Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Nina
23-11-2020

Duurt 4 maanden en de eis voor het uploaden van een rekening is erg ingewikkeld en omslachtig.

 

Reactie CBXL: Het uploaden van een factuur is alleen nodig als je een claim indient voor Ben. Als de cashback direct geregistreerd wordt, is dit niet nodig.

James
23-11-2020

Goede betrouwbare provider voor wat betreft internet en TV. Cashback was ook snel geregeld.

Maaike
23-11-2020

Goedkeuring heeft zoals op de site van Cashback staat vermeld 2 maanden geduurd, netjes aan gehouden.

Maaike
23-11-2020

.

Maaike
23-11-2020

.

Maaike
23-11-2020

.

Maaike
23-11-2020

.

Maaike
23-11-2020

.

Maaike
23-11-2020

.

Maaike
23-11-2020

.

Maaike
23-11-2020

Cashback is snel goedgekeurd

Maaike
23-11-2020

Cashback is snel goedgekeurd, Top!

Maaike
23-11-2020

Cashback is snel goedgekeurd, top!

Maaike
23-11-2020

.

Maaike
23-11-2020

Super, cashback is snel goedgekeurd

Mooki
23-11-2020

Snel en simpel.

Herman
21-11-2020

alles snel geregeld

Jonathan
20-11-2020

Snel, automatisch afgehandeld. :)

KG Hoos
20-11-2020

Nog niet ontvangen

huib
20-11-2020

Top service

Danny Heesakkers
20-11-2020

top

Willem
20-11-2020

Snel bevestigd en goedgekeurd. Lekker vlees en goed geleverd + goed verpakt!

Willem
20-11-2020

Heel snel bevestigd en goedgekeurd. Had ik dit eerder geweten dan had ik zo veel geld kunnen besparen

Faruk
V&D
19-11-2020

Netjes en eerlijk

Faruk
19-11-2020

Netjes en eerlijk

Maayke
17-11-2020

Altijd probleemloos cashback ontvangen over mijn aankopen bij de Hema

Tugrul
16-11-2020

Snelle en duidelijke afhandeling

Bravo
16-11-2020

Snel geleverd

Robby Hollander
15-11-2020

ging super

Herman
14-11-2020

prima

Herman
14-11-2020

prima

Herman
BCC
14-11-2020

prima

Herman
14-11-2020

prima

J de Jong
11-11-2020

Snelle registratie en supersnelle bevestiging (drie dagen).

Shaieb
11-11-2020

Leuke cashback actie bij Thuisbezorg.nl en ook nog heerlijk gegeten. Snel afgehandeld.

I.M.M van Dijk
10-11-2020

Top

Jordy
10-11-2020

Vlotte terugkoppeling en goedkeuring. Top!

Shin
10-11-2020

CashbackXL is sneller dan andere cashback sites.
Thuisbezorgd heeft mijn aankoop binnen 3 dagen goedgekeurd dus dik tevreden.

M Jali
08-11-2020

Via Cashback geboekt i.v.m. de cashback die ik terug zou ontvangen. Het bedrag was 96,-. (dit stond ook in mijn account. De reis was achter de rug, niets geannuleerd. Uiteindelijk 13,66 teruggekregen. Niet volgens de beloofde cashback. Ik ben teleurgesteld in Expedia.

JH
08-11-2020

Sneller dan gedacht

Jes
08-11-2020

Erg goed

J
08-11-2020

Snel

Jan
07-11-2020

Abonnement afgesloten, netjes cashback geregistreerd op CBXL, maar cashback zonder reden afgekeurd. 4,5 maand na cashback registratie, na claim toch cashback gekregen. Veel gedoe en tijd om te krijgen wat je beloofd was.

Plusje voor CBXL, ze namen de claim netjes in behandeling.

Mira Borst
06-11-2020

Ging best snel

J
05-11-2020

Erg snel!

Rowan
05-11-2020

prima

Brigitte van Gils
V&D
03-11-2020

fijn

Brigitte van Gils
03-11-2020

top!

Erwin
03-11-2020

uitbetaling is gebeurd maar duurd wel 3 maanden ipv 2 maanden

Marjolein ten Hagen
HP
31-10-2020

Zeer snel