Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Melanka Zuidervliet
07-11-2021

prima

Melanka Zuidervliet
07-11-2021

prima

Melanka Zuidervliet
07-11-2021

prima

Ben Bos
07-11-2021

Voordelig abonnement afgesloten met óók nog een mooie cashback!

Martin
07-11-2021

top

Alaettin
07-11-2021

Herman
06-11-2021

prima

Herman
06-11-2021

top

miranda
06-11-2021

Prima

Loes
05-11-2021

.

Loes
05-11-2021

.

R van Maastricht
05-11-2021

Top

Nisrine
04-11-2021

Waarom staat er wel goedgekeurd, maar is het bedrag 0? Breedbandwinkel/kpn had zelf een fout gemaakt met mijn bestelling.

Pythia Zuidema
03-11-2021

snelle beoordeling

Pythia Zuidema
03-11-2021

snelle beoordeling

Pythia Zuidema
03-11-2021

snelle beoordeling

Pythia Zuidema
03-11-2021

duurt erg lang voordat de cashback goedgekeurd wordt. Wel erg goede cashback deal

Pythia Zuidema
03-11-2021

duurt erg lang voordat de cashback goedgekeurd wordt

Chris
03-11-2021

Snel en efficient!

Chris
03-11-2021

Snel en efficient!

Chris
03-11-2021

Snel en efficient!

Chris
03-11-2021

Zoals altijd erg snel en zeer efficient!

Jacco
01-11-2021

Na incasso redelijk snelle cashback gekeregen.

Leonie
31-10-2021

Direct cashback geregistreerd en snel goedgekeurd.

HL
30-10-2021

Zoals altijd weer top geregeld!

Najat Oum Jana
29-10-2021

Waardebonnen kopen werkt top

saskia stammis
29-10-2021

Top!

saskia stammis
29-10-2021

Blij mee!!

saskia stammis
29-10-2021

Super!!!!

saskia stammis
29-10-2021

Top!

saskia stammis
29-10-2021

Dank jullie wel!!

Tonnie Klink
29-10-2021

LEUK

Brian
29-10-2021

Altijd snel goedgekeurd na 3 dagen na plaatsing bestelling.

HJ
29-10-2021

Wordt afgekeurd wanneer er gratis bezorging is. Zonder gratis verzenden wel goedkeuring gehad.

 

Reactie CBXL: Dit klopt. Als je een code gebruikt (ook voor gratis verzenden), keurt iBood de cashback af.

Imran
28-10-2021

Nieuwe abbo afgesloten bij t-mobile thuis en ook een lekkere cashback gescoord!! Super!!!

Imran
28-10-2021

Verlenging gedaan via CBXL bij Tele2. Zeker meegenomen!!

Loes
26-10-2021

Werkt super easy!

Kai
26-10-2021

Snel, maar de producten zijn niet altijd goed

e.
BCC
25-10-2021

Snelle levering, product zoals beschreven op webshop.

m
24-10-2021

Goed telefonisch geholpen omdat ik me auto niet kon verzekeren

Herman
24-10-2021

Prima

Basil
24-10-2021

Uitstekend

Herman
24-10-2021

dank, top

Basil
24-10-2021

Top

Tugrul
22-10-2021

snel en simpel

A
21-10-2021

Werkte goed

Martijn de Heer
19-10-2021

Goede kwaliteit. Snelle levering

Fatma Karakaya
19-10-2021

Cashback is goedgekeurf. Maar het bedrag is 0?

 

Reactie CBXL: Als het cashbackbedrag niet klopt, kun je het beste een claim aanmaken op https://www.cashbackxl.nl/mijn-account/cashback-claims en kiezen voor 'Verkeerd cashbackbedrag'. Dan kunnen we het verder voor jou onderzoeken. ^CBXL

E
18-10-2021

Top!

E
18-10-2021

Top!