Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van BCC (8,9)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Wouter
BCC
12-07-2022

Goed

Wouter
BCC
12-07-2022

Goed

Jolanda
BCC
15-06-2022

prima

Chun Li
BCC
01-06-2022

Eindelijk een keer dat ik wat ontvangen van BCC

Marcel
BCC
01-06-2022

goed

Patrona
BCC
21-02-2022

Snel bevestigd, binnen zo'n 2 weken.

patrick
BCC
11-02-2022

In de mail die ik gekregen heb toen ik via de site naar bcc ben gegaan en een aankoop heb gedaan staat een heel ander bedrag dan dit. Hier ben ik niet blij mee. Dit is de mail die ik kreeg met het bedrag:


Beste patrick,

BCC heeft jouw aankoop & cashback van 19-11-2021 11:32 bevestigd.

Cashback: € 31,56
Status: bevestigd

Je cashback wacht op goedkeuring
Bij BCC duurt het ongeveer 2 maanden voordat de cashback wordt gekeurd.


Met vriendelijke groet,

CashbackXL
Marloes & Ditmar

[email protected]
06 - 3014 2602

Ik krijg nu maar de helft. Dit is niet eerlijk.

Olga Peters
BCC
10-01-2022

na 2 dagen werd het goedkoper maar bcc reageert niet op de e-mails

Tonnie Klink
BCC
24-12-2021

snelle levering, netjes en vriendelijk personeel.

e.
BCC
25-10-2021

Snelle levering, product zoals beschreven op webshop.

Wenzel
BCC
26-07-2021

Zoals altijd snel geleverd voor een goede prijs.

Bart
BCC
02-07-2021

Prima

E
BCC
28-06-2021

super

Leroy
BCC
23-05-2021

Prima

Erik
BCC
18-05-2021

Super!

Wenzel
BCC
26-04-2021

Snel geleverd en goede prijzen.

Melanka Zuidervliet
BCC
21-04-2021

Ging prima

Erik
BCC
17-02-2021

Perfect!

Erik
BCC
28-12-2020

Super!

johanna
BCC
23-12-2020

perfect

Robert Polman
BCC
10-12-2020

Top weer

Marcel
BCC
08-12-2020

prima

marthe
BCC
07-12-2020

Ging heel snel en moeiteloos, cashback ook snel geregeld

Herman
BCC
14-11-2020

prima

Erik
BCC
23-07-2020

Perfect!

Yuri Berens
BCC
15-07-2020

Fijne webshop, bevestiging zeer snel, goedkeuring duurde ietsje langer, maar komt altijd goed.

Aron
BCC
19-06-2020

Cashback klopte in eerste instantie niet, later toegevoegd (aan verkeerde order).

Robert Polman
BCC
10-06-2020

Goed weer

Erik
BCC
07-06-2020

Perfect

Harold
BCC
31-05-2020

Voldoet geheel aan de verwachting!

Marcel
BCC
11-05-2020

top

Erik
BCC
17-02-2020

Perfect!

saskia stammis
BCC
27-01-2020

Altijd weer fijn een Cashback te mogen ontvangen!!

Rick Guijt
BCC
12-01-2020

Nette prijzen en snelle levering.
Prijsgarantie wordt ook netjes nageleefd

Tonnie
BCC
30-12-2019

Netjes geleverd allemaal.

Robert Polman
BCC
04-12-2019

Prima

Stefan
BCC
17-11-2019

Fijne winkel, goede service.

Stefan
BCC
06-08-2019

Erg fijne winkel, snelle goedkeuring cashback.

Esther
BCC
20-05-2019

Prima, mooie cashback en vrij vlot goedgekeurd.

Andre de Groot
BCC
16-05-2019

goed geregeld

Erik
BCC
29-04-2019

Met name de levering liet te wensen over. Onduidelijk en erg breed aflevermoment wat pas op het allerlaatste moment werd gecommuniceerd. Daarnaast is de cashback op het laatste moment zonder duidelijke reden afgekeurd. Gelukkig kwam cashbackxl mij daarin tegemoet!

Truus Meijer-van Den Berg
BCC
07-04-2019

Queenie Breek
BCC
20-03-2019

Duurde best lang voordat het werd uitbetaald

Tonnie
BCC
10-02-2019

Duurde een beetje lang maar toch goed gekomen.

J
BCC
18-01-2019

Fijn dat het is gelukt

A.J. Schenkeveld
BCC
16-01-2019

Goed advies, goed apparaat voor goede prijs, maar bezorgers toonden weinig initiatief bij aansluiten apparaat en lieten dat half geïnstalleerd achter....

ahmet
BCC
27-12-2018

Duurde lang, maar uiteindelijk goedgekeurd

Tonnie Klink
BCC
08-10-2018

Super snelle service

Tk
BCC
14-08-2018

Top bedrijf,

Marc Schulte
BCC
18-07-2018

Mooie deals af en toe! Snelle cashbacks ook op aanbiedingen.

6%
max. cashback

50% korting op geselecteerde hoodies

Code: FLASH50