Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Media Markt (9,4)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
D.P.
09-01-2022

-

Dion
01-01-2022

Snel goedgekeurd!

Minoushka
06-12-2021

Snel goedgekeurd

Nisrine
09-11-2021

goed en snel opgepakt

Fatma Karakaya
19-10-2021

Cashback is goedgekeurf. Maar het bedrag is 0?

 

Reactie CBXL: Als het cashbackbedrag niet klopt, kun je het beste een claim aanmaken op https://www.cashbackxl.nl/mijn-account/cashback-claims en kiezen voor 'Verkeerd cashbackbedrag'. Dan kunnen we het verder voor jou onderzoeken. ^CBXL

Chun Li
12-10-2021

Top

Chun Li
12-10-2021

Top

Mark Heersink
04-10-2021

Beter geregeld dan de orderafhandeling bij MM zelf

Mark Heersink
04-10-2021

Snel gedaan, prima

Marcel
30-09-2021

duurt ruim 2 maanden.

Rene
22-09-2021

Vlotte goedkeuring

Brigitte van Gils
21-09-2021

top

Susana
14-08-2021

Snelle levering!

Chun Li
21-07-2021

lekker snel goed gekeurd

Chun Li
21-07-2021

lekker snel goedgekeurd

Chaimae El
18-06-2021

.

Stefania
31-05-2021

Cashback heeft goed gewerkt, thanks!

Stefania
31-05-2021

Cashback heeft prima gewerkt, bedankt! Zoals altijd bij MM trouwens.

Thijs
20-05-2021

Goedgekeurd ondanks dat mijn order geannuleerd werd aan hun kant.

Jesse
11-05-2021

Snelle goedkeuring

Vince
07-05-2021

Toch weer 68 cent =D

Ray
07-05-2021

snelle goedkeuring.

Marc
05-05-2021

Dank

Robert Polman
31-03-2021

Top

Andreas
03-03-2021

makkelijk!

Gershwin
01-03-2021

Prima! Leuke koptelefoon gekocht en binnen 3 weken cashback goedgekeurd, top.

Emma Brink
26-02-2021

Top

Roel Duijsings
23-02-2021

Langzame beoordeling, weinig communicatie.

Suraj Biyani
13-02-2021

quick and fast approval

rob
05-02-2021

goede snelle CB

Robert Polman
25-01-2021

Top

Shabby
17-01-2021

Snel afgehandeld!

P.Schraven
08-01-2021

Top

Erik
28-12-2020

Super!

Erik
28-12-2020

Super!

Jos
20-12-2020

goed

Leon Vos
01-12-2020

.

Maaike
23-11-2020

.

Jan Jenniskens
30-10-2020

OK

Wesley Van Bommel
26-10-2020

Zeer snelle bevestiging!

I.M.M van Dijk
19-10-2020

Top

Marcel
02-10-2020

top

saskia stammis
02-10-2020

Snelle goedkeuring!!!!

Petra Boontjes
22-09-2020

Heel snel.

Wesley Van Bommel
20-09-2020

Mediamarkt is zeer snel in het toevoegen en goedkeuren van de Cashback

Johan
09-09-2020

Cashback ging mis, maar dankzij uitstekende cashbackxl.nl klantenservice is het allemaal goedgekomen. Gelukkig maar, want het ging om 20 euro. Top!

Patrick
03-08-2020

Ruime keus aan artikelen en snel geleverd

Stefan Heinen
20-07-2020

Na claim toch alsnog goedgekeurd

Yuri Berens
15-07-2020

Goede cashback, echter moest ik wel een claim indienen. Fijne bemiddeling door CashbackXL, dus alsnog de bevestiging en goedkeuring ontvangen!

Timo Smits
23-05-2020

Zeer snelle en goede service