Reviews over CashbackXL

Hieronder lees je hoe onze gebruikers onze dienstverlening beoordelen.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Erwin
06-01-2017

Pluspunten
Snelheid van toekennen
Betalingen altijd keurig op tijd
 
Minpunten
Leuke acties tav goede doelen

John
13-12-2016

Chantal
12-12-2016

Pluspunten
Goede service.

Michel
08-12-2016

Pluspunten
- Snelle detectie van aankoop
- Snelle uitbetaling, zonder limiet
- Goed aanbod van winkels en ook vaker beste deal

Rien Van den Berg
08-12-2016

Pluspunten
Zeer betrouwbaar
Snelle respons
De hoogste cashback van alle cashback sites,en ook geen minimum bedrag
Ga niet in zee met Cashkoe.nl
Hier krijg je geen respons op vragen... en jouw cashback wordt ook niet altijd uitbetaald

Klant
08-12-2016

Pluspunten
Proces gaat eenvoudig; mooi gelijk een mail na je bestelling.
 
Minpunten
Soms vergeet je dat je cashback kan doen. Een (Chrome) browser extensie die je daaraan herinnert zou handig zijn.

Daniel
07-11-2016

Pluspunten
Snelle communicatie en hoge kortingen.
 
Minpunten
Zou graag meer webshops zien, sommige cashback websites hebben letterlijk x4 meer keuze. Zou helemaal mooi zijn als ze Amazon (UK en DE) kunnen toevoegen.

Danjo
27-10-2016

Pluspunten
Ze hebben hoge kortingen en veel winkels. Daarnaast is hun service top; ze reageren altijd zeer snel op vragen, mijn complimenten!

Taco
26-10-2016

Pluspunten
Goede deals, service en snelle uitbetaling. Zeker aan te raden.

Marc Zegers
24-10-2016

Pluspunten
Bedrijf reageert heel correct, adequaat en snel op vragen en claims (gem. 5 minuten, ook om 0:00 uur 's nachts). Het werkt altijd en keer op keer! Super, groot compliment.

Bernard
06-10-2016

Pluspunten
't werkt. keer op keer

HC
04-10-2016

Pluspunten
Levert goede mogelijkhheden voor een Redelijk hoge cashback bij aankopen bij zeer veel sites. Goede en snelle communicatie over de registratie vd cashback bij een aankoop
 
Minpunten
Definitieve Goedkeuring en bevestiging vd cashback verloopt traag en daardoor is het uitkeren vd opgebouwde cashback euros pas mogelijk na een behoorlijk lange tijd (3-5 maanden)

Klant
04-10-2016

PT
04-10-2016

Pluspunten
Goede communicatie, snelle service, duidelijke instructies.
 
Minpunten
Meerdere keren cashback claim moeten indienen omdat iets niet goed is gegaan buiten mijn eigen fout om. Bv uitgelogd zijn na bestelling te hebben geplaatst.

Klant
04-10-2016

erik
04-10-2016

Pluspunten
vele sites
gemak
 
Minpunten
nog meer sites

I.
04-10-2016

Pluspunten
Hoge cashback, de hoogste.
 
Minpunten
Snellere uitbetaling zou op prijs gesteld worden.

Arie
04-10-2016

Klant
04-10-2016

Minpunten
Cashback eerder geven

Mariël
04-10-2016

Pluspunten
Top

Edwin
04-10-2016

Pluspunten
Goede en redelijk hoge cashbacks
 
Minpunten
Goedkeuring duurt bij sommige bedrijven maanden

Frank
04-10-2016

Pluspunten
Veel webwinkels aangesloten
Cashbackbedragen die de moeite waard zijn
Geld snel overgemaakt
Na elke webwinkelbestelling vrij vlot mail terug dat cashbackregistratie gelukt is

Rick
04-10-2016

Pluspunten
Ge-wel-dige Cashback website, de allerhoogste cashback. Prima snelheid van uitbetaling.

rosi
02-10-2016

Pluspunten
problemen geen die worden netjes opgelost

Stijn
01-10-2016

Pluspunten
hoge cashback en vlotte uitbetaling.

Marsha
30-09-2016

Pluspunten
Makkelijk geld besparen, werkt super!

