Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
W Duyn
26-07-2021

Alle beetjes helpen

Wenzel
26-07-2021

Levering was wat traag deze keer.

Wenzel
BCC
26-07-2021

Zoals altijd snel geleverd voor een goede prijs.

Ami
26-07-2021

Super snel en goed

T
25-07-2021

Prima!

e
24-07-2021

Goed!

Niels
24-07-2021

Binnen no-time goedgekeurd; nog voordat we erheen zijn gegaan. Super!

Niels
24-07-2021

Prima

Stephanie
23-07-2021

Fijne webshop om te bestellen en cashback vlot uitbetaald.

Marco
22-07-2021

Top!

Marco
22-07-2021

Top!

Robert Polman
22-07-2021

Wederom goed

Robert Polman
22-07-2021

Wederom goed

Robert Polman
22-07-2021

GOed , wacht nog wel op de klantenservice

Chun Li
21-07-2021

lekker snel

Chun Li
21-07-2021

lekker snel goed gekeurd

Chun Li
21-07-2021

lekker snel goedgekeurd

Mira Borst
21-07-2021

Makkelijk en snel geregeld

Erik
20-07-2021

Uitstekend

Marcel
20-07-2021

super weinig

QuattroStraciatella
19-07-2021

Ik koop sowieso nooit dure producten via ali, dus vandaar dat ik maar een paar cent krijg. It ain't much, but it's honest work.

Peppie&Kokkie
19-07-2021

Altijd lekker: extra cashback :)

Iris
19-07-2021

Snelle verzending

Iris
19-07-2021

Snelle verzending, snelle cashback

Martijn de Heer
19-07-2021

Leuke webshop.

Marcel
19-07-2021

goed

Marcel
19-07-2021

goed

E
17-07-2021

Top

Emma
17-07-2021

Top

Nina
17-07-2021

Werkt goed. €3,95 cashback ontvangen bij Lidl. Let wel op dat je inderdaad minder cashback krijgt dan dat je verwacht, omdat de btw hier niet bij wordt meegerekend.

Jur
14-07-2021

top!

Martijn de Heer
14-07-2021

Leuke aanbiedingen

Robert Polman
14-07-2021

Wederom snel en goed

Robert Polman
14-07-2021

Wederom snel en goed

Robert Polman
14-07-2021

Wederom snel en goed

Robert Polman
14-07-2021

Wederom snel en goed

Chun Li
13-07-2021

lekker snel goed geregeld Booking.com

Chun Li
13-07-2021

top

Chun Li
13-07-2021

lekker snel maar volgens klop het bedrag niet maar goed

Deniz
12-07-2021

Snel

Bjorn Krijgh
12-07-2021

Top

Bram
12-07-2021

Snelle bevestiging en snelle goedkeuring

J
11-07-2021

Heel snel

R0B
11-07-2021

Rekening was zo geopend, cashback snel goedgekeurd. ik wacht nog op overzetten van een fors bedrag van een oude regeling (Rabo) naar Brand New day, gaat trager dan verwacht maar heb goede hoop dat dit snel goed komt. Ik heb nl goed contact met de helpdesk.

R0B
11-07-2021

Lekker makkelijk en mooie cashback, nu weer terug bij Simyo.

R0b
11-07-2021

Lekker snel geregeld, nummerbehoud ging ook soepel. Ik ga denk ik vlak voor einde van de actie ook andere zoon naar deze provider opzetten. Ook fijn dat je zoveel cashback krijgt.

E
10-07-2021

top

Albertine
09-07-2021

Super snel geregeld!

Herman
09-07-2021

top

OP
09-07-2021

cashback van 0 euro goedgekeurd! Belachelijk!