Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Tobias Waasdijk
17-03-2017

De cashback werd niet geregistreerd. Gelukkig kon CashbackXL het samen met Blokker dezelfde dag nog oplossen. Top!

Jessica Massen
02-03-2017

presies op de tijd wat aan gegeven stond op de site met levering

Sanne Haas
01-03-2017

Na 2 maanden pas goedgekeurd maar de hoge cashback maakt een hoop goed!!

Sanne Haas
01-03-2017

Super actie en lekker snel goedgekeurd!

Patrick Smits
28-02-2017

Snelle en goede levering van een tablet!

Joost Groen
27-02-2017

Zeer snelle levering + uitbetaling cashback.

Manon Boertje
22-02-2017

Bij aliexpress bestellen is al lekker goedkoop en dan krijg je er ook nog cashback op ! Makkelijk en snel

Mike Bakker
17-02-2017

Heel snel al een bevestiging. Het goedkeuren van de transactie duurde wel een tijdje.

Erwin Cozijnsen
13-02-2017

Fijne en snelle service. Leuk dat je om zo'n manier een deel van de bezorgkosten terug kunt krijgen.

Nadia Niet
12-02-2017

Snel bevestigd, uitbetaling was redelijk vlot. Fijne webshop.

Jeewan Kalloe
10-02-2017

Overschrijven ging simpel en makkelijk. Je zorgverzekering kon je makkelijk op maat afstellen en de prijzen hiervan werden overzichtelijk en duidelijk getoond.

Seldan Akin
09-02-2017

Wauww!! Snel bevestigd en uitbetaald:)

K. Cok
07-02-2017

Vlotte en keurige afhandeling! Leuk dat je nog cashback krijgt op de toch al aantrekkelijke prijzen!

K. Cok
07-02-2017

Snelle bevestiging en ook snelle cashback! Zeer tevreden en aanbevelenswaardig!

Lennard Kok
05-02-2017

Snelle uitbetaling!

Martijn Lukaart
31-01-2017

Snelste goedgekeurde cashback ever. Zelfs nog voor ik het product in huis heb!

Richard Wemmenhove
26-01-2017

Bevestiging (en de betaling) hebben natuurlijk wel even op zich laten wachten, maar desalniettemin toch weer een paar euro kunnen besparen tijdens de Hunt. Zelfs op de box :)

Rick Hamaker
22-01-2017

Cashback van de staatsloterij was binnen twee weken uitbetaald, bevestiging ook snel binnen.

Jordie van Rhee
17-01-2017

Snelle bevestiging en uitbetaling binnen een maand, gewoon prima geregeld dus.

joey jansen
12-01-2017

Nog nooit iets besteld via de site van Albert Heijn maar nu toch eens een poging gedaan. Kon de volgende dag mijn boodschappen bij het pick-up-point ophalen en de cashback stond een paar dagen later al in mijn account. Super service!

Jelle Kroese
11-01-2017

Prima geregeld! 2 maanden na de aankoop uitgekeerd.
Goed in combinatie met kortingscode en hoge cashback!

Juliette Walter
11-01-2017

Cashback snel bevestigd, geld eerstvolgende maand teruggestort.

Pascal Steffens
10-01-2017

keurig afgehandeld door cashbackxxl .

Ben super blij met deze site !

Jordie van Rhee
10-01-2017

Snel bevestigd en snel betaald. Mooi geregeld!
Betaald binnen een maand

Jordie van Rhee
10-01-2017

Snel bevestigd en snel betaald, in anderhalf maand. Gewoon prima samenwerking met Happy Socks.

Jordie van Rhee
10-01-2017

Snel bevestigd en zeer snel betaald, binnen een maand.
Cashback van Coolblue is aan te raden dus

Rinaldo Dijo
08-01-2017

snelle uitbetaling van de cashback

Rinaldo Dijo
08-01-2017

Coolblue is echt een top bedrijf. Goede service, snelle levering en snelle uitbetaling van de cashback.

Rinaldo Dijo
08-01-2017

Yarden heeft een hele mooie, nieuwe website. Probeer allen geen gegevens achteraf te veranderen. De klantenservice kan niet overweg met de nieuwe veranderingen.

