Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Booking.com (8,9)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
saskia stammis
17-04-2020

Super!

Raakis
14-04-2020

Goed!

saskia stammis
02-03-2020

Super !

saskia stammis
28-01-2020

Wederom bedankt, wat en goede formule is dit!!!

saskia stammis
27-01-2020

Cashback XL werkt super, klantvriendelijk ook!!

Marco
26-01-2020

Top!

Ruud
20-01-2020

Het werkt

Helma
15-11-2019

Fijn dat het echt wordt terug betaald.

Philip
10-11-2019

Prima!

Bart
02-11-2019

Prima

Marloes
27-10-2019

Twee boekingen geplaatst op dezelfde dag. De ene cashback duurt veel langer dan de ander bij Booking.com

I.M.M van Dijk
21-10-2019

Top

Hu
16-10-2019

Snelle bevestiging

Chris
04-10-2019

Top service en enorm snel geregeld!

Helma
22-09-2019

Fijn een extra korting!

saskia stammis
21-09-2019

Dank je wel!!!

Sanne
18-09-2019

goed

Helma
09-09-2019

Mooi zo'n bedrag terug te krijgen.

PJJS
09-09-2019

Wij boeken veel reisjes via Booking.com. Tot op heden nooit problemen gehad. De extra cashback is altijd fijn om te krijgen. Hier ook nog nooit problemen mee gehad. TOP

Bart
07-09-2019

Top!

Sabrina
03-09-2019

top!

Nancy
16-08-2019

super

R
07-08-2019

prima

Pepita Hamersma
27-07-2019

good!

Philip
23-07-2019

Goede site

Jolanda de Graaf
24-06-2019

Prima!

saskia stammis
22-06-2019

Super!

Bruno
23-04-2019

Super snel

Pascal Schroeder
20-01-2019

Zeer tevreden over verloop van boeking en accommodatie. Cashback zonder problemen.

Stefan Markx
10-12-2018

top

Dominico J.M. van Rooijen
10-11-2018

Goede adviezen gekregen voor onze trip naar Canada

Arie Oprins
05-11-2018

Alles prima

Nancy
26-10-2018

alles ging goed

Arie Oprins
16-09-2018

Prima

Marieke
02-09-2018

Goede website om hotels en appartementen te boeken!

Sabrin
29-08-2018

heel vaak de laagste prijs en snelle boeking en/of reservering mogelijk!

Bart
28-08-2018

Een snelle Booking kunnen maken middels de app.

Truus Meijer-van Den Berg
07-06-2018

Marieke
31-05-2018

Ze hebben leuke vakantiebestemmingen.

Niels
11-05-2018

Duurde onwijs lang voordat de cashback was toegekend. Daarentegen is de cashback altijd mooi meegenomen!

Ricardo
30-03-2018

Het grootste aanbod aan accommodatie tegen een redelijke prijs en met zeer goede voorwaarden.

Lia
12-03-2018

Verliep prima volgens verwachting

Lia
25-02-2018

Makkelijk om zo hotels te boeken

Truus Meijer-van Den Berg
25-02-2018

Duurt ff maar gaat altijd goed

Truus Meijer-van Den Berg
23-01-2018

Prima

Mark Ozinga
25-12-2017

Sinds 2015 gebruik ik CashbackXL al. Resultaat: ruim €500 bespaard bij 33 losse aankopen (hotels / vakanties /elek.apparaten / Energieoverstap etc. etc).
Top!

Bij alle internetaankopen dus altijd even snel kijken of er via CashbackXL nog meer korting beschikbaar is.

bart dohmen
06-12-2017

top

Jasper Hut
22-11-2017

Leuke extra korting!

saskia stammis
18-11-2017

Snelle afhandeling!

saskia stammis
17-09-2017

Weer 2 keer geld retour van Hotel overnachtingen bij Booking.com. Cashback XL werkt!!!!