Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
sander pathmamanoharan
03-06-2017
Binnen 3 maanden na afronding van het verblijf in het hotel de cashback ontvangen! Ik had navraag gedaan en snel en zeer vriendelijk te woord gestaan. Cashback XL is uitstekend!
Cindy Van Der Waard
28-05-2017
Er van overtuigd geraakt dat dit zeer makkelijk is, snelle service , bezorging en uitbetaling
silvana joghi
27-05-2017
Ik bestel al jaren via Zooplus, fijne webshop en scheelt zoveel geld. Nu via CashbackXL waardoor ik nog voordeliger shop. Je ontvangt snel een bevestiging en tot nu toe keurig alle cashbacks ontvangen.
Georgina Nagel
27-05-2017
een fijne website om iemand een verjaardags kaart te sturen en dan krijg je via cashbackxl ook nog geld terug dat is al helemaal prettig en ook super snel allen wel jammer dat cashbackxl niet snel uitbetaald

ik heb al paar keer via cashbackxl iets besteld op een pagina maar greetz word je wel echt heel snel bevestigd en uitbetaald
Marielle de Vos
26-05-2017
Al jaren tevreden klant bij aliexpress
Bianca Hoogsteen
22-05-2017
goede en snelle afhandeling.
Cindy Van Der Waard
22-05-2017
21-4 besteld ,21-5 de cashback ;-) snelle service en levering doe vanaf nu via cashbackXL mijn boodschappen
Wietse de Vries
18-05-2017
Ging goed allemaal
joey jansen
12-05-2017
Ging langzaam, service van mijndomein was niet heel goed en is een vrij dure hoster/registrar.
joey jansen
12-05-2017
Komt niet altijd in het overzicht te staan, maar met een claim is het dan vaak ook opgelost. Verder super snelle bevestigingen, geweldige service.
sharon waterink
10-05-2017
Snel en goed geleverd!
Fijne winkel, heeft veel in het assortiment waardoor je veel keuze hebt. Absoluut een aanrader!
Desire Janssen
10-05-2017
OK, het zijn geen wereldbedragen, maar leuk dat Greetz zó snel goedgekeurd wordt! De enige manier waarop ik nog kaarten verstuur :-)
Kay -
10-05-2017
Registratie was mislukt. Na claim wel bevestigd. Uitbetaling heeft meer dan 5 maanden geduurd!
Nynke IJpeij
09-05-2017
Overgestapt naar Energiedirect. Cashback werd bevestigd, maar later werd deze afgewezen. Contact gehad met de klantenservice van Cashbackxl. En zij hebben het voor mij opgelost. Uiteindelijk toch cashback gekregen. Topservice van CashbackXL!!!!
Christel Nolle
05-05-2017
Wat een super klantenservice van Wehkamp. In november kochten we een vrijstaande vaatwasser voor onze nog te renoveren keuken. Een maand later, bij het installeren bleek deze niet te passen. De vaatwasser werd kosteloos opgehaald en de inbouw vaatwasser werd binnen een dag geleverd. Nu ruim 5 maanden later zijn we dagelijks nog erg blij met onze aankoop.
Mark Blokhuis
29-04-2017
Snel bevestigd, snel geplust bij het cashback saldo.
Marieke van Muijden
29-04-2017
Goede prijs. Verzending had iets sneller gekund (zaterdag besteld, woensdag 'pas' bezorgd). Verder heel tevreden. Professionele afhandeling.
Peter van Trier
25-04-2017
Verschrikkelijk langzaam (te lang) met uitbetalen. Cashback ten onrechte afgekeurd. De moeite niet om een claim in te dienen. Als je overweegt een product op basis van deze cashback te bestellen, niet doen!
Elena de Boer
24-04-2017
broek besteld en hij is van mooie kwaliteit en snelle levering. Top!
R Kokkeel
20-04-2017
Wilde al langere tijd overstappen en krijg er nu nog eens 2 tientjes voor, altijd mooi meegenomen.
Mikey Van der Zwan
19-04-2017
Even thuisbezorg, gewoon via Cashback XXL, een extra korting , top!
