Reviews over CashbackXL

Hieronder lees je hoe onze gebruikers onze dienstverlening beoordelen.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Albert
30-09-2015

Pluspunten
Geen limiet bij uitbetaling.
Zeer betrouwbaar.
Bijna altijd hoogste cashback.
Plezierige website.
Link werkt altijd.
Beste cashback website.

Anoniem
30-09-2015

Pluspunten
Correcte uitbetaling, goede website
 
Minpunten
Soms langzame toekenning van cashback

Antoine
30-09-2015

Pluspunten
Vriendelijke klantenservice, erg netjes goed werkend systeem.
 
Minpunten
Kan er geen bedenken op dit moment

Abigail
29-09-2015

Pluspunten
handig waneer het werkt
 
Minpunten
werkt soms niet

H k
03-09-2015

Pluspunten
Cashback is hoog, en als het goed gaat is het redelijk snel verwerkt en kan er uitbetaald worden.
 
Minpunten
Helaas gaat het niet altijd goed. Van de 6 cashbacks is er maar 3 zonder problemen behandeld. Wanneer er problemen zijn is de communicatie en oplossing over het probleem matig, dat kan en mag ook beter.

d. bhulai
28-08-2015

Pluspunten
kun je veel meer extra korting krijgen t.o.v. andere sites.
Er zijn ook heel veel winkels bij hen aangesloten.

Spectrall.nl
11-03-2015

Pluspunten
- Goede support
- Hogere Cashbacks krijg je nergens!
 
Minpunten
- Geen

Anoniem
30-12-2014

Minpunten
Let op :geen garantie.
Deze website verleent geen garantie voor haar diensten. Het is dan ook mogelijk om na een aankoop via deze site
met lege handen komen te staan. Hier volgt een citaat van 1 van de eigenaren Ditmar Schnetz:
`` In onze voorwaarden heb ik ook beschreven dat het gebruik van onze service geen garantie is dat je de cashback ontvangt. In 99% van de gevallen gaat het direct of indirect (via een claim) gelukkig goed. Maar het blijft iets technisch waardoor zaken fout kunnen gaan en waardoor ik de cashback niet kan garanderen. ``

Mustafa
29-12-2014

Pluspunten
Hoge cashbacks
 
Minpunten
weet nog niet op dit moment

C.
16-12-2014

Pluspunten
Leuke en aantrekkelijke Cashbacks.
Je krijgt snel bericht.
 
Minpunten
Helaas mis ik ook wel eens een melding van een aankoop.

FS
13-12-2014

Pluspunten
Goede kortingen en meer dan goede en snelle klantenservice mocht er toch nog iets verkeerds gaan.

jeb
02-12-2014

Pluspunten
Goed snelle respons op vragen en afhandeling van de cashback.
Snelle uitbetaling na goedkeuring cashback !

Keep up the good work !
 
Minpunten
Promotiemateriaal uitbreiden, nieuwsbrieven uitbreiden, misschien 2 mails per week met nieuwe aanbiedingen sturen ?

Evelien
26-11-2014

Pluspunten
- erg snelle en nette reactie gekregen op mijn vraag van de helpdesk
- betaling gebeurd snel

Stefan
22-11-2014

Pluspunten
Relatief hoge cashback
Snelle bevestiging
 
Minpunten
Veel kleinere webshops zijn nog niet aangesloten

marijn
19-11-2014

Pluspunten
De snelle verwerking.
Duidelijke site.
 
Minpunten
De sites waar je wat koopt via cashbackxl lopen snel vast.

marco
19-11-2014

Pluspunten
nieuwe klant sinds 3 maanden tot nu prima wat ik wel fijn vind is dat je een mail bij goedkeuring krijgt ,en de hoogste cashback
 
Minpunten
sgeen

Anoniem
18-11-2014

Pluspunten
Erg goede site je krijgt snel een bevestiging en gaat er wat mis even mailen en het wordt snel geregeld.
Zeker een aanrader

Rene
18-11-2014

Pluspunten
Snelle reactie op vragen en meedenken bij problemen.

