Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van AliExpress (9,0)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Robin
12-02-2024

perfect

I.M.M van Dijk
27-01-2024

Top

Giovannie
27-01-2024

Goed

Laura Tijsinger
26-01-2024

goed

Frank
23-01-2024

Fijn eindelijk een keer snel

Mike
12-01-2024

Laag bedrag

I.M.M van Dijk
05-01-2024

Top

I.M.M van Dijk
05-01-2024

Top

Erica
12-12-2023

Nice

Hillary
11-12-2023

.

Daniel
26-11-2023

Soms werkt het, soms niet. Het duurt lang voordat er goedkeuring komt, maarja het is een kwestie van wachten. Voor degenen die niets hebben, is de helft het dubbele.

Hans
14-11-2023

Goed product; gemakkelijke montage.

Frank
11-11-2023

Eindelijk weer eens een cashback van Alie, gebeurt niet vaak.

Volkan Volkan Mina Ela
31-10-2023

top geregeld, dankjewel

R
20-10-2023

Helaas loopt de cashback bij ali niet meer zo vlekkeloos als voorheen.
Twee grote aankopen niet geregistreerd ondanks exact dezelfde wijze van bestellen als bij de kleine aankopen die wel worden geregistreerd. Jammer.

Maikel
07-10-2023

Super!

Maikel
07-10-2023

Super!

Martha
26-09-2023

top

Rick
23-09-2023

Ali keurt meeste gewoon af, zonder cliam mogelijkheid :(

Dick
20-09-2023

AliExpress keurt alles af op dit moment. Claim blijkbaar niet mogelijk.

Y IJperlaan
27-07-2023

Heb me buik vol van alie, maanden wachten op je bestelling en het komt toch niet altijd aan. service is zeer slecht.

Dick
26-07-2023

Duurt verschrikkelijk lang bij AliExpress

Volkan Volkan Mina Ela
06-07-2023

top geregeld

Dick
26-06-2023

Duurt verschrikkelijk lang

Niels Leppers
23-06-2023

Duurt te lang

Debora
10-06-2023

Top!

Debora
10-06-2023

Top

Marijn
21-05-2023

goed geregeld

Marijn
21-05-2023

altijd goed

Robin
12-05-2023

Cashback netjes gekregen!

Marijn
20-04-2023

werkt

Giovannie
20-04-2023

Goed!

I.M.M van Dijk
12-04-2023

Top

I.M.M van Dijk
12-04-2023

Top

I.M.M van Dijk
12-04-2023

Top

Xander
31-03-2023

van de 6 keer bestellen nog maar 1x mislukt

Deb
23-03-2023

Top!!!

Yves
14-03-2023

ok

M
27-02-2023

-

ML
18-02-2023

Snelle verzending en goed verpakt

ML
18-02-2023

Goede prijs kwaliteit verhouding

ML
18-02-2023

Goed product

Lou Casteleyn
18-02-2023

Goede prijs kwaliteit verhouding

Marijn
09-02-2023

zoals altijd goed

I.M.M van Dijk
08-02-2023

Top

I.M.M van Dijk
08-02-2023

Top

Lars
07-02-2023

heeft lang geduurd, maar uiteindelijk ging het goed

e. de boer
29-01-2023

prima

Renger Vegting
28-01-2023

good

I.M.M van Dijk
29-12-2022

Top