Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Decathlon (9,6)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Freek
21-10-2019

Alle kleine beetjes helpen!

Robert Polman
30-07-2019

Wederom prima

Freek
24-07-2019

Klasse!

E Halle
24-07-2019

cashback correct en verbluffend snel geregistreerd en goedgekeurd (alleen percentage mag natuurlijk altijd nog ietsje hoger zijn... )

Marco
27-05-2019

Top cashback!

Freek
05-05-2019

Decca

Herman
09-04-2019

Na 1 maand goedgekeurd

Freek
03-04-2019

Uit de kunst!

I.M.M van Dijk
02-04-2019

Top

Robert Polman
20-03-2019

Top weer

Robert Polman
28-02-2019

Top weer

Jeroen Werts
07-12-2018

Super!

Daan D
12-11-2018

Sneller bevestiging en goedkeuring!

LP
29-10-2018

x

Martin
17-08-2018

-

bart dohmen
06-12-2017

fijne webshop

Halima Mohammad
02-08-2017

Vlotte service. Toch heel blij dat ik er wel iets voor terug krijg! Net een soort kortingscode die je op andere winkels niet kan vinden.

Marieke van Muijden
29-04-2017

Goede prijs. Verzending had iets sneller gekund (zaterdag besteld, woensdag 'pas' bezorgd). Verder heel tevreden. Professionele afhandeling.