Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
W
30-03-2021

Goed

J
30-03-2021

Prima

Anouk
29-03-2021

heel veel leuke spullen en soms super snelle leveringen mogelijk

Iris
29-03-2021

Super

Roel
29-03-2021

Wederom snel akkoord.

Roel
29-03-2021

Snel akkoord.

miranda
28-03-2021

Mooi extra korting

Femke
27-03-2021

Hele snelle cashback. Binnen 24u bevestigd én goedgekeurd.

Dennise
27-03-2021

Goede service

PSD2
27-03-2021

Duurde wat lang om goedgekeurd te worden, maar dan heb je ook wat. Mooie manier om extra te besparen!

xbt
27-03-2021

Thuisbezorgd wordt altijd het snelste goedgekeurd. Helemaal top.

Erik
24-03-2021

Duurt even, maar toch gelukt.

E
24-03-2021

Top

Erik
23-03-2021

Supersnelle goedkeuring!

Bregje Maessen
23-03-2021

Mooie jeans

Suraj Biyani
22-03-2021

Fast approval

Tessa
21-03-2021

erg fijn bedrijf

Tessa
21-03-2021

goedd

Emma Brink
21-03-2021

goed

Thijs
21-03-2021

Snel uitgekeerd, dikke prima!

Patrick
20-03-2021

fijne shop

Patrick
20-03-2021

lekker snel

F
19-03-2021

Snel bevestigd

F
19-03-2021

Snel bevestigd

Patrick
19-03-2021

Top!

Patrick
19-03-2021

Top!

Rian
18-03-2021

top geregeld!

Gershwin
17-03-2021

Super, extra korting op waardebonnen en altijd na een maand goedgekeurd.

Iris
17-03-2021

Veel langer op goedkeuring van de cashback moeten wachten dan staat aangegeven

 

Reactie CBXL: De tijd die wij aangeven is altijd een indicatie. Soms gaat het sneller, soms duurt het langer bij de webshop.

Iris
17-03-2021

Snelle bezorging... Veel langer op goedkeuring van de cashback moeten wachten dan staat aangegeven

Iris
17-03-2021

Cashback is leuk, duurde wel lang tot het goedgekeurd werd

Iris
17-03-2021

Fijne webshop, snelle bezorging, geweldige tas!

Anouk
16-03-2021

fijne site, en verstuurd snel

Dion
16-03-2021

Duurde 2,5 maand voor goedkeuring na overstap zorgverzekering. Prima.

Dion
16-03-2021

Zeer snel goedgekeurd. Mijn de oplevering van mijn verbinding is zelfs pas 31/3 en ik heb begin maart al mijn cashback gekregen!

Sytse de Witte
16-03-2021

Goeie actie, snel uitbetaald!

Kirsehirli Hakan
16-03-2021

Zeer snel goedgekeurd !

Emma Brink
16-03-2021

Super

Tonnie
16-03-2021

bingo altijd leuk om te spelen

Herman
15-03-2021

prima

Joris Hogeslag
14-03-2021

.

Ruben Janse
14-03-2021

Cashback is erg laag op gebak

Patrick
14-03-2021

Snel

Marck
13-03-2021

Goede service en gaat allemaal vlekkeloos.

Herman
13-03-2021

snel geregeld

Herman
13-03-2021

prima

Niels Leppers
13-03-2021

Duurt erg lang

Niels Leppers
13-03-2021

werkt super

Koen van der Kruk
12-03-2021

Goed

Artur Kulbacki
12-03-2021

Snel afhandeling!