Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Suraj Biyani
07-05-2021

Great prices and good cashback

Vince
07-05-2021

Toch weer 68 cent =D

Ray
07-05-2021

snelle goedkeuring.

B
07-05-2021

Beter dan voorheen!

Snel
07-05-2021

Goed!

Erik
06-05-2021

Snel en accuraat. Prettige winkel!

Nancy
06-05-2021

Ik kom hier altijd graag terug voor de heerlijke geurtjes en verzorgingsproducten. Snelle verzending en altijd een leuk cadeautje bij je bestelling.

miranda
05-05-2021

Mooi

Marc
05-05-2021

Dank

johanna
04-05-2021

kreeg wederom geen geregistreerde cashback, maar cashbackxl heeft mij toch de cashback uitbetaald :)

Bedankt Ditmar

Marcel
04-05-2021

top

Martin
04-05-2021

Top

Martijn de Heer
03-05-2021

Ok

Iris
03-05-2021

Bestelling kwam snel, cashback ook! Super !

Iris
03-05-2021

TOPPPP

Leroy
03-05-2021

Als het werkt is het goed. Soms pakt hij de cashback niet goed en dan duurt het heeeeel lang. Jammer van thuisbezorgd

Leroy
03-05-2021

Jammer dat het uiteindelijk maar 2% was. maar wel goed opgepakt door cashbackxxl

Tonnie
03-05-2021

Leuke loterij, al veel kleinere prijsjes gewonnen

Rosanne
03-05-2021

Super snel!

saskia stammis
02-05-2021

Super!

saskia stammis
02-05-2021

Top!

saskia stammis
02-05-2021

Snelle goedkeuring!

saskia stammis
02-05-2021

Heel snel!

Ray
01-05-2021

Mooie dekbedovertrekken voor een hele mooie prijs in de aanbieding. En binnen 2 dagen in huis. Top!

Herman
01-05-2021

prima

Herman
01-05-2021

Top snel en makkelijk

Herman
01-05-2021

prima

Pascal Schroeder
30-04-2021

Bevestiging had lang geduurd, maar verder alles OK

TL
30-04-2021

eenvoudig en snel goedgekeurd.

Vasco Pijman
29-04-2021

super snel krijg je de cashback!

PJJS
29-04-2021

Trouwe klant bij Sightfull. Fijne CB en snelle goedkeuring ☺

PJJS
29-04-2021

Snelle goedkeuring

e
28-04-2021

top

e
28-04-2021

top

e
28-04-2021

top

Ineke
28-04-2021

Snelle goedkeuring

Herman
27-04-2021

dank voor het regelen van de Cashback... prima service.

Marianne Backhausen
26-04-2021

Snelle levering en snelle bevestiging/akkoord van de cashback.

Wenzel
BCC
26-04-2021

Snel geleverd en goede prijzen.

Herman
26-04-2021

prima

Herman
26-04-2021

prima

miranda
26-04-2021

Ok

miranda
26-04-2021

Goed

Kai
26-04-2021

Prima en makkelijk

Kai
26-04-2021

Prima, makkelijk

DJK
25-04-2021

Prima verlopen, weer mooi 17 euro bespaard!

Bjorn Krijgh
24-04-2021

top

Bjorn Krijgh
24-04-2021

top

Suraj Biyani
24-04-2021

good cashback

Dion
23-04-2021

Zeer snel goedgekeurd. Levering is nog niet eens gestart, netjes