Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Arie Oprins
31-03-2020

Heel snel

Elroy
30-03-2020

Ik heb geen geld teruggekregen.

 

Reactie CBXL: Hi Elroy, als een cashback niet is geregistreerd kun je het beste een claim aanmaken op https://www.cashbackxl.nl/mijn-account/cashback-claims. Dan kunnen we proberen de cashback alsnog voor jou te ontvangen. vr. groet, Ditmar

Bjorn Krijgh
30-03-2020

top

Bjorn Krijgh
30-03-2020

top

Mariska van den Berg
29-03-2020

Top mooie kleding

e.
27-03-2020

Goed product en goede prijs, snelle bezorging.

Arnoud Op de Weegh
27-03-2020

Geweldige app

saskia stammis
26-03-2020

Geweldig! Jullie zijn toppers!!

Nancy
26-03-2020

Duurt soms wat langer voor je bestelling arriveert omdat het uit Engeland komt. Als je films besteld zijn die vaak niet ned ondertiteld. De prijs is concurrerend en ze hebben veel koopjes. Klantenservice is behulpzaam en goed te bereiken o.a via facebook.

Nancy
26-03-2020

Snelle cashback. Fijne webshop met een zeer goede klantenservice. In mijn bestelling was 1 flesje kapot en heb direct een nieuwe toegestuurd gekregen.

Nancy
26-03-2020

Snel cashback gekregen. Fijne webshop met een uitgebreid assortiment en leuke kortingsacties. Je wordt na bestelling goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Pakje goed stevig verpakt.

Nancy
26-03-2020

Kan deze webshop van harte aanbevelen tot nu toe. Had een preorder gedaan en na ontvangst nog een vraag over een bonus gesteld via de site. Kreeg de volgende dag meteen antwoord ook al was het weekend.

Anton
24-03-2020

Prima korting ook snel goedgekeurd door Just (CZ). Maandelijkse uitbetaling van goedgekeurde bedragen (ongeacht laagte/hoog totaal-bedrag) door Cashbackxl spreekt mij ook erg aan. Gebruik wel de aanbevolen Chrome-browser want Firefox, Edge en Opera geven nog wel eens problemen)

Timo
23-03-2020

Kenneth van Lieshout
23-03-2020

Snel cashback binnen anderhalve maand.

Danny H.
22-03-2020

Perfetto, S10e samsung. Grazie

Daniel-San TM
22-03-2020

perfect

saskia stammis
21-03-2020

Super! Wat een goed concept is dit, ik raad het iedereen aan.

saskia stammis
21-03-2020

Dank jullie wel! Goed geregeld!!!

Kenneth van Lieshout
21-03-2020

Duurt wel lang. Ongeveer 6 maanden.

Kenneth van Lieshout
21-03-2020

Altijd goed en netjes op tijd.

Kenneth van Lieshout
21-03-2020

Snelle uitbetaling. Houdt ook rekening met retouren. Dan wordt je cashbackbedrag netjes verrekend ipv dat het vervalt.

Erwin
20-03-2020

snel

Erwin
20-03-2020

Duurt vrij lang

Erwin
20-03-2020

Duurt vrij lang

Shivani
20-03-2020

Top!

Ouiam
20-03-2020

Prima

Simon
20-03-2020

Duurde wel lang

Erwin Bos
20-03-2020

Erwin Bos
20-03-2020

Erwin Bos
20-03-2020

Oké

Erwin Bos
20-03-2020

Op laatste dag van termijn goedgekeurd. Prima.

Erik
20-03-2020

Perfect!

Ron
19-03-2020

goed

Ron
19-03-2020

top

Ben
19-03-2020

Werd niet direct goedgekeurd. (bij 3 verschillende aankopen) Heb hier een claim voor in moeten dienen. Maar uiteindelijk wel goedgekeurd. Pluim en 5 sterren voor CashbackXL voor de bemiddeling!

Imran
19-03-2020

Altijd goed man!

Herman
18-03-2020

Goedkeuring na 1 maand

Nikki
18-03-2020

top

Mr
17-03-2020

Dank voor de goedkeuring

Arie Oprins
17-03-2020

Lekker snel

R
15-03-2020

Prima product besteld, webshop heeft fijne en duidelijke website.
Levering ging zo snel als aangegeven. Tevreden :-)
Cashback was een mooie extra.

Queenie Breek
15-03-2020

bevestigen duurde wel heel lang

Queenie Breek
15-03-2020

snel bevestigd

Queenie Breek
15-03-2020

snel bevestigd

Queenie Breek
15-03-2020

snel bevestigd

Alfons Hoogenberg
12-03-2020

2 e bestelling wordt gewoon genegeerd en niet betaald

Alfons Hoogenberg
12-03-2020

Heeft allemaal wel beetje lang geduurd voor de goedkeuring kwam

Alfons Hoogenberg
12-03-2020

Snel goedgekeurd

Alfons Hoogenberg
12-03-2020

Mooi snel bevestigd en goedgekeurd