Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Monique Beaumont
09-04-2018

good

Priscilla Ramjiawan
05-04-2018

Duurde ff maar na een cashback claim te hebben ingediend toch gekregen, top.

Priscilla Ramjiawan
05-04-2018

Ging snel

Priscilla Ramjiawan
05-04-2018

Geweldig

Priscilla Ramjiawan
05-04-2018

Top!

Priscilla Ramjiawan
05-04-2018

Top!

Niels
05-04-2018

Duurt lang, maar wel een goeie cashback!

Niels
05-04-2018

Duurt lang, maar wel een goeie cashback!

Niels
05-04-2018

Duurt lang, lage cashback, echter alle beetjes tellen!

Gjm
05-04-2018

Super shop. Snelle levering en terugkoppeling naar cashbackxl

Stefan Markx
04-04-2018

Top

Stefan Markx
04-04-2018

Zo worden je loten iets goedkoper ;-)

Stefan Markx
04-04-2018

Prima

Stefan Markx
04-04-2018

Makkelijk verdiend

Jan
03-04-2018

Leren riem binnen een week geleverd. Top.

Jan
BCC
03-04-2018

Tevreden met de zeer vlotte levering

Martijn Helder
03-04-2018

Zeer snelle goedkeuring!

siham
02-04-2018

Tonnie
31-03-2018

Super snelle levering

Monique Beaumont
30-03-2018

goed

Ricardo
30-03-2018

Vlotte overgang van Tele2 naar NLE. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces en de voortgang. Bovendien voor het eerste jaar het goedkoopste aal in one glasvezel pakket.

Ricardo
30-03-2018

Het grootste aanbod aan accommodatie tegen een redelijke prijs en met zeer goede voorwaarden.

Tonnie Klink
29-03-2018

Snelle levering

Patrick Kreulen
29-03-2018

Verliep spoedig en goed

P
29-03-2018

Snelle uitbetaling!

David
28-03-2018

Prima korting op abonnement

Paolo
27-03-2018

We had a nice trip to Gent with with Flixbus. With cashback we saved money on our booking.

Alexander Frerichs
27-03-2018

Wehkamp is gewoon snel :-)

Femke Geene
26-03-2018

snel

Ricardo
26-03-2018

Fast delivery and good product.

Ricardo
26-03-2018

Zeer goede verkoper, erg coulant en snelle levering.

Ricardo
26-03-2018

Mooie suggesties om iemand te verrassen. Wel een beetje prijzig soms.

Ricardo
26-03-2018

Snelle levering zonder portokosten als je lid bent van de Mediamarkt club

Raymond Drenth
26-03-2018

Binnen een halve dag was het goedgekeurd en beoordeeld en stond het bedrag op mn account bijgeschreven.

Tonnie
26-03-2018

Super snelle service.

Bart
25-03-2018

super snel goedgekeurd nadat je bevesting van ontvangst aan aliexpress doorgegeven hebt

Tuuba MUtlu
25-03-2018

Happy

I.M.M van Dijk
24-03-2018

Top

Peter
24-03-2018

snel

Gerrit Molengraaf
24-03-2018

Ik heb een notebook bij LightInTheBox gekocht van 950 euro. Via Cashbackxl.nl kreeg ik nog extra korting. Na niet al te lange tijd stond het tegoed van ruim 91 euro op mijn bankrekening. Dit werkt heel goed!!!!

a kunst
23-03-2018

Top!, supersnel bevestigd en goedgekeurd

Neena Doungnin
23-03-2018

gewoon top

Rens Prins
22-03-2018

top

Rens Prins
22-03-2018

top

Frauke van Beusekom
22-03-2018

Overvloed aan spullen en cashback al goedgekeurd voor ik uberhaupt het product in huis had. Top.

P. Wessel
21-03-2018

Nice large room with excellent beds.
A bit noisy area with cafetaria vert close.
But easy to have a walk through the old town and to the shops.

Nancy
21-03-2018

snel

Nancy
21-03-2018

snel

Nancy
21-03-2018

snel

Danny
20-03-2018

Werd meteen verrekend