Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
E.J.L. van Driel
26-04-2016

Heeft uiteindelijk dikke 4 maanden geduurd. Maar de cashback is uitbetaald.

Bingol Ari
15-04-2016

Snelle bevestiging en betaling!

Bingol Ari
08-04-2016

snelle bevestiging. top! mooi meegenomen

Erwin Korsman
22-03-2016

Super snelle cashback bevestiging en natuurlijk
altijd snelle levering van coolblue!

Thomas B
28-02-2016

Snel en goed geregeld.

Marsha Monster
27-02-2016

Ultravlugge besvestiging, goedkeuring en uitbetaling, iedere keer als ik bij Zooplus bestel!

chris beijk
21-02-2016

Insta-bevestiging. Heeft ca. 3 maanden geduurd voordat de cashback was goedgekeurd voor uitbetalen.

Wim Valken
13-02-2016

Lekker snel internet via de KPN, daar kan Ziggo een puntje aan zuigen. Prima acties met altijd veel voordeel. Ik ben er blij mee.

Samantha Raaphorst
10-02-2016

Snelle bevestiging en snel goedgekeurd voor uitbetaling!

Paul Hofman
08-02-2016

Al 2 keer iets besteld en beide keren niet alleen snel geleverd, maar ook de cashback zeer snel goedgekeurd.

Ga-Yi Cheung
03-02-2016

Hele snelle verwerking van de cashback!
Budgetair ook een hele fijne website!

Kees Gelder
05-01-2016

Toch wel gaaf, ik ben altijd een beetje sceptisch met dit soort sites.
Ik had een hoekbank op het oog bij de Otto, en vorige week via deze site mooi ruim 44 euro op mijn rekening gestort gekregen. De levertijd van een bank is 8 weken, de cashback is er eerder dan de bank. ;-)

Jan-Willem van Velzen
15-12-2015

snel en goed

Zhongquan Lu
12-12-2015

Order made easily, fast delivery, i like to use this webside

Ronald Bergacker
HP
09-12-2015

Nadat de bestelling geplaatst was, werd de bevestiging al snel goedgekeurd.
Daarnaast ook nog eens een snelle uitbetaling.

Jamy Mahabier
HP
06-12-2015

Prima. Ik heb een kortingsbon gebruikt en de cashback alsnog gekregen.

Gijs Engels
16-11-2015

Prima actie!!!

Ik had mijn twijfels, maar uitbetaling wordt daadwerkelijk uitgevoerd. Echt wel veel voordeel. Vooral in combinatie met het totaalpakket! Tot volgend jaar ;)

Bob Schalke
HP
06-11-2015

goede uitleg, snelle afhandeling en uitbetaling. gewoon snel verdiend! dank!

Paul Kuijper
26-10-2015

Ik ken geen betere cashbacksite dan cashbackxl.nl

C Van Heusden
16-10-2015

Super geregeld!
Via Cashbackxl gekocht bij VT wonen en direct bevestigd en binnen een maand goedgekeurd! Ga ik zeker vaker doen.

Melanie Linnekamp
07-10-2015

Super webshop! Keuze uit heel veel verschillende producten en altijd een snelle service.

Joost van Proosdij
22-09-2015

Top! snel bezorgd en alles gewoon snel!

Mark Hartogsveld
04-09-2015

Goedkeuren duurde even. Maar verder correct afgehandeld uit uitbetaald!

m ozdemir
21-08-2015

Hele snelle goedkeuring. Tot nu toe erg tevreden!
Ik heb het nog niet laten uitbetalen.

Joost van Proosdij
11-08-2015

Zeer fijn dat er nog goedkope providers zijn! geen dure minuten of beltegoed dat erdoorheen vliegt, gewoon duidelijke tarieven zonder uitzonderingen en heel erg goed bereik!

Duckje van der Ploeg
10-08-2015

is betaald maar duurde absurt lang voordat het werd uitbetaald

Duckje van der Ploeg
10-08-2015

Was weer prima geregeld uitbetaling ook best snel na ongeveer 3 weken

Bas de Regt
05-08-2015

Super geregeld, makkelijk verdiend! Dankuwel Cashbackxl.nl (en Ziggo)!

