Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Energiedirect.nl (9,4)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Iris
06-01-2021

Snel, heel fijn!

Brigitte van Gils
01-12-2020

prima!

Wanda
25-10-2020

5,5 maanden moeten wachten....

a. v.d. bedem
21-10-2020

Mooi, geduld beloond, blijf het wonderlijk model vinden. Dank.

Brigitte van Gils
09-10-2020

zonder problemen

Annelies
25-09-2020

Goede actie

Steven Van Zimmeren
04-08-2020

Cashback bijzondersnel terug

Jolanda
24-07-2020

fijne duidelijke energieleverancier. Overstap prima verlopen

Frank van Zanten
29-06-2020

Zo wordt de energierekening nog lager!

bianca
26-05-2020

Ik vind dat ik best lang heb moeten wachten op de uitbetaling . Bij andere bedrijven is het gemiddeld 2 maanden en hier is het bijna 4 maanden

Jolanda
09-05-2020

snelle reacties

Vasco Pijman
05-04-2020

goed

Sander
09-03-2020

Perfect

Paul
19-02-2020

Overstappen naar Energie Direct ging soepel. Naast de cashback van hier krijg ik ook cashback bij ED. Tot nu toe niks te klagen.

Lucas
24-07-2019

Snel en duidelijk!

Herman
28-06-2019

Scherpe tarieven met 150€ korting aan einde contract én nu al 45€ cashback een week na start contract!

Martin
25-05-2019

top

Andre de Groot
16-05-2019

goed geregeld

Kevin Engelen
13-05-2019

Nette afhandeling

Emma
18-04-2019

Goed

pascal
25-02-2019

Snel, top!

MaarF
26-01-2019

Top!

Ozzy Vardar
14-01-2018

Goed duidelijke website,
Leverancier ook helder,
de overstap ging perfect.

Robin Kierkels
28-12-2017

Prima en acceptabele snelheid van verwerking

Richard de Vries
24-11-2017

Snel afgehandeld:)

Guido Reemy
24-09-2017

snel afgehandeld en betaald na eerste factuuur

Nynke IJpeij
09-05-2017

Overgestapt naar Energiedirect. Cashback werd bevestigd, maar later werd deze afgewezen. Contact gehad met de klantenservice van Cashbackxl. En zij hebben het voor mij opgelost. Uiteindelijk toch cashback gekregen. Topservice van CashbackXL!!!!

Sylvia Lenting
25-05-2016

snel goedgekeurd, en uitbetaald. (het abonnement is nog niet eens in gegaan)