Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Rene
06-02-2024

top

Rene
06-02-2024

Niet zo snel maar uiteindelijk prima geregeld

Rene
06-02-2024

Snel en correct

Jasper
05-02-2024

duurt ff maar prima cashback

XBT
04-02-2024

Snelle bevestiging, ben erg tevreden.

Dianne Roerdink
04-02-2024

Oorspronkelijk werd aangegeven dat ik recht had op 36,00 euro. Uiteindelijk is er 25,00 euro uitbetaald. Beetje vreemd.

hajar
03-02-2024

Super gemakkelijk om te bestellen

Przemysław Balcerowicz
03-02-2024

Snel

Quoc Anh Lam
03-02-2024

Het betaald heel goed.

Roel
02-02-2024

Super! :)

Tommy
02-02-2024

Nette cashback, snel goedgekeurd!

Tommy
02-02-2024

Nette cashback, snel goedgekeurd!

Tommy
02-02-2024

Nette cashback, snel goedgekeurd!

Denon
02-02-2024

Veel speelplezier

Gerben
01-02-2024

Cashback op autoverzekering onterecht afgekeurd.

Dennis
01-02-2024

Goed

Herman
31-01-2024

prima

Herman
31-01-2024

prima

Herman
31-01-2024

prima

Herman
C&A
31-01-2024

werkt goed

Herman
31-01-2024

snel en goed

Herman
31-01-2024

prima

Roza Monteyro
31-01-2024

Met cashback heb ik bijna drie maanden gratis gekregen! Top !

K
31-01-2024

Top

H.
31-01-2024

Fast cashback, and very good prices.

A
31-01-2024

.

Reiziger
31-01-2024

Top, snel.

Hillary
31-01-2024

.

Hillary
31-01-2024

.

Hillary
31-01-2024

.

Kim
31-01-2024

Werkt altijd goed en cashbacks worden snel gekeurd! Blij mee!

Jan
31-01-2024

Cashback werkte weer prima!

Anoniem
30-01-2024

Eerder dan verwacht

Robin
30-01-2024

Retourproces was wat ingewikkeld. Ik had twee maten van dezelfde jas besteld, maar dit onderscheid in maat was niet zichtbaar in het retourproces.

Steven
30-01-2024

Alles is verlopen zoals aangegeven!

Jayden
30-01-2024

Mid december overgestapt. Eind januari uitgekeerd. 43 euro.. alleen maar voor het overstappen. Geweldig toch?!

Denon
30-01-2024

Yummy

Sophie
29-01-2024

Snel geregeld, snelle cashback

Lena
29-01-2024

Snel en correct

Andre
28-01-2024

snelle cashback

I.M.M van Dijk
27-01-2024

Top

Giovannie
27-01-2024

Goed

Giovannie
27-01-2024

Goed

Frank
26-01-2024

Jair
26-01-2024

Goed !

Tonnie Klink
26-01-2024

Leuke loterij

Laura Tijsinger
26-01-2024

goed

Laura Tijsinger
26-01-2024

goed

Dennis
26-01-2024

Perfect!

Julius van der Meer
25-01-2024

Goed geregeld