Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Michel
10-03-2020

Mooie sloffen en alles goed verlopen.

Michel
10-03-2020

Leuke kaarten en verzending netjes op tijd.

Michel
10-03-2020

Alles weer prima verlopen.

Sander
09-03-2020

Perfect

Emma Brink
09-03-2020

top

Emma Brink
09-03-2020

top

Emma Brink
JBL
09-03-2020

snel en goed

Emma Brink
09-03-2020

Top

Emma Brink
09-03-2020

Super

Emma Brink
09-03-2020

Top

I.M.M van Dijk
07-03-2020

Top

Jolanda
UGG
07-03-2020

alles goed verlopen

Jolanda
07-03-2020

alles prima verlopen

Jolanda
07-03-2020

alles prima verlopen

Jolanda
07-03-2020

leuk om op deze manier mee te gaan spelen,

Nico Mchedlishwili
06-03-2020

Goed

Cashie Bakie
06-03-2020

Mooie kleding!

Charlotte
05-03-2020

Prima

Charlotte
05-03-2020

Leuke acties !

Charlotte
05-03-2020

Interessante producten

Charlotte
05-03-2020

Geweldige winkel!

Charlotte
05-03-2020

Prima!

Cas Nederveen
05-03-2020

7% cashback komt totaal niet overeen met het bedrag. Mijn bestelling was €58,45 en ik krijg maar €2,86...

 

Reactie CBXL: Hi Cas, goed dat je dit aangeeft. S&S had een fout gemaakt. Ik heb dit ook bij ze aangegeven en nu is de cashback ook aangepast. Je ontvangt wel altijd cashback over de orderwaarde ex. BTW. Het nieuwe bedrag is €3,38. vr. groet, Ditmar

***

Esther
05-03-2020

Ruim assortiment, snel geleverd.

Esther
05-03-2020

Top

Esther
05-03-2020

Fijne webshop, goede service bij omruilingen of problemen.

Esther
05-03-2020

Snel en netjes geleverd.

Esther
05-03-2020

Fijne webshop, goede service bij problemen of omruilingen.

Esther
05-03-2020

Wat omslachtig om via de mail je "speciale aanbieding" te ontvangen en de bezorgdienst is slecht; zo'n groot bedrijf kan dat beter in eigen hand houden i.p.v. een dienst in te schakelen waar je de bezorger met handen en voeten moet begrijpen..

Verder erg tevreden over de aankoop!

Arie Oprins
04-03-2020

Lekker snel

Erik
04-03-2020

Prima!

Frank Bierens
04-03-2020

Super winkel, alles snel geregeld.

Niels Leppers
02-03-2020

prima

Herman
02-03-2020

volgens boekje

saskia stammis
02-03-2020

Super !

M Jali
02-03-2020

Bestel al jaren bij Holland % Barrett. Altijd 100% tevreden. retour kan ook in de winkel. Goede service. Top producten die ook echt werken.

M Jali
02-03-2020

Fijne overzichtelijke website. Bestellen gaat gemakkelijk. Leuke aanbiedingen. Goede service tot aan de deur.

saskia stammis
01-03-2020

Heel blij mee!

saskia stammis
01-03-2020

Super

saskia stammis
01-03-2020

Goed geregeld!

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
01-03-2020

verliep soepel

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
01-03-2020

werd niet automatisch verwerkt. later goedgekeurd dmv claim.

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
01-03-2020

verliep soepel

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
01-03-2020

Verliep soepel

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
01-03-2020

Uitbetaling duurde even maar verliep alles goed.

saskia stammis
01-03-2020

Weer goed geregeld en snel! Dank jullie wel!!

rob
28-02-2020

netjes, gewoon loterij

Kees
28-02-2020

Supersnel goedkeuring en een mooi cashback-percentage. Aanrader!

Ben
28-02-2020

top!

Ben
28-02-2020

Snel afgehandeld. Top!