Mikey Van der Zwan
19-04-2017
Iedere aankoop bij mediamark, doen wij gewoon even via Casback XXL!! top!
Mikey Van der Zwan
19-04-2017
Ervaring met centraalbeheer, snelle afhandeling cashback!
Mikey Van der Zwan
19-04-2017
Binnen drie maanden CB ontvangen en bevestigd gekregen
Bart R
14-04-2017
Nog steeds een van de beste dagaanbieding websites! Super dat deze ook aan CashbackXL mee doet!
Bart R
14-04-2017
Cashback altijd snel bevestigd!
Ralph Rigter
30-03-2017
https://youtu.be/Nif4SdUUngo
Mikey Van der Zwan
24-03-2017
Snelle afhandeling bevetiging en uitbetaling, eerder deed ik mijn aankopen zonder CASHBACK, dit is een leuke extra!
Ruud van Melick
23-03-2017
Cashbacks worden direct bevestigd maar de uitbetaling duurt extreem lang. Soms tot wel 3 maanden na de daadwerkelijke overnachting
Kaylee Van Sikkelerus
21-03-2017
super, snelle uitbetaling ook!
Tobias Waasdijk
17-03-2017
De cashback werd niet geregistreerd. Gelukkig kon CashbackXL het samen met Blokker dezelfde dag nog oplossen. Top!
Jessica Massen
02-03-2017
presies op de tijd wat aan gegeven stond op de site met levering
Sanne Haas
01-03-2017
Na 2 maanden pas goedgekeurd maar de hoge cashback maakt een hoop goed!!
Sanne Haas
01-03-2017
Super actie en lekker snel goedgekeurd!
Patrick Smits
28-02-2017
Snelle en goede levering van een tablet!
Joost Groen
27-02-2017
Zeer snelle levering + uitbetaling cashback.
Manon Boertje
22-02-2017
Bij aliexpress bestellen is al lekker goedkoop en dan krijg je er ook nog cashback op ! Makkelijk en snel
Mike Bakker
17-02-2017
Heel snel al een bevestiging. Het goedkeuren van de transactie duurde wel een tijdje.
Erwin Cozijnsen
13-02-2017
Fijne en snelle service. Leuk dat je om zo'n manier een deel van de bezorgkosten terug kunt krijgen.
Nadia Niet
12-02-2017
Snel bevestigd, uitbetaling was redelijk vlot. Fijne webshop.
Jeewan Kalloe
10-02-2017
Overschrijven ging simpel en makkelijk. Je zorgverzekering kon je makkelijk op maat afstellen en de prijzen hiervan werden overzichtelijk en duidelijk getoond.
Seldan Akin
09-02-2017
Wauww!! Snel bevestigd en uitbetaald:)
K. Cok
07-02-2017
Vlotte en keurige afhandeling! Leuk dat je nog cashback krijgt op de toch al aantrekkelijke prijzen!
K. Cok
07-02-2017
Snelle bevestiging en ook snelle cashback! Zeer tevreden en aanbevelenswaardig!
Lennard Kok
05-02-2017
Snelle uitbetaling!
Martijn Lukaart
31-01-2017
Snelste goedgekeurde cashback ever. Zelfs nog voor ik het product in huis heb!
Richard Wemmenhove
26-01-2017
Bevestiging (en de betaling) hebben natuurlijk wel even op zich laten wachten, maar desalniettemin toch weer een paar euro kunnen besparen tijdens de Hunt. Zelfs op de box :)
Rick Hamaker
22-01-2017
Cashback van de staatsloterij was binnen twee weken uitbetaald, bevestiging ook snel binnen.
Jordie van Rhee
17-01-2017
Snelle bevestiging en uitbetaling binnen een maand, gewoon prima geregeld dus.
joey jansen
12-01-2017
Nog nooit iets besteld via de site van Albert Heijn maar nu toch eens een poging gedaan. Kon de volgende dag mijn boodschappen bij het pick-up-point ophalen en de cashback stond een paar dagen later al in mijn account. Super service!