Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Richard P Weijens
22-08-2018

Super

Richard P Weijens
22-08-2018

Heerlijk

Richard P Weijens
22-08-2018

Super

Richard P Weijens
22-08-2018

1 cent maar

Richard P Weijens
22-08-2018

Super

Richard P Weijens
22-08-2018

Oke.

Martijn Kooi
22-08-2018

heeft 10 maanden geduurd voordat cashback werd toegekend

Madelon Schreven Kerkhoff
21-08-2018

.

Tonnie
21-08-2018

Mooi badpak gekocht

Robert
21-08-2018

Snelle afhandeling van de cashback Top.....

Mark Heersink
21-08-2018

Lekker snel. Wel jammer dat ik het moet claimen en het niet automatisch gaat

Robert
19-08-2018

Snelle goedkeuring ,Top

Martin
17-08-2018

-

Nancy
17-08-2018

prima

Niels
17-08-2018

hoge cashback

Angelique
15-08-2018

Super

Cynthia Frings
14-08-2018

Jammer dat de cashback flink omlaag is.. ik was blij met die €1 maar dat is nu ineens 41 cent minder. Heel erg jammer.

Tk
BCC
14-08-2018

Top bedrijf,

Micky van Gerwen
13-08-2018

Goede cashback!

I.M.M van Dijk
13-08-2018

Top

I.M.M van Dijk
13-08-2018

Too

Rene
13-08-2018

Prima

Peter Mudde
13-08-2018

Mooie lampen!

Robert Polman
13-08-2018

Top

Cynthia Kampers
12-08-2018

Vroeger kon je online gelijk een staatslot kopen, tegenwoordig moet je eerst geld in je ''wallet'' stoppen en dan kun je pas je staatslot afrekenen, via een omweg dus, dat is wel een reden om minder vaak een staatslot te kopen, beetje omslachtig.

Cynthia Kampers
12-08-2018

Vraagt wel enige studie, maar je krijgt er een waanzinnig mooi fotoalbum voor terug!

Cynthia Kampers
12-08-2018

Blokker mist de gezelligheid van vroeger.
Ik kan niet alles terug vinden op de site.
Er was een reiswekker in de aanbieding kon ik niet vinden op de site, jammer was maar 2,99.

Cynthia Kampers
12-08-2018

Ruime kledingkeuze...…
Alleen erg jammer van de bezorgkosten, verzendkosten en retourkosten, beetje veel allemaal en ingewikkeld.

Cynthia Kampers
12-08-2018

fijne site, maak er om de twee maanden gebruik van als ik geen zin heb om te koken.

Cynthia Kampers
12-08-2018

Op zich erg tevreden, maar als je door een storing je product niet kunt opslaan, dan kun vaak weer helemaal opnieuw beginnen met schrijven en plaatjes/foto's plakken en dat is erg frustrerend!

Cynthia Kampers
12-08-2018

Erg fijne webshop!
Je kunt er ook online producten van de Etos en Gall&Gall bestellen, erg handig!

J
10-08-2018

top!

Kaylee Van Sikkelerus
09-08-2018

Toppie!

Truus Meijer-van Den Berg
08-08-2018

Prima!

Arie Oprins
08-08-2018

Prima

Marc Schulte
07-08-2018

Prima tent, goedkope schoenen, relatief snelle levering (gratis geleverd ook geloof ik). Ik ben goed tevreden.

Marc Schulte
07-08-2018

Prima zaak, snelle levering. Verder weinig speciaals.

Tonnie
07-08-2018

top

Nancy
07-08-2018

snelle goedkeuring

Nancy
07-08-2018

snelle goedkeuring

Shar
06-08-2018

Snel

K. Cok
06-08-2018

Supersnelle bevestiging van cashback en altijd goede service.

Anthony Pleysier
06-08-2018

Zeer hoge cashback

R van Rhijn
05-08-2018

zeer snelle goedkeuring en uitbetaling

Matthijs
03-08-2018

Goed

W.Brink
02-08-2018

Nog maar 3% cashback ipv €1 Dus met andere woorden een reductie van meer 50%. Niet echt de moeite waard.

J
02-08-2018

top!

Micky van Gerwen
01-08-2018

Snel!

Fatma Karakaya
01-08-2018

cashback binnen 2 dagen op mijn saldo

wesley Rood
31-07-2018

veel uitbetaling en soepel afgehandeld