Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van AH.nl (Albert Heijn) (9,7)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Emma Brink
16-02-2019
Snel en goed!
Freek
06-02-2019
Snel!
Freek
02-02-2019
awesome
S. Mol
21-01-2019
Snel!
William
19-01-2019
Lekker vlot afgehandeld. Super dat de AH dit ook doet, maakt de keuze voor je supermarkt weer net wat handiger.
Marjolein ten Hagen
16-01-2019
Snel
Binnen 1 week
Freek
14-01-2019
Thanks, dit was de claim toch?
Queenie Breek
07-01-2019
Snelle bevestiging en goedkeuring
Freek
07-01-2019
Top!
Emma Brink
06-01-2019
Top!
Ismail
31-12-2018
Dat was nog eens goedkoop boodschappen doen
Tonnie Klink
28-12-2018
Super service
J
28-12-2018
Gaat snel!
Emma
14-12-2018
Topservice
Freek
13-12-2018
!
Tonnie
10-12-2018
Super snel dit zeg
Freek
09-12-2018
!
Queenie Breek
06-12-2018
zeer snel bevestigd en betaalbaar gesteld
Freek
29-11-2018
Top!
Queenie Breek
29-11-2018
gaat altijd goed
Freek
22-11-2018
Snel!
Anne Wibier
21-11-2018
Super snel
Nancy
17-11-2018
snelle uitbetaling
Nancy
26-10-2018
goede service
Cynthia Kampers
12-08-2018
Erg fijne webshop!
Je kunt er ook online producten van de Etos en Gall&Gall bestellen, erg handig!
Nancy
07-08-2018
snelle goedkeuring
Nancy
01-07-2018
goed
Nancy
08-06-2018
snelle goedkeuring
Bianca
27-05-2018
AH altijd goede kwaliteit.
Nancy
25-05-2018
snelle goedkeuring
Nancy
18-05-2018
snelle goedkeuring
Nancy
14-05-2018
snelle goedkeuring
Jess
07-05-2018
snel binnen!
Nancy
21-04-2018
snelle goedkeuring
Nancy
13-04-2018
snelle goedkeuring
Nancy
21-03-2018
snel
Nancy
09-03-2018
snel
Nancy
27-02-2018
snelle goedkeuring
Dominique Groot
12-02-2018
Top actie!
MARIEKE
28-01-2018
Fijn en snel boodschappen doen op deze manier!
Lizzy Van den Brand
05-01-2018
Heel eenvoudig en snel!
MF Land
05-01-2018
Prima in orde
Lizzy Van den Brand
20-12-2017
Snelle bevestiging en ook snel goedgekeurd, mooie cashback bij eerste bestelling.
Olga Don
18-12-2017
De snelste uitbetaling. Alles prima georganiseerd.
Cynthia Kampers
15-11-2017
AH.nl is een overzichtelijke site, snel en makkelijk vanuit je luie stoel je boodschappen bestellen en thuis laten bezorgen!
Simon Vroom
14-11-2017
Even wachten, maar perfect !
Cynthia Kampers
08-10-2017
Ik bestel iedere week online mijn boodschappen bij de AH.
Ze blijven wel de duurste hoor, ook de bezorgkosten en het minimale bestedingsbedrag liegen er niet om, maar het is ook wel handig dat de AH gekoppeld is aan de Etos en je dus ook meteen je verzorgingsproducten kan mee bestellen!
Simone Landman
15-08-2017
Albert Heijn is ontzettend snel met goedkeuren. Bij elke online bestelling die ik elke week doe een euro terug is mooi meegenomen. Leuk dat dit er is.
Jasper Hut
09-08-2017
Helemaal super. Alles snel voor elkaar en bijzonder snel goedgekeurd. Daarnaast is het bij AH erg goed geregeld, makkelijk om de boodschappen bij een pick-up-point op te halen. Top!
DH van den Poll
06-06-2017
Super snelle reactie gehad van de site beheerder, en snel goedgekeurd. Een aanrader om via de site hier te bestellen dus!