Algemene Voorwaarden

De Algemene voorwaarden. Waarschijnlijk is dit niet jouw favoriete onderdeel van deze website. Het onze ook niet. Maar we vinden het belangrijk om duidelijk te zijn over de voorwaarden voor het gebruik van CashbackXL. We hebben ons best gedaan om deze zo helder en eenduidig mogelijk te omschrijven. Is het toch niet volledig duidelijk wat we bedoelen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Een voorstelrondje

Wie zijn wij?

Cashbackxl.nl is eigendom van en wordt beheerd door Cashback XL B.V. (hierna CBXL). CBXL is bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 59278749.

 

Ons adres is: Aert van Nesstraat 45, 3012 AC Rotterdam.

 

Hoe kun je ons bereiken?

Daar zijn meerdere manieren voor.

Op werkdagen kun je ons tussen 9:00 en 17:00 uur bellen op 06 - 30 14 26 02.

Je kunt ons altijd mailen via [email protected].

 

We zijn ook te vinden op

Twitter: @cashbackxl

Facebook: facebook.com/cashbackxl

 

Wie ben jij?

Iedereen kan gebruik maken van onze diensten. Het enige dat je nodig hebt, is

  • een e-mailadres
  • een IBAN bankrekeningnummer

En je moet minimaal 18 jaar oud zijn.

 

Cashback, wat is dat?

Cashback betekent letterlijk ‘geld terug’. Via onze site kun je doorklikken naar jouw favoriete webshops. Als jij bij deze webshop een bestelling plaatst, ontvangt CashbackXL een vergoeding. Deze vergoeding betalen wij aan jou uit als cashback.

 

Wij keren deze cashback alleen uit als wij de vergoeding van de webshop hebben ontvangen.

 

Garantie?

Het gebruik van CashbackXL is geen garantie dat je je cashback ontvangt. De cashback kan namelijk worden afgekeurd door de webshop, of niet worden geregistreerd.

 

Cashback claim

Als je cashback is afgekeurd, niet geregistreerd is of je hebt een te laag bedrag ontvangen, dan kun je een cashback claim indienen in Mijn Account. Controleer voordat je een claim indient, of er toch niet een goede reden is voor de afkeuring.

 

Wanneer we jouw claim in behandeling nemen, sturen we deze door naar de webshop. Houd er rekening mee dat dit proces soms maanden kan duren. De webshop kan besluiten de claim niet verder te onderzoeken. CBXL kan een webshop niet dwingen de claim in behandeling te nemen. Wij en jij zijn hierin afhankelijk van de welwillendheid van de webshop.

 

Fraude

Als onze cashbackdienst wordt misbruikt en CBXL, onze Affiliate-partners of een aangesloten webshop daar nadeel van ondervinden, dan hebben wij het recht om cashbacks af te keuren en uitbetalingsverzoeken en accounts te blokkeren en te verwijderen.

 

Uitbetalingen

Rond de 25ste van elke maand verwerken wij alle uitbetalingsverzoeken en maken we de cashbacks over. Aan een uitbetaling zijn geen kosten verbonden. Je kunt meerdere uitbetalingsverzoeken per maand indienen. De betalingen worden niet samengevoegd, je krijgt ze afzonderlijk op je rekening gestort.

 

Saldo

Je opgebouwde saldo kun je maandelijks laten overmaken naar jouw bankrekening. Het is ook mogelijk om het saldo met extra voordeel in cadeaukaarten te laten uitbetalen. Een uitbetaling in cadeaukaarten wordt direct uitgevoerd, daar hoef je dus niet tot de 25ste op te wachten.

 

Als je via ons platform 12 maanden lang geen enkele cashback meer hebt gedaan, dan behouden wij het recht om het saldo te laten vervallen. Uit coulance kunnen wij na die periode overigens nog steeds besluiten om het saldo alsnog uit te betalen.

 

Blog comments

Iedere bezoeker van onze blog mag reacties achterlaten geven op de blogposts. We vragen enkel dat je het beleefd en relevant houdt. Anders behouden we ons het recht voor om je account(s) te deactiveren.

 

Klachten

Vervelend als er iets is waar je niet tevreden over bent. We denken graag met je mee over een oplossing. We kunnen je het snelst helpen als je ons belt, op 06 - 30 14 26 02 (maandag tot en met vrijdag, 9:00 - 17:00 uur). Mailen naar [email protected] mag natuurlijk ook.

 

Aansprakelijkheid

CBXL is niet aansprakelijk voor de kwaliteit van de geleverde dienst(en) of product(en) van de aangesloten webshops. CBXL is ook niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie (aanbiedingen, cashbacks, voorwaarden etc.) van de aangesloten webshops die op onze site staat vermeld.

 

Member-get-Member vergoeding

Voor het aanbrengen van een nieuw lid/account ontvang je €5,00 als het nieuwe lid zich via jouw share-link heeft aangemeld en een eerste cashback heeft gedaan. Als meerdere accounts via hetzelfde IP adres (dus vanaf dezelfde computer) worden aangemeld, ontvang je maar 1 keer de vergoeding. Per gebruiker kun je max. 60 nieuwe accounts aanbrengen.

 

Aankoop waardebonnen

Als je op ons platform een waardebon (via iDeal) koopt bij een aangesloten  webshop (bijv. Wehkamp) dan is CashbackXL verantwoordelijk en aansprakelijk voor het goede verloop van de betaaltransactie, voor de kwaliteit van de geleverde goederen en diensten waar de betaaltransactie betrekking op heeft.

 

Disclaimer

We hebben alle informatie op deze website zo volledig en correct mogelijk weergegeven. Toch is alle informatie vrijblijvend en kunnen er geen rechten aan worden ontleend.