Reviews over CashbackXL

Hieronder lees je hoe onze gebruikers onze dienstverlening beoordelen.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
JT
03-01-2022

AliExpress werkt vaak niet terwijl alle instellingen goed staan. Heb laatst een paar keer weer via AliExpress besteld, maar bij de laatste drie ging de cashback niet goed. Let wel ik bestel vaak, en normaal gesproken gaat het altyd goed. En nu opeens drie x achter elkaar niet. Alle cookies staan goed en doe niks anders als bij de rest. En dus ik gemaild met deze info. Krijg ik een verwijtend mailtje terug dat het moet werken, maar ik krijg geen reactie op wat er mis is gegaan. Dus alsnog weet ik niet wat ik fout zou hebben gedaan en wordt er verwezen naar de spelregels.die ik al paar x heb doorgelezen. De cookies staan ook op groen dus niks ah handje lijkt mij...Dus ik zou moeten weten hoe het werkt. Het werkte eerder immers ook... Frustrerend dit.

herman
27-12-2021

Uitstekend. Uitstekende service, helder uitgelegd. Kan veel geld besparen.

Ajla
21-12-2021

Top! Snel me geld gekregen.

G Pors
20-12-2021

Leuk spaar programma maar kan iets beter. Ben al heel lang lid van cashback.nl.

Mijnbestellingen via bol.com (en thuisbezorgd) worden niet als zodanig geregistreerd en moest ik alle aankopen, en dat waren er nogal wat apart bewijzen aanleveren en dat ging ook niet makkelijk. Nog steeds lukt het niet automatisch bij bol.com en moet ik weer vanaf januari dit jaar alles bewijzen en dat is gewoon niet leuk. Ik hoop dat dit euvel nu eens wordt opgelost.

Simon
20-12-2021

Goede klantenservice, goede service. Als je netjes de stappen volgt van de procedure, dan krijg je inderdaad je cashback terug. Als er een probleem is van hun kant, dan helpt de klantenservice je wel: ze beantwoorden je emails netjes binnen een dagje of twee.

Het gehele cashback proces kan soms wel weken duren, maar dat is voor mij geen probleem.

Dave
19-12-2021

Duidelijk en betrouwbare cashback site! Eenvoudig te zien wat de cashback bedragen zijn. Cashbacks worden vrijwel altijd goed verwerkt!

Soukaina
19-12-2021

Besparend !! Geweldige site! Ruim 400€ bespaard.. ik gebruik het dagelijks.

Jenno
05-12-2021

Goede cashback bij zorgverzekering en telefoon. Als je je zorgverzekering afsluit, doe je dat hoogstwaarschijnlijk via een vergelijkingssite. Via cashback xl kun je daar bovenop nog extra cashback krijgen. Echt super!

Wil
25-11-2021

Extra korting bestaat! Voordat ik iets online koop, ff checken of ze ook een cashback hebben via deze site. In de jaren toch ruim 250.- ontvangen. Erg leuk, tnx!

Mahmut
11-11-2021

Slecht/onbetrouwbaar bedrijf. Cashback aangevraagd via cashbackxl bij aanvraag van een energiecontract. Vooraf alle stappen goed doorgelezen om eventuele problemen te voorkomen. Hierbij ook printscreens genomen om een bewijs te hebben voor het geval dat het misgaat. En ja hoor, cashback is afgewezen. Ze zijn niet in staat om een duidelijke reden te geven waar het dan fout is gegaan. Alleen de melding dat de betreffende bedrijf de aanvraag heeft afgewezen. Maar je mag als klant niet achter je geld aan bij het bedrijf zelf en moet maar cashbackxl op hun woord geloven (niet dus). Heb het vermoeden dat de cashback in eigen zak wordt gestopt. Nooit meer cashbackxl dus voor mij en zou het ook niemand aanraden.

Willem
26-10-2021

Even voordat je iets koopt naar CashbackXL. Heb al aardig wat geld ermee kunnen besparen en tot nu toe nog geen problemen gehad. Goedkeuring en uitbetaling gaat snel en is ook accuraat met de tijdsduur dat op de website staat.

Aanradertje voor iedereen die wat geld wilt besparen

Marcel
25-10-2021

CB gaat heel vaak goed en contact met CB website gaat soepel snel. Hele fijne CB waar zelfs nog persoonlijk contact mogelijk is bij problemen. CB blijft in het algemeen lastig om 100% uitbetaling CB te halen maar deze zijn goed op weg! Ze blijven afhankelijk van de webshop natuurlijk. De mensen achter deze CB doen echt hun best en zijn klantvriendelijk.

Saskia
25-08-2021

Helder. Fijne site, duidelijke omschrijving en netjes uit betaald.