Anoniem
18-11-2014

Pluspunten
snelle service
hoogste cashback die ik gevonden op
goede communicatie via klantenservice

Milan
24-10-2014

Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke website, hoge cashbacks, goed initiatief om groot deel van de cashbacks uit te keren.
 
Minpunten
Verbeterpunt zou zijn, niet de voorwaarden aanpassen nadat de transactie is uitgevoerd. Er bleek dat er voor een bepaalde productgroep geen cashback werd gegeven, dit was bij Cashback XL niet bekend. Naar aanleiding van mijn cashback claim kreeg ik te horen dat dit het geval was en ik hierdoor geen cashback zou ontvangen, voordat ik bericht had ontvangen hadden ze de voorwaarden voor deze webwinkel al aangepast op de website.

Ik heb toen aangegeven dat ik het een vreemde situatie vond dat ze producten uitsluiten nadat de transactie is uitgevoerd. Ik zou verwachten dat ze het cashback bedrag zouden uitbetalen en vervolgens de eigen fout zouden herstellen / afspraak met de winkel op de website zouden verwerken. Cashback XL was een andere mening toegedaan, uiteindelijk 1 euro compensatie ontvangen.

Ik vind het te vroeg (één transactie) om Cashback XL direct af te raden voor anderen, maar ze moeten hier wel zorgvuldiger in moeten zijn / worden. De communicatie zou verbeterd kunnen worden en ze zouden hun klanten meer tegemoet moeten komen. Nu maken ze een fout / verkeerde afspraak met de winkel en vervolgens krijgt de klant de cashback niet waarop deze recht heeft. Naar aanleiding van deze beoordeling een nette reactie ontvangen. Ik ga zeker vaker van Cashback XL gebruik maken, zeker gezien de hoge cashbacks in vergelijk met andere cashback sites. Op basis hiervan kan mijn oordeel nog worden verhoogd.

Violette
07-10-2014

Pluspunten
Duidelijke website en superveel voordeel met aankopen bij webwinkels of via het internet.

Eva
06-10-2014

Pluspunten
- duidelijke/overzichtelijke website
- veel webshops zijn aangesloten bij Cashback XL
- goed uitgelegd hoe het werkt
- geld verdienen met aankopen

Wouter
03-10-2014

Pluspunten
Werkt perfect! Een uur na mijn bestelling bij Media Markt was mijn cashback al bevestigd.

Mark Ozinga
03-10-2014

Pluspunten
Werkt snel en heb geen enkele keer een vastloper gehad (al meerdere aankopen gedaan)!


Het slimst om te doen:
Iedere keer het goedkoopste artikel hotel opgezocht via bv. kieskeurig.nl of expedia.nl of andere vergelijkingssites en dan uiteindelijk (via de cashbackxl-website!!) naar de website gaan waar je de aankoop wilt doen.
Levert gewoon extra kortingen op (meestal 5-10%), ideaal!
 
Minpunten
Let op: Je kan op de cashback-site niet zelfstandig zoeken naar een goedkoop produkt of hotel. Je moet dus van te voren al weten op welke website je je aankoop wilt doen en hopen dat die site in het register van caskbackXL staan.

Marlous M.
03-10-2014

Pluspunten
+++
 
Minpunten
Op produkt kunnen zoeken

Peter
30-09-2014

Pluspunten
Snel en handig
 
Minpunten
Zoekfunctie naar webshops soms niet helemsal goed werkend

Bryan
30-09-2014

Pluspunten
super service, met 1 klik geld verdienen, makkelijker kan het niet!
 
Minpunten
nog meer sites aub!!

Anoniem
22-09-2014

Pluspunten
- overzichtelijk
- makkelijk te gebruiken
- goede uitleg over hoe te gebruiken
 
Minpunten
- eventueel proberen sneller geld terug te storten

Linda
02-09-2014

Pluspunten
Snel en goed geregeld, super!
 
Minpunten
N.v.t.!

Willemijn Sterke
26-08-2014

Pluspunten
Duidelijke site, makkelijk te bedienen. Veel verschillende webshops aangesloten.

