Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Alex van der Horst
06-06-2016

Wederom wordt alles vlot geregeld.
Let goed op de voorwaarden bij een cashback, deze zijn de laatse tijd hier en daar wat aangescherpt.
Deze keer helaas geen cashback gekregen.

Alex van der Horst
06-06-2016

Directe bevestiging en snel goedgekeurd. Via Mediamarkt is dit altijd zo geweest. Top.

Jan De Boer
05-06-2016

Zoals altijd bij Coolblue, snelle bevestiging en ook snelle uitbetaling.

Jan De Boer
05-06-2016

Er was iets misgegaan met het registreren van deze transactie. Echter, na een mailtje naar CBXL werd het allemaal snel geregeld.

N Pater
27-05-2016

Goede webshop met betere prijzen als menig andere winkels. Altijd snel geleverd en een mooi spaarsysteem. Bestel hier al enkele jaren voer ed voor de honden. Snelle uitbetaling vd cashback.

N Pater
27-05-2016

Bij verlenging snel de 10.00 verwerkt en uitbetaald.

Update 30-08-2017.
Mensen let op!!!
Online sim only afgesloten en in de winkel ophalen.
Ze krijgen provisie in de winkel dus bestelling werd geannuleerd en op zijn naam opnieuw afgesloten.
Als ik het niet door had gehad was ik dus 45.00 cashback kwijt.
Sluit je een contract af gewoon laten bezorgen, telefoon of simkaart, anders loop je mooi de cashback mis.

N Pater
27-05-2016

Snel verwerkt de uitbetaling

Sylvia Lenting
25-05-2016

snel goedgekeurd, en uitbetaald. (het abonnement is nog niet eens in gegaan)

Anne Wibier
25-05-2016

Snelle bevestiging en cashback verliep ook goed.

Anne Wibier
20-05-2016

Snelle levering en super snelle cashback! Een echte aanrader!!

Jeroen Maas
16-05-2016

Binnen 3 weken bevestigd en goedgekeurd, heel snel.

Sabina van Breugel
27-04-2016

Super leuke acties en je krijgt nog geld terug! Wie wildst nou niet!

h k
26-04-2016

Zeer goede en snelle (oplossingsgerichte) service
ZEER snel met goedkeuring cashback!!!

E.J.L. van Driel
26-04-2016

Heeft uiteindelijk dikke 4 maanden geduurd. Maar de cashback is uitbetaald.

Bingol Ari
15-04-2016

Snelle bevestiging en betaling!

Bingol Ari
08-04-2016

snelle bevestiging. top! mooi meegenomen

Erwin Korsman
22-03-2016

Super snelle cashback bevestiging en natuurlijk
altijd snelle levering van coolblue!

Ward Dijkhuis
20-03-2016

+++

Thomas B
28-02-2016

Snel en goed geregeld.

Marsha Monster
27-02-2016

Ultravlugge besvestiging, goedkeuring en uitbetaling, iedere keer als ik bij Zooplus bestel!

chris beijk
21-02-2016

Insta-bevestiging. Heeft ca. 3 maanden geduurd voordat de cashback was goedgekeurd voor uitbetalen.

Wim Valken
13-02-2016

Lekker snel internet via de KPN, daar kan Ziggo een puntje aan zuigen. Prima acties met altijd veel voordeel. Ik ben er blij mee.

Samantha Raaphorst
10-02-2016

Snelle bevestiging en snel goedgekeurd voor uitbetaling!

Paul Hofman
08-02-2016

Al 2 keer iets besteld en beide keren niet alleen snel geleverd, maar ook de cashback zeer snel goedgekeurd.

C. Telgenkamp
20-01-2016

erg blij met deze cashback.

Kees Gelder
05-01-2016

Toch wel gaaf, ik ben altijd een beetje sceptisch met dit soort sites.
Ik had een hoekbank op het oog bij de Otto, en vorige week via deze site mooi ruim 44 euro op mijn rekening gestort gekregen. De levertijd van een bank is 8 weken, de cashback is er eerder dan de bank. ;-)

m bos
30-12-2015

prima webshop met goede prijzen. duidelijke informatie mbt de status van de bestelling.
na een vraag ook zeer snel antwoord.

Zhongquan Lu
12-12-2015

Order made easily, fast delivery, i like to use this webside

Ronald Bergacker
HP
09-12-2015

Nadat de bestelling geplaatst was, werd de bevestiging al snel goedgekeurd.
Daarnaast ook nog eens een snelle uitbetaling.

Jamy Mahabier
06-12-2015

Cashback direct na de bestelling bevestigd en 5 dagen later betaald, niets te klagen dus.

Minpuntje van Centralpoint is wel dat ze alleen tijdens kantooruren thuis leveren.

Jamy Mahabier
HP
06-12-2015

Prima. Ik heb een kortingsbon gebruikt en de cashback alsnog gekregen.

Gijs Engels
16-11-2015

Prima actie!!!

Ik had mijn twijfels, maar uitbetaling wordt daadwerkelijk uitgevoerd. Echt wel veel voordeel. Vooral in combinatie met het totaalpakket! Tot volgend jaar ;)

Bob Schalke
HP
06-11-2015

goede uitleg, snelle afhandeling en uitbetaling. gewoon snel verdiend! dank!

Paul Kuijper
26-10-2015

Ik ken geen betere cashbacksite dan cashbackxl.nl

C Van Heusden
16-10-2015

Super geregeld!
Via Cashbackxl gekocht bij VT wonen en direct bevestigd en binnen een maand goedgekeurd! Ga ik zeker vaker doen.

Melanie Linnekamp
07-10-2015

Super webshop! Keuze uit heel veel verschillende producten en altijd een snelle service.

Joost van Proosdij
22-09-2015

Top! snel bezorgd en alles gewoon snel!

Ingrid S
11-09-2015

Cashback van Ah werkt prima! aanrader!

Mark Hartogsveld
04-09-2015

Goedkeuren duurde even. Maar verder correct afgehandeld uit uitbetaald!

Sjoerd Prins
29-08-2015

Wat een fantastisch gebeuren: al een goede deal bij Schipholtickets, en dan ook nog eens de hoogste Cashback! De vakantiepret wordt alleen maar meer op deze manier!

m ozdemir
21-08-2015

Hele snelle goedkeuring. Tot nu toe erg tevreden!
Ik heb het nog niet laten uitbetalen.

Joost van Proosdij
11-08-2015

Zeer fijn dat er nog goedkope providers zijn! geen dure minuten of beltegoed dat erdoorheen vliegt, gewoon duidelijke tarieven zonder uitzonderingen en heel erg goed bereik!

Duckje van der Ploeg
10-08-2015

is betaald maar duurde absurt lang voordat het werd uitbetaald

Duckje van der Ploeg
10-08-2015

Was weer prima geregeld uitbetaling ook best snel na ongeveer 3 weken

Bas de Regt
05-08-2015

Super geregeld, makkelijk verdiend! Dankuwel Cashbackxl.nl (en Ziggo)!

Jan-Willem van Velzen
26-06-2015

Uitkering cashback al na 2 weken. Snelle verzending en goede lage prijs. Zelfs een zakje Haribo erbij voor de persoonlijke touch.

Linda Hummel
C&A
02-06-2015

Snelle levering, goede communicatie met bevestiging van bestelling.

Dirk Guijt
14-05-2015

Top geregeld!

Dirk Guijt
14-05-2015

Top geregeld!

Dirk Guijt
14-05-2015

Top geregeld!