Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
simone
20-08-2020

Fijne webwinkel en snel met cashback =)

Idree
20-08-2020

Prima!

Herman
19-08-2020

Prima

W Duyn
18-08-2020

Top webshop , vaak leuke sale

W Duyn
18-08-2020

Leuke webshop voor weinig geld

Luuk
16-08-2020

Top VPN

Raakis
16-08-2020

mooi meegenomen

Raakis
16-08-2020

nice

A.
16-08-2020

LET OP : koop niet bij deze firma. Ze zijn niet bereikbaar als je iets wilt retourneren. Mails worden niet beantwoord en een telefoonnummer hebben ze niet.

Job Muntinga
15-08-2020

Prettig reisbureau en cashback snel goedgekeurd.

Henk-Jan
15-08-2020

Prima niks meer aan doen ;)

J.
15-08-2020

Snel

miranda
14-08-2020

Ideaal

miranda
14-08-2020

Ideaal

Robin
14-08-2020

Binnen 2 weken goedgekeurd

HL
14-08-2020

Nvt

Tonnie
13-08-2020

Leuke loterij met vaak een prijsje

J
13-08-2020

redelijk

J
12-08-2020

Snel uitgekeerd

Carolijn van Dam
10-08-2020

snelle levering, snelle goedkeuring cashback

Vincent van Gent
JBL
08-08-2020

alles supersnel

Bram Bovens
05-08-2020

Binnen de beloofde tijd.

Steven Van Zimmeren
04-08-2020

Cashback bijzondersnel terug

Steven Van Zimmeren
04-08-2020

Snel en goed

Emiliya
04-08-2020

Altijd goed bij deze winkel.

Emiliya
04-08-2020

Goedkeuring van Aliexpress duurde iets lang maar uiteindelijk was alles OK.

J Jongejan
03-08-2020

Sinds de laatste paar bestellingen bij Conrad wordt de cashback in zijn volledigheid niet meer geregistreerd.

 

Reactie CBXL: De cashback voor Conrad werkt wel voor andere gebruikers. Als het niet geregistreerd is, kun je het beste een claim aanmaken in Mijn Account. MOgelijk kunnen wij dan alsnog de cashback ontvangen voor jou. ^CBXL

Joshua
03-08-2020

Altijd mooie cashbacks bij Independer!

Coen
03-08-2020

snel bevestigd

Patrick
03-08-2020

Ruime keus aan artikelen en snel geleverd

I.M.M van Dijk
02-08-2020

Top

I.M.M van Dijk
02-08-2020

Top

I.M.M van Dijk
02-08-2020

Top

I.M.M van Dijk
02-08-2020

Top

I.M.M van Dijk
02-08-2020

Top

Bjorn Krijgh
02-08-2020

top

Bjorn Krijgh
02-08-2020

top

Bas
01-08-2020

prima zonnebril , licht en sterk

J
31-07-2020

Snel

J
30-07-2020

Beter dan verwacht!!

Tonnie Klink
29-07-2020

top loterij

.
29-07-2020

Snel goedgekeurd

.
29-07-2020

Snel goedgekeurd

AM
28-07-2020

Mooie cashback voor een eerste online aankoop bij Plus.

AM
28-07-2020

Super!

Erik
27-07-2020

Perfect!

Patrick Jonker
27-07-2020

Jammer geen 1 euro casback soms erro geen cashback

Lars
26-07-2020

Goed

Oleksii
24-07-2020

Werkt prima!

Jolanda
24-07-2020

goede webshop, snelle levering