Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Stefan Markx
12-02-2018

supersnel goedgekeurd

Stefan Markx
12-02-2018

goed en snel goedgekeurd

Dominique Groot
12-02-2018

Ik was niet eens meer aan het opletten, toch zo weer geld bespaard

Dominique Groot
12-02-2018

Top actie!

Lia
10-02-2018

Is precies volgens afspraak uitgevoerd

Monique Beaumont
07-02-2018

GEWELDIG

Geert
07-02-2018

Snelle levering, prima product. Registratie van korting ging niet in 1x goed, is prima opgelost.

Femke Geene
06-02-2018

snel

Femke Geene
06-02-2018

goed

Madelon Schreven Kerkhoff
04-02-2018

Snelle service, volgende dag kon bestelling opgehaald worden

Madelon Schreven Kerkhoff
04-02-2018

Snelle afhandeling

Madelon Schreven Kerkhoff
04-02-2018

-

Karin Korteland
03-02-2018

Snel goedgekeurd!

esma
02-02-2018

IK HAD MEER VERWACHT

W Duyn
01-02-2018

Makkelijk en gratis verzenden

Wensley de Leeuw
31-01-2018

Snel!

Kevin Engelen
31-01-2018

Snel goedgekeurd

Kevin Engelen
31-01-2018

Snel goedgekeurd

Robin Kierkels
31-01-2018

Prima

Ivo Peters
31-01-2018

altijd snelle bevestiging. Producten zijn lang onderweg, maar komen dan ook van ver...

Tonnie Klink
31-01-2018

snelle terug actie

Arie Oprins
31-01-2018

lekker snel

Arie Oprins
31-01-2018

lekker snel

Imre Griffioen
30-01-2018

Echt een top product aangeschaft. Mijn vriendin helemaal blij en een mooi tapijt! Goed contact met verkoper en snelle levering op afspraak.

Neal en Everdine
30-01-2018

Snelle service en heel makkelijk via cashback

Natasja Vogelenzang
30-01-2018

Snelle levering

Stefan Markx
29-01-2018

Fantastisch, vakantie wordt extra aantrekkelijk. Super snel bevestigd

Tonnie Klink
29-01-2018

Snelle levering

Robert Polman
29-01-2018

Bevestiging snel , uitbetaling OK
Aangekocht product top !

Vincent Sanders
29-01-2018

Snel geregeld.

MARIEKE
28-01-2018

Fijn en snel boodschappen doen op deze manier!

MARIEKE
28-01-2018

Snel en netjes geleverd!

Maarten Hammink
27-01-2018

perfecte service

Anton S Kryvenkyi
27-01-2018

Prima

Hildert Bogaards
27-01-2018

Amoma had de allerbeste hoteldeal voor ons in Lille, scheelde dertig euro i.v.m. anderen én binnen een maand hebben ze de cashback goedgekeurd

Ivo Peters
26-01-2018

goedgekeurd nadat ik de ontvangst bevestiging had aangegeven onder mijn account bij Ali.

Ivo Peters
26-01-2018

al bevestigd en goedgekeurd voor het product geleverd werd (vrijdag besteld, dinsdag geleverd, maandag al goedgekeurd)

J
25-01-2018

CoolBlue altijd goed! Fijne service

bart dohmen
25-01-2018

super bedrijf met echt een geweldige service. Zelfs de cashback al na 12 dagen bijgeschreven!

Robert Polman
25-01-2018

Top goede deal

IRINA
25-01-2018

GOEDE JURKEN

Truus Meijer-van Den Berg
23-01-2018

Truus Meijer-van Den Berg
23-01-2018

Truus Meijer-van Den Berg
23-01-2018

Truus Meijer-van Den Berg
23-01-2018

Truus Meijer-van Den Berg
23-01-2018

Truus Meijer-van Den Berg
23-01-2018

Truus Meijer-van Den Berg
23-01-2018

Truus Meijer-van Den Berg
23-01-2018

Truus Meijer-van Den Berg
23-01-2018