Ellie
25-08-2021

Fijne mogelijkheid om te (be)sparen. Ik heb in totaal al €663,53 cashback ontvangen over een paar jaar. Het is nu een automatisme geworden om eerst even op Cashbackxl te kijken of de webwinkel waar ik wat wil gaan bestellen, ook bij cashbackxl is aangesloten. In het begin vergat ik dat nog wel eens en achteraf kan dan niet meer. De heel enkele keer dat de cashback niet wordt toegekend laat ik altijd maar zitten, ik heb al zoveel gekregen.
Uitbetaling gaat altijd vlot. Vrienden waar ik het wel eens aan vertelde doen het niet omdat ze denken dat het teveel werk is. Maar die bestellen ook niet graag online.

johanna
08-08-2021

Prima site,eerlijk en oprecht. ik ben nu een jaar lid,en diverse keren ging het mis met de cashbackxl,Ditmar heeft dit steeds perfect opgelost.
ook kreeg ik een paar keer geen cashbaxk ( afgewezen ) maar alsnog een dikke pluim voor deze site.
Ga zo door...

Jonno
01-08-2021

Fijne cashbackwebsite. Duidelijke website voor cashbacks met een gevarieerd aanbod, duidelijke voorwaarden en vlotte uitbetaling.

Cynthia
25-07-2021

uiterst betrouwbaar. Prettige site voor cashbacks.
Sinds kort kun je via hun site Bol.com bonnen kopen en daar krijg je ook cashback over.
Aangezien ik graag Bol.com bonnen cadeau geef is dit voor mij erg aantrekkelijk.
Uitbetalen is altijd rond de 25e van de maand.

Marcel
01-07-2021

heel erg vaak gaat cashback goed! contact gaat vlotjes. heel tevreden. Ik gebruik het sinds maart 2020. Soms gaat CB niet goed en via klantenservice contact gaat dan vlotjes. helaas kunnen ze niet altijd helpen (afhankelijk van webshop), bij mij gaat minimaal 95% goed, helaas net niet 100%. Toch cijfer 10! Want ik gebruik ook andere CB sites voor als de webshop er niet tussen zit bij deze: maar die andere geven vaak minder terug (in procenten alsook in gelukte CB). Dus ik raad deze CB zeker aan, tot nu toe voor mij de beste!

Jeroen
25-05-2021

Alles gaat vlekkeloos alleen een verzekeringsmaatschap liet het ooit afwetenpij . Snelle verwerking. Nooit geen storingen en snelle reactie bij problemen. Enige probleem die ik had was bij een verzekeringsmaatschappij. Claim ingediend en wederom afgewezen. Email adres die ik gebruikte bij hun kwam niet overeen met die ik voor deze site gebruikte.Tja hoe moeilijk kan je het maken. Maar geen kwaad woord over jullie. Ga zo door.

Lanny
26-04-2021

Duidelijk en betrouwbare cashback site! Veel duidelijker en sneller cashback ontvangen dan shopbuddies. Jammeer geen bol.com bij jullie aangesloten.

Jeroen
26-04-2021

Waardeloos. Via ChashbackXL keurig alle stappen gevolgd om in aanmerking te komen voor de Cashback. Om de een of andere reden is dit niet gelukt. Hierop een claim ingediend en alle gegevens incl. contracten van afsluiten zorgverzekering aangeleverd. Hierna ruim 4 maanden mogen wachten om vervolgens alsnog afgewezen te worden zonder verdere onderbouwing. Dit was eens en nooit meer. CashbackXL is dus nu een commissie rijker en ik wat tijd armer.

Anoniem
25-04-2021

Positieve ervaring. Ik had gebeld naar Cashback XL over een bestelling, maar blijkbaar waren ze dicht. Ze hebben toen mij teruggebeld en geadviseerd om een cashback in te dienen, wel met de mededeling dat het lang kon duren maar dat ze hun best gingen doen. Maanden later kreeg ik een mail terug dat mijn cashback goedgekeurd was! Ontzettend fijne verrassing.

Edwin
27-03-2021

Prima cashbacksite! Betrouwbare bedrijf met hoge cashback, duidelijke voorwaarden en een gebruiksvriendelijke website.

Uitstekende en goed bereikbare klantenservice die snel reageert en oplossingsgericht te werk gaat .

Elbert
25-03-2021

Prima! Prettige cashback website. Betaald snel uit en kent geen minimum bedrag.

Mel
25-03-2021

Cashback ook daadwerkelijk uitbetaald! Na eerdere mindere ervaringen met andere sites kan ik zeggen dat deze cashback site wel netjes uitbetaald en ook reageert op berichten! Fijn dat het hier wel werkt!

