Reviews over CashbackXL

Hieronder lees je hoe onze gebruikers onze dienstverlening beoordelen.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Klant
25-04-2019

Pluspunten
'Gratis geld' altijd goed. Cashback koopt eigenlijk altijd wel goed en mocht je de klantenservice toch een keer nodig hebben, reageren ze enorm snel.

J
25-04-2019

Pluspunten
Fijn dat alles zo snel gaat en ook de snelle feedback van Marloes en Ditmar.
Inmiddels al 2 keer overgemaakt naar mijn rekening en top! Beveel jullie altijd aan anderen.

Klant
25-04-2019

Minpunten
be more friendly in communication.
mostly unreachable, customers are scared to contact the company as staff are very aggressive

Iris
09-04-2019

Pluspunten
Op sommige momenten veel profijt van gehad. Maar de afgelopen maanden wat cashbacks misgelopen ondanks het opvolgen van de regels. Dus tegenwoordig vind ik de betrouwbaarheid ver te zoeken waardoor ik voor grotere bedragen overweeg te kijken naar andere cashbacksites.
 
Minpunten
Niet plots amdere regels verzinnen.
Snellere toewijzing van cashbacks. Duurt soms wel erg lang.

Tomaatje
25-02-2019

Pluspunten
-makkelijk in gebruik
-overzichtelijk in hoeveel je hebt bespaard
-besparing wordt snel uitbetaald
 
Minpunten
-ik koop dingen die ik eigenlijk niet nodig heb, omdat je via Cashback XL extra korting krijgt :P

Klant
25-02-2019

Pluspunten
Betalen optijd
 
Minpunten
Duidelijker aangeven hoeveel prc je krijgt en over welk bedrag

alco
01-02-2019

Pluspunten
het werkt echt al heel wat geld mee bespaard.
 
Minpunten
aanbod van winkels blijft stabiel maar zou wel vernieuwd mogen worden.
let goed op dat vaak de korting gaat op het bedrag exclusief BTW en sommige goederen zijn uitgesloten.
uitbetalen doen ze ook zoals beloofd echter maar 1x per maand.

Niels
08-02-2019

Pluspunten
Nette website.
 
Minpunten
Alle regeltjes en procedures netjes gevolgd en toch is de cashback afgewezen. 90 euro door mijn neus geboord. Ik hoop dat ze er plezier aan hebben bij CashbackXL. Volgende keer maar gewoon zelf een korting bedingen.

Marieke
25-01-2019

Pluspunten
Alleen maar positieve punten! Goede registraties van cashbacks, hoge kortingen en leuke acties. Als er iets niet goed gaat, dan krijg je snel een professionele reactie en dan wordt het opgelost. Ook staan ze open voor tips voor webshops waarvan ik graag zou willen dat die zich aansluiten. De informatie op de site is duidelijk en de uitbetalingen gaan altijd goed.
 
Minpunten
GEEN ENKEL VERBETERPUNT

Rik
06-09-2018

Pluspunten
- snelle bevestiging
- hoge cashbacks
- goede support
 
Minpunten
- bol.com weer toevoegen aan de site
- eventueel een app (android) waarin je je saldo kunt checken maar ook door kunt klikken naar websites

Youri
30-07-2018

Pluspunten
Ik heb in de afgelopen jaren al enkele euro's terug verdient via CBXL, echt geweldig! Het werkt haast verslavend om via internet te bestellen dmv de cashback site ;) Erg leuk wanneer je een bestelling wil plaatsen en website is terug te vinden op CBXL. Het werkt zeer gemakkelijk en vlot.
99% van de gevallen krijg je automatisch een bevestiging na bestelling. Wanneer het die ene keer niet is verlopen zoals het hoort kun je gemakkelijk stapsgewijs handmatig een claim indienen. Als alles klopt krijg je alsnog een bevestiging van je cashback. Bij eventuele vragen zeer snelle en vriendelijke reactie! Goede service dus!
 
Minpunten
Bevestiging is snel, maar het duurt soms vrij lang voordat er goedkeuring plaats vind. Dit verschilt wel enorm per bedrijf.
Ook wel jammer dat sommige webshops soms ineens niet meer meedoen en je dus geen cashback meer kunt claimen.
Voor de toekomst, nog meer webshops! :)

Niels
21-07-2018

Pluspunten
Al jaren verzamel ik mijn Cashback bij Cashback XL. Echt een topsite en werkt zeer goed. Altijd netjes de uitbetalingen.

Mathijs
31-01-2018

Pluspunten
Duidelijke website
Goede cashback-bedragen
Snelle registratie van aankopen/diensten

Heeft me inmiddels al veel geld bespaard.
 
