Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Robert Polman
28-09-2019

Top

Robert Polman
28-09-2019

Top

Robert Polman
28-09-2019

Top

Robert Polman
28-09-2019

Top

Imran
28-09-2019

+

Ben
26-09-2019

Wordt snel uitbetaald

Amar
25-09-2019

bedankt

Amar
25-09-2019

bedankt

Martijn
25-09-2019

Cashback snel toegekend

Esther
25-09-2019

Vlot goedgekeurd, fijn!

Herman
25-09-2019

Goede prijzen, snelle bezorging.
Korting na 1 maand goedgekeurd

Paul
24-09-2019

Leuke loterij met kans op hoge prijzen. Dit keer helaas niet gewonnen, maar wel een beetje cashback als een soort troostprijs.

Paul
24-09-2019

Eenvoudige software, VPN werkt goed en redelijk snel. Killswitch is niet heel fijn icm 4G. Cashback werd dezelfde dag al goedgekeurd.

Ash
24-09-2019

snel

Cristian
24-09-2019

ging erg makkelijk!

I.M.M van Dijk
24-09-2019

Top

Raakis
23-09-2019

Leuk

Helma
22-09-2019

Fijn een extra korting!

Gerben
22-09-2019

snel geregeld

Robert
21-09-2019

Probleem goed opgelost.

Jan
21-09-2019

Moet wel elke keer een claim indienen

George
21-09-2019

Per omgaande bevestiging maar goedkeuring duurt best wel lang.

George
21-09-2019

Bevestiging per omgaande en goedkeuring na een dikke week. Heel erg snel dus!

saskia stammis
21-09-2019

Dank je wel!!!

Mateusz
21-09-2019

top

Andreas
20-09-2019

Goede en werkende cashback voor de hoogste vrij opneembare rente.

Jeroen Werts
20-09-2019

A++

Jeroen Werts
20-09-2019

A++

Ashh
20-09-2019

Snel

Simon
19-09-2019

Snel goedgekeurd en uitgekeerd

Sanne
18-09-2019

goed

Mark Verhoeven
17-09-2019

goedkeuring duurde lang

Mark Verhoeven
17-09-2019

.

Willem Huisman
17-09-2019

ok

Rene
17-09-2019

Snel goedgekeurd.

Rene
17-09-2019

Snel goedgekeurd.

Christian
16-09-2019

Prima

Cashback
16-09-2019

Snelle afhandeling en goede betrouwbare webshop. Keurig!

R.
14-09-2019

Ik krijg twee keer negatieve cashback omdat ik 1 aankoop heb gedaan. Snap hier niets van.

Pep Henneken
14-09-2019

Eens, maar nooit meer. Goedkoop is duurkoop. Slechte service, klantenservice niet meewerkend. Brakke data afronding. Meteen opgezegd en weer terug naar een "echte" provider, voor €2 per maand meer.

Tonnie
11-09-2019

top

Jenkee
11-09-2019

Snelle goedkeuring

hakim
09-09-2019

Netjes

Helma
09-09-2019

Mooi zo'n bedrag terug te krijgen.

PJJS
09-09-2019

Wij boeken veel reisjes via Booking.com. Tot op heden nooit problemen gehad. De extra cashback is altijd fijn om te krijgen. Hier ook nog nooit problemen mee gehad. TOP

PJJS
09-09-2019

Alles prima verlopen. Independer gebruik ik al jaren, duidelijke en eerlijke vergelijkingen.

Petra Boontjes
09-09-2019

Redelijk snel

Petra Boontjes
09-09-2019

Snel

Petra Boontjes
09-09-2019

Enorm snel

Bram Bovens
09-09-2019

Sneller afgehandeld dan aangegeven.