rijtje verschijnt zou ik zeer op prijs stellen, want bij een Cashback-claim zie je wèl al meteen de geregistreerde winkelbezoeken, dus blijkbaar wordt dat wel bijgehouden.

- Daarnaast is het wellicht wat verwarrend als er op een bedrijfspagina alleen oude cashback-deals staan. Dit wekt naar mijn idee de indruk dat er op dit moment helemaal geen cashback mogelijk is, terwijl je vaak dan nog steeds de gangbare korting krijgt als je via Cashback-XL naar een winkel gaat. (als voorbeeld de Blokker-pagina even bezocht). Ik zou duidelijker de knop 'Shop & ontvang cashback' aanprijzen, zet hem wellicht boven het rijtje oude cashback-deals, zodat je als klant ook ziet dat dit nog steeds mogelijk is. Immers lijkt het overzicht nu op de kortingscodes-websites, waarbij er vaak niets mogelijk is als er géén actieve kortingscode is, terwijl dat bij Cashback-XL dus wèl zo is.

- Meer wink

Anoniem
01-01-2018

Pluspunten
Heel snelle bevestiging. Snelle reactie als er evt. een probleem. Hele aantrekkelijke kortingen.

Bob
15-12-2017

Pluspunten
Hele goede klantenservice! Had een probleempje en was gelijk opgelost door de eigenaar van de website.

Nog alleen maar positieve ervaringen gehad met cashback uitbetalingen.
 
Minpunten
-

Stefan
13-12-2017

Pluspunten
Erg prettige website met erg snelle service. Eigenaar denkt met je mee als je een claim voor uitbetaling indient. Vrij hoge vergoedingen ook in vergelijking met andere partijen.

Oktay
10-10-2017

Pluspunten
99% van de tijd vind de registratie van een aankoop plaats. de ene keer dat het niet lukte, lag aan mij :-)
- bedrijf reageert snel op emails.
- cashback percentages zijn hoog
 
Minpunten
ik kom zo nu en dan cashback percentages van concurrenten tegen die wat hoger liggen. een knopje, of chat-functie om dit door te geven zou handig zijn. Dan kan CashbackXL nog altijd bekijken of z mee(kunnen)gaan met de concurrent

Antoinette
21-08-2017

Pluspunten
Als het niet lukt doen ze het handmatig toekennen. Geld wordt netjes uitbetaald.

Ron vd wilk
19-08-2017

Pluspunten
Shelley service

Anja
17-08-2017

Pluspunten
Het hele proces werkt heel handig. Je hoeft alleen maar naar Cashback XL te gaan om te zien of de webshop waar jij wilt bestellen ook met Cashback XL werkt. Zo ja, ga dan via Cashback XL naar de webshop; bestellen maar en de cashback volgt vanzelf!!
 
Minpunten
Nog meer webshops zo ver zien te krijgen dat ze ook met jullie samen willen werken om meer klanten te trekken.

Petje
08-08-2017

Pluspunten
Als je registratie niet gelukt is wordt je vriendelijk te woord gestaan. Er wordt netjes een oplossing gezocht!
 
Minpunten
Registraties beter geaccepteerd worden automatisch moet helaas best vaak een claim indienen. Worden wel netjes opgelost. Kost alleen te veel tijd.

Marieke
02-08-2017

Pluspunten
-goede klantenservice
-tips worden serieus genomen (ik vraag vaak nieuwe webshops aan om deel te nemen, als het niet kan krijg ik daar uitleg over)
-snelle reactie bij problemen/niet geregistreerde korting
-uitbetalingen gaan altijd goed
-betrouwbaar bedrijf

Anoniem
12-07-2017

Pluspunten
Nette cashbacks , correcte uitbetalingen en goed contact.
 
Minpunten
Geen - ga zo door!

Annemaj
11-07-2017

Mark
11-07-2017

Pluspunten
+ Overzichtelijke website en goed inzicht in transacties e.d.
+ Meestal een snelle bevestiging van cashbacks door aangesloten bedrijven;
+ Geen problemen met uitbetalingen

Meer dan 2 jaar lid en nog steeds met plezier!
 
Minpunten
Na lang nadenken.....geen