Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Media Markt (9,3)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Jan
15-02-2018

Goed en snel.

Kevin Engelen
31-01-2018

Snel goedgekeurd

Tonnie Klink
22-01-2018

Snelle levering. Perfect verpakt

Marlies Bos
16-01-2018

Niet zo tevreden

bart dohmen
14-01-2018

top

Arie Oprins
27-12-2017

Hele snelle uitbetaling

Daan
13-12-2017

Super!

Marisca
08-12-2017

Snelle goedkeuring en uitbetaling!

RK
05-12-2017

Prima service, snelle bevestiging, snelle reactie

Mohini Asosingh
29-11-2017

Bedankt!!

Olga Don
05-09-2017

Snelle goedkeuring en uitbetaling binnen 1 maand

Jasper Hut
09-08-2017

Lekker snel en goede prijs voor het product!

Jerrold Meijer
20-06-2017

netjes uitbetaald!

Mikey Van der Zwan
19-04-2017

Iedere aankoop bij mediamark, doen wij gewoon even via Casback XXL!! top!

Patrick Smits
28-02-2017

Snelle en goede levering van een tablet!

Joost Groen
27-02-2017

Zeer snelle levering + uitbetaling cashback.

Martijn Lukaart
31-01-2017

Snelste goedgekeurde cashback ever. Zelfs nog voor ik het product in huis heb!

Jordie van Rhee
10-01-2017

Snel bevestigd en snel betaald. Mooi geregeld!
Betaald binnen een maand

Jordie van Rhee
20-12-2016

Mediamarkt werkt prima, snelle bevestiging en ook de uitbetaling gaat prima. De levering van producten is ook perfect.

Goede online shop

Ivo Peters
15-12-2016

Bij kleine producten (kabeltje, SD kaart) ging de cashback steeds goed.
Bij aanschaf van vriezer+koelkast en later bij een TV mislukte de cashback.

Kan natuurlijk toeval zijn, maar 9 van de 10 keer gaan de cashbacks wel goed via Cashbackxl. Mediamarkt lijkt soms te mislukken op het moment dat het juist het interessantste zou zijn

Alex van der Horst
06-06-2016

Directe bevestiging en snel goedgekeurd. Via Mediamarkt is dit altijd zo geweest. Top.

Jan De Boer
05-06-2016

Er was iets misgegaan met het registreren van deze transactie. Echter, na een mailtje naar CBXL werd het allemaal snel geregeld.

Joost van Proosdij
22-09-2015

Top! snel bezorgd en alles gewoon snel!

m ozdemir
21-08-2015

Hele snelle goedkeuring. Tot nu toe erg tevreden!
Ik heb het nog niet laten uitbetalen.

Jan-Willem van Velzen
25-02-2015

Van CashbackXL d snelle bevestiging.
En van Mediamarkt 3 Feb besteld en 20 Feb de cashback al akkoord, dat is snel!.

Tim Wesseling
09-05-2014

Mijn cashback was snel (binnen twee dagen) bevestigd en goedgekeurd door Media Markt! Top!

7%
max. cashback

Mis de Back to School-aanbiedingen niet en bespaar tot 20% op Surface-apparaten.