Reviews over CashbackXL

Hieronder lees je hoe onze gebruikers onze dienstverlening beoordelen.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Fabienne
30-09-2016

Pluspunten
Snel cashback

Vince
30-09-2016

Pluspunten
Hoogte cashback rates in de Benelux Correcte opvolging van claims
en indien toch iets misloopt zorgen ze voor een gepaste oplossing.
Snelle en vriendelijke klantensupport.
 
Minpunten
eigenlijk geen, maar bv het toevoegen van de shop 'body en fit' zou leuk zijn.

J
30-09-2016

Pluspunten
Alles online, makkelijk in gebruik, vlotte verwerking.
 
Minpunten
Ik vergeet nogal eens gebruik te maken van CashbackXL, wellicht een browser plug-in die eea automatiseert?

martijn
30-09-2016

monique
30-09-2016

Pluspunten
Dat je geld krijgt voor gekochten producten
 
Minpunten
Dat de registratie altijd werkt. Dit is bij mij vaak niet het geval, terwijl ik het doe zoals het moet.

Anoniem
30-09-2016

ria
30-09-2016

Pluspunten
Alles goed geregeld!
 
Minpunten
Nog meer webshops toevoegen!

Anoniem
30-09-2016

Marsha
30-09-2016

Pluspunten
Makkelijk geld besparen, werkt super!

Maarten
22-09-2016

Pluspunten
Overzichtelijke site. Goede service!

Mariska
20-09-2016

Pluspunten
Mooie, duidelijke website. Leuke kortingen.
Gemak
 
Minpunten
Wat grotere ketens opnemen Vd kortingen

Angela
18-09-2016

Pluspunten
snelle afwikkeling en uitbetaling. goede klantenservice

Sjoerd
17-09-2016

Pluspunten
Overzichtelijk, snel, veel voordeel.
 
Minpunten
Meer mogelijkheden om te filteren.

Henk
17-09-2016

Fabian
17-09-2016

Pluspunten
Toepasselijke naam, geeft de meeste Cashback, overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Gebruiksvriendelijk heeft een met zoekfunctie die werkt.
 
Minpunten
In enkele gevallen word er geen cashback geregistreerd. Graag nog meer bedrijven erbij.

ilona
17-09-2016

Pluspunten
doet wat het beloofd.

HenkdeL
17-09-2016

Pluspunten
Werkt makkelijk en voor veel producten korting mogelijk.
 
Minpunten
Nog meer korting en nog meer bedrijven.

ingrid
17-09-2016

Pluspunten
Zeer snelle reactie
 
Minpunten
Meer bedrijven toevoegen

Ari
17-09-2016

Pluspunten
Snelle bevestiging en uitbetaling, klantvriendelijk.
 
Minpunten
Ga zo door!

P
15-09-2016

Pluspunten
The best cashbacksite I have used. The cashbacks are basically always registered and usually very quickly so. The cashbacks are among the highest when compared to other cashback sites. The acceptation may take time in some cases but so far always ended up as accepted and paid off eventually. The number of supported webshops is also relatively large.
 
Minpunten
The process of acceptation of the cashbacks may take weeks or even months, depending on the webshop. Which shows that this is rather an issue of some particular shops than of cashbackxl - it actually clearly states that it may take up to 3-4 months.

Claire
13-09-2016

Pluspunten
Leuk om geld terug te krijgen van je aankopen, hoge cashbackkorting, bij problemen doen ze er alles aan om het op te lossen, vriendelijk.
 
Minpunten
Nvt

MJF
13-09-2016

Pluspunten
Snelle reactie na aankoop dat cashback is geregistreerd
 
Minpunten
sneller uit betalen, is wel afhankelijk van winkel, maar toch...

Marcel
13-09-2016

Pluspunten
groot aanbod van bedrijven

Cary
05-09-2016

Pluspunten
Heel gemakkelijk om te gebruiken.
 
Minpunten
Niet te zien of je correct hebt doorgeklikt naar de website waar je artikelen wilt kopen.

Bram
31-08-2016

Pluspunten
Goede klantenservice welke ook snel reageert op vragen!
elke korting tot nu toe uitbetaald gekregen welke eigenlijk altijd hoger is dan bij de concurrent.
 
Minpunten
Wel eens gehad dat de korting niet in mijn account kwam, werd echter wel direct opgelost!

Anoniem
30-08-2016

Claudia de Jonge
30-08-2016

Pluspunten
Het krijgen van korting werkt eenvoudig.
 
Minpunten
Helaas is Zalando niet meer beschikbaar.

Ron Satoer
29-08-2016

Pluspunten
• In 8 vd 10 gevallen de hoogste uitkering.
• Duidelijke communicatie en actievoorwaarden.
• Uitkeren van gespaarde bedrag gaat voorspoedig.
Kortom zolang de uitkeringen goed blijven en alles gaat zoals het nu gaat blijf ik voor onbepaalde tijd klant! :)
 
Minpunten
Best blijven doen om nog meer webshops te laten aansluiten.

Jeffrey
29-08-2016

Pluspunten
Groot aanbod in bedrijven voor cashback
Snelle verwerking van je cashback
 
Minpunten
Eventueel nog meer bedrijven werven, maar het aanbod is ook al groot

Inge
29-08-2016

Pluspunten
Mooie aanbiedingen en super snelle betaling!
 
Minpunten
Geen enkele

Niels
29-08-2016

Pluspunten
Werkt allemaal keurig!
 
