Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Carlijn Hoefnagels
C&A
16-08-2016
Snelle en goede levering door C&A, de bevestiging gaat snel maar de uitbetaling van de cashback duurt wel wat langer, maar daardoor niet minder interessant :-)
Bingol Ari
09-08-2016
Zoals altijd snel en goed geregeld.
Bingol Ari
09-08-2016
Binnen enkele minuten bevestigd. Aanrader
Arvind Abhelakh
31-07-2016
Goede cashback en afhandelingstijd!
Ahmet Terzi
14-07-2016
TOPPIE!
Rosanne Jonk
01-07-2016
Snelle casback bevestigd gekregen!
N Pater
01-07-2016
Zeer snelle uitbetaling!
Pieter Blanksma
26-06-2016
Claim ingediend wegens het niet bevestigen, toegewezen en geen verdere opvolging vanuit Booking.com, andere overnachting was snel bevestigd maar betaling blijft na enkele maanden nog uit. Dus nog even geduld.
Pieter Blanksma
26-06-2016
Goede webshop, is nauwkeurig in het berekenen van cashback als je een deel van je bestelling retourneert. Betaald uit zoals bevestigd. Top!
Kirsten Langenberg
24-06-2016
Via CashbackXL mijn T-mobile abonnement laten verlengen bij Cool Blue. Zowel een leuke prijs voor de nieuwe telefoon als €25 cashback!
Top service!
Dick Tump
12-06-2016
Prettige webshop, transacties bij cashbackxl worden ook altijd vrij snel goedgekeurd.
Jesbie Rutten
10-06-2016
1 maart 2016 Galaxy S7 (non-edge) besteld en gebruik gemaakt van cashbackxl. Zeer spoedig was er een bevestiging en vandaag de goedkeuring gekregen. Binnen de 4 maanden zoals op de shop info staat. Top!

Zou natuurlijk beter zijn als goedkeuring iets sneller kon.
Denise Schäffer
09-06-2016
Cashback werd binnen een paar minuten bevestigd en binnen 2 weken al goedgekeurd.
Alex van der Horst
06-06-2016
Wederom wordt alles vlot geregeld.
Let goed op de voorwaarden bij een cashback, deze zijn de laatse tijd hier en daar wat aangescherpt.
Deze keer helaas geen cashback gekregen.
Alex van der Horst
06-06-2016
Directe bevestiging en snel goedgekeurd. Via Mediamarkt is dit altijd zo geweest. Top.
Jan De Boer
05-06-2016
Zoals altijd bij Coolblue, snelle bevestiging en ook snelle uitbetaling.
Jan De Boer
05-06-2016
Er was iets misgegaan met het registreren van deze transactie. Echter, na een mailtje naar CBXL werd het allemaal snel geregeld.
N Pater
27-05-2016
Goede webshop met betere prijzen als menig andere winkels. Altijd snel geleverd en een mooi spaarsysteem. Bestel hier al enkele jaren voer ed voor de honden. Snelle uitbetaling vd cashback.
N Pater
27-05-2016
Bij verlenging snel de 10.00 verwerkt en uitbetaald.