Anoniem
25-04-2019

Minpunten
be more friendly in communication.
mostly unreachable, customers are scared to contact the company as staff are very aggressive

J
25-04-2019

Pluspunten
Fijn dat alles zo snel gaat en ook de snelle feedback van Marloes en Ditmar.
Inmiddels al 2 keer overgemaakt naar mijn rekening en top! Beveel jullie altijd aan anderen.

Anoniem
25-04-2019

Pluspunten
'Gratis geld' altijd goed. Cashback koopt eigenlijk altijd wel goed en mocht je de klantenservice toch een keer nodig hebben, reageren ze enorm snel.

Iris
09-04-2019

Pluspunten
Op sommige momenten veel profijt van gehad. Maar de afgelopen maanden wat cashbacks misgelopen ondanks het opvolgen van de regels. Dus tegenwoordig vind ik de betrouwbaarheid ver te zoeken waardoor ik voor grotere bedragen overweeg te kijken naar andere cashbacksites.
 
Minpunten
Niet plots amdere regels verzinnen.
Snellere toewijzing van cashbacks. Duurt soms wel erg lang.

Anoniem
25-02-2019

Pluspunten
Betalen optijd
 
Minpunten
Duidelijker aangeven hoeveel prc je krijgt en over welk bedrag

Tomaatje
25-02-2019

Pluspunten
-makkelijk in gebruik
-overzichtelijk in hoeveel je hebt bespaard
-besparing wordt snel uitbetaald
 
Minpunten
-ik koop dingen die ik eigenlijk niet nodig heb, omdat je via Cashback XL extra korting krijgt :P

Niels
08-02-2019

Pluspunten
Nette website.
 
Minpunten
Alle regeltjes en procedures netjes gevolgd en toch is de cashback afgewezen. 90 euro door mijn neus geboord. Ik hoop dat ze er plezier aan hebben bij CashbackXL. Volgende keer maar gewoon zelf een korting bedingen.

alco
01-02-2019

Pluspunten
het werkt echt al heel wat geld mee bespaard.
 
Minpunten
aanbod van winkels blijft stabiel maar zou wel vernieuwd mogen worden.
let goed op dat vaak de korting gaat op het bedrag exclusief BTW en sommige goederen zijn uitgesloten.
uitbetalen doen ze ook zoals beloofd echter maar 1x per maand.

Marieke
25-01-2019

Pluspunten
Alleen maar positieve punten! Goede registraties van cashbacks, hoge kortingen en leuke acties. Als er iets niet goed gaat, dan krijg je snel een professionele reactie en dan wordt het opgelost. Ook staan ze open voor tips voor webshops waarvan ik graag zou willen dat die zich aansluiten. De informatie op de site is duidelijk en de uitbetalingen gaan altijd goed.
 
Minpunten
GEEN ENKEL VERBETERPUNT

Rik
06-09-2018

Pluspunten
- snelle bevestiging
- hoge cashbacks
- goede support
 
Minpunten
- bol.com weer toevoegen aan de site
- eventueel een app (android) waarin je je saldo kunt checken maar ook door kunt klikken naar websites

Youri
30-07-2018

Pluspunten
Ik heb in de afgelopen jaren al enkele euro's terug verdient via CBXL, echt geweldig! Het werkt haast verslavend om via internet te bestellen dmv de cashback site ;) Erg leuk wanneer je een bestelling wil plaatsen en website is terug te vinden op CBXL. Het werkt zeer gemakkelijk en vlot.
99% van de gevallen krijg je automatisch een bevestiging na bestelling. Wanneer het die ene keer niet is verlopen zoals het hoort kun je gemakkelijk stapsgewijs handmatig een claim indienen. Als alles klopt krijg je alsnog een bevestiging van je cashback. Bij eventuele vragen zeer snelle en vriendelijke reactie! Goede service dus!
 
Minpunten
Bevestiging is snel, maar het duurt soms vrij lang voordat er goedkeuring plaats vind. Dit verschilt wel enorm per bedrijf.
Ook wel jammer dat sommige webshops soms ineens niet meer meedoen en je dus geen cashback meer kunt claimen.
Voor de toekomst, nog meer webshops! :)

Niels
21-07-2018

Pluspunten
Al jaren verzamel ik mijn Cashback bij Cashback XL. Echt een topsite en werkt zeer goed. Altijd netjes de uitbetalingen.

Mathijs
31-01-2018

Pluspunten
Duidelijke website
Goede cashback-bedragen
Snelle registratie van aankopen/diensten

Heeft me inmiddels al veel geld bespaard.
 
