Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Nancy
16-10-2019

Bestel graag hier boeken en dvd's. Altijd keurig verpakt en je krijgt regelmatig goede aanbiedingen.

Nancy
16-10-2019

Fijne shop met veel keuze ook voor de wat grotere voet

Nancy
16-10-2019

Weer fijne favoriete producten ingeslagen en dan ook nog een cashback terug na 2 weken al. Echt fijn :)

Kevin Engelen
16-10-2019

Goed

Hu
16-10-2019

Snelle bevestiging

Hu
16-10-2019

Gewoon Prima

Herman
16-10-2019

Mooie korting, snel goedgekeurd na reis

Philip
12-10-2019

Top

Herman
12-10-2019

Snelle goedkeuring na reis

Ton
11-10-2019

supersnel goedgekeurd en supersnel boek ontvangen

Marian Weber-timmermans
11-10-2019

goede aankoop

I.M.M van Dijk
11-10-2019

Top

I.M.M van Dijk
11-10-2019

Top

I.M.M van Dijk
11-10-2019

Top

Awa
11-10-2019

!

Tonnie Klink
10-10-2019

Super leuke loterij waar je best vaak een prijsje kan winnen

Michel Skuul
10-10-2019

Top

Philip
10-10-2019

Snelle afhandeling

Pleunie
10-10-2019

58,50 uitgegeven, geen cashback ontvangen.

Emiliya
09-10-2019

Shop met veel plezier bij Holland & Barrett.

Emiliya
09-10-2019

Top winkel. Cashback wordt snel goedgekeurd.

Chris
08-10-2019

Top, snel en efficient!

Mw. W.G.
08-10-2019

Na aankoop geeft het bedrijf geen reactie meer op de berichten van 1 kapot item, van de 2.
Ze vroegen om een link van een filmpje, die link of het bericht kunnen niet meer ingevoerd worden. Volgens mij hebben ze me geblokkeerd om er vanaf te zijn.
Nooit meer mij DX bestellen.

Bob
07-10-2019

Snel goedgekeurd

stefan hage
07-10-2019

snel

Ben
07-10-2019

Wordt snel verwerkt. Top!

Meint
06-10-2019

Prima

J
05-10-2019

Top en goed geregeld

Dave
05-10-2019

Heel snelle uitbetaling

Queenie Breek
05-10-2019

prima!

Queenie Breek
05-10-2019

prima!

Queenie Breek
05-10-2019

prima!

Queenie Breek
05-10-2019

prima!

Queenie Breek
05-10-2019

prima!

Queenie Breek
05-10-2019

prima!

Queenie Breek
05-10-2019

prima!

Queenie Breek
05-10-2019

prima!

Queenie Breek
05-10-2019

prima!

Queenie Breek
05-10-2019

prima!

Micky van Gerwen
04-10-2019

Makkelijk!

HL
04-10-2019

Nvt

Chris
04-10-2019

Zoals altijd top en snel bevestigd!

Chris
04-10-2019

Top!

Chris
04-10-2019

Top service en enorm snel geregeld!

Kim Wierts
03-10-2019

Prima

Matheo
03-10-2019

Fijne overzichtelijke website !

Martijn
02-10-2019

Snelle goedkeuring

IT
01-10-2019

26 euro ontvangen + 50 euro overstapservice + 5500 membership rewards (22 euro).

In totaal 98 euro verdient aan mijn overstap :)

Eric
30-09-2019

Alles was perfect en op tijd geleverd.

Imran
30-09-2019

Via CashbackXL dienst van T-mobile besteld. Binnen een paar weken geld op m'n rekening ontvangen van CashbackXL. Top dienst! dankjewel! Verheug me erop om weer te bestellen via deze website.

Ik zou het iedereen aanraden.