Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van T-Mobile Thuis (9,3)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Ruud
03-11-2019

Het werkt nog echt ook.

J
05-10-2019

Top en goed geregeld

Imran
30-09-2019

Via CashbackXL dienst van T-mobile besteld. Binnen een paar weken geld op m'n rekening ontvangen van CashbackXL. Top dienst! dankjewel! Verheug me erop om weer te bestellen via deze website.

Ik zou het iedereen aanraden.

Mark Verhoeven
17-09-2019

.

Jenkee
11-09-2019

Snelle goedkeuring

Martin
04-09-2019

Vincent van Gent
03-09-2019

Niet automatisch toegekend, wel is de claim snel opgepakt.

Thijs
26-07-2019

Perfect!

Vasco Pijman
02-07-2019

top!

Neena Doungnin
26-06-2019

top

Tugba
13-06-2019

Mooi bedrag uitbetaald. En ook nog gratis aansluiting

Bjorn Krijgh
04-06-2019

top

Robert
18-05-2019

Ging heel eenvoudig en in één keer goed. Super!

W.Brink
12-05-2019

Snelle goedkeuring.

Velinov
19-04-2019

Leuke Cashback, veel sneller goedgekeurd dan wat aangegeven wordt. Zeker een aanrader! Dienst werkt ook naar behoren! Uiterst tevreden!

Mateusz
01-04-2019

Eerst gaat alles fout maar uiteindelijk is het de beste website voor cashback en aanbiedingen te zoeken

TT
27-03-2019

Top

T.A. Klein
26-02-2019

snel!

TT
19-02-2019

Top

Levy Van de Kelft
05-02-2019

Aansluiting is pas over 10 dagen, had niet verwacht dat ze ervoor zouden goedkeuren, zeker meegenomen!

huib
31-12-2018

Super snel bevestiging gekregen, wat een uitvinding dit! Raad het iedereen in mijn omgeving aan.

Mustafa
03-11-2018

goede verbinding

Peter Den Braver
24-08-2018

mooie cashback op een goed glas abonnement

Marc Schulte
28-06-2018

Lekker bedrag. Op een abbonnement wat al goed in de bonus was, 460 euro per jaar voor 50 mb glasvezel, interactieve tv met opnemen en telefoon, gratis installatie etc. Dan eindig ik op 395 euro totaal voor het eerste jaar. Volgend jaar zien we wel weer verder.

Wijnand Brink
14-06-2018

Snel goedgekeurd

Rene
13-06-2018

Prima verlopen. Cashback snel toegekend en goedgekeurd.

Winston Gharbharan
30-04-2018

abonnement afgesloten via CashbackXL en later de cashback ontvangen. Top!

a kunst
23-03-2018

Top!, supersnel bevestigd en goedgekeurd

Roel de Graaf
11-03-2018

Goed geregeld!

J.V.
20-12-2017

T-Mobiel thuis besteld, bedrag stond keurig snel in account, tot nu toe geen klachten.

Ismail Duruer
20-12-2017

Mooi bedrag. Alleen een week later verhoogd naar 65euro. Loop er nu 10 euro op mis.

Luuk Weijers
12-12-2017

Snelle afhandeling

Me
04-12-2017

Zeer hoge cashback ontvangen voor mijn abbonement! Bedankt

Lorin
29-11-2017

Super! Cashback is binnen een uur bevestigd en goedgekeurd op de dag dat mijn abbo inging.

Maarten Duijst
16-11-2017

Snel geaccepteerd zoals het hoort.