Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Booking.com (8,8)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Pascal Schroeder
20-01-2019
Zeer tevreden over verloop van boeking en accommodatie. Cashback zonder problemen.
Stefan Markx
10-12-2018
top
Dominico J.M. van Rooijen
10-11-2018
Goede adviezen gekregen voor onze trip naar Canada
Arie Oprins
05-11-2018
Alles prima
Nancy
26-10-2018
alles ging goed
Arie Oprins
16-09-2018
Prima
Marieke
02-09-2018
Goede website om hotels en appartementen te boeken!
Sabrin
29-08-2018
heel vaak de laagste prijs en snelle boeking en/of reservering mogelijk!
Bart
28-08-2018
Een snelle Booking kunnen maken middels de app.
Truus Meijer-van Den Berg
07-06-2018
Marieke
31-05-2018
Ze hebben leuke vakantiebestemmingen.
Niels
11-05-2018
Duurde onwijs lang voordat de cashback was toegekend. Daarentegen is de cashback altijd mooi meegenomen!
Ricardo
30-03-2018
Het grootste aanbod aan accommodatie tegen een redelijke prijs en met zeer goede voorwaarden.
Lia
12-03-2018
Verliep prima volgens verwachting
Lia
25-02-2018
Makkelijk om zo hotels te boeken
Truus Meijer-van Den Berg
25-02-2018
Duurt ff maar gaat altijd goed
Truus Meijer-van Den Berg
23-01-2018
Prima
Mark Ozinga
25-12-2017
Sinds 2015 gebruik ik CashbackXL al. Resultaat: ruim €500 bespaard bij 33 losse aankopen (hotels / vakanties /elek.apparaten / Energieoverstap etc. etc).
Top!

Bij alle internetaankopen dus altijd even snel kijken of er via CashbackXL nog meer korting beschikbaar is.
bart dohmen
06-12-2017
top
Jasper Hut
22-11-2017
Leuke extra korting!
saskia stammis
18-11-2017
Snelle afhandeling!
saskia stammis
17-09-2017
Weer 2 keer geld retour van Hotel overnachtingen bij Booking.com. Cashback XL werkt!!!!
Ruud van Melick
23-03-2017
Cashbacks worden direct bevestigd maar de uitbetaling duurt extreem lang. Soms tot wel 3 maanden na de daadwerkelijke overnachting
Arvind Abhelakh
04-01-2017
Toppie!
Thomas B
28-12-2016
Snel een bevestiging ontvangen en bij terugkomst van vakantie was het bedrag beschikbaar. Goed geregeld en een aanrader.
Rim Sluijs
23-12-2016
Cashback maakt het extra leuk om een nachtje weg te gaan!
saskia stammis
21-12-2016
Goed geregeld! Duurt even voordat het geld er is maar het komt wel!!!!
Wim Salle
11-11-2016
Wij zijn zeer tevreden over Ditmar van Cashback XL. De uitbetalingen gaan prima en worden zeer netjes geholpen als wij een navraag hebben....Aanrader
Pieter Blanksma
26-06-2016
Claim ingediend wegens het niet bevestigen, toegewezen en geen verdere opvolging vanuit Booking.com, andere overnachting was snel bevestigd maar betaling blijft na enkele maanden nog uit. Dus nog even geduld.