Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Dirk Guijt
14-05-2015

Top geregeld!

Dirk Guijt
14-05-2015

Top geregeld!

Dirk Guijt
14-05-2015

Top geregeld!

Patrick Roubos
13-05-2015

Groot aanbod, helaas is de snelheid waar mee je de artikelen ontvangt wat langzaam.

Jamy Mahabier
03-05-2015

Eerst werd de cashback niet geregistreerd, maar na enige mails over en weer met Ditmar van Cashback XL en heel lang wachten op Zilveren Kruis kwam het uiteindelijk toch goed.

Thomas van Megen
29-04-2015

Ik vind Nedgame.nl een goede website met een goed geprijsd aanbod.

De extra 3% cashback meenemen is tot nu toe altijd gelukt, wat uiteindelijk dus weer een aantal euro's bespaart.

R. Goedhart
16-04-2015

Cashback binnen een dag bijgeschreven, top!!!

Kay -
09-04-2015

Cashback werd snel bevestigd en na een maand uitbetaald.

Kay -
09-04-2015

Mooie korting op zorgverzekering. Cashback werd na 2 maanden en 13 dagen goedgekeurd.

Willem Den Heeten
27-03-2015

Toch vier tientjes extra door cashbackxl bij de overstap naar een andere energiemaatschappij. Toffe site!

Duckje van der Ploeg
19-03-2015

De snelheid betalingen is niet echt snel duurde bijna 3 maanden. De hoogte van de Casback is wel prima !

Duckje van der Ploeg
19-03-2015

Nou supersnel alles afgehandeld na 10 dagen was het al goedgekeurd en kon ik het opnemen. Stukken sneller als sommige andere bedrijven waar je soms wel 3 a 4 maanden moet wachten

Martijn Lukaart
19-03-2015

9 December aangevraagd, nu pas goedgekeurd, 3 maanden en 10 dagen later pas,...erg traag.

Ik ontving ook pas op 26 januari mijn polisblad.

Al met al kan dit beter, maar 60 EUR is toch weer mooi meegenomen en de premie is erg laag.

Antje Kreisel
13-03-2015

Snelle goedkeuring en snel uitbetaald. Top bedrijf!

Antje Kreisel
13-03-2015

Altijd snel bevestigd en uitbetaald. Top bedrijf!

Antje Kreisel
13-03-2015

In eerste instantie geen cashback bevestigd. Na cashbackclaim snel afgehandeld.

Roel Lahaye
05-03-2015

werkt perfect! hiermee krijg je dus extra korting. deze spaar je op en laat je later uitbetalen.

Jan-Willem van Velzen
25-02-2015

Reisverzekering.
Snelle bevestiging en binnen een paar weken na ingang van de polis de cashback binnen, erg snel dus, prima!

Jan-Willem van Velzen
25-02-2015

Van CashbackXL d snelle bevestiging.
En van Mediamarkt 3 Feb besteld en 20 Feb de cashback al akkoord, dat is snel!.

Erwin Bovenkamp
25-02-2015

Goede webshop met scherpe prijzen en een groot assortiment. De cashback goedkeuring verloopt ook snel.

a. van keulen
29-01-2015

Snel bevestigde transactie, werd na 10 weken betaalbaar gesteld. Moet nog 4 weken wachten op betaling. In totaal dus 15 weken. Het is wat langzaam, maar de vergoeding t.o.v. andere sites is stukken beter.

joli bli
22-01-2015

Zoals altijd bestellen we bij een vaste pizzaria via thuisbezorgd.nl
Het enige wat ze nog kunnen verbeteren is dat thuisbezorgd zou onthouden waar je voor de laatste keer hebt besteld en deze evt aanbevelen?

Buitengewoon fijne manier van bestellen en altijd lekker!

Marc Bergers
16-01-2015

Met combinatie van een vaste actie (tijdens KLM's Werelddealweken vergoedt SchipholTickets kun eigen dossierkosten), een coupon en de cashback voor een spotprijsje tickets voor KLM kunnen boeken. SchipholTickets is snel en duidelijk in communicatie. Na een dag stond alles goed bij KLM in het systeem en kon ik gelijk met de reserveringscode op de site van KLM inloggen om stoelen en bagage toe te voegen. Gewoon precies dezelfde mogelijkheden en service als alle andere KLM-klanten, maar dan voor een topprijs! Cashback op de vijfde dag goedgekeurd.

wil van oudheusden
13-01-2015

zeer snelle bezorging en goedkeuring cashback al binnen 1 dag

j.e baalman
30-12-2014

Weer supersnel en goed geregeld allemaal,
Thanks CashbackXL !!
Ik winkel enkel nog via jullie, topsite !

Ilonka Jansen
29-12-2014

Duidelijke site met goede informatie mbt producten, prima klantenservice. Al jaren trouwe klant, retourverwerking prima in orde. Product komen over het algemeen goed overeen met beschrijving en foto

j.e baalman
02-12-2014

Bestelling bij Wehkamp supersnel afgehandeld, netjes op tijd een bevestigingsmail gekregen dat de cashback goedgekeurd was. Cashback uit laten betalen en die stond binnen enkele dagen al op mijn bankrekening !!

Ik shop voortaan online enkel nog via Cashbackxl , geen enkele andere site kan hier tegenop !

Tim Wesseling
19-09-2014

Cadeautjes gekocht en zelf cashback ontvangen. Het leuke is dat Large exclusieve spullen biedt, die vind je nergens anders in Nederland.

Alex van der Horst
08-09-2014

De site (casbackxl) is simpel, hierdoor blijft het overzichtelijk.
de ,snelheid van de, goedkeuring van de cashback is ook prima.

;)

Tim Wesseling
03-09-2014

Lekker goedkoop een abonnement op Men's Health afgesloten met 15% cashback, dat was dubbel genieten!

Tim Wesseling
18-08-2014

Ikzelf kende Nedgame nog helemaal niet, maar onwijs vette shop met naast games ook veel merchandise. Zeker een aanrader. Mijn cashback was snel bevestigd en goedgekeurd.

Tim Wesseling
09-05-2014

Mijn cashback was snel (binnen twee dagen) bevestigd en goedgekeurd door Media Markt! Top!