Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Sightful (9,8)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Melanka Zuidervliet
07-11-2021

prima

simone
30-06-2021

Top

PJJS
29-04-2021

Trouwe klant bij Sightfull. Fijne CB en snelle goedkeuring ☺

simone
10-01-2021

super als altijd

PJJS
15-10-2020

Ik bestel inmiddels voor mijn gezin bij Sightful. Aantrekkelijke prijzen, snelle levering. Zeer tevreden.

simone
20-08-2020

Fijne webwinkel en snel met cashback =)

Schroeder
20-05-2020

Ik had de bestelling via de app gedaan. In eerste instantie werd de cashback niet geregistreerd. Ik had een claim ingediend en deze werd snel bevestigd en al een paar dagen later goedgekeurd.

Over Sightful ben ik zeer te spreken. Aantrekkelijke prijzen voor mijn lenzen en snelle levering.

PJJS
03-12-2019

Mijn 3de bestelling in de Black Friday actie. Ik heb 3 bestelling apart moeten doen ivm de declaratie bij de zorgverzekering. Bij alle 3 de bestelling een snelle goedkeuring en snelle levering. SUPER !!

PJJS
03-12-2019

Zeer tevreden over alles. Mooie Black Friday aanbieding, super snelle levering. Ik zal hier zeker weer bestellen.

stefan hage
07-10-2019

snel

8%
max. cashback

20% korting op jeans + 5% extra korting met de code

Code: OCT5