Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Jordie van Rhee
20-12-2016
Mediamarkt werkt prima, snelle bevestiging en ook de uitbetaling gaat prima. De levering van producten is ook perfect.

Goede online shop
Jordie van Rhee
20-12-2016
Snel bevestigd en snel betaald, keurig zoals het moet.
Jordie van Rhee
20-12-2016
Goed geregeld, keurig bevestigd en keurig betaald. Albelli levert goede kwaliteit, dus tevreden.
Jordie van Rhee
20-12-2016
Keurig snel bevestigd en ook op tijd betaald.
Bij de postcodeloterij ook geen rare afschrijvingen (vervroegd ofzo) zoals wel meegemaakt bij bankgiro en vriendenloterij.

Keurig geregeld.
Jordie van Rhee
20-12-2016
Voor mij was dit eenmalig, alhoewel de bevestiging en betaling prima verliepen. Ik vind de manier van afschrijven en welke maand je dan meespeelt onduidelijk. Daarnaast kunnen ze trekkingen eerder afschrijven dan je ze verwacht.

Al met al prima geregeld, maar een te onduidelijke wirwar van afgeschreven bedragen gedurende de tijd dat ik meespeelde.
Jordie van Rhee
20-12-2016
Dit is goed geregeld, snel bevestigd en keurig uitbetaald.
Het enige probleem kwam met de korting bij de vestiging zelf gezien deze niet als officieel pick up point geregistreerd zou staan, terwijl dit online wel zo beschreven is (vestiging Enter). De medewerker erkende dit probleem, maar gaf wel gewoon de korting (7.50) die bij de actie hoorde.

Intern probleem dus, waarbij het voor de klant netjes is opgelost.
Stephan Bours
18-12-2016
De cashback werd dezelfde dag bevestigd EN goedgekeurd!
Rene Schippers
17-12-2016
Uitstekende service en mooie kortingen
Ivo Peters
15-12-2016
Bij kleine producten (kabeltje, SD kaart) ging de cashback steeds goed.
Bij aanschaf van vriezer+koelkast en later bij een TV mislukte de cashback.

Kan natuurlijk toeval zijn, maar 9 van de 10 keer gaan de cashbacks wel goed via Cashbackxl. Mediamarkt lijkt soms te mislukken op het moment dat het juist het interessantste zou zijn
Natasa Matijevic
15-12-2016
Het duurde even, maar was het wachten waard!
Femke Geene
14-12-2016
Duurt ongeveer 2 maanden voordat de transactie wordt goedgekeurd, maar voor de rest goed.
D Braakman
22-11-2016
Goede aanbieding en snelle levering.
De communicatie is top!
Truus Meijer-van Den Berg
18-11-2016
Prima, snelle afhandeling!
M.H. Smeitink
11-11-2016
Altijd heel snel.
Wim Salle
11-11-2016
Wij zijn zeer tevreden over Ditmar van Cashback XL. De uitbetalingen gaan prima en worden zeer netjes geholpen als wij een navraag hebben....Aanrader
Stefan Braam
10-11-2016
Wow, binnen 1 dag bevestigd én goedgekeurd
Femke Geene
08-11-2016
Hele leuke actie en heel vlug de cashback ontvangen.
Richard Wemmenhove
26-10-2016
Speciaal een account hier aangemaakt, voor een wel heel riante cashback op een autoverzekering die sowieso al het goedkoopste was. Gewoon de eerste 2 maanden gratis op deze wijze! Duurde een maandje tot de bevestiging, maar dat maakt niks uit. Toppie!
J. Werdmuller
26-10-2016
FF inloggen bij CashBackXL.nl dan doorgestuurd worden naar Staatloterij en loten bestellen. 15 dagen later Cashback -)))
Pascal Steffens
25-10-2016
Super tevreden over Cashback xl of eerder gezegd XXXXXL :) En ben heel blij met de actie van AH en XL .

