Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Ash
07-08-2019

Snel

Ash
07-08-2019

Goed

R
07-08-2019

prima

r
07-08-2019

prima

Stefan
BCC
06-08-2019

Erg fijne winkel, snelle goedkeuring cashback.

rob
05-08-2019

netjes en snel

rob
05-08-2019

netjes en snel

rob
05-08-2019

super

anne
05-08-2019

Jammer dat ze hier allemaal regels hebben.

anne
05-08-2019

Netjes en snel geleverd. Kijk uit naar de volgende bestelling

Christian
05-08-2019

Beter kenbaar maken actie van 6 euroccashback..

Christian
05-08-2019

Geen

JH
04-08-2019

Snel afgehandeld!

Jan
04-08-2019

Top

I.M.M van Dijk
04-08-2019

Top

I.M.M van Dijk
04-08-2019

Top

I.M.M van Dijk
04-08-2019

Top

Eric
03-08-2019

Goede prijs en ook nog een verrassend goede kwaliteit, zeker weten een aanrader.

Ingrid
03-08-2019

Zeer lage cashback, maar goed beter iets dan niets.

Ingrid
03-08-2019

Prima winkel, keurig geleverd wel iets later omdat 1 product niet voorradig bleek te zijn. Nette klantenservice.

Eric
03-08-2019

Goede kwaliteit producten voor een mooie lage prijs.

Jethro
01-08-2019

Snelle bevestiging, een andere is nietnin behandeling genomen. Na contact met cbxl en een ticket is het in behandeling genomen
Ik ben benieuwd wat eruit gaat komen!

Herman
01-08-2019

Mooie korting ook op aanbiedingen. Goedkeuring duurt helaas 3 maanden

Herman
31-07-2019

Snelle goedkeuring korting, redelijke prijzen

Leon
31-07-2019

prima voor elkaar

Robert Polman
30-07-2019

Wederom prima

Robert Polman
30-07-2019

Top

Bart
29-07-2019

Snel

Snel
28-07-2019

Snelle afhandeling, werkt goed.

Robert
28-07-2019

Ging perfect

Robert
27-07-2019

Alles netjes geregeld en op tijd cashback registratie

Jacco Stolk
27-07-2019

Product snel ontvangen, het duurde wel lang voor de Cashback was goedgekeurd.

Mathijs Groothuis
27-07-2019

Wordt onterecht afgekeurd. Keurig de app geïnstalleerd, account aangemaakt en een bestelling geplaatst middels de app, maar de €6 wordt afgekeurd. Uiteindelijk uit coulance een €3 gekregen van CBXL zelf. Maar adverteer er dan ook niet mee. As we speak staat de deal gewoon nog op CBXL. Zo kan ik ook geld verdienen.

Pepita Hamersma
27-07-2019

good!

Thijs
26-07-2019

Duurde even maar goed.

Thijs
26-07-2019

Perfect!

Bianca Hoogsteen
26-07-2019

goede winkel en goede levering producten

Hildert Bogaards
26-07-2019

Uitstekende service! Matrassen die we hadden gekocht werden twee weken later 50% goedkoper. Na een mailtje hebben we netjes het ve4schil teruggestort gekregen en de cashback over het volledige aankoopbedrag ontvangen. Wat ons betreft absolute topservice!

Freek
26-07-2019

Keurig

Angelos Karatsidis
25-07-2019

Snel behandeling en goedkeuring

Raymond Stein
24-07-2019

binnen een week al goedgekeurd

Duco van den Bos
24-07-2019

Word niet altijd goed geregistreerd en ook wel eens onterecht afgekeurd.

Rilana
24-07-2019

leuke shop, en verzend snel

Bjorn Krijgh
24-07-2019

ok

Lucas
24-07-2019

Snel en duidelijk!

Freek
24-07-2019

Klasse

Freek
24-07-2019

Klasse!

Freek
24-07-2019

Nice

E Halle
24-07-2019

cashback correct en verbluffend snel geregistreerd en goedgekeurd (alleen percentage mag natuurlijk altijd nog ietsje hoger zijn... )

Nick van der Oord
23-07-2019

Zou 6,- moeten zijn las ik