Minpunten
- Registratiesnelheid verschilt behoorlijk per aankoop/bedrijf, waardoor je soms ten onrechte denkt dat het niet geregistreerd is. Idealiter zou ik meteen willen zien of hij goed geregistreerd is, waarbij de goedkeuring enzo van mij best lang mag duren, maar nu heb ik al een paar keer gehad dat ik een claim had ingediend terwijl de registratie daarna wel kwam. Omdat het ook wèleens misging met registraties ben je er als klant liever te snel bij dan dat je de cashback-registratie weer vergeet en geld laat liggen. Dus iets van een directe "Bezoek/aankoop is geregistreerd", en dat hij alvast in het rijtje verschijnt zou ik zeer op prijs stellen, want bij een Cashback-claim zie je wèl al meteen de geregistreerde winkelbezoeken, dus blijkbaar wordt dat wel bijgehouden.

- Daarnaast is het wellicht wat verwarrend als er op een bedrijfspagina alleen oude cashback-deals staan. Dit wekt naar mijn idee de indruk dat er op dit moment helemaal geen cashback mogelijk is, terwijl je vaak dan nog steeds de gangbare korting krijgt als je via Cashback-XL naar een winkel gaat. (als voorbeeld de Blokker-pagina even bezocht). Ik zou duidelijker de knop 'Shop & ontvang cashback' aanprijzen, zet hem wellicht boven het rijtje oude cashback-deals, zodat je als klant ook ziet dat dit nog steeds mogelijk is. Immers lijkt het overzicht nu op de kortingscodes-websites, waarbij er vaak niets mogelijk is als er géén actieve kortingscode is, terwijl dat bij Cashback-XL dus wèl zo is.

- Meer wink

Anoniem
01-01-2018

Pluspunten
Heel snelle bevestiging. Snelle reactie als er evt. een probleem. Hele aantrekkelijke kortingen.

Bob
15-12-2017

Pluspunten
Hele goede klantenservice! Had een probleempje en was gelijk opgelost door de eigenaar van de website.

Nog alleen maar positieve ervaringen gehad met cashback uitbetalingen.
 
Minpunten
-

Stefan
13-12-2017

Pluspunten
Erg prettige website met erg snelle service. Eigenaar denkt met je mee als je een claim voor uitbetaling indient. Vrij hoge vergoedingen ook in vergelijking met andere partijen.

Oktay
10-10-2017

Pluspunten
99% van de tijd vind de registratie van een aankoop plaats. de ene keer dat het niet lukte, lag aan mij :-)
- bedrijf reageert snel op emails.
- cashback percentages zijn hoog
 
Minpunten
ik kom zo nu en dan cashback percentages van concurrenten tegen die wat hoger liggen. een knopje, of chat-functie om dit door te geven zou handig zijn. Dan kan CashbackXL nog altijd bekijken of z mee(kunnen)gaan met de concurrent

Antoinette
21-08-2017

Pluspunten
Als het niet lukt doen ze het handmatig toekennen. Geld wordt netjes uitbetaald.

Ron vd wilk
19-08-2017

Pluspunten
Shelley service

Anja
17-08-2017

Pluspunten
Het hele proces werkt heel handig. Je hoeft alleen maar naar Cashback XL te gaan om te zien of de webshop waar jij wilt bestellen ook met Cashback XL werkt. Zo ja, ga dan via Cashback XL naar de webshop; bestellen maar en de cashback volgt vanzelf!!
 
Minpunten
Nog meer webshops zo ver zien te krijgen dat ze ook met jullie samen willen werken om meer klanten te trekken.

Petje
08-08-2017

Pluspunten
Als je registratie niet gelukt is wordt je vriendelijk te woord gestaan. Er wordt netjes een oplossing gezocht!
 
Minpunten
Registraties beter geaccepteerd worden automatisch moet helaas best vaak een claim indienen. Worden wel netjes opgelost. Kost alleen te veel tijd.

Marieke
02-08-2017

Pluspunten
-goede klantenservice
-tips worden serieus genomen (ik vraag vaak nieuwe webshops aan om deel te nemen, als het niet kan krijg ik daar uitleg over)
-snelle reactie bij problemen/niet geregistreerde korting
-uitbetalingen gaan altijd goed
-betrouwbaar bedrijf

Anoniem
12-07-2017

Pluspunten
Nette cashbacks , correcte uitbetalingen en goed contact.
 
Minpunten
Geen - ga zo door!

Annemaj
11-07-2017

Mark
11-07-2017

Pluspunten
+ Overzichtelijke website en goed inzicht in transacties e.d.
+ Meestal een snelle bevestiging van cashbacks door aangesloten bedrijven;
+ Geen problemen met uitbetalingen

Meer dan 2 jaar lid en nog steeds met plezier!
 
Minpunten
Na lang nadenken.....geen