Minpunten
- Registratiesnelheid verschilt behoorlijk per aankoop/bedrijf, waardoor je soms ten onrechte denkt dat het niet geregistreerd is. Idealiter zou ik meteen willen zien of hij goed geregistreerd is, waarbij de goedkeuring enzo van mij best lang mag duren, maar nu heb ik al een paar keer gehad dat ik een claim had ingediend terwijl de registratie daarna wel kwam. Omdat het ook wèleens misging met registraties ben je er als klant liever te snel bij dan dat je de cashback-registratie weer vergeet en geld laat liggen. Dus iets van een directe "Bezoek/aankoop is geregistreerd", en dat hij alvast in het rijtje verschijnt zou ik zeer op prijs stellen, want bij een Cashback-claim zie je wèl al meteen de geregistreerde winkelbezoeken, dus blijkbaar wordt dat wel bijgehouden.

- Daarnaast is het wellicht wat verwarrend als er op een bedrijfspagina alleen oude cashback-deals staan. Dit wekt naar mijn idee de indruk dat er op dit moment helemaal geen cashback mogelijk is, terwijl je vaak dan nog steeds de gangbare korting krijgt als je via Cashback-XL naar een winkel gaat. (als voorbeeld de Blokker-pagina even bezocht). Ik zou duidelijker de knop 'Shop & ontvang cashback' aanprijzen, zet hem wellicht boven het rijtje oude cashback-deals, zodat je als klant ook ziet dat dit nog steeds mogelijk is. Immers lijkt het overzicht nu op de kortingscodes-websites, waarbij er vaak niets mogelijk is als er géén actieve kortingscode is, terwijl dat bij Cashback-XL dus wèl zo is.

- Meer wink

Klant
01-01-2018

Pluspunten
Heel snelle bevestiging. Snelle reactie als er evt. een probleem. Hele aantrekkelijke kortingen.

Bob
15-12-2017

Pluspunten
Hele goede klantenservice! Had een probleempje en was gelijk opgelost door de eigenaar van de website.

Nog alleen maar positieve ervaringen gehad met cashback uitbetalingen.
 
Minpunten
-

Stefan
13-12-2017

Pluspunten
Erg prettige website met erg snelle service. Eigenaar denkt met je mee als je een claim voor uitbetaling indient. Vrij hoge vergoedingen ook in vergelijking met andere partijen.

Oktay
10-10-2017

Pluspunten
99% van de tijd vind de registratie van een aankoop plaats. de ene keer dat het niet lukte, lag aan mij :-)
- bedrijf reageert snel op emails.
- cashback percentages zijn hoog
 
Minpunten
ik kom zo nu en dan cashback percentages van concurrenten tegen die wat hoger liggen. een knopje, of chat-functie om dit door te geven zou handig zijn. Dan kan CashbackXL nog altijd bekijken of z mee(kunnen)gaan met de concurrent

Antoinette
21-08-2017

Pluspunten
Als het niet lukt doen ze het handmatig toekennen. Geld wordt netjes uitbetaald.

Ron vd wilk
19-08-2017

Pluspunten
Shelley service

Anja
17-08-2017

Pluspunten
Het hele proces werkt heel handig. Je hoeft alleen maar naar Cashback XL te gaan om te zien of de webshop waar jij wilt bestellen ook met Cashback XL werkt. Zo ja, ga dan via Cashback XL naar de webshop; bestellen maar en de cashback volgt vanzelf!!
 
Minpunten
Nog meer webshops zo ver zien te krijgen dat ze ook met jullie samen willen werken om meer klanten te trekken.

Petje
08-08-2017

Pluspunten
Als je registratie niet gelukt is wordt je vriendelijk te woord gestaan. Er wordt netjes een oplossing gezocht!
 
Minpunten
Registraties beter geaccepteerd worden automatisch moet helaas best vaak een claim indienen. Worden wel netjes opgelost. Kost alleen te veel tijd.

Marieke
02-08-2017

Pluspunten
-goede klantenservice
-tips worden serieus genomen (ik vraag vaak nieuwe webshops aan om deel te nemen, als het niet kan krijg ik daar uitleg over)
-snelle reactie bij problemen/niet geregistreerde korting
-uitbetalingen gaan altijd goed
-betrouwbaar bedrijf

Klant
12-07-2017

Pluspunten
Nette cashbacks , correcte uitbetalingen en goed contact.
 
Minpunten
Geen - ga zo door!

Mark
11-07-2017

Pluspunten
+ Overzichtelijke website en goed inzicht in transacties e.d.
+ Meestal een snelle bevestiging van cashbacks door aangesloten bedrijven;
+ Geen problemen met uitbetalingen

Meer dan 2 jaar lid en nog steeds met plezier!
 
