Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Richard Wemmenhove
26-10-2016

Speciaal een account hier aangemaakt, voor een wel heel riante cashback op een autoverzekering die sowieso al het goedkoopste was. Gewoon de eerste 2 maanden gratis op deze wijze! Duurde een maandje tot de bevestiging, maar dat maakt niks uit. Toppie!

J. Werdmuller
26-10-2016

FF inloggen bij CashBackXL.nl dan doorgestuurd worden naar Staatloterij en loten bestellen. 15 dagen later Cashback -)))

Pascal Steffens
25-10-2016

Super tevreden over Cashback xl of eerder gezegd XXXXXL :) En ben heel blij met de actie van AH en XL .

Zeer vriendelijke mensen bij cashback en helpen goed !

Dominico J.M. van Rooijen
24-10-2016

snel, correct, gunstig geprijsd, overzichtelijke webwinkel!

Tunde Nemeth
12-10-2016

Meerdere bedrijven zouden samen moeten werken met deze site.

Tunde Nemeth
12-10-2016

Cashback XL is geweldig!

Tunde Nemeth
12-10-2016

Super *****

bianca ceelen-storcken
03-10-2016

super snel geregeld en binnen een week had ik al een goedgekeurde cashback

Stefan Braam
30-09-2016

Cashback binnen 4 weken. Prima!

Luc Pennings
27-09-2016

Goede actie en snel betaald

Kelly Slokker
25-09-2016

Erg leuke actie! Had Nog nooit de AH Pick up point gebruikt, maar ben zeer tevreden! Voor herhaling vatbaar!

Linda Aben
09-09-2016

Ik heb een mooie HP PC gekocht via Coolblue, na de bestelling werd deze netjes door Post NL thuisbezorgd. Het is een hele snelle pc. Ik heb ook al gebruik moeten maken van de garantie, na 1 maand was de muis kapot, alles is netjes en duidelijk afgehandeld. Binnenkort ontvang ik gratis binnen de garantie een nieuwe set met muis en toetsenbord (van hp zelf)

Marsha Monster
02-09-2016

Supersnelle bevestiging en goedkeuring, binnen 2 weken! Kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen! Perfect abonnement ook nog ;)

Dominico J.M. van Rooijen
29-08-2016

Boodschappen in orde! Keurig op tijd.

Halima Mohammad
26-08-2016

Het ging heel snel en ik heb de cashback ontvangen! :)

Yvonne Smolders
25-08-2016

Snelle bevestiging en betaling.

Adriana Zwiggelaar
22-08-2016

Het duurde wel bijna drie maanden voordat mijn transactie door Groupon werd goedgekeurd. Bij de eerste transactie ging er wat mis met de betaling, waardoor deze echt snel werd afgekeurd.. Wat niet met elkaar in verhouding staat.

Adriana Zwiggelaar
22-08-2016

Mijn transactie werd ontzettend snel goedgekeurd door Albelli! Goede service.

Ruben de Valk
17-08-2016

Betalen supersnel uit. Levering ook altijd snel en goede prijzen (al hadden ze vroeger nog kortingscodes).

Carlijn Hoefnagels
C&A
16-08-2016

Snelle en goede levering door C&A, de bevestiging gaat snel maar de uitbetaling van de cashback duurt wel wat langer, maar daardoor niet minder interessant :-)

Bingol Ari
09-08-2016

Zoals altijd snel en goed geregeld.

Bingol Ari
09-08-2016

Binnen enkele minuten bevestigd. Aanrader

Arvind Abhelakh
31-07-2016

Goede cashback en afhandelingstijd!

Ahmet Terzi
14-07-2016

TOPPIE!

Rosanne Jonk
01-07-2016

Snelle casback bevestigd gekregen!

N Pater
01-07-2016

Zeer snelle uitbetaling!

Pieter Blanksma
26-06-2016

Claim ingediend wegens het niet bevestigen, toegewezen en geen verdere opvolging vanuit Booking.com, andere overnachting was snel bevestigd maar betaling blijft na enkele maanden nog uit. Dus nog even geduld.

