Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
edwin
07-02-2019

fijne winkel, goede aanbiedingen en een breed assortiment, wel vind ik de tijd tussen de aankoop, de toekenning vd cashback en dan het uiteindelijk definitief maken van de akkoord gegeven cashback naar goedgekeurd vrij lang duren

Freek
06-02-2019

Snel!

Emma Brink
06-02-2019

Top!

Emma Brink
06-02-2019

Top!

Suraj Biyani
06-02-2019

fast response

Suraj Biyani
06-02-2019

Fast

J
05-02-2019

Gaat snel , Toppie!

Vincent D.
05-02-2019

Levering van producten heeft lang geduurd (1maand) cashback kwam vrij snel daarna. Hier kon natuurlijk cashbackXL vrij weinig aan doen. Voor de rest prima ratio.

Levy Van de Kelft
05-02-2019

Aansluiting is pas over 10 dagen, had niet verwacht dat ze ervoor zouden goedkeuren, zeker meegenomen!

Wouter Jan Bulsing
05-02-2019

Supersnel goedgekeurd. Levering in 8 dagen, daarna direct goedgekeurd.

Petra Walinga
05-02-2019

super snel

Petra Walinga
05-02-2019

super snel

Petra Walinga
05-02-2019

super snel

Jeroen Werts
04-02-2019

A+++

Jeroen Werts
04-02-2019

A+++

J
03-02-2019

Top!

Sonja Bongers
03-02-2019

Te gek!

Freek
02-02-2019

awesome

Mieke de de Jager
01-02-2019

prima service, mooie kwaliteit, wij zijn er blij mee

Robert Polman
01-02-2019

Top wederom , jammer dat ze stoppen

Frenkie
30-01-2019

Handmatig goedgekeurd nadat de korting niet geregistreerd was. Snel na aankoopdatum!

Rick
30-01-2019

-

Rick
30-01-2019

-

Tonnie
29-01-2019

TOP

Tonnie
29-01-2019

TOP

Jeroen Appeldoorn
28-01-2019

Top en snel

Jeroen Appeldoorn
28-01-2019

Top en snel

Jeroen Appeldoorn
28-01-2019

Top en snel

Youri de Haan
27-01-2019

Zeer scherpe prijzen en hele snelle verzending!
Tevens snelle cashback bevestiging en goedkeuring

Youri de Haan
27-01-2019

Overzichtelijke website
Zeer scherpe prijzen voor een goede kwaliteit
Snelle cashback goedkeuring en bevestiging

Miranda
27-01-2019

Goede winkel. Boodschappen voordelig thuisbezorgd.

Arjan Bijker
27-01-2019

Prima webshop. Wel goed opletten dat je in de winkel niet over het hoofd gezien wordt. Tevens had ik het idee dat andere klanten belangrijker gevonden werden. Waardoor persoon wegliep. Uit eindelijk wel de camera gekocht van 1699 euro, maar vond het raar.

K.
26-01-2019

Binnen 6 weken goedgekeurd. Door de cashback loont het extra om over te stappen van verzekeraar.

Lia
26-01-2019

It's like real GS, a little bit thinner

Wander Beekhuis
26-01-2019

Toppie

Kevin Engelen
26-01-2019

Goed

Kevin Engelen
26-01-2019

Goed

Kevin Engelen
26-01-2019

Goed

Kevin Engelen
26-01-2019

Duurde redelijk lang

Kevin Engelen
26-01-2019

Duurt lang

Kevin Engelen
26-01-2019

Goed

J
26-01-2019

Yes gelukt!

MaarF
26-01-2019

Top!

Maarten
26-01-2019

Snel afgehandeld.

Alban Palluqi
25-01-2019

Snel

chantal
25-01-2019

M

Amar
25-01-2019

FANTASTIC

Amar
25-01-2019

FANTASTIC

Emma Brink
25-01-2019

Top!

Bruno
25-01-2019

Lekker eten met extra korting! Toppie!