Reviews over CashbackXL

Hieronder lees je hoe onze gebruikers onze dienstverlening beoordelen.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Claudia de Jonge
30-08-2016

Pluspunten
Het krijgen van korting werkt eenvoudig.
 
Minpunten
Helaas is Zalando niet meer beschikbaar.

Klant
30-08-2016

Klant
29-08-2016

Niels
29-08-2016

Pluspunten
Werkt allemaal keurig!
 
Minpunten
Tevreden, geen verbetepunten

Inge
29-08-2016

Pluspunten
Mooie aanbiedingen en super snelle betaling!
 
Minpunten
Geen enkele

Jeffrey
29-08-2016

Pluspunten
Groot aanbod in bedrijven voor cashback
Snelle verwerking van je cashback
 
Minpunten
Eventueel nog meer bedrijven werven, maar het aanbod is ook al groot

Ron Satoer
29-08-2016

Pluspunten
• In 8 vd 10 gevallen de hoogste uitkering.
• Duidelijke communicatie en actievoorwaarden.
• Uitkeren van gespaarde bedrag gaat voorspoedig.
Kortom zolang de uitkeringen goed blijven en alles gaat zoals het nu gaat blijf ik voor onbepaalde tijd klant! :)
 
Minpunten
Best blijven doen om nog meer webshops te laten aansluiten.

Will
26-08-2016

Pluspunten
Ik shop alleen nog maar via Cashback XL: de grootste cashback bij bijna alle webwinkels waar ik mijn aankopen doe.
 
Minpunten
Is er een Chrome-extension die je erop wijst dat, wanneer je een bepaalde webwinkel bezoekt, er voordeel te behalen is via Cashback XL?

Mooiweertje
26-08-2016

Pluspunten
Ik heb eerder andere cashbacksites gebruikt, maar deze bevalt het beste. Heeft te maken met het grote aanbod aan bedrijven waarbij ik online bestel.
Na aankoop snelle bevestiging.
Overboeking na goedkeuring 1x per maand, altijd zonder problemen ontvangen.

Jeroen
25-08-2016

Pluspunten
Geld terug zonder daar veel voor hoeven te doen
 
Minpunten
Soms duurt het 3 maanden voordat het geld bevestigd wordt.

MHUDB
25-08-2016

Pluspunten
Van alle cashback sites de beste en bij erg veel webwinkels krijg je het meeste cashback. Zeer te vreden. Ook bij vragen krijg je altijd zeer snel antwoord. Erg service gericht
 
Minpunten
cashback via hotel sites gaan langzaam ( maar dat is bij bijna alle cashback sites zo) en moet je soms een mail voor sturen om je cashback akkoord te krijgen dat is vervelend.

Heidi
25-08-2016

Pluspunten
Snel,duidelijk en overzichtelijk.
 
Minpunten
Geen.

Martine
25-08-2016

Pluspunten
Bijna altijd de hoogste cashback, wat behoorlijk oploopt bij veel online bestellingen. Aanrader!

M
25-08-2016

Patrick
25-08-2016

Pluspunten
Cachback bevestiging
In 2 jaar tijd geen 1 foutje
Zeer hoge cachback, bijna altijd de beste
 
Minpunten
Meer webshops

Merr
25-08-2016

Pluspunten
Nette korting
 
Minpunten
Betalingen duren erg lanh

Melanie
25-08-2016

Pluspunten
Als je een vraag hebt dan krijg je super snel antwoord. Ik heb al heel veel cashbacks gehad via cashbackxl en raad het ook iedereen in mijn omgeving aan. Het loont helemaal als je vaak online shopt. Ze betalen altijd op de 25e uit als je een aanvraag doet, echt een top bedrijf!
 
Minpunten
Dat is niet een verbeterpunt voor cashbackxl, maar soms is het frustrerend dat je behoorlijk lang moet wachten tot webshops het terug betaald hebben.

Paul
25-08-2016

Pluspunten
Prima, je hoeft niet veel te doen voor extra korting!

Linda
17-08-2016

Pluspunten
Eenvoudige registratie, betrouwbaar, hoge cashback, persoonlijk en vriendelijk contact bij eventuele problemen (die zelden voorkomen). Vele vrienden en familieleden ook succesvol lid en ik blijf de site zeker in de toekomst ook aanbevelen want ik ben super tevreden.
 
Minpunten
Zeker geen verbeterpunten. Meer bedrijven erbij is natuurlijk altijd een plus. Ik check zelf altijd eerst of een bedrijf aangesloten is bij CashbackXL voordat ik besluit waar ik ga kopen. Dus hopelijk sluiten meer bedrijven zich aan omdat het voor hun een manier is om meerdere klanten te krijgen. Goedkoper dan adverteren en ze betalen enkel als er een aankoop plaatsvindt...

Jasper
14-08-2016

Pluspunten
Zeer nette verhouding tussen de vergoeding die de webshop Cashbackxl geeft en het gedeelte dat Cashbackxl doorgeeft. Prima aanbiedingen en een betrouwbare maandelijkse uitbetaling.

Jacqueline
13-08-2016

fred
10-08-2016

Pluspunten
Fijne site en de cashback gaat in alle gevallen wel goed.
Jammer dat de cahback steeds minder wordt.
Over het algemeen zeer tevreden.

Dinesh
09-08-2016

Pluspunten
Redelijk goede cashbacks.
 