Minpunten
Na lang nadenken.....geen

Annemaj
11-07-2017

Dani
10-07-2017

Pluspunten
Toevallig tegengekomen en ben blij verrast! Ik ga jullie blijven gebruiken; tnx!

Rien
07-07-2017

Pluspunten
alles is positief
 
Minpunten
geen suggesties daarvoor

Linda
07-07-2017

Pluspunten
Goede cashbackpercentages/bedragen en super goede service (snelle reactie en goede oplossingen, mocht er iets zijn)! Ook fijn dat je ontvangen cashback kunt overschrijven hoe je zelf wilt, zonder een minimum bedrag. Beste cashbacksite die er is! :)

Robo
06-07-2017

Pluspunten
- In mijn geval zijn bijna alle aankopen geregistreerd.
- Competente klantenservice.
- Goede gebruikersinterface (website) met alle noodzakelijke functies (welke naar behoren werken).
- Je wordt middels emails op de hoogte gehouden van voortgang van cashbacks.
- Transparantie (wanneer van toepassing, staat aangegeven dat cashbacks exc. btw is, wanneer er ongeveer wordt uitbetaald, etc.)
- Veel winkels worden aangeboden met cashback.
 
Minpunten
Toch wel jammer dat bol.com niet ondersteunt wordt. Andere cashbackwebsites doen dit wel. Voor de rest prima website/support.

Quincy
01-07-2017

Pluspunten
Erg goede klantenservice, snelle reactie. Fijne cashbacks. Makkelijk gebruik van de site.
 
Minpunten
Momenteel geen

cynthia
15-06-2017

Pluspunten
top! hoge cashbacks!!! snelle afhandeling
 
Minpunten
waar is bol.com

Rick
02-05-2017

Pluspunten
- Communicatie TOP
- Uitbetaling TOP
- Zeker een aanrader!
 
Minpunten
- Het komst af en toe voor dat een bepaalde cashback niet goedgekeurd wordt. Helaas kan CashBack XL hier ook niks aan doen, maar ze doen er wel alles aan om het uit te zoeken. Stiekem ook weer plus puntje.
- Wellicht kan het uitbetalen 2 x in de maand gebeuren i.p.v van 1 x in de maand.

Klant
16-02-2017

Klant
13-02-2017

Marieke
13-02-2017

Pluspunten
- duidelijke communicatie
- shoppen met korting werkt altijd
- geen addertjes onder het gras
- goede klantenservice
- snel antwoord als je een vraag stelt

Mega maya
12-02-2017

Pluspunten
Ik krijg snel geld terug
 
Minpunten
Meer shops

Robert
12-02-2017

Pluspunten
Heel snel en gaat altijd goed. Makkelijker kun je geen korting krijgen
 
Minpunten
Nog meer cashbacks aanbieden!!

Patty
11-02-2017

Pluspunten
Vaak hogere vergoeding dan andere gelijksoortige sites. Veel bedrijven bij aangesloten.
 
Minpunten
Soms blijkt vergoeding lager te zijn dan aangegeven.

Luuk
11-02-2017

Mariella
11-02-2017

Pluspunten
cashback probleem soepel opgelost

Maud
11-02-2017

Pluspunten
Werkt prima, goede uitleg als een cashback niet doorgaat, mooie kortingen.

simone
11-02-2017

Pluspunten
heeft tot nu toe altijd uitbetaald
 
Minpunten
misschien meer winkels

A
11-02-2017

Pluspunten
Vlotte reacties bij vragen, snelle uitbetaling.

Tijs
09-02-2017

Pluspunten
Prettige site, communicatie to the point en tot nu toe alle transacties probleemloos, correct en snel verlopen

Mieke
08-02-2017

Pluspunten
de vriendelijkheid, snelle reactie op vragen en hoge cashback
 
Minpunten
sommige cashbacks duren wel heel erg lang en jammer dat zomaar cashback door het desbetreffende bedrijfs kan worden nagelaten

corrie
07-02-2017

Louis DeWald
07-02-2017

Pluspunten
Uitbetaling in geld.
 
Minpunten
In de loop van het traject veranderde de hoogte van de cashback.
De laatste aankoop (deze loopt nog) is niet geregistreerd.

Erik
07-02-2017

Pluspunten
Hoge cashback's, snelle responses en flexibel in uitbetaling.
 
Minpunten
Er ontbreekt een aantal belangrijke winkels als Bol.com

Niels
07-02-2017

Pluspunten
Goede cashbacks, snelle support in het geval er onverhoopt eens een keer iets niet goed gaat.

Lisette
07-02-2017

Pluspunten
goede communicatie