Reviews over CashbackXL

Hieronder lees je hoe onze gebruikers onze dienstverlening beoordelen.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Linda
02-09-2014

Pluspunten
Snel en goed geregeld, super!
 
Minpunten
N.v.t.!

Willemijn Sterke
26-08-2014

Pluspunten
Duidelijke site, makkelijk te bedienen. Veel verschillende webshops aangesloten.

Jordan
17-08-2014

Pluspunten
De stappen die een consument moet verrichten binnen het terugbetaal proces zijn, in mijn ogen, voor de gemiddelde consument super duidelijk te volgen. Naar mijn ervaring is het bijna onmogelijk om het verkeerd te doen.

De werknemers staan altijd open voor het beantwoorden van vragen. Er wordt snel gereageerd en duidelijk.
 
Minpunten
Tip: Een mooie banner op de website zou gaaf zijn! Denk aan mooie foto's.

Klant
17-08-2014

Pluspunten
Duidelijk overzicht hoeveel cashback terug gegeven zal worden
Makkelijk winkelen in de bekende webshops
 
Minpunten
Misschien een mogelijkheid om een product te zoeken en dan te kunnen zien welke webshop dit product aanbied, zodat niet alle webshop hoeft te worden afgezocht.

Niels
13-08-2014

Pluspunten
Snel geld terugverdienen, heb zo al aardig wat geld bij elkaar verdiend. Site is duidelijk en overzichtelijk, hopelijk komen er snel meer webshops bij.

André
13-08-2014

Pluspunten
Snel, groeiend, actief, hoge korting, acties, nieuwsbrief
 
Minpunten
Hou vol met de zoektocht naar online kortingen! Verder Geen bijzonderheden

Nigel
13-08-2014

Pluspunten
Goed geregeld
 
Minpunten
Duurde wat langer dan normaal, maar ze bleven er bij cashbackxl achteraan gaan om toch de cashback te ontvangen.

Jordy
13-08-2014

Pluspunten
Cashback XL werkte heel gemakkelijk!, even een account aanmaken, je webshop zoeken waar jou product te koop is en de rest ging eigenlijk vanzelf!
Een aantal dagen na mijn bestelling werd mijn cashback goedgekeurd door de webshop en kon ik zo het bedrag over laten schrijven naar mijn rekening!

Annemarijn
01-08-2014

Ivon
28-07-2014

Pluspunten
Duidelijke website, wat beloofd wordt gebeurt ook.
 
Minpunten
Ga zo door!

Donna
28-07-2014

Pluspunten
Snelle bevestiging
Steeds meer aangesloten webshops

Paul
28-07-2014

Pluspunten
Helder en actueel
Leuke extra korting dmv cashback
Steeds meer aangesloten bedrijven
 
Minpunten
Nog niets echt gevonden

Nick
26-07-2014

Pluspunten
Het werkt heel makkelijk en goed. Geeft ook veel terug voor een kleine moeite. Ik ga het graag met alles gebruiken!
 
Minpunten
Mijn cashback terug krijgen duurde alleen erg lang maar dankzij jullie goeie klantvriendelijkheid en hulp is het allemaal goed gekomen.

naomi
22-07-2014

Pluspunten
Binnen 1 dag feedback op aankoop qua cashback. Duidelijke mail.

wouter
22-07-2014

Pluspunten
Duidelijk en zeer klantvriendelijk

Klant
16-06-2014

Pluspunten
Zeer gebruiksvriendelijk en hoge cashback

C
14-06-2014

Pluspunten
Duidelijke website
 
Minpunten
Proces van verwerking tegoed naar de mogelijkheid van uitkeren van het bespaarde bedrag zou sneller mogen

karen
11-06-2014

janne
10-06-2014

Pluspunten
snel, safe en simpel...... wat wil je nog meer?! Iedereen wil toch zo'n manier geld (terug) verdienen.

Kelly
10-06-2014

Pluspunten
hoogste cashback. says it all wat mij betreft.

Linschoten
10-06-2014

Pluspunten
Je krijgt snel bericht hoeveel geld je terug krijgt.
Netjes dat er een melding komt hoelang het kan duren voordat je je geld terugkrijgt.
 
Minpunten
Gebruiksinstructies

Hetty
08-06-2014

Pluspunten
Duidelijke website

Kirsten
06-06-2014

Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke site. Makkelijk in gebruik. Slim concept.
 
Minpunten
Ga zo door!!

Marcel
06-06-2014

Pluspunten
Meerdere transacties gedaan via de site en alle cashbacks zijn bevestigd. Inmiddels al een saldo van €23,05 weten te sparen en dat binnen slechts vier weken. Ik zal het zeker vaker gebruiken.
 
Minpunten
Soms kreeg ik niet gelijk een mailtje met bevestiging. Soms duurde het even een paar minuten tot een paar uur.