De betaling van de cashback is redelijk snel.

Jaimy Leenders-Verhoeven
08-01-2017

alle beetjes helpen ;)

Mariska Kuper
06-01-2017

Sneller cashback ontvangen!

Arvind Abhelakh
04-01-2017

Toppie!

Elles van Bekkum
02-01-2017

Fijne webwinkel met goede klanten service.
De tweedekansjes is een leuke en fijne opzet!
Tevreden klant.

E Halle
02-01-2017

Uitstekende cashback bovenop sowieso al een netto bonus van de shop zelf. Bovendien blinken ze uit in top service: er was bij het doorgeven van de ingangsdatum van mijn nieuwe aansluiting iets misgegaan (te vroeg), na slechts kort contact heeft Breedbandwinkel dit keurig voor mij met de internetaanbieder geregeld en gecorrigeerd.

Cynthia Frings
29-12-2016

Zeer snel geleverd voor een leuke lage prijs een funko pop erbij voor me Disney verzameling!

Lisanne Aitink
29-12-2016

Altijd netjes op tijd.

Thomas B
28-12-2016

Snel een bevestiging ontvangen en bij terugkomst van vakantie was het bedrag beschikbaar. Goed geregeld en een aanrader.

Rim Sluijs
23-12-2016

Cashback maakt het extra leuk om een nachtje weg te gaan!

saskia stammis
21-12-2016

Goed geregeld! Duurt even voordat het geld er is maar het komt wel!!!!

Jordie van Rhee
20-12-2016

Mediamarkt werkt prima, snelle bevestiging en ook de uitbetaling gaat prima. De levering van producten is ook perfect.

Goede online shop

Jordie van Rhee
20-12-2016

Snel bevestigd en snel betaald, keurig zoals het moet.

Jordie van Rhee
20-12-2016

Goed geregeld, keurig bevestigd en keurig betaald. Albelli levert goede kwaliteit, dus tevreden.

Jordie van Rhee
20-12-2016

Keurig snel bevestigd en ook op tijd betaald.
Bij de postcodeloterij ook geen rare afschrijvingen (vervroegd ofzo) zoals wel meegemaakt bij bankgiro en vriendenloterij.

Keurig geregeld.

Jordie van Rhee
20-12-2016

Voor mij was dit eenmalig, alhoewel de bevestiging en betaling prima verliepen. Ik vind de manier van afschrijven en welke maand je dan meespeelt onduidelijk. Daarnaast kunnen ze trekkingen eerder afschrijven dan je ze verwacht.

Al met al prima geregeld, maar een te onduidelijke wirwar van afgeschreven bedragen gedurende de tijd dat ik meespeelde.

Jordie van Rhee
20-12-2016

Dit is goed geregeld, snel bevestigd en keurig uitbetaald.
Het enige probleem kwam met de korting bij de vestiging zelf gezien deze niet als officieel pick up point geregistreerd zou staan, terwijl dit online wel zo beschreven is (vestiging Enter). De medewerker erkende dit probleem, maar gaf wel gewoon de korting (7.50) die bij de actie hoorde.

Intern probleem dus, waarbij het voor de klant netjes is opgelost.

Stephan Bours
18-12-2016

De cashback werd dezelfde dag bevestigd EN goedgekeurd!

Rene Schippers
17-12-2016

Uitstekende service en mooie kortingen

Ivo Peters
15-12-2016

Bij kleine producten (kabeltje, SD kaart) ging de cashback steeds goed.
Bij aanschaf van vriezer+koelkast en later bij een TV mislukte de cashback.

Kan natuurlijk toeval zijn, maar 9 van de 10 keer gaan de cashbacks wel goed via Cashbackxl. Mediamarkt lijkt soms te mislukken op het moment dat het juist het interessantste zou zijn

Natasa Matijevic
15-12-2016

Het duurde even, maar was het wachten waard!

Femke Geene
14-12-2016

Duurt ongeveer 2 maanden voordat de transactie wordt goedgekeurd, maar voor de rest goed.