Reviews over CashbackXL

Hieronder lees je hoe onze gebruikers onze dienstverlening beoordelen.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Dani
10-07-2017

Pluspunten
Toevallig tegengekomen en ben blij verrast! Ik ga jullie blijven gebruiken; tnx!

Linda
07-07-2017

Pluspunten
Goede cashbackpercentages/bedragen en super goede service (snelle reactie en goede oplossingen, mocht er iets zijn)! Ook fijn dat je ontvangen cashback kunt overschrijven hoe je zelf wilt, zonder een minimum bedrag. Beste cashbacksite die er is! :)

Rien
07-07-2017

Pluspunten
alles is positief
 
Minpunten
geen suggesties daarvoor

Robo
06-07-2017

Pluspunten
- In mijn geval zijn bijna alle aankopen geregistreerd.
- Competente klantenservice.
- Goede gebruikersinterface (website) met alle noodzakelijke functies (welke naar behoren werken).
- Je wordt middels emails op de hoogte gehouden van voortgang van cashbacks.
- Transparantie (wanneer van toepassing, staat aangegeven dat cashbacks exc. btw is, wanneer er ongeveer wordt uitbetaald, etc.)
- Veel winkels worden aangeboden met cashback.
 
Minpunten
Toch wel jammer dat bol.com niet ondersteunt wordt. Andere cashbackwebsites doen dit wel. Voor de rest prima website/support.

Quincy
01-07-2017

Pluspunten
Erg goede klantenservice, snelle reactie. Fijne cashbacks. Makkelijk gebruik van de site.
 
Minpunten
Momenteel geen

cynthia
15-06-2017

Pluspunten
top! hoge cashbacks!!! snelle afhandeling
 
Minpunten
waar is bol.com

Rick
02-05-2017

Pluspunten
- Communicatie TOP
- Uitbetaling TOP
- Zeker een aanrader!
 
Minpunten
- Het komst af en toe voor dat een bepaalde cashback niet goedgekeurd wordt. Helaas kan CashBack XL hier ook niks aan doen, maar ze doen er wel alles aan om het uit te zoeken. Stiekem ook weer plus puntje.
- Wellicht kan het uitbetalen 2 x in de maand gebeuren i.p.v van 1 x in de maand.

Anoniem
16-02-2017

Marieke
13-02-2017

Pluspunten
- duidelijke communicatie
- shoppen met korting werkt altijd
- geen addertjes onder het gras
- goede klantenservice
- snel antwoord als je een vraag stelt

Anoniem
13-02-2017

Robert
12-02-2017

Pluspunten
Heel snel en gaat altijd goed. Makkelijker kun je geen korting krijgen
 
Minpunten
Nog meer cashbacks aanbieden!!

Mega maya
12-02-2017

Pluspunten
Ik krijg snel geld terug
 
Minpunten
Meer shops

A
11-02-2017

Pluspunten
Vlotte reacties bij vragen, snelle uitbetaling.

simone
11-02-2017

Pluspunten
heeft tot nu toe altijd uitbetaald
 
Minpunten
misschien meer winkels

Maud
11-02-2017

Pluspunten
Werkt prima, goede uitleg als een cashback niet doorgaat, mooie kortingen.

Mariella
11-02-2017

Pluspunten
cashback probleem soepel opgelost

Luuk
11-02-2017

Patty
11-02-2017

Pluspunten
Vaak hogere vergoeding dan andere gelijksoortige sites. Veel bedrijven bij aangesloten.
 
Minpunten
Soms blijkt vergoeding lager te zijn dan aangegeven.

Tijs
09-02-2017

Pluspunten
Prettige site, communicatie to the point en tot nu toe alle transacties probleemloos, correct en snel verlopen

Mieke
08-02-2017

Pluspunten
de vriendelijkheid, snelle reactie op vragen en hoge cashback
 
Minpunten
sommige cashbacks duren wel heel erg lang en jammer dat zomaar cashback door het desbetreffende bedrijfs kan worden nagelaten

Lisette
07-02-2017

Pluspunten
goede communicatie

Niels
07-02-2017

Pluspunten
Goede cashbacks, snelle support in het geval er onverhoopt eens een keer iets niet goed gaat.

Erik
07-02-2017

Pluspunten
Hoge cashback's, snelle responses en flexibel in uitbetaling.
 
