Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Me
04-12-2017

Evelien Verkade
03-12-2017

Dit is de tweede maal dat ik een aankoop doe bij Expert (via cashbackxl) en beide keren moest ik een claim indienen, omdat de aankoop niet in de lijst kwam. De claim is door cashbackxl keurig en snel behandeld, dus voor cashbackxl alle lof, maar let dus wel op als je bij Expert koopt.

Jurjen Roerdink
02-12-2017

Prima, zoals beloofd is het gehele bedrag uitgekeerd!

Frauke van Beusekom
02-12-2017

Super snelle bevestiging.

Tom Soldaat
01-12-2017

SNEL

Ken Rijmenants
01-12-2017

Correcte berekening Cashback, snelle bevestiging.
Na verblijf ook snelle toekenning van het tegoed.

Jasper Hut
01-12-2017

Chillll

Jasper Hut
01-12-2017

5 weken, keurig!

Stefan Markx
30-11-2017

Snelle en hoge cashback!

Mohini Asosingh
29-11-2017

Bedankt!!

Mohini Asosingh
29-11-2017

Thanks!!

Mohini Asosingh
29-11-2017

Bedankt

Mohini Asosingh
29-11-2017

Bedankt

Mohini Asosingh
29-11-2017

Bedankt

Dennis
29-11-2017

Snelle bevestiging en goedkeuring.

Rex
29-11-2017

Op een makkelijke manier een mooie cashback gepakt. Top

Johan
29-11-2017

leuk

Lorin
29-11-2017

Echt ideaal!

Ari
29-11-2017

Ik heb voor het eerst een HelloFreshmaaltijd besteld en toch fijn om er ook €15 cashback voor te ontvangen. Goedkeuring duurde wel ietsjes langer als gewoonlijk, maar dat bederft de pret zeker niet!

Lorin
29-11-2017

Super! Cashback is binnen een uur bevestigd en goedgekeurd op de dag dat mijn abbo inging.

Ari
29-11-2017

Snel bevestigd en goedgekeurd. Aanrader! Scheelt weer €1 euro op iedere bestelling

Petra Boontjes
28-11-2017

Behoorlijk snelle uitbetaling

Petra Boontjes
28-11-2017

Redelijk snel altijd.

Petra Boontjes
28-11-2017

Goedgekeurde cashback van juli 2017 is nu op 26 nov 2017 nog steeds niet uitbetaald.Duurt altijd een eeuwigheid dus neem niet eens meer de moeite om te bestellen via Cashbackxl

Petra Boontjes
28-11-2017

Duurt vaak wel even voor er uit betaald wordt

Petra Boontjes
28-11-2017

Redelijk snel akkoord altijd wel.

Glenn Veldscholte
27-11-2017

Super product, snel verkregen korting

Vincent van Gent
27-11-2017

Snel en correct.

Vincent van Gent
27-11-2017

Snel en correct

Vincent van Gent
27-11-2017

Snel en correct.

Vincent van Gent
27-11-2017

Snel en correct

Vincent van Gent
27-11-2017

Cashback vele malen lager dan in eerste instantie aangegeven.

bianca ceelen-storcken
27-11-2017

snel geleverd en snel goedgekeurd

Songul Verboom
27-11-2017

Bedankt

Linda van der Westen
27-11-2017

Sinds het mogelijk is om bij Plus te bestellen, doe ik niet anders meer en is Plus mijn favoriete supermarkt (voorheen AH). En net als de bezorging is de cashback ook snel en altijd goed geregistreerd. Vaak ook leuke kortingsacties. Aanrader!

Yanxin Qin
26-11-2017

geod

Jan Adriaanse
26-11-2017

Zoals de naam aangeeft Simpel.
(Helaas werd de cashback niet automatisch toegekend, maar moest ik een claim indienen, die na even wachten soepel werd afgehandeld door CashbackXL).

Andries van der Meij
25-11-2017

Vreselijk lang moeten wachten wel 10 maanden voordat betaling kwam van KPN

Anne Loor
25-11-2017

Snel goedgekeurd

Gert
24-11-2017

Aansluitkosten; Meteen bevestigd, 6 weken later goedgekeurd, 3 weken later uitbetaald.

Richard de Vries
24-11-2017

Snel afgehandeld:)

Simon Vroom
23-11-2017

Na +/- 1 maand. zeer goed cashback ontvangen. super

Femke Geene
23-11-2017

goed en snel

Robert Polman
22-11-2017

Mooie deal met kleding , en snelle afwikkeling met Cashback XL

Jasper Hut
22-11-2017

Leuke extra korting!

Jasper Hut
22-11-2017

Super snel!

koen dekkers
21-11-2017

Claim in eerste instantie afgewezen, maar uiteindelijk (half jaar later) is het toch goedgekomen

koen dekkers
21-11-2017

heeft even geduurt, maar uiteindelijk prima geregeld!

saskia stammis
18-11-2017

Snelle afhandeling!

P Tang
18-11-2017

echt geweldig service van de Hema en mijn korting is ook snel bijgeschreven