Reviews over CashbackXL

Hieronder lees je hoe onze gebruikers onze dienstverlening beoordelen.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Mirjam
04-08-2016

Pluspunten
Zeer behulpzaam personeel. Snelle service

Susanne
04-08-2016

Pluspunten
Snelle afhandeling e-mails, uitbetaling en cashback
 
Minpunten
Een app zou top zijn!

Annemarie
03-08-2016

Pluspunten
Duidelijke communicatie

Joris
03-08-2016

Pluspunten
Mooie cashbacks, nette betalingen. Prima service!

Anoniem
03-08-2016

Pluspunten
leuk
 
Minpunten
kruidvat en jumbo proberen

Maria
03-08-2016

Pluspunten
Hoge cashback en duidelijke site.
 
Minpunten
Sneller uitbetalen en meer exclusieve acties!

Anoniem
03-08-2016

Pluspunten
Registratie van aankoop/cashback gaat eigenlijk altijd goed!
Snelle en vriendelijke klantenservice.
Maandelijkse uitbetaling ook prima volgens afspraak en redelijk vlot.
Goede cashbacks
 
Minpunten
Je moet nu eenmaal geduldig zijn, hoort er een beetje bij, maar de uiteindelijke goedkeuring van de cashback zou sneller mogen. Soms duurt het maanden...
Nog meer aanbod van winkels?

Anoniem
03-08-2016

Sanne
03-08-2016

Pluspunten
Snelle reactie
Kleine moeite voor jezelf, grote gunst
 
Minpunten
Als je even niet oplet en je klikt op iets anders, ben je je cashback kwijt.

Marcel
03-08-2016

Pluspunten
Hoogste cashback bij verl webwinkels. Prima en super snelle service. Opgespaard bedrag (waar geen minimum aan zit om uit te laten betalen) wordt netjes uitbetaald.
 
Minpunten
In geval van een claim kan er soms wat sneller worden gehandeld of de klant beter op de hoogte worden gehouden wat er aan de claim gedaan wordt. Deze wordt nu vaak wat te lang wat in het ongewisse gelaten.

Miranda
03-08-2016

Pluspunten
Makkelijk in gebruik
En snel centje bijverdienen!!

gerrit
03-08-2016

Pluspunten
Ze doen wat ze beloven
 
Minpunten
Zou mooi zijn als er meer winkels bijkomen

Anoniem
21-07-2016

Pluspunten
Werkt erg goed. Ik heb elke keer netjes mijn geld ontvangen.
 
Minpunten
nvt

Anoniem
18-07-2016

Pluspunten
Overzichtelijk en betrouwbaar. Heb het al aan meerdere vrienden aanbevolen!
 
Minpunten
Geen verbeterpunten.

Berry
18-07-2016

Pluspunten
Werkt super, van alle keren dat ik een aankoop heb gedaan via cashback is er 1x wat misgegaan. Alleen moet het voor mij even standaard worden om een aankoop via internet eerst even te checken op cashbackxl.nl, dat heeft me dus eigenlijk al geld gekost.
 
Minpunten
Voor mij geen, het is allemaal goed duidelijk. Alleen bij de melding voordat je naar de webshop gaat wordt wel gewaarschuwd dat je geen codes of dergelijke mag gebruiken die niet worden aangegeven bij Cashbackxl. Maar ik kan gewoon kortingscodes/bonnen gewoon allemaal gebruiken en alsnog krijg ik zoveel % cashback dus dikke prima

Anoniem
17-07-2016

Lisa
15-07-2016

Hennie
15-07-2016

Martin
15-07-2016

Minpunten
Esprit eventueel ook toevoegen

Sabina
15-07-2016

Pluspunten
10

Sap
15-07-2016

Pluspunten
Goede deals, goede service. Top!
 
Minpunten
Als ik iets moet noemen.. cashback kan even duren. Maar, eigenlijk helemaal niks om over te klagen.

jan
15-07-2016

Pluspunten
snelle response

Els
15-07-2016

Pluspunten
snelle afhandeling
geeft ook een melding als een cashback geannuleerd is

Wim
15-07-2016

Pluspunten
Komen beloften waar, snelle maandelijkse uitbetalingen.
 
Minpunten
Trage verwerking van Booking.com cashbacks

Bas
13-07-2016

Pluspunten
Perfect dat er geen minimum bedrag is voor uitbetaling. Cashback registratie gaat altijd erg soepel!

Jordy
13-07-2016

Pluspunten
Goed en makkelijke website. En vrij snel automatische betaling.

