Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van T-Mobile Mobiel (9,7)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Elbert
18-01-2019
Eenvoudig bestellen, snel akkoord en goedgekeurd.
Ward Dijkhuis
15-12-2018
Snel en goed!
Jan
03-12-2018
Goed product, snelle service
Robert
19-11-2018
Mijn eerste cashbackXL bestelling en ging echt zo makkelijk als aangegeven wordt op de site. Ga dit vaker doen.
Mara 't Hart
03-11-2018
Snel verwerkt
Paul
26-10-2018
Redelijk snelle keuring, nog vóór dat de verlenging ingaat.
Vin
25-10-2018
Super
lw
25-09-2018
nette cashback bij verlenging
Arie Oprins
08-08-2018
Prima
Robert Polman
14-06-2018
Super goede actie
David
28-03-2018
Prima korting op abonnement
Daan van den Ende
12-03-2018
Duurt ff maar dan heb je ook wat!
Aurora Alexe
03-01-2018
Prima
Arie Oprins
27-12-2017
Snelle uitbetaling
Rudy van Beurden
25-12-2017
Zeer snel en een top provider, al jaren tevreden klant!
Luuk Weijers
12-12-2017
Snelle goedkeuring en snel uitbetaald, prima!
Petra Boontjes
28-11-2017
Behoorlijk snelle uitbetaling
Glenn Veldscholte
27-11-2017
Super product, snel verkregen korting
Marcel
14-11-2017
Snel goedgekeurd en uitbetaald!
Lizzy
14-11-2017
Snel bevestigd en ook op een korte termijn goedgekeurd.

Aanrader!
Ari
13-11-2017
Snel bevestigd en goedgekeurd! Ideaal
N Pater
27-05-2016
Bij verlenging snel de 10.00 verwerkt en uitbetaald.

Update 30-08-2017.
Mensen let op!!!
Online sim only afgesloten en in de winkel ophalen.
Ze krijgen provisie in de winkel dus bestelling werd geannuleerd en op zijn naam opnieuw afgesloten.
Als ik het niet door had gehad was ik dus 45.00 cashback kwijt.
Sluit je een contract af gewoon laten bezorgen, telefoon of simkaart, anders loop je mooi de cashback mis.