Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
J
03-12-2018
Goed geregeld!
Jan
03-12-2018
Goed product, snelle levering
Jan
03-12-2018
Goed product, snelle service
Maarten Karssemeijer
03-12-2018
goede winkel en vriendelijk personeel
Marin Tapnoi
03-12-2018
Binnen een paar weken goedgekeurd.
Sander
03-12-2018
snelle bevestiging en goedkeuring
Miranda
03-12-2018
Zeer snelle levering
Mark Heersink
03-12-2018
probleemloos en snel
Bianca Hoogsteen
02-12-2018
goede actie
Peter Den Braver
02-12-2018
duurde beetje lang voor vrijgegeven werdt,
Peter Den Braver
02-12-2018
altijd lekker
Peter Den Braver
02-12-2018
mooie geschenk
Peter Den Braver
02-12-2018
zeer tevreden
M.T.
01-12-2018
Snel bevestigd en binnen een week goedgekeurd.
M.T.
01-12-2018
Snel bevestigd en binnen een week goedgekeurd.
Anne Kaspers
01-12-2018
Snel!
Dominico J.M. van Rooijen
01-12-2018
Snel, groot assortiment, redelijke prijzen
Emma Brink
01-12-2018
Super service
Marieke van de Weijer
01-12-2018
Bevestigen ging wel HEEL erg snel, super!
yu
30-11-2018
Wat een super actie!
jordy
30-11-2018
Prima
Ward
30-11-2018
Top!
Britt
30-11-2018
Top
Freek
29-11-2018
Dank voor de service
Freek
29-11-2018
Top!
Queenie Breek
29-11-2018
gaat altijd goed
Queenie Breek
29-11-2018
zeer snel bevestigd
Ferdi van den Bergh
29-11-2018
Prima geregeld
Peter van Trier
28-11-2018
Super snelle afwerking! Top!
J Su
27-11-2018
top, let wel op wat je koop, als het meerdere categorieën bevat, bestel apart, anders krijg je een veel lagere cashback
Kevin Engelen
27-11-2018
Snelle goedkeuring
Martijn Carmiggelt
27-11-2018
Prima
Martijn Carmiggelt
27-11-2018
Supersnel
Herman
27-11-2018
Supersnel goedgekeurd, al voor levering! Waarschijnlijk omdat het een bestelling is die niet kan worden teruggestuurd.
Marieke
26-11-2018
Sneller dan verwacht goedgekeurd! Blij met bestelde producten.
J
26-11-2018
Duurt even maar wel binnen.
Robert
26-11-2018
Ondanks dat Hunkemoller mijn cashback niet automatisch verwerkte, heeft CashbackXL snel gehandeld om de cashback voor mijn order goed te keuren. Top site!
Vince
26-11-2018
Zeer snel
Emine Yilmaz
25-11-2018
Goede verzekering
Robin Kiers
25-11-2018
Very cool
J
25-11-2018
Goed!
J
25-11-2018
Gaat snel! Top!
Brian van Velsen
KPN
25-11-2018
Super snel
Michael
23-11-2018
Goed geregeld!
Michael
23-11-2018
Snel, zoals gewend van Aliexpress.
Michael
23-11-2018
Uiteindelijk snel geregeld!
L Boer
23-11-2018
Ik vond dit een mooie deal. De cashback is snel ontvangen blij mee
Ferdi van den Bergh
KLM
23-11-2018
Prima service. Moest opgezocht worden, maar werd netjes gehonoreerd. Dank.
Dennis
23-11-2018
Xs4all, doet wat ze zeggen!
Chris
22-11-2018
Top!