Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Wouter
12-06-2020

Al diverse keren bij groupon gekocht, maar gros van de keren registreren ze de cashback niet en er kan geen claim ingediend worden.

Arno
12-06-2020

super super

Arno
12-06-2020

Na eerst verkeerde bril ontvangen te hebben uiteindelijk de juiste gehad voor een goede prijs!

Sebastiaan
10-06-2020

Goed hoor

Rene
10-06-2020

Snel goedgekeurd

Rene
10-06-2020

Dit keer wel snel goedgekeurd.

Rene
10-06-2020

Best wel een grote bestelling gedaan maar cashback niet geregistreerd (alles wel goed gevolgd). Krijg vervolgens maar 50 cent cashback (zou een dikke 3 euro moeten zijn).

AM
10-06-2020

Top!

AM
10-06-2020

Top!

AM
10-06-2020

-

AM
10-06-2020

Top!

AM
10-06-2020

Top!

AM
10-06-2020

Top!

Robert Polman
10-06-2020

Goed weer

Robert Polman
10-06-2020

Goed weer

Robert Polman
10-06-2020

Goed weer

Robert Polman
BCC
10-06-2020

Goed weer

Robert Polman
10-06-2020

Goed weer

Robert Polman
10-06-2020

Goed weer

Robert Polman
10-06-2020

Goed weer

Bas Vasterman
10-06-2020

Snel en goed geleverd

Bas Vasterman
10-06-2020

Snel bevestigd en goed gekeurd. Product levering duurde iets langer maar goed opgelost.

Vic Green
10-06-2020

Duurde lang na afsluiten voor ik iets van Delta hoorde betreft mijn Glasvezel aansluiting. Doos met router kwam twee dagen voor ik een mailtje kreeg van Delta dat ik 1 deze dagen een tracking zou krijgen voor mijn router. Echter na aansluiten is het internet zeer snel, (bijna 950mbps! up en down) Dat maakt veel goed. Vandaar toch 4 sterren.

Yuri Berens
10-06-2020

Blij mee, zeer snelle goedkeuring!

Johan
09-06-2020

Ging mis met bestellen, maar via een claim verzoek alsnog cashback ontvangen van CashbackXL. Lidl was traag met goedkeuren, maar kwam uiteindelijk goed. Het ging om een grote aankoop (elektrische fiets) dus erg blij dat het goedgekomen is!

Johan
09-06-2020

Via CashbackXL toch nog een korting op aankopen bij AliExpress. Goedkeuring laat lang op zich wachten. Vergeet niet op AliExpress te bevestigen dat je het product hebt ontvangen, anders duurt het nog langer. Maar je cashback verloopt niet oid en uiteindelijk krijg je hem wel uitbetaald.

Johan
09-06-2020

CashbackXL en banggood.com is een mooie combinatie. Korting op de toch al lage prijzen en mijn cashback werd kort na verzending goedgekeurd en nog dezelfde maand uitbetaald. Top!

Erwin Bos
09-06-2020

Thuisbezorgd.nl komt vaak cashback niet na en cbxl dient geen claims bij ze in. Waarom niet?

Yuri Berens
09-06-2020

Helemaal top, zeer snel goedgekeurd!

JH
08-06-2020

Snelle goedkeuring!

JH
08-06-2020

Snelle goedkeuring!

Sander
08-06-2020

Perfect

Stephan Goorman
08-06-2020

Binnen een uur was de cashback bevestigd.
Super snel!

Jeremy
08-06-2020

Zeer snel

Erik
BCC
07-06-2020

Perfect

Erik
07-06-2020

Perfect

Erik
07-06-2020

Perfect

Feenstra
06-06-2020

Altijd snel toegekent.

J,
06-06-2020

:)

Danielle
06-06-2020

Goed hoor!

Danielle
06-06-2020

Goede service , online gericht advies, verzending snel in huis. Maar cash back korting is laag en daarom zal ik volgende keer waarschijnlijk niet meer op die manier aanschaffen.

Danielle
06-06-2020

Altijd super service bij Zooplus. Mijn kat is dol op Cosma soepjes en die kan ik alleen hier kopen, maar ook voor alle andere dierenvoeding merken kun je hier prima terecht. Een keer had ik het vermoeden dat een zak Royal Canin niet helemaal ok was (kat moest ervan overgeven) - zonder problemen kreeg ik vrijwel direct het geld teruggestort gekregen. Echt goede service.

Danielle Amsterdam
06-06-2020

Bever is een van mijn lievelingswinkels. Als mijn portemonnee wat dikker zou zijn zou ik hier meer kleding kopen. Ben gek op hun Scandinavische merken, topkwaliteit.

Herman
05-06-2020

Prima

Gijs Boom
05-06-2020

Foutief cashback bedrag

 

Reactie CBXL: Hi Gijs, als het cashbackbedrag niet klopt volgens jou, dan kun je het beste een claim aanmaken in Mijn Account en kiezen voor 'Verkeerd cashbackbedrag'. CBXL

Bastiaan de Laat
04-06-2020

Prijs kwaliteit is prima. Helaas hebben ze al een tijdje geen opnamepakket. Verder zeer tevreden

J,
04-06-2020

Fast

Maurice van der Werf
04-06-2020

Snel geregeld, geen problemen ondervonden.

Herman
04-06-2020

Snelle goedkeuring

steph
04-06-2020

Altijd snelle cashback