Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Drogisterij.net (9,1)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Nancy
18-02-2020

Aankopen goed geregistreerd op 1 keer na. Ruime keuze aan produkten met over het algemeen een goede prijs. Maken weleens een fout, zo kreeg ik een kleinere tube creme dan dat ik besteld had, maar wel de prijs berekend voor de grote tube. Ze hebben het wel meteen opgelost gelukkig.

Nancy
11-01-2020

Over het algemeen heel tevreden over Drogisterij.net. Pakket altijd netjes verpakt en snel in huis. Ze zijn het laatste jaar wat duurder geworden t.o.v andere online drogisterijen.

Ruveyda
05-12-2019

super

Ruveyda
05-12-2019

super

Nancy
06-11-2019

Bij drogisterij.net hebben ze een paar producten die ik hier bij de drogist niet kan vinden. Die producten hebben een goede prijs. Daarom bestel ik toch wel regelmatig hier. De site heeft een onhandige zoekfunctie waarbij je veel irrelevante resultaten krijgt.Verzendkosten zijn hoog of je moet voor meer dan 35 euro bestellen. Ze hebben weleens een behoorlijke fout gemaakt bij mijn bestelling wat tot 3x toe verkeerd ging. Uiteindelijk opgelost en een doosje chocolade gekregen met verontschuldiging. Tegenwoordig klopt het altijd als ik iets bestel.

Ingrid
03-08-2019

Prima winkel, keurig geleverd wel iets later omdat 1 product niet voorradig bleek te zijn. Nette klantenservice.

Herman
31-07-2019

Snelle goedkeuring korting, redelijke prijzen

Herman
27-06-2019

Cashback moeten claimen, wel snelle goedkeuring

Queenie Breek
08-04-2019

redelijk

Herman
03-04-2019

Snellegoedkeuring

Sabrina Sguul
13-03-2019

snelle levering en hebben veel op voorraad tegen een goede prijs

Gert Jan Veenstra
22-01-2019

Snel

Vic
01-01-2019

Top en snel!

Pascal Schroeder
11-12-2018

Goedkope prijs. Snelle levering. Snelle toewijzing cashback.

J
08-12-2018

gaat snel!

Marieke van de Weijer
07-12-2018

Gaat altijd goed hier. Fijn!

Gert Jan Veenstra
14-11-2018

Goed en snel geleverd.

Mieke de de Jager
28-10-2018

Goed en snel

J
31-08-2018

Geweldig!

Robert
21-08-2018

Snelle afhandeling van de cashback Top.....

J
05-07-2018

top

Tugba
27-06-2018

Snel geleverd

W.Brink
19-06-2018

Goed. En snel goedgekeurd!

Jess
07-05-2018

gaat snel! top

Nynke
28-12-2017

Bevestiging en goedkeuring binnen 1 dag!

Cindy Joosten
14-11-2017

meteen bevestiging

Fré Wessels-Harms
13-11-2017

Prima, snelle service, snel in huis