Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Emma Brink
06-02-2019
Top!
Emma Brink
06-02-2019
Top!
Suraj Biyani
06-02-2019
fast response
Suraj Biyani
06-02-2019
Fast
J
05-02-2019
Gaat snel , Toppie!
Vincent D.
05-02-2019
Levering van producten heeft lang geduurd (1maand) cashback kwam vrij snel daarna. Hier kon natuurlijk cashbackXL vrij weinig aan doen. Voor de rest prima ratio.
Levy Van de Kelft
05-02-2019
Aansluiting is pas over 10 dagen, had niet verwacht dat ze ervoor zouden goedkeuren, zeker meegenomen!
Wouter Jan Bulsing
05-02-2019
Supersnel goedgekeurd. Levering in 8 dagen, daarna direct goedgekeurd.
Petra Walinga
05-02-2019
super snel
Petra Walinga
05-02-2019
super snel
Petra Walinga
05-02-2019
super snel
Jeroen Werts
04-02-2019
A+++
Jeroen Werts
04-02-2019
A+++
J
03-02-2019
Top!
Sonja Bongers
03-02-2019
Te gek!
Freek
02-02-2019
awesome
Mieke de de Jager
01-02-2019
prima service, mooie kwaliteit, wij zijn er blij mee
Frenkie
30-01-2019
Handmatig goedgekeurd nadat de korting niet geregistreerd was. Snel na aankoopdatum!
Rick
30-01-2019
-
Rick
30-01-2019
-
Tonnie
29-01-2019
TOP
Tonnie
29-01-2019
TOP
Jeroen Appeldoorn
28-01-2019
Top en snel
Jeroen Appeldoorn
28-01-2019
Top en snel
Jeroen Appeldoorn
28-01-2019
Top en snel
Youri de Haan
27-01-2019
Zeer scherpe prijzen en hele snelle verzending!
Tevens snelle cashback bevestiging en goedkeuring
Youri de Haan
27-01-2019
Overzichtelijke website
Zeer scherpe prijzen voor een goede kwaliteit
Snelle cashback goedkeuring en bevestiging
Miranda
27-01-2019
Goede winkel. Boodschappen voordelig thuisbezorgd.
Arjan Bijker
27-01-2019
Prima webshop. Wel goed opletten dat je in de winkel niet over het hoofd gezien wordt. Tevens had ik het idee dat andere klanten belangrijker gevonden werden. Waardoor persoon wegliep. Uit eindelijk wel de camera gekocht van 1699 euro, maar vond het raar.
K.
26-01-2019
Binnen 6 weken goedgekeurd. Door de cashback loont het extra om over te stappen van verzekeraar.
Lia
26-01-2019
It's like real GS, a little bit thinner
Wander Beekhuis
26-01-2019
Toppie
Kevin Engelen
26-01-2019
Goed
Kevin Engelen
26-01-2019
Goed
Kevin Engelen
26-01-2019
Goed
Kevin Engelen
26-01-2019
Duurde redelijk lang
Kevin Engelen
26-01-2019
Duurt lang
Kevin Engelen
26-01-2019
Goed
J
26-01-2019
Yes gelukt!
MaarF
26-01-2019
Top!
Maarten
26-01-2019
Snel afgehandeld.
Alban Palluqi
25-01-2019
Snel
chantal
25-01-2019
M
Amar
25-01-2019
FANTASTIC
Amar
25-01-2019
FANTASTIC
Emma Brink
25-01-2019
Top!
Bruno
25-01-2019
Lekker eten met extra korting! Toppie!
Arie Oprins
24-01-2019
Mazzel dat het gelukt is. Het gaat vaak mis bij Groupon aankomen en dan kun je geen claims meer indienen.
J
24-01-2019
Super! Gaat heel snel
Mark
23-01-2019
Supersnelle goedkeuring!