Minpunten
Meer winkels laten aansluiten. Af en toe pakt het systeem de cashbacks niet.

a
07-08-2016

Pluspunten
alles oke doe zo verder

Foxx
06-08-2016

Pluspunten
Dit is de beste cashback website, geeft de hoogste bedragen terug en supersnelle bevestiging na een aankoop. Er geldt géén minimum bedrag voor uitbetaling naar je rekening, ook zeer goede klantenservice. Bij suggesties of vragen krijg je eigenlijk altijd dezelfde dag netjes antwoord en hulp. Ik heb er al veel geld mee bespaard, zoals 50 euro terug op mijn zorgverzekering, 15 euro terug op ANWB Wegenwacht, 2 euro terug per AH.nl bestelling, maar ook extra kortingen op mijn aankopen bij Media Markt, Zalando of bijv. 11,25% bij Groupon. Absolute aanrader! http://www.cashbackxl.nl/webshop/details/groupon/hash/47ea58fb4039048d13f7cf7400fad14a
 
Minpunten
Blijf doorgaan met zoveel mogelijk webshops toevoegen, voor de rest niets veranderen. Cashbacks, service en uitbetaling is allemaal top geregeld!

Susanne
04-08-2016

Pluspunten
Snelle afhandeling e-mails, uitbetaling en cashback
 
Minpunten
Een app zou top zijn!

Mirjam
04-08-2016

Pluspunten
Zeer behulpzaam personeel. Snelle service

gerrit
03-08-2016

Pluspunten
Ze doen wat ze beloven
 
Minpunten
Zou mooi zijn als er meer winkels bijkomen

Miranda
03-08-2016

Pluspunten
Makkelijk in gebruik
En snel centje bijverdienen!!

Marcel
03-08-2016

Pluspunten
Hoogste cashback bij verl webwinkels. Prima en super snelle service. Opgespaard bedrag (waar geen minimum aan zit om uit te laten betalen) wordt netjes uitbetaald.
 
Minpunten
In geval van een claim kan er soms wat sneller worden gehandeld of de klant beter op de hoogte worden gehouden wat er aan de claim gedaan wordt. Deze wordt nu vaak wat te lang wat in het ongewisse gelaten.

Sanne
03-08-2016

Pluspunten
Snelle reactie
Kleine moeite voor jezelf, grote gunst
 
Minpunten
Als je even niet oplet en je klikt op iets anders, ben je je cashback kwijt.

Klant
03-08-2016

Klant
03-08-2016

Pluspunten
Registratie van aankoop/cashback gaat eigenlijk altijd goed!
Snelle en vriendelijke klantenservice.
Maandelijkse uitbetaling ook prima volgens afspraak en redelijk vlot.
Goede cashbacks
 
Minpunten
Je moet nu eenmaal geduldig zijn, hoort er een beetje bij, maar de uiteindelijke goedkeuring van de cashback zou sneller mogen. Soms duurt het maanden...
Nog meer aanbod van winkels?

Maria
03-08-2016

Pluspunten
Hoge cashback en duidelijke site.
 
Minpunten
Sneller uitbetalen en meer exclusieve acties!

Klant
03-08-2016

Pluspunten
leuk
 
Minpunten
kruidvat en jumbo proberen

Joris
03-08-2016

Pluspunten
Mooie cashbacks, nette betalingen. Prima service!

Annemarie
03-08-2016

Pluspunten
Duidelijke communicatie

Klant
21-07-2016

Pluspunten
Werkt erg goed. Ik heb elke keer netjes mijn geld ontvangen.
 
Minpunten
nvt

Berry
18-07-2016

Pluspunten
Werkt super, van alle keren dat ik een aankoop heb gedaan via cashback is er 1x wat misgegaan. Alleen moet het voor mij even standaard worden om een aankoop via internet eerst even te checken op cashbackxl.nl, dat heeft me dus eigenlijk al geld gekost.
 
Minpunten
Voor mij geen, het is allemaal goed duidelijk. Alleen bij de melding voordat je naar de webshop gaat wordt wel gewaarschuwd dat je geen codes of dergelijke mag gebruiken die niet worden aangegeven bij Cashbackxl. Maar ik kan gewoon kortingscodes/bonnen gewoon allemaal gebruiken en alsnog krijg ik zoveel % cashback dus dikke prima

Klant
18-07-2016

Pluspunten
Overzichtelijk en betrouwbaar. Heb het al aan meerdere vrienden aanbevolen!
 
Minpunten
Geen verbeterpunten.

Klant
17-07-2016

Wim
15-07-2016

Pluspunten
Komen beloften waar, snelle maandelijkse uitbetalingen.
 
Minpunten
Trage verwerking van Booking.com cashbacks

Els
15-07-2016

Pluspunten
snelle afhandeling
geeft ook een melding als een cashback geannuleerd is

jan
15-07-2016

Pluspunten
snelle response

Sap
15-07-2016

Pluspunten
Goede deals, goede service. Top!
 
Minpunten
Als ik iets moet noemen.. cashback kan even duren. Maar, eigenlijk helemaal niks om over te klagen.

Sabina
15-07-2016

Pluspunten
10

Martin
15-07-2016

Minpunten
Esprit eventueel ook toevoegen

Hennie
15-07-2016

Lisa
15-07-2016

Jordy
13-07-2016

Pluspunten
Goed en makkelijke website. En vrij snel automatische betaling.