Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Kai
13-01-2023

Claim moet tot nu toe altijd achteraf zelf indienen. Verder gaat het prima met de aankoop.

Anita Driessen
12-01-2023

jeejjj mijn eerste cashback ontvangen! Dankjewel cashback xxl

Koen
12-01-2023

Top

Sergio Corstanje
12-01-2023

Was redelijk snel nog goedgekeurd (2 maanden)

Jeroen
11-01-2023

Bedrag is 97,68 met 100 % cashback bedrag klopt niet

 

Reactie CBXL: Hi Jeroen, je ontvangt altijd cashback over de orderwaarde exclusief BTW. Dat geven wij ook aan bij de voorwaarden op https://www.cashbackxl.nl/webshops/nordvpn. ^Ditmar

Jordy
11-01-2023

Fijn dat die goedgekeurd is, maar ik heb meer betaald en zou 100% terugkrijgen

 

Reactie CBXL: Hi Jordy, je ontvangt altijd cashback over de orderwaarde exclusief BTW. Dat geven wij ook aan bij de voorwaarden op https://www.cashbackxl.nl/webshops/nordvpn. ^Ditmar

Sel
11-01-2023

Snelste webshop met cashbacks goedkeuren!

Roel
11-01-2023

Niet verwacht maar erg blij mee

saskia stammis
11-01-2023

super

saskia stammis
11-01-2023

top

saskia stammis
11-01-2023

fijn

saskia stammis
11-01-2023

fijn

saskia stammis
11-01-2023

Top

Max
09-01-2023

Bestel hier vaker. Goed vlees en lekker salades!

Francisca
09-01-2023

Top

Salih Yayla
09-01-2023

Heeft wel lang geduurd

ffd
09-01-2023

snel

ingrid
08-01-2023

Fijne bestelsite

ingrid
08-01-2023

Prima bestelsite

ingrid
08-01-2023

Fijne bestelsite

ingrid
08-01-2023

Prima website

ingrid
08-01-2023

Fijne bestelsite

ingrid
08-01-2023

Werkt prima

Ruth
08-01-2023

Snelle afhandeling

Joekel
06-01-2023

Snel

Marijn
06-01-2023

snelle verwerking

Robin
06-01-2023

Fijne webshop, goede prijzen, niet normaal snelle afhandeling van de cashback! ik ben fan en ga hier zeker vaker bestellen!

Robin
06-01-2023

heel goed

Andrea
05-01-2023

snelle levering

Miranda Fijen
04-01-2023

.

Bjorn Krijgh
04-01-2023

Top

Bjorn Krijgh
BCC
04-01-2023

Top

Xander
03-01-2023

Heel snel goedgekeurd

Ravi Rambaran
03-01-2023

Snelle toekenning

T
03-01-2023

Top !

Samantha Britsemmer de Espinoza
03-01-2023

Super tof dat er zoveel cashback wordt gegeven. Werd ook heel snel goedgekeurd en uitbetaald.

Samantha Britsemmer de Espinoza
03-01-2023

Greetz vind ik een fijne site om cadeaus te bestellen en de casback is altijd heel snel goedgekeurd.

johanna
02-01-2023

Nooit gaat het daar eens goed,nu dus weer niet.koop je iets (1aankoop) krijg je voor grootste bedrag geen vergoeding.

Ina
02-01-2023

TOP

L.
02-01-2023

Erg tevreden. Fijne provider. Was wel even verbaasd dat er grote snelheidsverschillen zitten tussen 4g tussen providers. Ik dacht dat 4g bij iedere provider wel zelfde snelheid zou hebben. Voor whatssapp niet nodig

jurica
02-01-2023

Snel toegekend & goedgekeurd.

Giovanny
02-01-2023

0 euro cashback ontvangen

 

Reactie CBXL: Als je een kortingscode gebruikt, dan ontvang je inderdaad geen cashback. Dat geven wij ook aan bij de voorwaarden op https://www.cashbackxl.nl/webshops/otrium.

Assem
01-01-2023

Snel en handig

Ingrid
01-01-2023

prima en redelijk snel , uitbetaling zou sneller kunnen

J
31-12-2022

top!

Martin
31-12-2022

top

Tonnie Klink
31-12-2022

Mooie spullen

Nicole
31-12-2022

Snel gegaan

I.M.M van Dijk
31-12-2022

Top

Sarina
31-12-2022

Snelle goedkeuring

21%
max. cashback

25% korting op alle producten

Code: VITALNL