Anoniem
17-08-2014

Pluspunten
Duidelijk overzicht hoeveel cashback terug gegeven zal worden
Makkelijk winkelen in de bekende webshops
 
Minpunten
Misschien een mogelijkheid om een product te zoeken en dan te kunnen zien welke webshop dit product aanbied, zodat niet alle webshop hoeft te worden afgezocht.

Jordan
17-08-2014

Pluspunten
De stappen die een consument moet verrichten binnen het terugbetaal proces zijn, in mijn ogen, voor de gemiddelde consument super duidelijk te volgen. Naar mijn ervaring is het bijna onmogelijk om het verkeerd te doen.

De werknemers staan altijd open voor het beantwoorden van vragen. Er wordt snel gereageerd en duidelijk.
 
Minpunten
Tip: Een mooie banner op de website zou gaaf zijn! Denk aan mooie foto's.

Jordy
13-08-2014

Pluspunten
Cashback XL werkte heel gemakkelijk!, even een account aanmaken, je webshop zoeken waar jou product te koop is en de rest ging eigenlijk vanzelf!
Een aantal dagen na mijn bestelling werd mijn cashback goedgekeurd door de webshop en kon ik zo het bedrag over laten schrijven naar mijn rekening!

Nigel
13-08-2014

Pluspunten
Goed geregeld
 
Minpunten
Duurde wat langer dan normaal, maar ze bleven er bij cashbackxl achteraan gaan om toch de cashback te ontvangen.

André
13-08-2014

Pluspunten
Snel, groeiend, actief, hoge korting, acties, nieuwsbrief
 
Minpunten
Hou vol met de zoektocht naar online kortingen! Verder Geen bijzonderheden

Niels
13-08-2014

Pluspunten
Snel geld terugverdienen, heb zo al aardig wat geld bij elkaar verdiend. Site is duidelijk en overzichtelijk, hopelijk komen er snel meer webshops bij.

Annemarijn
01-08-2014

Paul
28-07-2014

Pluspunten
Helder en actueel
Leuke extra korting dmv cashback
Steeds meer aangesloten bedrijven
 
Minpunten
Nog niets echt gevonden

Donna
28-07-2014

Pluspunten
Snelle bevestiging
Steeds meer aangesloten webshops

Ivon
28-07-2014

Pluspunten
Duidelijke website, wat beloofd wordt gebeurt ook.
 
Minpunten
Ga zo door!

Nick
26-07-2014

Pluspunten
Het werkt heel makkelijk en goed. Geeft ook veel terug voor een kleine moeite. Ik ga het graag met alles gebruiken!
 
Minpunten
Mijn cashback terug krijgen duurde alleen erg lang maar dankzij jullie goeie klantvriendelijkheid en hulp is het allemaal goed gekomen.

wouter
22-07-2014

Pluspunten
Duidelijk en zeer klantvriendelijk

naomi
22-07-2014

Pluspunten
Binnen 1 dag feedback op aankoop qua cashback. Duidelijke mail.

Anoniem
16-06-2014

Pluspunten
Zeer gebruiksvriendelijk en hoge cashback

C
14-06-2014

Pluspunten
Duidelijke website
 
Minpunten
Proces van verwerking tegoed naar de mogelijkheid van uitkeren van het bespaarde bedrag zou sneller mogen

karen
11-06-2014

Linschoten
10-06-2014

Pluspunten
Je krijgt snel bericht hoeveel geld je terug krijgt.
Netjes dat er een melding komt hoelang het kan duren voordat je je geld terugkrijgt.
 
Minpunten
Gebruiksinstructies

Kelly
10-06-2014

Pluspunten
hoogste cashback. says it all wat mij betreft.

janne
10-06-2014

Pluspunten
snel, safe en simpel...... wat wil je nog meer?! Iedereen wil toch zo'n manier geld (terug) verdienen.

Hetty
08-06-2014

Pluspunten
Duidelijke website

€14
max. cashback

Geniet van €73 korting op je eerste 4 boxen