Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
bart dohmen
06-12-2017

top

bart dohmen
06-12-2017

top

bart dohmen
06-12-2017

top

bart dohmen
C&A
06-12-2017

top

bart dohmen
06-12-2017

super

bart dohmen
06-12-2017

prima

bart dohmen
06-12-2017

goed

bart dohmen
06-12-2017

top bedrijf

bart dohmen
06-12-2017

eens maar nooit meer! het is altijd druk als je belt en als je iets retour wil sturen.... man man nooit aan beginnen!

bart dohmen
06-12-2017

super

bart dohmen
06-12-2017

prima service

bart dohmen
06-12-2017

fijne webshop

bart dohmen
06-12-2017

fijne webshop

Dave
06-12-2017

snelle uitbetaling door coolblue

RK
05-12-2017

Prima service, snelle bevestiging, snelle reactie

RK
05-12-2017

Prima service, snelle bevestiging, snelle reactie

RK
05-12-2017

Prima service, snelle bevestiging, snelle reactie

RK
05-12-2017

Prima service, snelle bevestiging, snelle reactie

RK
05-12-2017

Prima service, snelle bevestiging, snelle reactie

RK
05-12-2017

Prima service, snelle bevestiging, snelle reactie

RK
05-12-2017

Prima service, snelle bevestiging, snelle reactie

saskia stammis
04-12-2017

Wehkamp top webshop. Veel keuze en zeer snelle levering, goede afhandeling cashback.

saskia stammis
04-12-2017

Mooi Nike shirt perfecte kwaliteit en pasvorm. Snelle betaling cashback.

Me
04-12-2017

Zeer hoge cashback ontvangen voor mijn abbonement! Bedankt

Lorin
04-12-2017

Ideaal! Ik ga dit blijven gebruiken

Me
04-12-2017

Evelien Verkade
03-12-2017

Dit is de tweede maal dat ik een aankoop doe bij Expert (via cashbackxl) en beide keren moest ik een claim indienen, omdat de aankoop niet in de lijst kwam. De claim is door cashbackxl keurig en snel behandeld, dus voor cashbackxl alle lof, maar let dus wel op als je bij Expert koopt.

Jurjen Roerdink
02-12-2017

Prima, zoals beloofd is het gehele bedrag uitgekeerd!

Frauke van Beusekom
02-12-2017

Super snelle bevestiging.

Tom Soldaat
01-12-2017

SNEL

Ken Rijmenants
01-12-2017

Correcte berekening Cashback, snelle bevestiging.
Na verblijf ook snelle toekenning van het tegoed.

Jasper Hut
01-12-2017

Chillll

Jasper Hut
01-12-2017

5 weken, keurig!

Stefan Markx
30-11-2017

Snelle en hoge cashback!

Mohini Asosingh
29-11-2017

Bedankt!!

Mohini Asosingh
29-11-2017

Thanks!!

Mohini Asosingh
29-11-2017

Bedankt

Mohini Asosingh
29-11-2017

Bedankt

Mohini Asosingh
29-11-2017

Bedankt

Dennis
29-11-2017

Snelle bevestiging en goedkeuring.

Rex
29-11-2017

Op een makkelijke manier een mooie cashback gepakt. Top

Johan
29-11-2017

leuk

Lorin
29-11-2017

Echt ideaal!

Ari
29-11-2017

Ik heb voor het eerst een HelloFreshmaaltijd besteld en toch fijn om er ook €15 cashback voor te ontvangen. Goedkeuring duurde wel ietsjes langer als gewoonlijk, maar dat bederft de pret zeker niet!

Lorin
29-11-2017

Super! Cashback is binnen een uur bevestigd en goedgekeurd op de dag dat mijn abbo inging.

Ari
29-11-2017

Snel bevestigd en goedgekeurd. Aanrader! Scheelt weer €1 euro op iedere bestelling

Petra Boontjes
28-11-2017

Behoorlijk snelle uitbetaling

Petra Boontjes
28-11-2017

Redelijk snel altijd.

Petra Boontjes
28-11-2017

Goedgekeurde cashback van juli 2017 is nu op 26 nov 2017 nog steeds niet uitbetaald.Duurt altijd een eeuwigheid dus neem niet eens meer de moeite om te bestellen via Cashbackxl

Petra Boontjes
28-11-2017

Duurt vaak wel even voor er uit betaald wordt