Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
WC
15-11-2017

Betrouwbare shop, scherpe aanbiedingsprijzen. Verzendtijd verschilt, maar alles komt binnen!

Stefan
15-11-2017

Interessant geprijsd, en nog interessanter met de cashback.

Cynthia Kampers
15-11-2017

AH.nl is een overzichtelijke site, snel en makkelijk vanuit je luie stoel je boodschappen bestellen en thuis laten bezorgen!

Robert Polman
15-11-2017

Prima prijs/kwaliteit en levering

Robert Polman
15-11-2017

Prima snelle levering en kwaliteit product

Jelle Assendelft
15-11-2017

goed en snel

Simon
14-11-2017

Lekker handig en snel

Marcel
14-11-2017

Snel goedgekeurd en uitbetaald!

Youri de Haan
14-11-2017

Gemakkelijk en overzichtelijk alles vergelijken met een leuke cashback!

Youri de Haan
14-11-2017

Lekkere extra korting!
Netjes uitbetaald

Youri de Haan
14-11-2017

Lekkere extra korting!
Netjes uitbetaald

Cindy Joosten
14-11-2017

meteen bevestiging

Hans van Elst
14-11-2017

Verschillende bestellingen bij gearbest gedaan die snel worden bevestigd en binnen een paar dagen al goedgekeurd worden. Top

Lizzy Van den Brand
14-11-2017

Vrij hoge cashback en altijd snel bevestigd en redelijk snel goedgekeurd.
Mooie aanvulling op de toch al lagere kosten door bij Zooplus te bestellen

Lizzy
14-11-2017

Snel bevestigd en ook op een korte termijn goedgekeurd.

Aanrader!

Simon Vroom
14-11-2017

Even wachten, maar perfect !

Nick Vos
14-11-2017

Zeer snelle cashback verwerking! Op dezelfde dag dat ik een product heb besteld de goedkeuring ontvangen! Super service!

Jan Adriaanse
13-11-2017

Snel en goed geregeld!

Joost
13-11-2017

Zeer snelle goedkeuring! Fijne site om te shoppen.

Fré Wessels-Harms
13-11-2017

Prima, snelle service, snel in huis

Suraj Biyani
13-11-2017

snel

Ari
13-11-2017

Snel bevestigd en goedgekeurd! Ideaal

bart dohmen
13-11-2017

Dit heeft CB super opgelost! dank je wel

Jesse Temme
12-11-2017

Top!

Ria Hes
11-11-2017

prima verlopen bevestiging kwam direct uitbetaling volgde 2 maanden later

Cynthia Kampers
09-11-2017

Ik ben een groot fan van Thuisbezorgd.nl. Even geen zin om te koken of heb je geen tijd of je krijgt net zoals ik een nieuwe keuken en kun je op dat moment dus ook niet koken, bestel dan bij Thuisbezorg.nl

Robert Polman
08-11-2017

Top, zeer snelle keuring en uitbetaling.

Jerrold Meijer
02-11-2017

Voordelige webshop met goede cashback :)!

Jerrold Meijer
02-11-2017

Altijd betrouwbaar :)!

Daniel de Nieuwe
01-11-2017

Zeer snel bevestigd en goedgekeurd binnen 2 dagen na aanvraag.

Jerrold Meijer
29-10-2017

Altijd goede cashbacks bij CB!

Jerrold Meijer
29-10-2017

Cashback duurde lang, wel een hoge cashback!

mrt kt
25-10-2017

Zeer goede en snelle service afhandeling van alles!!!
CENTRAAL BEHEER IS ABSOLUUT AAN TE RADEN!
En de cashback is mooi meegenomen bij een al hele goede verzekeraar.

Davy Gijbels
24-10-2017

Alles ging supersnel. Kan niet anders dan positief zijn hierover!

Wesley Van Doren
15-10-2017

Snel geregeld, cashback niet heel hoog maar lag aan soort aankoop blijkbaar. (Tv beugel)

Wesley Van Doren
15-10-2017

Snel geregeld, hoge cashback

Olga Don
13-10-2017

Razend snelle goedkeuring - binnen 24 uur.

Gijs Engels
12-10-2017

Door aanhouden van Cashback XL is mijn KPN claim na een jaar alsnog toegewezen.

Robert Polman
12-10-2017

Snelheid top , betaling top , cashback kan wat hoger.

Robert Polman
12-10-2017

Hoge cashback, snelle service en betaling.
Ook dit is een aanrader.

Robert Polman
12-10-2017

Super snel, kleine moeite en leuk bedrag als cashback.
Een echte aanrader.

Jeffrey van den Broek
11-10-2017

Cashback snel bevestigt!

Cynthia Frings
11-10-2017

Altijd snelle cashback en veel keus

MH Weezepoel
09-10-2017

Aantal websites zijn snel met toewijzen en zodra je betaald hebt wordt het gelijk goedgekeurd.

Cynthia Kampers
08-10-2017

Ik bestel iedere week online mijn boodschappen bij de AH.
Ze blijven wel de duurste hoor, ook de bezorgkosten en het minimale bestedingsbedrag liegen er niet om, maar het is ook wel handig dat de AH gekoppeld is aan de Etos en je dus ook meteen je verzorgingsproducten kan mee bestellen!

Cynthia Kampers
08-10-2017

Ik vind het een beetje typisch dat je eerst geld in je wallet moet storten om je staatslot af te kunnen rekenen.
Voorheen kon je direct via IDEAL betalen.
ik snap het wel, het is weer een verkooptruc.
Je kunt ook een hoger bedrag in je wallet storten, dan kun je voorlopig weer voorruit.

Ria Hes
06-10-2017

bevestiging duurde lang en de uitbetaling ook service is prima maar ook dat duurt lang (ook wel logisch)

Ria Hes
06-10-2017

verliep allemaal erg snel enkel op de bevestiging heb ik even moeten wachten

Ria Hes
06-10-2017

bevestiging kwam snel maar uitbetaling duurde lang

Mikey Van der Zwan
02-10-2017

Het duurde even door wat vertragijg bij KPN in het afwikkelen van deze cahsback, maar cashbackxl heeft er alles aangedaan dat ik de cashback in ontvangst kon nemen, je kunt er op vertrouwen top!!