Update 30-08-2017.
Mensen let op!!!
Online sim only afgesloten en in de winkel ophalen.
Ze krijgen provisie in de winkel dus bestelling werd geannuleerd en op zijn naam opnieuw afgesloten.
Als ik het niet door had gehad was ik dus 45.00 cashback kwijt.
Sluit je een contract af gewoon laten bezorgen, telefoon of simkaart, anders loop je mooi de cashback mis.
N Pater
27-05-2016
Snel verwerkt de uitbetaling
Sylvia Lenting
25-05-2016
snel goedgekeurd, en uitbetaald. (het abonnement is nog niet eens in gegaan)
Anne Wibier
25-05-2016
Snelle bevestiging en cashback verliep ook goed.
Anne Wibier
20-05-2016
Snelle levering en super snelle cashback! Een echte aanrader!!
Jeroen Maas
16-05-2016
Binnen 3 weken bevestigd en goedgekeurd, heel snel.
Sabina van Breugel
27-04-2016
Super leuke acties en je krijgt nog geld terug! Wie wildst nou niet!
h k
26-04-2016
Zeer goede en snelle (oplossingsgerichte) service
ZEER snel met goedkeuring cashback!!!
E.J.L. van Driel
26-04-2016
Heeft uiteindelijk dikke 4 maanden geduurd. Maar de cashback is uitbetaald.
Bingol Ari
15-04-2016
Snelle bevestiging en betaling!
Bingol Ari
08-04-2016
snelle bevestiging. top! mooi meegenomen
Erwin Korsman
22-03-2016
Super snelle cashback bevestiging en natuurlijk
altijd snelle levering van coolblue!
Ward Dijkhuis
20-03-2016
+++
Thomas B
28-02-2016
Snel en goed geregeld.
Marsha Monster
27-02-2016
Ultravlugge besvestiging, goedkeuring en uitbetaling, iedere keer als ik bij Zooplus bestel!
chris beijk
KPN
21-02-2016
Insta-bevestiging. Heeft ca. 3 maanden geduurd voordat de cashback was goedgekeurd voor uitbetalen.
Wim Valken
KPN
13-02-2016
Lekker snel internet via de KPN, daar kan Ziggo een puntje aan zuigen. Prima acties met altijd veel voordeel. Ik ben er blij mee.
Samantha Raaphorst
10-02-2016
Snelle bevestiging en snel goedgekeurd voor uitbetaling!
Paul Hofman
08-02-2016
Al 2 keer iets besteld en beide keren niet alleen snel geleverd, maar ook de cashback zeer snel goedgekeurd.
Ga-Yi Cheung
03-02-2016
Hele snelle verwerking van de cashback!
Budgetair ook een hele fijne website!
C. Telgenkamp
20-01-2016
erg blij met deze cashback.
Kees Gelder
05-01-2016
Toch wel gaaf, ik ben altijd een beetje sceptisch met dit soort sites.
Ik had een hoekbank op het oog bij de Otto, en vorige week via deze site mooi ruim 44 euro op mijn rekening gestort gekregen. De levertijd van een bank is 8 weken, de cashback is er eerder dan de bank. ;-)
m bos
30-12-2015
prima webshop met goede prijzen. duidelijke informatie mbt de status van de bestelling.
na een vraag ook zeer snel antwoord.
Zhongquan Lu
12-12-2015
Order made easily, fast delivery, i like to use this webside
Ronald Bergacker
HP
09-12-2015
Nadat de bestelling geplaatst was, werd de bevestiging al snel goedgekeurd.
Daarnaast ook nog eens een snelle uitbetaling.
Jamy Mahabier
06-12-2015
Cashback direct na de bestelling bevestigd en 5 dagen later betaald, niets te klagen dus.

Minpuntje van Centralpoint is wel dat ze alleen tijdens kantooruren thuis leveren.
Jamy Mahabier
HP
06-12-2015
Prima. Ik heb een kortingsbon gebruikt en de cashback alsnog gekregen.
Gijs Engels
KPN
16-11-2015
Prima actie!!!

Ik had mijn twijfels, maar uitbetaling wordt daadwerkelijk uitgevoerd. Echt wel veel voordeel. Vooral in combinatie met het totaalpakket! Tot volgend jaar ;)
Bob Schalke
HP
06-11-2015
goede uitleg, snelle afhandeling en uitbetaling. gewoon snel verdiend! dank!
Paul Kuijper
26-10-2015
Ik ken geen betere cashbacksite dan cashbackxl.nl
C Van Heusden
16-10-2015
Super geregeld!
Via Cashbackxl gekocht bij VT wonen en direct bevestigd en binnen een maand goedgekeurd! Ga ik zeker vaker doen.
Melanie Linnekamp
07-10-2015
Super webshop! Keuze uit heel veel verschillende producten en altijd een snelle service.