Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Shabby
17-01-2021

Snel afgehandeld!

ozan
16-01-2021

Goed

Yin
16-01-2021

Snel

I.M.M van Dijk
14-01-2021

Top

Tonnie
14-01-2021

leuke loterij

Nancy
12-01-2021

Voor mijn zoon een bluray als cadeau gekocht die ik elders nergens kon krijgen. Hij is er superblij mee. Het duurt wat langer voor je bestelling aankomt, shop zit in de UK houd daar rekening mee. Maar tot nu toe komt het iedere keer goed aan.

Nancy
12-01-2021

Fijn om hier te bestellen bij Drogisterij.net. Regelmatig goede acties, veel keuze, goede prijzen en de klantenservice is zeer behulpzaam. Je kan hier ook wel dingen krijgen die elders moeilijk te vinden of veel duurder zijn

Nancy
12-01-2021

Super om zo snel je cashback te krijgen, echt heel blij mee. Verder was het heel makkelijk om de verzekering af te sluiten en de communicatie daarna was ook erg goed. Via mail alles bevestigd en via post ook bevestiging en even later een zorgpas toegestuurd gekregen. Wat ook fijn is hier betaal je niet de hoofdprijs voor een tandartsverzekering.

J.
12-01-2021

Fijne vlotte afhandeling.

J.
12-01-2021

Prima, verliep vlot.

LAW Vrijdag
12-01-2021

super snel!

Marcel
11-01-2021

prima levering en cashback in orde

simone
10-01-2021

top :)

simone
10-01-2021

super als altijd

Mark
10-01-2021

Super tevreden!

Mark
10-01-2021

Perfect en rete snel!

Tonnie
09-01-2021

Mooie en lekkere spulletjes.

P.Schraven
08-01-2021

Top

Martin
08-01-2021

snel

Mustafa Mutlu
CZ
08-01-2021

Snel geregeld!

J
07-01-2021

Aanrader

Robert Polman
07-01-2021

Prima weer

Roel
06-01-2021

Snel goedgekeurd.

DJK
06-01-2021

Cashback ontvangen!

Iris
06-01-2021

Altijd fijn om iets extra's te krijgen.

Iris
06-01-2021

Heel fijn dat AH weer meedoet!

Iris
06-01-2021

Super!

Iris
06-01-2021

Snel en correct!

Iris
06-01-2021

Top.

Iris
06-01-2021

Snel en goed, zoals gewend

Iris
06-01-2021

Duurde lang, maar wel goed.

Iris
06-01-2021

Top

Iris
06-01-2021

Netjes.

Iris
06-01-2021

Heel fijn! Jammer dat de Cashback bij AH nu niet meer geldig is.

Iris
06-01-2021

Snel, heel fijn!

Peter van Gennip
05-01-2021

Snel

Bjorn Krijgh
05-01-2021

top

Bjorn Krijgh
05-01-2021

top

Miranda Fijen
04-01-2021

Top!

Inez
03-01-2021

Goed

J.
03-01-2021

Snel, alleen minder cashback dan verwacht.

Tonnie Klink
02-01-2021

Super snelle levering en mooie kwaliteit pyama's

Arnold Nicolai
01-01-2021

Altijd goed! Verzending duurt alleen lang

Mark
31-12-2020

Prima

Mark
31-12-2020

Super

Tessa
31-12-2020

goed

Arie Oprins
30-12-2020

prima

Arie Oprins
30-12-2020

prima

Adriana Zwiggelaar
30-12-2020

Heel tevreden

Lennart
30-12-2020

Snel!