Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Simpel (9,3)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Jan
05-10-2020

Goed deal

Rene
01-09-2020

Cashback goed verlopen en snel akkoord

Tim
20-08-2020

Binnen twee maanden goedgekeurd! Tevreden hiermee! Toch lekker om te besparen op de aansluitkosten (dat is hoe ik het zie).

Steven Van Zimmeren
04-08-2020

Snel en goed

Anton van den Hoeven
25-05-2020

Prima korting op SIMPEL abonnement voor mij zus en zwager (2x). Verdien ik toch nog wat aan alle moeite die ik doe om hen aan een goedkoop, vaste prijs mobiel-abonnement (4GB 10 euro plus 0,50euro plafond ingesteld op 10,00 euro heb je nooit hogere kosten dan 10,50 euro per maand). Voor DIGI-beten is dat het enige wat helpt tegen onverwachte kosten

Jan
06-01-2020

Goede provider!

Jan
26-11-2019

Goede provider!

e.
23-10-2019

super

Erwin Averdijk
20-08-2019

Prima afhandeling. snelle cashback

geen naam
20-05-2019

Goede transactie, snelle bevestiging.

Andre de Groot
12-03-2019

makkelijk verdiend

Jan
11-02-2019

Goede provider, aantrekkelijke abbo's

Rick
30-01-2019

-

stijn
13-01-2019

top

Bas Koedijk
31-12-2018

Toppie

Britt
30-11-2018

Top

yu
25-10-2018

Erg blij met cashbackxl! Bij elke online aankoop kijk ik eerst of zij aangesloten zijn bij CBXL, zo is het shoppen nog leuker! Hopen dat er meer online shops bijkomen.

Jort
14-10-2018

Super!

Telefoon
13-10-2018

Werkt top!

Sven Lunter
03-10-2018

Gratis geld, ging zoals verwacht.

Jan
24-09-2018

Fijn abbo,snel geregeld via CBXL

G.M. ten Berg
29-08-2018

Keurig afgehandeld

Rene
13-08-2018

Prima

Shar
06-08-2018

Snel

wesley Rood
31-07-2018

prima, ook een goede uitbetaling

Rick
26-06-2018

-

Matthijs
25-06-2018

Top

W.Brink
24-06-2018

Mooie aanbieding zo. Snel goedkeuring!

Blij ei
24-06-2018

Slechts een klein maandje moeten wachten. Tevreden zo!

Stefan Markx
28-05-2018

snel goed gekeurd.

Arie Oprins
12-04-2018

prima

Ria Hes
22-02-2018

koste veel moeite doordat hij in eerste instantie niet bevestigd was en na een claim van 2 maanden toch wel

Ria Hes
22-02-2018

duurde 4 maanden maar het is de moeite waard

Justin Steiginga
21-02-2018

Goede website. Binnen een dag bevestigd, goedkeuring duurt wat langer maar dat is te verwachten!

Stefan Markx
30-11-2017

Snelle en hoge cashback!

Jan Adriaanse
26-11-2017

Zoals de naam aangeeft Simpel.
(Helaas werd de cashback niet automatisch toegekend, maar moest ik een claim indienen, die na even wachten soepel werd afgehandeld door CashbackXL).

Anne Loor
25-11-2017

Snel goedgekeurd

Gert
24-11-2017

Aansluitkosten; Meteen bevestigd, 6 weken later goedgekeurd, 3 weken later uitbetaald.

Ria Hes
11-11-2017

prima verlopen bevestiging kwam direct uitbetaling volgde 2 maanden later

Ria Hes
19-07-2017

top aanbieding die eurodeals

uitbetaling duurt 3 weken