Minpunten
Er ontbreekt een aantal belangrijke winkels als Bol.com

Louis DeWald
07-02-2017

Pluspunten
Uitbetaling in geld.
 
Minpunten
In de loop van het traject veranderde de hoogte van de cashback.
De laatste aankoop (deze loopt nog) is niet geregistreerd.

corrie
07-02-2017

Erwin
06-01-2017

Pluspunten
Snelheid van toekennen
Betalingen altijd keurig op tijd
 
Minpunten
Leuke acties tav goede doelen

John
13-12-2016

Chantal
12-12-2016

Pluspunten
Goede service.

Anoniem
08-12-2016

Pluspunten
Proces gaat eenvoudig; mooi gelijk een mail na je bestelling.
 
Minpunten
Soms vergeet je dat je cashback kan doen. Een (Chrome) browser extensie die je daaraan herinnert zou handig zijn.

Rien Van den Berg
08-12-2016

Pluspunten
Zeer betrouwbaar
Snelle respons
De hoogste cashback van alle cashback sites,en ook geen minimum bedrag
Ga niet in zee met Cashkoe.nl
Hier krijg je geen respons op vragen... en jouw cashback wordt ook niet altijd uitbetaald

Michel
08-12-2016

Pluspunten
- Snelle detectie van aankoop
- Snelle uitbetaling, zonder limiet
- Goed aanbod van winkels en ook vaker beste deal

Daniel
07-11-2016

Pluspunten
Snelle communicatie en hoge kortingen.
 
Minpunten
Zou graag meer webshops zien, sommige cashback websites hebben letterlijk x4 meer keuze. Zou helemaal mooi zijn als ze Amazon (UK en DE) kunnen toevoegen.

Danjo
27-10-2016

Pluspunten
Ze hebben hoge kortingen en veel winkels. Daarnaast is hun service top; ze reageren altijd zeer snel op vragen, mijn complimenten!

Taco
26-10-2016

Pluspunten
Goede deals, service en snelle uitbetaling. Zeker aan te raden.

Marc Zegers
24-10-2016

Pluspunten
Bedrijf reageert heel correct, adequaat en snel op vragen en claims (gem. 5 minuten, ook om 0:00 uur 's nachts). Het werkt altijd en keer op keer! Super, groot compliment.

Bernard
06-10-2016

Pluspunten
't werkt. keer op keer

Rick
04-10-2016

Pluspunten
Ge-wel-dige Cashback website, de allerhoogste cashback. Prima snelheid van uitbetaling.

Frank
04-10-2016

Pluspunten
Veel webwinkels aangesloten
Cashbackbedragen die de moeite waard zijn
Geld snel overgemaakt
Na elke webwinkelbestelling vrij vlot mail terug dat cashbackregistratie gelukt is

Edwin
04-10-2016

Pluspunten
Goede en redelijk hoge cashbacks
 
Minpunten
Goedkeuring duurt bij sommige bedrijven maanden

Mariël
04-10-2016

Pluspunten
Top

Anoniem
04-10-2016

Minpunten
Cashback eerder geven

Arie
04-10-2016

I.
04-10-2016

Pluspunten
Hoge cashback, de hoogste.
 
Minpunten
Snellere uitbetaling zou op prijs gesteld worden.

erik
04-10-2016

Pluspunten
vele sites
gemak
 
Minpunten
nog meer sites

Anoniem
04-10-2016

PT
04-10-2016

Pluspunten
Goede communicatie, snelle service, duidelijke instructies.
 
Minpunten
Meerdere keren cashback claim moeten indienen omdat iets niet goed is gegaan buiten mijn eigen fout om. Bv uitgelogd zijn na bestelling te hebben geplaatst.

Anoniem
04-10-2016

HC
04-10-2016

Pluspunten
Levert goede mogelijkhheden voor een Redelijk hoge cashback bij aankopen bij zeer veel sites. Goede en snelle communicatie over de registratie vd cashback bij een aankoop
 
Minpunten
Definitieve Goedkeuring en bevestiging vd cashback verloopt traag en daardoor is het uitkeren vd opgebouwde cashback euros pas mogelijk na een behoorlijk lange tijd (3-5 maanden)

rosi
02-10-2016

Pluspunten
problemen geen die worden netjes opgelost

Stijn
01-10-2016

Pluspunten
hoge cashback en vlotte uitbetaling.

7%
cashback

Tot 60% korting op geselecteerde producten