Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Tonnie
17-04-2021

weinig kans maar toch leuk en je steunt de goede doelen

Mounia Fadili
16-04-2021

fijn winkelen bij hema!

Mounia Fadili
16-04-2021

zeer tevreden over de webshop

Melanka Zuidervliet
16-04-2021

Wat laat

Melanka Zuidervliet
16-04-2021

Super

Melanka Zuidervliet
16-04-2021

Prima

Liesbeth Saarloos
16-04-2021

De winkel geeft aan dat ik het in de winkel heb gekocht en niet in de webshop. Om die reden is na een half jaar de cashback eigenlijk afgekeurd, maar uit caulance heb ik nu de helft gekregen. Omdat dit om een hele grote order ging, loop ik nu 15 euro mis. Echt belachelijk, want het is gewoon gekocht via internet.

Lars
15-04-2021

-

Patrick Zoon
14-04-2021

gaat altijd goed

Patrick Zoon
14-04-2021

altijd keurige cashback

Patrick Zoon
14-04-2021

ds

Pascal van der van der Geest
14-04-2021

Snel goedgekeurd!

Faruk
14-04-2021

Cashback is onterecht afgekeurd, uiteindelijk wel opgelost dmv bewijzen. Wat wel raar is, het wordt wel automatische herkend, hoezo keuren ze dan af? er zijn ook geen klachten of reclamaties voor deze orders geplaats. Nu wil ik ook echt weten waarom ze afgekeurd worden, dit hoort namelijk niet! Ze denken misschien te slim af te zijn zodat je dan zelf handmatig moet indieden, doen we wel hoor!

Xjv
13-04-2021

Met korting een Nintendo kaart gekocht. Altijd mooi.

Nancy
13-04-2021

Altijd snel je cashback en tot nu toe zeer goede ervaringen met thuisbezorgd

Nancy
13-04-2021

Bestel hier graag badmode van zeer goede kwaliteit die lang meegaat. Cashback prima en redelijk snel gekeurd.

Nancy
13-04-2021

Uitgebreide keuze in de webshop. Naast schoenen enz ook voor basic kleding zoals shirts van redelijk tot goede kwaliteit kan je hier terecht. Cashback prima gegaan.

Nancy
13-04-2021

Tot nu toe altijd perfect in orde, snelle cashback

Nancy
13-04-2021

Blij mee want, snelle levering, goede aanbiedingen en snel je cashback.

Jan De Boer
12-04-2021

Gaat altijd heerlijk soepel.

Artur
12-04-2021

Perfect

Tonnie
11-04-2021

Super leuke loterij, met veel prijsjes

claudia
09-04-2021

De eerste keer dat ik hier besteld heb. Hele goede ervaring. Hier vond ik het artikel het goedkoopst.

claudia
09-04-2021

Hele fijne webshop met vaak de goedkoopste aanbiedingen in speelgoed. Artikelen komen goed aan en ook snel.

Lilian
09-04-2021

30% Yess dat is een leuk cashback bedrag :)

Iris
08-04-2021

Snelle verzending, snelle cashback

Iris
06-04-2021

Good!!

Iris
06-04-2021

Jammer dat je bij een bedrag >€100 alsnog verzendkosten moet betalen. verder prima

I.M.M van Dijk
05-04-2021

Top

Duc
04-04-2021

Fantastisch snelle bevestiging én goedkeuring

hanifi
04-04-2021

e.
03-04-2021

snelle levering

e.
03-04-2021

.

Suraj Biyani
03-04-2021

nice cashback and simple approval

Jos
03-04-2021

Snelle afhandeling!

Herman
03-04-2021

aanmelding ging snel..cashbach heeft even geduurd maar is er ook

Herman
03-04-2021

prima

Dominico J.M. van Rooijen
02-04-2021

!!!!

I.M.M van Dijk
02-04-2021

Top

I.M.M van Dijk
02-04-2021

Top

Gert Jan
UGG
02-04-2021

prima!

Gert Jan
02-04-2021

prima afgehandeld

Shivani
01-04-2021

bedankt!

Shivani
01-04-2021

bedankt!

Shivani
01-04-2021

bedankt!

Bibi
01-04-2021

Top

Tonnie
01-04-2021

Leuke loterij

Tonnie Klink
01-04-2021

Mooie kaarten

Femke
31-03-2021

Snelle bevestiging en uitbetaling.

Wenzel
31-03-2021

Goede bank. Bonus snel uitbetaald zowel bij de bank als bij CashbackXL