Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Media Markt (9,3)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Hillary
30-06-2022

Prima!

Hillary
30-06-2022

Prima!

Marcel
28-06-2022

CB duurt zoals aangegeven lang, website mm is prima. Iets bestellen en ik kies dan altijd voor afhalen in de winkel.

Robert Kooijman
27-06-2022

Goed

J.
21-06-2022

Snel ontvangen!

Sharon
16-06-2022

De cashback ontvangen zoals omschreven.

Marco
11-06-2022

.

I.M.M van Dijk
04-06-2022

Top

M
29-04-2022

In eerste instantie werd cashback niet geregistreerd. Claim ingediend en na circa 10 weken goedgekeurd.

carolyn
28-04-2022

draadloos roze oordopjes gehaald van jvc als kado.
Mediamarkt had op dat moment de beste deal. Nichtje is super blij mee.

Yvonne
13-04-2022

Prima

Tonnie Klink
01-04-2022

snelle levering, erg blij mee.

Marcel
29-03-2022

ik doe niet meer de moeite

Nicole
06-03-2022

Top en makkelijk

Martin
25-02-2022

Top

Herman
16-02-2022

snel en makkelijk

D.P.
02-02-2022

--

Noël
02-02-2022

Ontvangen

Seth
25-01-2022

uitstekend

Seth
25-01-2022

prima

D.P.
09-01-2022

-

Dion
01-01-2022

Snel goedgekeurd!

Minoushka
06-12-2021

Snel goedgekeurd

Nisrine
09-11-2021

goed en snel opgepakt

Fatma Karakaya
19-10-2021

Cashback is goedgekeurf. Maar het bedrag is 0?

 

Reactie CBXL: Als het cashbackbedrag niet klopt, kun je het beste een claim aanmaken op https://www.cashbackxl.nl/mijn-account/cashback-claims en kiezen voor 'Verkeerd cashbackbedrag'. Dan kunnen we het verder voor jou onderzoeken. ^CBXL

Chun Li
12-10-2021

Top

Chun Li
12-10-2021

Top

Mark Heersink
04-10-2021

Beter geregeld dan de orderafhandeling bij MM zelf

Mark Heersink
04-10-2021

Snel gedaan, prima

Marcel
30-09-2021

duurt ruim 2 maanden.

Rene
22-09-2021

Vlotte goedkeuring

Brigitte van Gils
21-09-2021

top

Susana
14-08-2021

Snelle levering!

Chun Li
21-07-2021

lekker snel goed gekeurd

Chun Li
21-07-2021

lekker snel goedgekeurd

Chaimae El
18-06-2021

.

Stefania
31-05-2021

Cashback heeft goed gewerkt, thanks!

Stefania
31-05-2021

Cashback heeft prima gewerkt, bedankt! Zoals altijd bij MM trouwens.

Thijs
20-05-2021

Goedgekeurd ondanks dat mijn order geannuleerd werd aan hun kant.

Jesse
11-05-2021

Snelle goedkeuring

Vince
07-05-2021

Toch weer 68 cent =D

Ray
07-05-2021

snelle goedkeuring.

Marc
05-05-2021

Dank

Robert Polman
31-03-2021

Top

Andreas
03-03-2021

makkelijk!

Gershwin
01-03-2021

Prima! Leuke koptelefoon gekocht en binnen 3 weken cashback goedgekeurd, top.

Emma Brink
26-02-2021

Top

Roel Duijsings
23-02-2021

Langzame beoordeling, weinig communicatie.

Suraj Biyani
13-02-2021

quick and fast approval

rob
05-02-2021

goede snelle CB