Zeer vriendelijke mensen bij cashback en helpen goed !
Tunde Nemeth
12-10-2016
Meerdere bedrijven zouden samen moeten werken met deze site.
Tunde Nemeth
12-10-2016
Cashback XL is geweldig!
Tunde Nemeth
12-10-2016
Super *****
bianca ceelen-storcken
03-10-2016
super snel geregeld en binnen een week had ik al een goedgekeurde cashback
Stefan Braam
30-09-2016
Cashback binnen 4 weken. Prima!
Luc Pennings
27-09-2016
Goede actie en snel betaald
Kelly Slokker
25-09-2016
Erg leuke actie! Had Nog nooit de AH Pick up point gebruikt, maar ben zeer tevreden! Voor herhaling vatbaar!
Marsha Monster
02-09-2016
Supersnelle bevestiging en goedkeuring, binnen 2 weken! Kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen! Perfect abonnement ook nog ;)
Dominico J.M. van Rooijen
29-08-2016
Boodschappen in orde! Keurig op tijd.
Halima Mohammad
26-08-2016
Het ging heel snel en ik heb de cashback ontvangen! :)
Yvonne Smolders
25-08-2016
Snelle bevestiging en betaling.
Adriana Zwiggelaar
22-08-2016
Het duurde wel bijna drie maanden voordat mijn transactie door Groupon werd goedgekeurd. Bij de eerste transactie ging er wat mis met de betaling, waardoor deze echt snel werd afgekeurd.. Wat niet met elkaar in verhouding staat.
Adriana Zwiggelaar
22-08-2016
Mijn transactie werd ontzettend snel goedgekeurd door Albelli! Goede service.
Ruben de Valk
17-08-2016
Betalen supersnel uit. Levering ook altijd snel en goede prijzen (al hadden ze vroeger nog kortingscodes).
Carlijn Hoefnagels
C&A
16-08-2016
Snelle en goede levering door C&A, de bevestiging gaat snel maar de uitbetaling van de cashback duurt wel wat langer, maar daardoor niet minder interessant :-)
Bingol Ari
09-08-2016
Zoals altijd snel en goed geregeld.
Bingol Ari
09-08-2016
Binnen enkele minuten bevestigd. Aanrader
Arvind Abhelakh
31-07-2016
Goede cashback en afhandelingstijd!
Ahmet Terzi
14-07-2016
TOPPIE!
Rosanne Jonk
01-07-2016
Snelle casback bevestigd gekregen!
N Pater
01-07-2016
Zeer snelle uitbetaling!
Pieter Blanksma
26-06-2016
Claim ingediend wegens het niet bevestigen, toegewezen en geen verdere opvolging vanuit Booking.com, andere overnachting was snel bevestigd maar betaling blijft na enkele maanden nog uit. Dus nog even geduld.
Pieter Blanksma
26-06-2016
Goede webshop, is nauwkeurig in het berekenen van cashback als je een deel van je bestelling retourneert. Betaald uit zoals bevestigd. Top!
Dick Tump
12-06-2016
Prettige webshop, transacties bij cashbackxl worden ook altijd vrij snel goedgekeurd.
Jesbie Rutten
10-06-2016
1 maart 2016 Galaxy S7 (non-edge) besteld en gebruik gemaakt van cashbackxl. Zeer spoedig was er een bevestiging en vandaag de goedkeuring gekregen. Binnen de 4 maanden zoals op de shop info staat. Top!

Zou natuurlijk beter zijn als goedkeuring iets sneller kon.
Denise Schäffer
09-06-2016
Cashback werd binnen een paar minuten bevestigd en binnen 2 weken al goedgekeurd.
Alex van der Horst
06-06-2016
Wederom wordt alles vlot geregeld.
Let goed op de voorwaarden bij een cashback, deze zijn de laatse tijd hier en daar wat aangescherpt.
Deze keer helaas geen cashback gekregen.
Alex van der Horst
06-06-2016
Directe bevestiging en snel goedgekeurd. Via Mediamarkt is dit altijd zo geweest. Top.
Jan De Boer
05-06-2016
Er was iets misgegaan met het registreren van deze transactie. Echter, na een mailtje naar CBXL werd het allemaal snel geregeld.
N Pater
27-05-2016
Goede webshop met betere prijzen als menig andere winkels. Altijd snel geleverd en een mooi spaarsysteem. Bestel hier al enkele jaren voer ed voor de honden. Snelle uitbetaling vd cashback.