Pieter Blanksma
26-06-2016

Goede webshop, is nauwkeurig in het berekenen van cashback als je een deel van je bestelling retourneert. Betaald uit zoals bevestigd. Top!

Kirsten Langenberg
24-06-2016

Via CashbackXL mijn T-mobile abonnement laten verlengen bij Cool Blue. Zowel een leuke prijs voor de nieuwe telefoon als €25 cashback!
Top service!

Dick Tump
12-06-2016

Prettige webshop, transacties bij cashbackxl worden ook altijd vrij snel goedgekeurd.

Jesbie Rutten
10-06-2016

1 maart 2016 Galaxy S7 (non-edge) besteld en gebruik gemaakt van cashbackxl. Zeer spoedig was er een bevestiging en vandaag de goedkeuring gekregen. Binnen de 4 maanden zoals op de shop info staat. Top!

Zou natuurlijk beter zijn als goedkeuring iets sneller kon.

Denise Schäffer
09-06-2016

Cashback werd binnen een paar minuten bevestigd en binnen 2 weken al goedgekeurd.

Alex van der Horst
06-06-2016

Wederom wordt alles vlot geregeld.
Let goed op de voorwaarden bij een cashback, deze zijn de laatse tijd hier en daar wat aangescherpt.
Deze keer helaas geen cashback gekregen.

Alex van der Horst
06-06-2016

Directe bevestiging en snel goedgekeurd. Via Mediamarkt is dit altijd zo geweest. Top.

Jan De Boer
05-06-2016

Zoals altijd bij Coolblue, snelle bevestiging en ook snelle uitbetaling.

Jan De Boer
05-06-2016

Er was iets misgegaan met het registreren van deze transactie. Echter, na een mailtje naar CBXL werd het allemaal snel geregeld.

N Pater
27-05-2016

Goede webshop met betere prijzen als menig andere winkels. Altijd snel geleverd en een mooi spaarsysteem. Bestel hier al enkele jaren voer ed voor de honden. Snelle uitbetaling vd cashback.

N Pater
27-05-2016

Bij verlenging snel de 10.00 verwerkt en uitbetaald.

Update 30-08-2017.
Mensen let op!!!
Online sim only afgesloten en in de winkel ophalen.
Ze krijgen provisie in de winkel dus bestelling werd geannuleerd en op zijn naam opnieuw afgesloten.
Als ik het niet door had gehad was ik dus 45.00 cashback kwijt.
Sluit je een contract af gewoon laten bezorgen, telefoon of simkaart, anders loop je mooi de cashback mis.

N Pater
27-05-2016

Snel verwerkt de uitbetaling

Sylvia Lenting
25-05-2016

snel goedgekeurd, en uitbetaald. (het abonnement is nog niet eens in gegaan)

Anne Wibier
25-05-2016

Snelle bevestiging en cashback verliep ook goed.

Anne Wibier
20-05-2016

Snelle levering en super snelle cashback! Een echte aanrader!!

Jeroen Maas
16-05-2016

Binnen 3 weken bevestigd en goedgekeurd, heel snel.

Sabina van Breugel
27-04-2016

Super leuke acties en je krijgt nog geld terug! Wie wildst nou niet!

h k
26-04-2016

Zeer goede en snelle (oplossingsgerichte) service
ZEER snel met goedkeuring cashback!!!

E.J.L. van Driel
26-04-2016

Heeft uiteindelijk dikke 4 maanden geduurd. Maar de cashback is uitbetaald.

Bingol Ari
15-04-2016

Snelle bevestiging en betaling!

Bingol Ari
08-04-2016

snelle bevestiging. top! mooi meegenomen

Erwin Korsman
22-03-2016

Super snelle cashback bevestiging en natuurlijk
altijd snelle levering van coolblue!

Ward Dijkhuis
20-03-2016

+++