Klant
30-09-2016

ria
30-09-2016

Pluspunten
Alles goed geregeld!
 
Minpunten
Nog meer webshops toevoegen!

Klant
30-09-2016

monique
30-09-2016

Pluspunten
Dat je geld krijgt voor gekochten producten
 
Minpunten
Dat de registratie altijd werkt. Dit is bij mij vaak niet het geval, terwijl ik het doe zoals het moet.

martijn
30-09-2016

J
30-09-2016

Pluspunten
Alles online, makkelijk in gebruik, vlotte verwerking.
 
Minpunten
Ik vergeet nogal eens gebruik te maken van CashbackXL, wellicht een browser plug-in die eea automatiseert?

Vince
30-09-2016

Pluspunten
Hoogte cashback rates in de Benelux Correcte opvolging van claims
en indien toch iets misloopt zorgen ze voor een gepaste oplossing.
Snelle en vriendelijke klantensupport.
 
Minpunten
eigenlijk geen, maar bv het toevoegen van de shop 'body en fit' zou leuk zijn.

Fabienne
30-09-2016

Pluspunten
Snel cashback

Maarten
22-09-2016

Pluspunten
Overzichtelijke site. Goede service!

Mariska
20-09-2016

Pluspunten
Mooie, duidelijke website. Leuke kortingen.
Gemak
 
Minpunten
Wat grotere ketens opnemen Vd kortingen

Angela
18-09-2016

Pluspunten
snelle afwikkeling en uitbetaling. goede klantenservice

Ari
17-09-2016

Pluspunten
Snelle bevestiging en uitbetaling, klantvriendelijk.
 
Minpunten
Ga zo door!

ingrid
17-09-2016

Pluspunten
Zeer snelle reactie
 
Minpunten
Meer bedrijven toevoegen

HenkdeL
17-09-2016

Pluspunten
Werkt makkelijk en voor veel producten korting mogelijk.
 
Minpunten
Nog meer korting en nog meer bedrijven.

ilona
17-09-2016

Pluspunten
doet wat het beloofd.

Fabian
17-09-2016

Pluspunten
Toepasselijke naam, geeft de meeste Cashback, overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Gebruiksvriendelijk heeft een met zoekfunctie die werkt.
 
Minpunten
In enkele gevallen word er geen cashback geregistreerd. Graag nog meer bedrijven erbij.

Henk
17-09-2016

Sjoerd
17-09-2016

Pluspunten
Overzichtelijk, snel, veel voordeel.
 
Minpunten
Meer mogelijkheden om te filteren.

P
15-09-2016

Pluspunten
The best cashbacksite I have used. The cashbacks are basically always registered and usually very quickly so. The cashbacks are among the highest when compared to other cashback sites. The acceptation may take time in some cases but so far always ended up as accepted and paid off eventually. The number of supported webshops is also relatively large.
 
Minpunten
The process of acceptation of the cashbacks may take weeks or even months, depending on the webshop. Which shows that this is rather an issue of some particular shops than of cashbackxl - it actually clearly states that it may take up to 3-4 months.

Marcel
13-09-2016

Pluspunten
groot aanbod van bedrijven

MJF
13-09-2016

Pluspunten
Snelle reactie na aankoop dat cashback is geregistreerd
 
Minpunten
sneller uit betalen, is wel afhankelijk van winkel, maar toch...

Claire
13-09-2016

Pluspunten
Leuk om geld terug te krijgen van je aankopen, hoge cashbackkorting, bij problemen doen ze er alles aan om het op te lossen, vriendelijk.
 
Minpunten
Nvt

Cary
05-09-2016

Pluspunten
Heel gemakkelijk om te gebruiken.
 
Minpunten
Niet te zien of je correct hebt doorgeklikt naar de website waar je artikelen wilt kopen.

Bram
31-08-2016

Pluspunten
Goede klantenservice welke ook snel reageert op vragen!
elke korting tot nu toe uitbetaald gekregen welke eigenlijk altijd hoger is dan bij de concurrent.
 
Minpunten
Wel eens gehad dat de korting niet in mijn account kwam, werd echter wel direct opgelost!