Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Frauke van Beusekom
02-01-2020

Snelle bevestiging en goedkeuring.

Tonnie
01-01-2020

top

Herman
01-01-2020

Goede prijs, snelle goedkeuring

Rinaldo
01-01-2020

Super goede service. Goede prijs, snelle levering en snelle cashback goedkeuring

Dym
01-01-2020

Erg laat (> half jaar) met bevestiging uitbetaling. Zorgverzekering valt alsnog duur uit.

Ash
31-12-2019

Top

(Y)

Roderik Francken
31-12-2019

prima

Stefan
31-12-2019

Snel afgehandeld!

Anoniem
31-12-2019

Snel goedgekeurd.

Tonnie
BCC
30-12-2019

Netjes geleverd allemaal.

Robert
29-12-2019

Wel even wachten, maar dan is de cashback volledig goedgekeurd. Meer keuze dan bij boeken via de Expedia kortingswebsite van de creditcard-maatschappij en ongeveer wel dezelfde korting :)

Valentijn
29-12-2019

Snelle en nette afhandeling!

Michel
29-12-2019

Fijne webshop met regelmatig goede aanbiedingen.

a. v.d. bedem
29-12-2019

-

a. v.d. bedem
29-12-2019

-

Bart
28-12-2019

prima

Bart
28-12-2019

prima

Erik
27-12-2019

Super!

Erik
27-12-2019

Super!

Erik
27-12-2019

Super!

Remy
27-12-2019

Overstap gemaakt nadat de huidige (oude) provider me te duur werd. Nog geen dag spijt van gehad. App is overzichtelijk en de prijzen zijn geweldig.

remy
27-12-2019

Rommelige website en aparte facturenringen /deelleveringen. Wel netjes geleverd.

Stephan
27-12-2019

Goed geregeld

Kevin Wagenaar
27-12-2019

Snel goedgekeurd!

Pelle
25-12-2019

Snel uitbetaald

Tonnie
25-12-2019

goede kwaliteit voor een leuke prijs

Tonnie
25-12-2019

Super leuke loterij.

Herman
24-12-2019

Snel en gemakkelijk. Goede deal en volgend jaar kijken we weer verder

Femke
24-12-2019

Cashback klopt niet.

 

Reactie CBXL: Als een cashback niet klopt, kun je het beste een claim aanmaken in Mijn Account. Dan kunnen we het verder oppakken. vr. groet, Ditmar

Robert
24-12-2019

Snelle goedkeuring!

Jochem
23-12-2019

Zeer snel.

Nabil
23-12-2019

Normaal moet ik 6 euro krijgen!

Niels Van Groenendaal
23-12-2019

.

Stanley
23-12-2019

Prima

Jur
22-12-2019

Alles goed en snel geregeld

Jur Heyboer
22-12-2019

Alles snel en goed geregeld.

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
20-12-2019

Verliep vlot

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
20-12-2019

Verliep vlot

Lyanne Pattipeilohy-Veldhuis
20-12-2019

Uit betaling was vlot!

Ron
19-12-2019

Bij mij werkt alles prima,uitgebreid pakket voor een redelijke prijs.

Freek
18-12-2019

Mooi zo

Anoniem
17-12-2019

Cashback wordt altijd erg snel geregistreerd. Je dient wel via de website te bestellen i.p.v. via de app. Ik vul mijn mandje altijd in de app en ga dan daarna naar CashbackXL, hierbij wordt ik doorgelinkt naar de website van Jumbo en ik plaats dan uiteindelijk daar de bestelling.

Goedkeuren van de cashbacks duurt wel altijd een tijdje, maar dat is logisch bij cashbacks.

Het is toch fijn om iedere week €0,75 terug te krijgen van de bestelling. Het lijkt weinig maar na een jaar is dit toch best een leuk bedrag wat je terug krijgt van de boodschappen.

Erik
17-12-2019

Supersnelle goedkeuring!

Erik
17-12-2019

Toch al voordelig shoppen op AliExpress en ook nog een leuke cashback.

Erik
17-12-2019

Zo. Het duurde even, maar toch gekregen. (4 maanden)

Tonnie
15-12-2019

super snelle levering . goede producten

Joost Christiaans
15-12-2019

betrouwbaar

Joost Christiaans
15-12-2019

betrouwbaar

Debbie
15-12-2019

Bestel hier altijd katten grit, wordt netjes bezorgd en scheelt sjouwen!