Jan-Willem van Velzen
26-06-2015

Uitkering cashback al na 2 weken. Snelle verzending en goede lage prijs. Zelfs een zakje Haribo erbij voor de persoonlijke touch.

Linda Hummel
C&A
02-06-2015

Snelle levering, goede communicatie met bevestiging van bestelling.

Dirk Guijt
14-05-2015

Top geregeld!

Patrick Roubos
13-05-2015

Snelle reactie en levering van mijn bestelling. De simkaart was niet juist geleverd dit werd na 1 telefoontje snel opgelost en had ik de volgende dag mijn nieuw simkaart in huis.

Klantenservice was zeer vriendelijk.

Patrick Roubos
13-05-2015

Groot aanbod, helaas is de snelheid waar mee je de artikelen ontvangt wat langzaam.

Thomas van Megen
29-04-2015

Ik vind Nedgame.nl een goede website met een goed geprijsd aanbod.

De extra 3% cashback meenemen is tot nu toe altijd gelukt, wat uiteindelijk dus weer een aantal euro's bespaart.

Kay -
09-04-2015

Cashback werd snel bevestigd en na een maand uitbetaald.

Kay -
09-04-2015

Mooie korting op zorgverzekering. Cashback werd na 2 maanden en 13 dagen goedgekeurd.

Duckje van der Ploeg
19-03-2015

Nou supersnel alles afgehandeld na 10 dagen was het al goedgekeurd en kon ik het opnemen. Stukken sneller als sommige andere bedrijven waar je soms wel 3 a 4 maanden moet wachten

Antje Kreisel
13-03-2015

Snelle goedkeuring en snel uitbetaald. Top bedrijf!

Antje Kreisel
13-03-2015

Altijd snel bevestigd en uitbetaald. Top bedrijf!

Antje Kreisel
13-03-2015

In eerste instantie geen cashback bevestigd. Na cashbackclaim snel afgehandeld.

Roel Lahaye
05-03-2015

werkt perfect! hiermee krijg je dus extra korting. deze spaar je op en laat je later uitbetalen.

Jan-Willem van Velzen
25-02-2015

Reisverzekering.
Snelle bevestiging en binnen een paar weken na ingang van de polis de cashback binnen, erg snel dus, prima!

Jan-Willem van Velzen
25-02-2015

Van CashbackXL d snelle bevestiging.
En van Mediamarkt 3 Feb besteld en 20 Feb de cashback al akkoord, dat is snel!.

Erwin Bovenkamp
25-02-2015

Goede webshop met scherpe prijzen en een groot assortiment. De cashback goedkeuring verloopt ook snel.

sander van keulen
29-01-2015

Snel bevestigde transactie, werd na 10 weken betaalbaar gesteld. Moet nog 4 weken wachten op betaling. In totaal dus 15 weken. Het is wat langzaam, maar de vergoeding t.o.v. andere sites is stukken beter.

joli bli
22-01-2015

Zoals altijd bestellen we bij een vaste pizzaria via thuisbezorgd.nl
Het enige wat ze nog kunnen verbeteren is dat thuisbezorgd zou onthouden waar je voor de laatste keer hebt besteld en deze evt aanbevelen?

Buitengewoon fijne manier van bestellen en altijd lekker!

j.e baalman
30-12-2014

Weer supersnel en goed geregeld allemaal,
Thanks CashbackXL !!
Ik winkel enkel nog via jullie, topsite !

Ilonka Jansen
29-12-2014

Duidelijke site met goede informatie mbt producten, prima klantenservice. Al jaren trouwe klant, retourverwerking prima in orde. Product komen over het algemeen goed overeen met beschrijving en foto

j.e baalman
02-12-2014

Bestelling bij Wehkamp supersnel afgehandeld, netjes op tijd een bevestigingsmail gekregen dat de cashback goedgekeurd was. Cashback uit laten betalen en die stond binnen enkele dagen al op mijn bankrekening !!

Ik shop voortaan online enkel nog via Cashbackxl , geen enkele andere site kan hier tegenop !

Tim Wesseling
19-09-2014

Cadeautjes gekocht en zelf cashback ontvangen. Het leuke is dat Large exclusieve spullen biedt, die vind je nergens anders in Nederland.

€14
max. cashback

Geniet van €73 korting op je eerste 4 boxen