Minpunten
Tevreden, geen verbetepunten

Anoniem
29-08-2016

Mooiweertje
26-08-2016

Pluspunten
Ik heb eerder andere cashbacksites gebruikt, maar deze bevalt het beste. Heeft te maken met het grote aanbod aan bedrijven waarbij ik online bestel.
Na aankoop snelle bevestiging.
Overboeking na goedkeuring 1x per maand, altijd zonder problemen ontvangen.

Will
26-08-2016

Pluspunten
Ik shop alleen nog maar via Cashback XL: de grootste cashback bij bijna alle webwinkels waar ik mijn aankopen doe.
 
Minpunten
Is er een Chrome-extension die je erop wijst dat, wanneer je een bepaalde webwinkel bezoekt, er voordeel te behalen is via Cashback XL?

Paul
25-08-2016

Pluspunten
Prima, je hoeft niet veel te doen voor extra korting!

Melanie
25-08-2016

Pluspunten
Als je een vraag hebt dan krijg je super snel antwoord. Ik heb al heel veel cashbacks gehad via cashbackxl en raad het ook iedereen in mijn omgeving aan. Het loont helemaal als je vaak online shopt. Ze betalen altijd op de 25e uit als je een aanvraag doet, echt een top bedrijf!
 
Minpunten
Dat is niet een verbeterpunt voor cashbackxl, maar soms is het frustrerend dat je behoorlijk lang moet wachten tot webshops het terug betaald hebben.

Merr
25-08-2016

Pluspunten
Nette korting
 
Minpunten
Betalingen duren erg lanh

Patrick
25-08-2016

Pluspunten
Cachback bevestiging
In 2 jaar tijd geen 1 foutje
Zeer hoge cachback, bijna altijd de beste
 
Minpunten
Meer webshops

M
25-08-2016

Martine
25-08-2016

Pluspunten
Bijna altijd de hoogste cashback, wat behoorlijk oploopt bij veel online bestellingen. Aanrader!

Heidi
25-08-2016

Pluspunten
Snel,duidelijk en overzichtelijk.
 
Minpunten
Geen.

MHUDB
25-08-2016

Pluspunten
Van alle cashback sites de beste en bij erg veel webwinkels krijg je het meeste cashback. Zeer te vreden. Ook bij vragen krijg je altijd zeer snel antwoord. Erg service gericht
 
Minpunten
cashback via hotel sites gaan langzaam ( maar dat is bij bijna alle cashback sites zo) en moet je soms een mail voor sturen om je cashback akkoord te krijgen dat is vervelend.

Jeroen
25-08-2016

Pluspunten
Geld terug zonder daar veel voor hoeven te doen
 
Minpunten
Soms duurt het 3 maanden voordat het geld bevestigd wordt.

Linda
17-08-2016

Pluspunten
Eenvoudige registratie, betrouwbaar, hoge cashback, persoonlijk en vriendelijk contact bij eventuele problemen (die zelden voorkomen). Vele vrienden en familieleden ook succesvol lid en ik blijf de site zeker in de toekomst ook aanbevelen want ik ben super tevreden.
 
Minpunten
Zeker geen verbeterpunten. Meer bedrijven erbij is natuurlijk altijd een plus. Ik check zelf altijd eerst of een bedrijf aangesloten is bij CashbackXL voordat ik besluit waar ik ga kopen. Dus hopelijk sluiten meer bedrijven zich aan omdat het voor hun een manier is om meerdere klanten te krijgen. Goedkoper dan adverteren en ze betalen enkel als er een aankoop plaatsvindt...

Jasper
14-08-2016

Pluspunten
Zeer nette verhouding tussen de vergoeding die de webshop Cashbackxl geeft en het gedeelte dat Cashbackxl doorgeeft. Prima aanbiedingen en een betrouwbare maandelijkse uitbetaling.

Jacqueline
13-08-2016

fred
10-08-2016

Pluspunten
Fijne site en de cashback gaat in alle gevallen wel goed.
Jammer dat de cahback steeds minder wordt.
Over het algemeen zeer tevreden.

Dinesh
09-08-2016

Pluspunten
Redelijk goede cashbacks.
 
Minpunten
Meer winkels laten aansluiten. Af en toe pakt het systeem de cashbacks niet.

a
07-08-2016

Pluspunten
alles oke doe zo verder

Foxx
06-08-2016

Pluspunten
Dit is de beste cashback website, geeft de hoogste bedragen terug en supersnelle bevestiging na een aankoop. Er geldt géén minimum bedrag voor uitbetaling naar je rekening, ook zeer goede klantenservice. Bij suggesties of vragen krijg je eigenlijk altijd dezelfde dag netjes antwoord en hulp. Ik heb er al veel geld mee bespaard, zoals 50 euro terug op mijn zorgverzekering, 15 euro terug op ANWB Wegenwacht, 2 euro terug per AH.nl bestelling, maar ook extra kortingen op mijn aankopen bij Media Markt, Zalando of bijv. 11,25% bij Groupon. Absolute aanrader! http://www.cashbackxl.nl/webshop/details/groupon/hash/47ea58fb4039048d13f7cf7400fad14a
 
Minpunten
Blijf doorgaan met zoveel mogelijk webshops toevoegen, voor de rest niets veranderen. Cashbacks, service en uitbetaling is allemaal top geregeld!

7%
cashback

Tot 60% korting op geselecteerde producten