Ga-Yi
12-07-2016

Pluspunten
Snelle cashback
Goede/snell service

marco
12-07-2016

Pluspunten
snelle cashback uitbetaling support is ook super cijfer een dikke 9
 
Minpunten
iets meer aanbod webwinkel/aanbieders

Anoniem
11-07-2016

Pluspunten
hoogste verkrijgbare cashbacks
vriendelijke medewerkers
volledige cashback-informatie

Anoniem
11-07-2016

Petra
11-07-2016

Pluspunten
Ja,wat moet ik zeggen.Cashback wordt snel bevestigd maar dat is tot nu toe de enige ervaring die ik met ze heb.Uitbetalen heb ik nog niet laten doen maar dat zal gerust goed gaan ook.
 
Minpunten
Als je een webshop intypt in de zoekbalk dan komt hel vaan "0 resultaat"gevonden en dan zie je later dat de webshop die je zocht wel degelijk mee doet.Is al een paar keer gebeurd en om nou elke keer al die pagina's door te gaan zitten worstelen om te gaan zoeken is ook geen happening.Voor de rest geen commentaar

Truedens
11-07-2016

Pluspunten
Makkelijk en wie wil er nu geen korting
 
Minpunten
Zou niet weten

Anoniem
11-07-2016

Desiree
11-07-2016

Pascal
10-07-2016

Pluspunten
Cashbackxl snel geregistreerd
 
Minpunten
Uitbetaling kan sneller

Maskiep
10-07-2016

Pluspunten
Snelle reactie, overzichtelijk. Hoogste cashback. Gewoon top!

Dita
07-07-2016

Pluspunten
Hoge Cashback in vergelijking met andere cashbacksites.
Bij vragen krijg je direct antwoord, ook 's avonds en in het weekend. Erg prettig!
 
Minpunten
De goedkeuring van de bedrijven duurt soms erg lang. De langste duurde bijna een half jaar. Cashback XL is hier afhankelijk van en kan niet eerder uitbetalen.

Bert
06-07-2016

Pluspunten
Redelijke vergoeding. Site werkt snel
 
Minpunten
Meer aanbieders

Niels
06-07-2016

Pluspunten
Hoogste cashback, simpele website.
 
Minpunten
(relatief) weinig cashback bedrijven/mogelijkheden graag zie ik dit uitgebreid.

Marieke
06-07-2016

Pluspunten
Duidelijke communicatie. Goed overzicht in eigen account. Regels om cashback te krijgen zijn helder en er staat altijd een reminder voordat je een webshop bezoekt. Heel handig. Snelle en accurate uitbetaling.
 
Minpunten
Graag meer online dierenwinkels in het assortiment! Ik heb ze zo niet paraat, maar bijv. https://www.dierapotheker.nl/

JC
06-07-2016

Pluspunten
Komen hun beloftes absoluut na.

Fedor-Jan
06-07-2016

Pluspunten
Duidelijke site, betaalt redelijk snel uit.
 
Minpunten
Er ontbreken een aantal grote webshops die wel op andere cashbacksites aanwezig zijn (bijv. bol.com en elkedagietsleuks.nl).

Gypsy
06-07-2016

Pluspunten
Is denk ik wel een van de betere cashback-sites.
 
Minpunten
Geen idee.

Zhongquan
06-07-2016

Pluspunten
quick response and easy to make cash back
 
Minpunten
I expect add more shop in there

Anoniem
06-07-2016

Pluspunten
leuk bedrijf waarbij je cashbackgeld op producten en diensten krijgt leuke manier om wat extra te sparen ;-)

Ingrid
06-07-2016

Pluspunten
Wanneer je vragen hebt krijg je snel een duidelijk antwoord, er wordt met je meegedacht.
 
Minpunten
/

Ir
06-07-2016

Pluspunten
Reageren snel en duidelijk op mijn vragen. Betalingen zijn snel.

Emile
14-06-2016

Pluspunten
Eergister via Cashback XL een bestelling geplaatst bij een webshop. De cashback natuurlijk nog niet binnen, maar nu al onder de indruk van de snelheid waarmee mails worden beantwoord!

t
03-06-2016

Pluspunten
Kiyoh erg behulpzaam toen het bedrijf vindt een man in onverwachte uitgaven Kiyoh wordt geleverd met de hulp van
 
Minpunten
10

Vin
17-05-2016

Pluspunten
Snelle reacties en prima cashback.
 
Minpunten
Als cashback acties verlopen zijn, haal ze dan direct van de website, zodat klanten hun keuze voor een bepaalde leverancier eerlijk kunnen beoordelen.

€14
max. cashback

Geniet van €73 korting op je eerste 4 boxen