Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van T-Mobile Mobiel (9,5)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Roel
04-07-2019

prima afhandeling!

William
18-06-2019

Heerlijk bedragen ontvangen van het verlengen van mijn abonnement dat ik toch al zou doen!

Olga
29-04-2019

Prima. Goedgekeurd zoals belooft. Mooi bedrag.

Alexander Wich
25-04-2019

Duurt even maar toch goede service van cashbackxl!

Elbert
18-01-2019

Eenvoudig bestellen, snel akkoord en goedgekeurd.

Ward Dijkhuis
15-12-2018

Snel en goed!

Jan
03-12-2018

Goed product, snelle service

Robert
19-11-2018

Mijn eerste cashbackXL bestelling en ging echt zo makkelijk als aangegeven wordt op de site. Ga dit vaker doen.

Mara 't Hart
03-11-2018

Snel verwerkt

Paul
26-10-2018

Redelijk snelle keuring, nog vóór dat de verlenging ingaat.

Vin
25-10-2018

Super

lw
25-09-2018

nette cashback bij verlenging

Arie Oprins
08-08-2018

Prima

Robert Polman
14-06-2018

Super goede actie

David
28-03-2018

Prima korting op abonnement

Daan van den Ende
12-03-2018

Duurt ff maar dan heb je ook wat!

Aurora Alexe
03-01-2018

Prima

Arie Oprins
27-12-2017

Snelle uitbetaling

Rudy van Beurden
25-12-2017

Zeer snel en een top provider, al jaren tevreden klant!

Luuk Weijers
12-12-2017

Snelle goedkeuring en snel uitbetaald, prima!

Petra Boontjes
28-11-2017

Behoorlijk snelle uitbetaling

Glenn Veldscholte
27-11-2017

Super product, snel verkregen korting

Marcel
14-11-2017

Snel goedgekeurd en uitbetaald!

Lizzy
14-11-2017

Snel bevestigd en ook op een korte termijn goedgekeurd.

Aanrader!

Ari
13-11-2017

Snel bevestigd en goedgekeurd! Ideaal

N Pater
27-05-2016

Bij verlenging snel de 10.00 verwerkt en uitbetaald.

Update 30-08-2017.
Mensen let op!!!
Online sim only afgesloten en in de winkel ophalen.
Ze krijgen provisie in de winkel dus bestelling werd geannuleerd en op zijn naam opnieuw afgesloten.
Als ik het niet door had gehad was ik dus 45.00 cashback kwijt.
Sluit je een contract af gewoon laten bezorgen, telefoon of simkaart, anders loop je mooi de cashback mis.