Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Hillary
29-04-2022

Top! Binnen een maand na verblijf

Herman
28-04-2022

top

carolyn
28-04-2022

Altijd blij met de aankoop van bijenkorf. Zij hebben altijd een groot assortiment en altijd leuk om iets te halen en kado te geven. Als bijenkorf member is het ook nog gratis verzending.

carolyn
28-04-2022

draadloos roze oordopjes gehaald van jvc als kado.
Mediamarkt had op dat moment de beste deal. Nichtje is super blij mee.

Nicolette
28-04-2022

Na ruim een jaar nog geen goekeuring cashback

Tonnie Klink
24-04-2022

leuke loterij

I.M.M van Dijk
23-04-2022

Top

Iris
22-04-2022

Goed, snel, betrouwbaar

Jolanda
21-04-2022

super aankoop

Ronald de Vreugd
21-04-2022

Dit is bij lange na geen 9%!!

 

Reactie CBXL: Beste Ronald, op de dag van jouw bestelling was de cashback 7% en niet 9%. Dat verklaart een groot deel van het verschil. Niet het hele verschil overigens, dus dat heb ik aangevuld. ^Ditmar

Jesse
20-04-2022

Cashback ontvangen, zelfs na één week klant te zijn.

Cassandra Kinik-Akrum
20-04-2022

.

Hillary
20-04-2022

Geweldig!

Kai
19-04-2022

Geen aankoop gehad

Kai
19-04-2022

Prima

Kai
19-04-2022

Prima producten. Op tijd geleverd volgens afspraak.

Kai
19-04-2022

Goed en makkelijk

Kai
19-04-2022

Makkelijk, betrouwbaar

Ritchie
18-04-2022

top

saskia stammis
17-04-2022

Top

saskia stammis
17-04-2022

Super!!!

Antonio
15-04-2022

top

Antonio Iovine
15-04-2022

top

Carine
14-04-2022

Mooi boeketje en snel bezorgd

saskia stammis
14-04-2022

super

saskia stammis
14-04-2022

Top

saskia stammis
14-04-2022

Geweldig weer!!

Yvonne
13-04-2022

Prima

Nancy
12-04-2022

altijd fijn en makkelijk, cashback goed geregistreerd en snel uitbetaald

Nancy
12-04-2022

Goed en voordelig, snel en netjes verpakt bezorgd. Ik bestel hier regelmatig want het scheelt behoorlijk in prijs. Cashback wordt goed geregistreerd

Nancy
12-04-2022

Fijne winkel om online o.a kampeerbenodigdheden te bestellen. Cashback wordt goed geregistreerd

Leen
11-04-2022

top

M
10-04-2022

Goede internetverbinding

ingrid
09-04-2022

Prettig werkend programma voor het maken van fotoboeken.

PJJS74
08-04-2022

Zeer tevreden over Simyo. We hebben vanuit ons gezin bij hun 5 abonnementen lopen, allemaal zonder problemen.

Doordat we thuis KPN hebben dubbel voordeel.

Snelle goedkeuring !!

Hillary
08-04-2022

Snelle goedkeuring!

levi
07-04-2022

.

Cassandra Kinik-Akrum
06-04-2022

.

Ibrahim S
05-04-2022

Fijn en snelle afhandeling

Richard
04-04-2022

ging perfect, ook via app.

Tessa
04-04-2022

goed

Cassandra Kinik-Akrum
04-04-2022

.

Antje
03-04-2022

ging gemakkelijk, snel goedgekeurd

johanna
02-04-2022

Gaat 9 vd 10 keer mis

Cassandra Kinik-Akrum
02-04-2022

.

Tonnie Klink
01-04-2022

nette service

Tonnie Klink
01-04-2022

super leuke loterij

Tonnie Klink
01-04-2022

snelle levering, erg blij mee.

Tonnie Klink
01-04-2022

leuke kleding voor een normale prijs

ingrid
31-03-2022

Ruime keuze, snelle levering!