Tot 8% Cashback
op budget-bed.nl
Shop & ontvang cashback

Budget-Bed.nl de goedkoopste beddengoed webshop van Nederland met een ruim assortiment aan dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden en kussens.

Tot 8% Cashback
op budget-bed.nl
Shop & ontvang cashback

Budget-Bed.nl de goedkoopste beddengoed webshop van Nederland met een ruim assortiment aan dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden en kussens.

 

Totaal uitgekeerd

€28

Bevestiging De tijd tussen je aankoop en het moment dat je van ons een bevestigingsmail ontvangt. 10 minuten
Goedkeuring Een indicatie hoe lang het duurt voordat CashbackXL jouw cashback goedkeurt (of soms afkeurt). 2 maanden
Totaal uitgekeerd €28
Statistieken

Cashback overzicht

8% Op elke bestelling

Voorwaarden

  • Je ontvangt cashback over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten en evt. toeslagen
  • Op elke aankoop zijn de algemene cashback regels van toepassing.

Over Budget-Bed.nl

Het assortiment bestaat uit merken als Primaviera Deluxe, Zensation, Dreamhouse, Sleeptime Elegance, Fancy Embroidery en Homecare. Dit zijn merken die staan voor kwalitatief beddengoed tegen een scherpe prijs. Met maandelijks nieuwe artikelen wordt het assortiment continu vernieuwd en uitgebreid waardoor Budget-Bed.nl een grote en diverse doelgroep heeft. Daarnaast is de levering snel en gratis bij iedere bestelling vanaf €40. Er wordt ook vool aandacht besteed aan een hoogwaardige klantenservice, zo is deze 7 dagen per week bereikbaar. Retourzendingen en klachten worden snel verwerkt en dit zorgt ervoor dat de voorwaarden voor de consument laagdrempelig zijn. Maandelijks heeft Budget-Bed.nl interessante acties zoals een gratis beddenset bij iedere bestelling of 3-halen-1-betalen voor alle dekbedovertrekken uit het assortiment. Wekelijks worden hoeslakens en dekbedovertrekken verloot via social media wat zorgt voor veel interactie met hun klanten. Door de laagste prijsgarantie op het gehele assortiment gecombineerd met een uitstekende service onderscheid Budget-Bed.nl zich in deze concurrende markt.