Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Elena de Boer
24-04-2017

rooster voor de airfryer werkt prima

Elena de Boer
24-04-2017

broek besteld en hij is van mooie kwaliteit en snelle levering. Top!

J Su
21-04-2017

product is goed, maar ben nog steeds niet uitbetaald.

Mikey Van der Zwan
19-04-2017

Even thuisbezorg, gewoon via Cashback XXL, een extra korting , top!

Mikey Van der Zwan
19-04-2017

Iedere aankoop bij mediamark, doen wij gewoon even via Casback XXL!! top!

Mikey Van der Zwan
19-04-2017

Ervaring met centraalbeheer, snelle afhandeling cashback!

Mikey Van der Zwan
19-04-2017

Binnen drie maanden CB ontvangen en bevestigd gekregen

Bart R
14-04-2017

Nog steeds een van de beste dagaanbieding websites! Super dat deze ook aan CashbackXL mee doet!

Bart R
14-04-2017

Cashback altijd snel bevestigd!

R Kokkeel
05-04-2017

Coolblue is altijd top. Heb al meerdere cashbacks ontvangen via Coolblue orders.

Ralph Rigter
30-03-2017

https://youtu.be/Nif4SdUUngo

Mikey Van der Zwan
24-03-2017

Snelle afhandeling bevetiging en uitbetaling, eerder deed ik mijn aankopen zonder CASHBACK, dit is een leuke extra!

Ruud van Melick
23-03-2017

Cashbacks worden direct bevestigd maar de uitbetaling duurt extreem lang. Soms tot wel 3 maanden na de daadwerkelijke overnachting

Kaylee Van Sikkelerus
21-03-2017

super, snelle uitbetaling ook!

Tobias Waasdijk
17-03-2017

De cashback werd niet geregistreerd. Gelukkig kon CashbackXL het samen met Blokker dezelfde dag nog oplossen. Top!

Jessica Massen
02-03-2017

presies op de tijd wat aan gegeven stond op de site met levering

Sanne Haas
01-03-2017

Na 2 maanden pas goedgekeurd maar de hoge cashback maakt een hoop goed!!

Sanne Haas
01-03-2017

Super actie en lekker snel goedgekeurd!

Patrick Smits
28-02-2017

Snelle en goede levering van een tablet!

Joost Groen
27-02-2017

Zeer snelle levering + uitbetaling cashback.

Manon Boertje
22-02-2017

Bij aliexpress bestellen is al lekker goedkoop en dan krijg je er ook nog cashback op ! Makkelijk en snel

Mike Bakker
17-02-2017

Heel snel al een bevestiging. Het goedkeuren van de transactie duurde wel een tijdje.

Erwin Cozijnsen
13-02-2017

Fijne en snelle service. Leuk dat je om zo'n manier een deel van de bezorgkosten terug kunt krijgen.

Nadia Niet
12-02-2017

Snel bevestigd, uitbetaling was redelijk vlot. Fijne webshop.

Jeewan Kalloe
10-02-2017

Overschrijven ging simpel en makkelijk. Je zorgverzekering kon je makkelijk op maat afstellen en de prijzen hiervan werden overzichtelijk en duidelijk getoond.

Seldan Akin
09-02-2017

Wauww!! Snel bevestigd en uitbetaald:)

K. Cok
07-02-2017

Vlotte en keurige afhandeling! Leuk dat je nog cashback krijgt op de toch al aantrekkelijke prijzen!

K. Cok
07-02-2017

Snelle bevestiging en ook snelle cashback! Zeer tevreden en aanbevelenswaardig!

Lennard Kok
05-02-2017

Snelle uitbetaling!

Martijn Lukaart
31-01-2017

Snelste goedgekeurde cashback ever. Zelfs nog voor ik het product in huis heb!

Richard Wemmenhove
26-01-2017

Bevestiging (en de betaling) hebben natuurlijk wel even op zich laten wachten, maar desalniettemin toch weer een paar euro kunnen besparen tijdens de Hunt. Zelfs op de box :)

Rick Hamaker
22-01-2017

Cashback van de staatsloterij was binnen twee weken uitbetaald, bevestiging ook snel binnen.

Jordie van Rhee
17-01-2017

Snelle bevestiging en uitbetaling binnen een maand, gewoon prima geregeld dus.

joey jansen
12-01-2017

Nog nooit iets besteld via de site van Albert Heijn maar nu toch eens een poging gedaan. Kon de volgende dag mijn boodschappen bij het pick-up-point ophalen en de cashback stond een paar dagen later al in mijn account. Super service!

Jelle Kroese
11-01-2017

Prima geregeld! 2 maanden na de aankoop uitgekeerd.
Goed in combinatie met kortingscode en hoge cashback!

Juliette Walter
11-01-2017

Cashback snel bevestigd, geld eerstvolgende maand teruggestort.

Pascal Steffens
10-01-2017

keurig afgehandeld door cashbackxxl .

Ben super blij met deze site !

Jordie van Rhee
10-01-2017

Snel bevestigd en snel betaald. Mooi geregeld!
Betaald binnen een maand

Jordie van Rhee
10-01-2017

Snel bevestigd en snel betaald, in anderhalf maand. Gewoon prima samenwerking met Happy Socks.

Jordie van Rhee
10-01-2017

Snel bevestigd en zeer snel betaald, binnen een maand.
Cashback van Coolblue is aan te raden dus

Rinaldo Dijo
08-01-2017

snelle uitbetaling van de cashback

Rinaldo Dijo
08-01-2017

Coolblue is echt een top bedrijf. Goede service, snelle levering en snelle uitbetaling van de cashback.

Rinaldo Dijo
08-01-2017

Yarden heeft een hele mooie, nieuwe website. Probeer allen geen gegevens achteraf te veranderen. De klantenservice kan niet overweg met de nieuwe veranderingen.

De betaling van de cashback is redelijk snel.

Jaimy Leenders-Verhoeven
08-01-2017

alle beetjes helpen ;)

Mariska Kuper
06-01-2017

Sneller cashback ontvangen!

Arvind Abhelakh
04-01-2017

Toppie!

Elles van Bekkum
02-01-2017

Fijne webwinkel met goede klanten service.
De tweedekansjes is een leuke en fijne opzet!
Tevreden klant.

E Halle
02-01-2017

Uitstekende cashback bovenop sowieso al een netto bonus van de shop zelf. Bovendien blinken ze uit in top service: er was bij het doorgeven van de ingangsdatum van mijn nieuwe aansluiting iets misgegaan (te vroeg), na slechts kort contact heeft Breedbandwinkel dit keurig voor mij met de internetaanbieder geregeld en gecorrigeerd.

Cynthia Frings
29-12-2016

Zeer snel geleverd voor een leuke lage prijs een funko pop erbij voor me Disney verzameling!

Lisanne Aitink
29-12-2016

Altijd netjes op tijd.