Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Cindy Van Der Waard
11-08-2017
Lekker bedrag aan cashback vooral als je toch al over kan stappen mooi meegenomen.
Cindy Van Der Waard
11-08-2017
Snelle uitbetaling.
Cindy Van Der Waard
11-08-2017
Snelle goedkeuring en uitbetaling
Cindy Van Der Waard
11-08-2017
Zoals altijd top service en snelle leveringen
Jasper Hut
09-08-2017
Lekker snel en goede prijs voor het product!
Jasper Hut
09-08-2017
Helemaal super. Alles snel voor elkaar en bijzonder snel goedgekeurd. Daarnaast is het bij AH erg goed geregeld, makkelijk om de boodschappen bij een pick-up-point op te halen. Top!
Twan Nijland
08-08-2017
--
Lizzy Van den Brand
05-08-2017
Makkelijk en snel bevestigd.
Ook vrij snelle definitieve goedkeuring, voor mij een aanrader!

Het gaat niet om een mega bedrag aan extra korting maar elke euro is toch mooi meegenomen!
Jan Adriaanse
04-08-2017
Alles is goed verlopen. Binnen minuten na de boeking werd de bevestiging van de cashback claim uitvangen. Goedkeuring (bijschrijven van het bedrag op mijn cash back rekening) duurde bij diverse Expedia boekingen tussen minder dan een maand tot iets meer dan 3 maanden.
Al met al heel tevreden met deze leuke korting.
Halima Mohammad
02-08-2017
Vlotte service. Toch heel blij dat ik er wel iets voor terug krijg! Net een soort kortingscode die je op andere winkels niet kan vinden.
Halima Mohammad
02-08-2017
HEEL SNEL EN HEEEEL GOEDKOOP!!! :)
Halima Mohammad
02-08-2017
Top! Dankjewel! Snelle service
Mark Blokhuis
31-07-2017
Ongelofelijk snel bevestigd & uitbetaald! 30-7 een bestelling geplaatst, 31-7 cash erbij! Top!
Karel Wernars
27-07-2017
Cashback ging soepel, en werd na ongeveer 1 maand uitbetaald.
Ria Hes
19-07-2017
top aanbieding die eurodeals

uitbetaling duurt 3 weken
Fon SO
10-07-2017
Snelle cashback..jammer dat het evenveel blijft ongeacht de bestelling. Een percentage zou beter zijn.
Sheena Van Dam
09-07-2017
een bestelling gedaan en binnen 2 dagen was mijn cashback bevestigd en goedgekeurd. super snel helemaal top!
Cindy Van Der Waard
06-07-2017
Top
Cindy Van Der Waard
06-07-2017
Zeer snelle bevestiging en uitbetaling ( nog geen 5 dagen) altijd leuk om zo wat extra geld terug te krijgen ;-)
Martine Hartevelt
04-07-2017
Greetz keurig op tijd bezorgd zoals beloofd.
Jasper Hut
03-07-2017
Zo werden de bestelde biertjes nog goedkoper, top!
Louise Logtmeyer
01-07-2017
Fijn hoor die snelle service van Greetz. Alles gaat lekker snel zowel je bestelling als de bevestiging van je cashback en de goedkeuring ervan.
Jerrold Meijer
20-06-2017
netjes uitbetaald!
Jerrold Meijer
20-06-2017
netjes uitbetaald!
J Su
20-06-2017
goed
J Su
20-06-2017
goed
J Su
20-06-2017
goed
Kiki Vodegel
16-06-2017
Na wat problemen een claim ingediend, daarna meteen bevestigd! Super opgelost
Tina Li
13-06-2017
De cashback wordt heel snel bevestigd. Het duurt maximaal 1 minuutje voordat je een bevestigingsmailtje krijgt. Daarna duurde het bij mij een week voordat het is goedgekeurd. De snelheid van bevestiging betaling is dus helemaal top!
Michéla de Jong
08-06-2017
Bevestiging en goedkeuring van Greetz binnen één dag. Top!
Sanne Haas
08-06-2017
verkeerde cashback bedrag, heeft erg lang geduurd voordat dit aangepast werd. uiteindelijk goed geregeld
Sanne Haas
08-06-2017
lekker goedkoop shoppen zo
Sanne Haas
08-06-2017
snel bevestigd
Cindy Van Der Waard
08-06-2017
Super snellle uit betaling
DH van den Poll
06-06-2017
Super snelle reactie gehad van de site beheerder, en snel goedgekeurd. Een aanrader om via de site hier te bestellen dus!
sander pathmamanoharan
03-06-2017
Binnen 3 maanden na afronding van het verblijf in het hotel de cashback ontvangen! Ik had navraag gedaan en snel en zeer vriendelijk te woord gestaan. Cashback XL is uitstekend!
Cindy Van Der Waard
28-05-2017
Er van overtuigd geraakt dat dit zeer makkelijk is, snelle service , bezorging en uitbetaling
silvana joghi
27-05-2017
Ik bestel al jaren via Zooplus, fijne webshop en scheelt zoveel geld. Nu via CashbackXL waardoor ik nog voordeliger shop. Je ontvangt snel een bevestiging en tot nu toe keurig alle cashbacks ontvangen.
Georgina Nagel
27-05-2017
een fijne website om iemand een verjaardags kaart te sturen en dan krijg je via cashbackxl ook nog geld terug dat is al helemaal prettig en ook super snel allen wel jammer dat cashbackxl niet snel uitbetaald

ik heb al paar keer via cashbackxl iets besteld op een pagina maar greetz word je wel echt heel snel bevestigd en uitbetaald
Marielle de Vos
26-05-2017
Al jaren tevreden klant bij aliexpress
Bianca Hoogsteen
22-05-2017
goede en snelle afhandeling.
Cindy Van Der Waard
22-05-2017
21-4 besteld ,21-5 de cashback ;-) snelle service en levering doe vanaf nu via cashbackXL mijn boodschappen
Wietse de Vries
18-05-2017
Ging goed allemaal
joey jansen
12-05-2017
Ging langzaam, service van mijndomein was niet heel goed en is een vrij dure hoster/registrar.
joey jansen
12-05-2017
Komt niet altijd in het overzicht te staan, maar met een claim is het dan vaak ook opgelost. Verder super snelle bevestigingen, geweldige service.
sharon waterink
10-05-2017
Snel en goed geleverd!
Fijne winkel, heeft veel in het assortiment waardoor je veel keuze hebt. Absoluut een aanrader!
Desire Janssen
10-05-2017
OK, het zijn geen wereldbedragen, maar leuk dat Greetz zó snel goedgekeurd wordt! De enige manier waarop ik nog kaarten verstuur :-)
Kay -
10-05-2017
Registratie was mislukt. Na claim wel bevestigd. Uitbetaling heeft meer dan 5 maanden geduurd!
Nynke IJpeij
09-05-2017
Overgestapt naar Energiedirect. Cashback werd bevestigd, maar later werd deze afgewezen. Contact gehad met de klantenservice van Cashbackxl. En zij hebben het voor mij opgelost. Uiteindelijk toch cashback gekregen. Topservice van CashbackXL!!!!
Christel Nolle
05-05-2017
Wat een super klantenservice van Wehkamp. In november kochten we een vrijstaande vaatwasser voor onze nog te renoveren keuken. Een maand later, bij het installeren bleek deze niet te passen. De vaatwasser werd kosteloos opgehaald en de inbouw vaatwasser werd binnen een dag geleverd. Nu ruim 5 maanden later zijn we dagelijks nog erg blij met onze aankoop.