Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van AliExpress (9,2)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Femke Geene
06-02-2018

goed

Madelon Schreven Kerkhoff
04-02-2018

Snelle afhandeling

esma
02-02-2018

IK HAD MEER VERWACHT

W Duyn
01-02-2018

Makkelijk en gratis verzenden

Kevin Engelen
31-01-2018

Snel goedgekeurd

Anton S Kryvenkyi
27-01-2018

Prima

Ivo Peters
26-01-2018

goedgekeurd nadat ik de ontvangst bevestiging had aangegeven onder mijn account bij Ali.

IRINA
25-01-2018

GOEDE JURKEN

Truus Meijer-van Den Berg
23-01-2018

Truus Meijer-van Den Berg
23-01-2018

Truus Meijer-van Den Berg
23-01-2018

Prima geregeld

Adriana Zwiggelaar
21-01-2018

Direct goedgekeurd toen ik mijn product heb ontvangen.

Kevin Engelen
19-01-2018

Duurde dik een maand voordat hij goedgekeurd werd.

Johan Blom
12-01-2018

heel mooi

Adriana Zwiggelaar
11-01-2018

Dit ging erg snel!

MF Land
05-01-2018

Snel!!

Sherwin Tewari
03-01-2018

top

Jan Adriaanse
31-12-2017

Snel en correct. Goedkeuring bijna direct na melding ontvangst produkt bij AliExpress.

Lieke Yim
16-12-2017

Claim is alsnog goedgekeurd, topservice

tong liu
10-12-2017

Ging snel binnen 2 weken ongeveer geld ontvangen

Jasper Hut
01-12-2017

Chillll

Johan
29-11-2017

leuk

Vincent van Gent
27-11-2017

Cashback vele malen lager dan in eerste instantie aangegeven.

Jasper Hut
22-11-2017

Super snel!

Joost
13-11-2017

Zeer snelle goedkeuring! Fijne site om te shoppen.

Ria Hes
06-10-2017

bevestiging duurde lang en de uitbetaling ook service is prima maar ook dat duurt lang (ook wel logisch)

Kimberly Weijer
06-09-2017

Leuk om op deze manier extra korting te krijgen, na ontvangst van mijn product staat het geld ook snel in mijn overzicht!
Contact met CashbackXL is ook top!

Judith Loeve
21-08-2017

Haha super!!

Cindy Van Der Waard
11-08-2017

Snelle goedkeuring en uitbetaling

Halima Mohammad
02-08-2017

HEEL SNEL EN HEEEEL GOEDKOOP!!! :)

Sanne Haas
08-06-2017

lekker goedkoop shoppen zo

Marielle de Vos
26-05-2017

Al jaren tevreden klant bij aliexpress

joey jansen
12-05-2017

Komt niet altijd in het overzicht te staan, maar met een claim is het dan vaak ook opgelost. Verder super snelle bevestigingen, geweldige service.

Kaylee Van Sikkelerus
21-03-2017

super, snelle uitbetaling ook!

Manon Boertje
22-02-2017

Bij aliexpress bestellen is al lekker goedkoop en dan krijg je er ook nog cashback op ! Makkelijk en snel