Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Media Markt (9,2)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Volkan Volkan Mina Ela
29-09-2023

Top geregeld

Volkan Volkan Mina Ela
18-09-2023

top geregeld dankjewel

Volkan Volkan Mina Ela
18-09-2023

top geregeld dankjewel

Volkan Volkan Mina Ela
12-09-2023

De 5 sterren is voor cashbackxl voor het alsnog geven van een tegemoetkoming terwijl MM het zonder geldig reden heeft afgewezen

Ray
12-09-2023

Lang op moeten wachten (via claim) en dan is 3% van 219 euro toch geen € 2,50?

 

Reactie CBXL: Hi, zou je ons willen mailen naar [email protected]? Dan lopen we samen na waarom je deze cashback hebt ontvangen.

Natalie
31-08-2023

prima

ingrid
06-08-2023

Prima site en producten.

A, Faghloumi
02-08-2023

Perfect!

Theo
01-08-2023

Nieuwe Macbook aangeschaft bij Media Markt via CashbackXL. Het was mijn eerste ervaring met CashbackNL dus enigszins benieuwd of ik de beloofde uitbetaling wel zou ontvangen.
Na 6 weken kreeg ik de bevestiging dat ik 35 euro had verdiend!
Het zal zeker niet mijn laatste aankoop op deze wijze zijn.

Selma
13-07-2023

Snelle levering en goede prijs!

Sjoerd
13-07-2023

De laatste tijd worden alle Cashbacks geweigerd, doe daardoor mijn aankopen elders.

 

Reactie CBXL: Hi Sjoerd, we helpen je graag om hier een oplossing voor te vinden. Zou je ons een bericht willen sturen per e-mail of op onze socials? Groetjes, CBXL.

HE
13-07-2023

good

Max
11-07-2023

Top

Volkan Volkan Mina Ela
06-07-2023

top geregeld

LV
05-07-2023

geweldig!

Volkan Volkan Mina Ela
03-07-2023

top geregeld

Volkan Volkan Mina Ela
01-07-2023

Goed geregeld

Mitchell
22-06-2023

Product goed ontvangen.

Volkan Volkan Mina Ela
03-06-2023

Top geregeld

Volkan Volkan Mina Ela
03-06-2023

Top geregeld

Volkan Volkan Mina Ela
02-06-2023

Top geregeld

Volkan Volkan Mina Ela
02-06-2023

Top geregeld

Volkan Volkan Mina Ela
02-06-2023

Top geregeld

Volkan Volkan Mina Ela
02-06-2023

Top geregeld

Marcel
15-05-2023

ok

Volkan Volkan Mina Ela
02-05-2023

nvt

Maurie
18-04-2023

Top

Chun Li
18-04-2023

Gaat eindelijk goed

Chun Li
18-04-2023

Gaat eindelijk goed

Renske
23-03-2023

gaat soepel, redelijk snelle beoordeling

rob
19-03-2023

snelle actie

Dang KijkindeVegt
14-03-2023

goed

Jasper
09-03-2023

dit is een goede termijn

Jasper
09-03-2023

prima tijd

huanda
03-03-2023

Goed

E
02-03-2023

Dit is geen 3% :(

Sergio
28-02-2023

Snel

Sergio
28-02-2023

Snel

Silvia
27-02-2023

prima geleverd

ingrid
19-02-2023

Prima webshop en dito producten

Alper
16-02-2023

Zeer snelle goedkeuring en uitbetaling!

Kaylee Van Sikkelerus
06-02-2023

heel snel

Wyn Pnn
31-01-2023

Cashback Bedrag werd pas na 1 maand goedgekeurd

Renger Vegting
28-01-2023

goed

Kai
13-01-2023

Claim moet tot nu toe altijd achteraf zelf indienen. Verder gaat het prima met de aankoop.

Tonnie Klink
31-12-2022

Mooie spullen

Sarina
31-12-2022

Snelle goedkeuring

Ronald
15-12-2022

Terugbetaling via cashback xl duurt veel te lang.

 

Reactie CBXL: Twee en een halve maand is een normale termijn voor goedkeuring van een cashback. ^Ditmar

Wai Fai
25-11-2022

duurde best lang

Nikola
20-11-2022

snel een bevestiging ontvangen en uiteindelijk is het geld ook ontvangen op mijn bankrekening. Bedankt CashbackXL.