Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Ruveyda
05-12-2019

super

Ruveyda
05-12-2019

super!

Ruveyda
05-12-2019

super

Ruveyda
05-12-2019

super

Ruveyda
05-12-2019

super

Ruveyda
05-12-2019

ok

Ruveyda
05-12-2019

ok

Herman
04-12-2019

Scherpe prijzen

Philip
04-12-2019

Top

dang
04-12-2019

goed bezig

Robert Polman
BCC
04-12-2019

Prima

Robert Polman
04-12-2019

Wederom prima

Robert Polman
04-12-2019

Wederom prima

Bart
04-12-2019

prima

Bart
04-12-2019

prima

Arie Oprins
04-12-2019

Snelle toekenning

Arie Oprins
04-12-2019

Supersnel

Arie Oprins
04-12-2019

Supersnel

Esther
04-12-2019

Goed!

Shahdan Raba
04-12-2019

snel en correct bedankt

PJJS
03-12-2019

Mijn 3de bestelling in de Black Friday actie. Ik heb 3 bestelling apart moeten doen ivm de declaratie bij de zorgverzekering. Bij alle 3 de bestelling een snelle goedkeuring en snelle levering. SUPER !!

PJJS
03-12-2019

Zeer tevreden over alles. Mooie Black Friday aanbieding, super snelle levering. Ik zal hier zeker weer bestellen.

J de Jong
03-12-2019

Snelle registratie en snelle goedkeuring.

J de Jong
03-12-2019

Snelle registratie en snelle goedkeuring.

I.M.M van Dijk
03-12-2019

Top

I.M.M van Dijk
03-12-2019

Top

I.M.M van Dijk
03-12-2019

Top

I.M.M van Dijk
03-12-2019

Top

Jos
03-12-2019

Probleemloos

Jos
03-12-2019

Probleemloos

Floris
02-12-2019

Heel snel afgehandeld

Floris
02-12-2019

Goed en snel afgehandeld.

William
02-12-2019

Leuk dat Jumbo mee doet. Kom er eigenlijk nooit, en door deze actie er een keer (digitaal) gewinkeld.

William
02-12-2019

Goed dat Tele2 meedoet, helaas wel vaker gemerkt (bestel nogal vaak wat) dat eigenlijk bij alle cashbacksites heel specifiek het tele2-programma soms wel de bestelling maar niet het bedrag registeert. Gelukkig heeft CXL het nog kunnen herstellen.

Queenie Breek
02-12-2019

Hele snelle bevestiging en uitbetaling

Queenie Breek
02-12-2019

Hele snelle bevestiging en uitbetaling

Queenie Breek
02-12-2019

Hele snelle bevestiging en uitbetaling

Queenie Breek
02-12-2019

Hele snelle bevestiging en uitbetaling

Queenie Breek
02-12-2019

Hele snelle bevestiging en uitbetaling

Queenie Breek
02-12-2019

Zijn er weer mee gestopt en keuren cashback af als zij ZELF een gedeelte van een bestelling annuleren

Queenie Breek
02-12-2019

Hele snelle bevestiging en uitbetaling

Queenie Breek
02-12-2019

Hele snelle bevestiging en uitbetaling

Queenie Breek
02-12-2019

Hele snelle bevestiging en uitbetaling

Queenie Breek
02-12-2019

Hele snelle bevestiging en uitbetaling

Jeffrey
02-12-2019

Keurig en netjes uitbetaald gekregen. En ook redelijk snel!

Queenie Breek
30-11-2019

supersnel!

Simon
29-11-2019

Was snel toegekend

A Dekker
28-11-2019

Top geregeld
Volgende dag al goedgekeurd

anne
28-11-2019

Snel

anne
28-11-2019

Snel