Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Danny
21-02-2018

Snel!

Niels
20-02-2018

Na bevestigingen in AliExpress account van ontvangst goederen wordt de cashback direct toegekend, dit moet je dus zelf doen anders kan je lang wachten

Stefan Markx
19-02-2018

Extreem lang wachten op goedkeuring cashback, die vervolgens VEEL lager uitvalt.

Frauke van Beusekom
18-02-2018

Prima service, snelle uitbetaling.

Pascal Schroeder
18-02-2018

Zeer tevreden over de kaarten.

Robin Kierkels
16-02-2018

!

W Duyn
16-02-2018

Snel ontvangen

Daan van den Ende
16-02-2018

Top!

Jan
15-02-2018

Goed en snel.

Jan
15-02-2018

Bij afhalen in Alkmaar wordt order geannuleerd (verklaring van Fin en Feestwinkel voor annulering) en de cashback enige tijd later afgewezen. Door indienen claim met mail met reden annulering order werd e.e.a. snel rechtgezet. Maar daar moet je dus wel moeite voor doen: vragen naar reden annulering ondanks persoonlijk ophalen bestelling en claim indienen. Lof voor Casback XL voor goede en snelle afhandeling claim.

Van Dijk
15-02-2018

Erg duidelijk en snel! Binnen 2 maanden was de cashback goedgekeurd

Bastiaan de Laat
14-02-2018

Het duurde even voordat er bevestigd werd, maar het is de moeite waard om te wachten

Floor Boen
14-02-2018

Snelle goedkeuring!

Bastiaan de Laat
14-02-2018

Cashbacks worden niet altijd geregistreerd, maar via een claim heb ik deze altijd alsnog gekregen

Bastiaan de Laat
14-02-2018

Door de cashback kwam dit jaar Oxxio als goedkoopste uit de bus. Cashback werd snel goedgekeurd

Bastiaan de Laat
14-02-2018

Als ik dan toch eten bestel, pak ik deze korting toch mooi even mee. Gaat altijd snel en goed

Moreno Sint Hill
14-02-2018

Snel process.

Moreno Sint Hill
14-02-2018

Cashback top, maar levering van producten viel tegen. Veel losse verzendingen.

Stefan Markx
12-02-2018

alles is mooi meegenomen

Stefan Markx
12-02-2018

top

Stefan Markx
12-02-2018

supersnel goedgekeurd

Stefan Markx
12-02-2018

goed en snel goedgekeurd

Dominique Groot
12-02-2018

Ik was niet eens meer aan het opletten, toch zo weer geld bespaard

Dominique Groot
12-02-2018

Top actie!

Lia
10-02-2018

Is precies volgens afspraak uitgevoerd

Monique Beaumont
07-02-2018

GEWELDIG

Geert
07-02-2018

Snelle levering, prima product. Registratie van korting ging niet in 1x goed, is prima opgelost.

Femke Geene
06-02-2018

snel

Femke Geene
06-02-2018

goed

Madelon Schreven Kerkhoff
04-02-2018

Snelle service, volgende dag kon bestelling opgehaald worden

Madelon Schreven Kerkhoff
04-02-2018

Snelle afhandeling

Madelon Schreven Kerkhoff
04-02-2018

-

Karin Korteland
03-02-2018

Snel goedgekeurd!

esma
02-02-2018

IK HAD MEER VERWACHT

W Duyn
01-02-2018

Makkelijk en gratis verzenden

Wensley de Leeuw
31-01-2018

Snel!

Kevin Engelen
31-01-2018

Snel goedgekeurd

Kevin Engelen
31-01-2018

Snel goedgekeurd

Robin Kierkels
31-01-2018

Prima

Ivo Peters
31-01-2018

altijd snelle bevestiging. Producten zijn lang onderweg, maar komen dan ook van ver...

Tonnie Klink
31-01-2018

snelle terug actie

Arie Oprins
31-01-2018

lekker snel

Arie Oprins
31-01-2018

lekker snel

Imre Griffioen
30-01-2018

Echt een top product aangeschaft. Mijn vriendin helemaal blij en een mooi tapijt! Goed contact met verkoper en snelle levering op afspraak.

Neal en Everdine
30-01-2018

Snelle service en heel makkelijk via cashback

Natasja Vogelenzang
30-01-2018

Snelle levering

Stefan Markx
29-01-2018

Fantastisch, vakantie wordt extra aantrekkelijk. Super snel bevestigd

Tonnie Klink
29-01-2018

Snelle levering

Robert Polman
29-01-2018

Bevestiging snel , uitbetaling OK
Aangekocht product top !

Vincent Sanders
29-01-2018

Snel geregeld.