Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Antje Kreisel
13-03-2015

Altijd snel bevestigd en uitbetaald. Top bedrijf!

Antje Kreisel
13-03-2015

In eerste instantie geen cashback bevestigd. Na cashbackclaim snel afgehandeld.

Roel Lahaye
05-03-2015

werkt perfect! hiermee krijg je dus extra korting. deze spaar je op en laat je later uitbetalen.

Jan-Willem van Velzen
25-02-2015

Reisverzekering.
Snelle bevestiging en binnen een paar weken na ingang van de polis de cashback binnen, erg snel dus, prima!

Jan-Willem van Velzen
25-02-2015

Van CashbackXL d snelle bevestiging.
En van Mediamarkt 3 Feb besteld en 20 Feb de cashback al akkoord, dat is snel!.

Erwin Bovenkamp
25-02-2015

Goede webshop met scherpe prijzen en een groot assortiment. De cashback goedkeuring verloopt ook snel.

a. van keulen
29-01-2015

Snel bevestigde transactie, werd na 10 weken betaalbaar gesteld. Moet nog 4 weken wachten op betaling. In totaal dus 15 weken. Het is wat langzaam, maar de vergoeding t.o.v. andere sites is stukken beter.

joli bli
22-01-2015

Zoals altijd bestellen we bij een vaste pizzaria via thuisbezorgd.nl
Het enige wat ze nog kunnen verbeteren is dat thuisbezorgd zou onthouden waar je voor de laatste keer hebt besteld en deze evt aanbevelen?

Buitengewoon fijne manier van bestellen en altijd lekker!

Marc Bergers
16-01-2015

Met combinatie van een vaste actie (tijdens KLM's Werelddealweken vergoedt SchipholTickets kun eigen dossierkosten), een coupon en de cashback voor een spotprijsje tickets voor KLM kunnen boeken. SchipholTickets is snel en duidelijk in communicatie. Na een dag stond alles goed bij KLM in het systeem en kon ik gelijk met de reserveringscode op de site van KLM inloggen om stoelen en bagage toe te voegen. Gewoon precies dezelfde mogelijkheden en service als alle andere KLM-klanten, maar dan voor een topprijs! Cashback op de vijfde dag goedgekeurd.

wil van oudheusden
13-01-2015

zeer snelle bezorging en goedkeuring cashback al binnen 1 dag

j.e baalman
30-12-2014

Weer supersnel en goed geregeld allemaal,
Thanks CashbackXL !!
Ik winkel enkel nog via jullie, topsite !

Ilonka Jansen
29-12-2014

Duidelijke site met goede informatie mbt producten, prima klantenservice. Al jaren trouwe klant, retourverwerking prima in orde. Product komen over het algemeen goed overeen met beschrijving en foto

j.e baalman
02-12-2014

Bestelling bij Wehkamp supersnel afgehandeld, netjes op tijd een bevestigingsmail gekregen dat de cashback goedgekeurd was. Cashback uit laten betalen en die stond binnen enkele dagen al op mijn bankrekening !!

Ik shop voortaan online enkel nog via Cashbackxl , geen enkele andere site kan hier tegenop !

Tim Wesseling
19-09-2014

Cadeautjes gekocht en zelf cashback ontvangen. Het leuke is dat Large exclusieve spullen biedt, die vind je nergens anders in Nederland.

Alex van der Horst
08-09-2014

De site (casbackxl) is simpel, hierdoor blijft het overzichtelijk.
de ,snelheid van de, goedkeuring van de cashback is ook prima.

;)

Tim Wesseling
03-09-2014

Lekker goedkoop een abonnement op Men's Health afgesloten met 15% cashback, dat was dubbel genieten!

Tim Wesseling
18-08-2014

Ikzelf kende Nedgame nog helemaal niet, maar onwijs vette shop met naast games ook veel merchandise. Zeker een aanrader. Mijn cashback was snel bevestigd en goedgekeurd.

Tim Wesseling
09-05-2014

Mijn cashback was snel (binnen twee dagen) bevestigd en goedgekeurd door Media Markt! Top!