Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Marieke
31-05-2018

Ze hebben leuke vakantiebestemmingen.

Marieke
31-05-2018

Snelle levering, goede spullen!

Marieke
31-05-2018

Snelle bestelling en mooie kleding.

JB
31-05-2018

Correct en zeer snel goedgekeurd

Arie Oprins
30-05-2018

zeer snel

Rogier Verhoef
30-05-2018

Prima service. Bezorger lomp en onbehouwen.

I.M.M van Dijk
29-05-2018

Prima

I.M.M van Dijk
29-05-2018

Super

I.M.M van Dijk
29-05-2018

Top

N. van Wijk
28-05-2018

:)

N. van Wijk
28-05-2018

zooplus is niet altijd even snel of de voorraad klopt niet altijd. Vooral bij speciale voeding. Maar desondanks goedkoper dan bij de dierenarts

N. van Wijk
28-05-2018

:)

N. van Wijk
28-05-2018

:)

N. van Wijk
28-05-2018

perfect

Stefan Markx
28-05-2018

prima

Stefan Markx
28-05-2018

snel goed gekeurd.

Stefan Markx
28-05-2018

goedkeuring duurt bijna een half jaar, maar daarna wel in orde.

L.U.C.I.A. Roof
27-05-2018

overstap prima
maar het keuren,,duurde echt extreem lang

Bianca
27-05-2018

AH altijd goede kwaliteit.

faat utu
25-05-2018

uitstekens

faat utu
25-05-2018

goed

faat utu
25-05-2018

goed

Nancy
25-05-2018

snel

Nancy
25-05-2018

snelle goedkeuring

Ernst Houtgast
24-05-2018

Zeer snelle goedkeuring

J
23-05-2018

duurt wel lang

P.S.
22-05-2018

Bevestiging betaling binnen een maand, netjes.

J
21-05-2018

gaat snel

Tonnie
19-05-2018

Super snelle levering, keurig netjes verpakt

Lizzy Van den Brand
19-05-2018

-

Tonnie
18-05-2018

Super leuke actie en super leuk om mee te spelen

Nancy
18-05-2018

ok

Nancy
18-05-2018

ok

Nancy
18-05-2018

snelle goedkeuring

J
17-05-2018

Prima!

Chelsey Bloemberg
15-05-2018

top

Chelsey Bloemberg
15-05-2018

top

Chelsey Bloemberg
15-05-2018

TOP!!

Bart
15-05-2018

correcte terugbetaling & OK wat betreft goedkeuringstermijn

Seri Lynne
15-05-2018

Snel

Tonnie Klink
15-05-2018

Zeer snel

J
15-05-2018

duurt wel even

Gertjan van den Bulk
15-05-2018

Cashback snel goedgekeurd

Gertjan van den Bulk
15-05-2018

Cashback snel goedgekeurd

Chelsey Bloemberg
14-05-2018

Top

Nancy
14-05-2018

snelle goedkeuring

Anoniem
13-05-2018

Tevreden zoals meestal. Alleen zou het fijn zijn als duidelijker op de website wordt vermeld wat de levertijd naar o.a. Belgie is, voor hoe laat je dan de kaart moet maken.

Mar Bos
13-05-2018

Goede actie! de producten waren ook nog eens afgeprijsd. Dus een goede deal!

Johan Kokke
12-05-2018

geweldige webshop die alles heeft voor bijna alle huisdieren die je maar kan verzinnen. ze hebben hun eigen spaarsysteem waarmee je kan aangeven hoeveel je per bestelling wilt besparen. ik haal hier alles voor mijn konijn en kat. in 1 woord, top!

C
11-05-2018

Top