Reviews over CashbackXL

Hieronder lees je hoe onze gebruikers onze dienstverlening beoordelen.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Rachel
02-01-2016

Pluspunten
Hoogste cashback, betrouwbaar, super communicatie

AN
31-12-2015

Pluspunten
Hoogste cashback voor zover mij bekend.
Uitkering van willekeurig bedrag (niet beperkt tot afgeronde bedragen).
Nette reacties op vragen en opmerkingen.
 
Minpunten
Sommige webwinkels ontbreken.

An
24-12-2015

Pluspunten
Veel acties
Geeft heel snel en duidelijk reactie op vragen

Erwin
23-12-2015

Pluspunten
-Hoge cashbacks.
-Prima antwoord op emails met vragen en/of opmerkingen.
-Geen verborgen kosten
 
Minpunten
Geen.

roel lahaije
23-12-2015

Pluspunten
klopt
werkt goed
snel akkoord c.q. bevesting v cashback
gewoon betrouwbaar
 
Minpunten
nee niet dat ik zo weet

Jasmijn
20-12-2015

Pluspunten
Heeft vaak de hoogste cashback.
 
Minpunten
Alleen jammer dat niet alle webshops bij Caschback XL zijn aangesloten.

Anoniem
20-12-2015

Geke
19-12-2015

Pluspunten
Uitbetaling bij elk bedrag, je hoeft niet eerst te sparen, dat is fijn. Je krijgt ook direct een mailtje bij de goedkeuring. Helaas staat mn cashback van centraal beheer na bijna 3 maand nog steeds op goedgekeurd en niet op bevestigd terwijl ik de hele premie al volledig voor het jaar betaald heb. Hopelijk gaat het goed want je rekent er wel op dat het uitbetaald wordt.
 
Minpunten
Tot nu toe geen gevonden, ik ben tevreden.

Gerry
19-12-2015

Pluspunten
Een service gericht bedrijf en snelle levering

Judith
19-12-2015

Henk
19-12-2015

Pluspunten
Goede cashback acties
Prima klantenservice

H
19-12-2015

Pluspunten
regelmatig aanzienlijke cashbacks te verkrijgen op online aankopen, best interessant!

Ridvan
18-12-2015

Pluspunten
Hoge uitbetalingen en uitstekende dienstverlening. Alleen jammer dat je bij een afsluiting van een zorgverzekering dat je geen korting krijgt omdat je ooit bij deze verzekeraar klant bent geweest.
 
Minpunten
Meerdere winkels plaatsen oa Corendon, Zijrijdbeter en Inshared. Verder geen verbeterpunten.

hulimeat
16-12-2015

Pluspunten
Bepaalde cashbacks worden snel geregistreerd en uitbetaald. Email contact verloopt spoedig en er wordt altijd netjes de vragen beantwoord.
 
Minpunten
Momenteel al langer dan 5 maanden moeten wachten op bevestigde cashbacks van Hotels.com die maar niet tot de status 'goedgekeurd'/'uitbetaald' komen, geen enkele boeking is nog uitbetaald. Al meerdere malen contact gehad met de eigenaar maar er is geen voortgang.

Update Jan 2016: Na een half jaar zijn de eerste boekingen van hotels.com nu goedgekeurd en wordt cashback terugbetaald!

Henk
16-12-2015

Pluspunten
Inmiddels 5 x via CashbackXL gekocht. Supersnelle bevestiging van de transacties. Nog geen enkel probleem gehad. Ook zeer hoge cashbacks en na goedkeuring snelle uitbetaling. Voor mij de beste cashbacksite. (Heb al van diverse sites gebruik gemaakt)
 
Minpunten
Misschien is op de site een overzicht van alle webshops op alfabet op te nemen. Is handig als je toch al weet bij welke webshop je wil kopen

H
15-12-2015

Pluspunten
De beste manier om geld te besparen!

Esther
15-12-2015

Pluspunten
Goede site, lossen het netjes op als een cashback niet geregistreerd is.

Eveline
15-12-2015

Pluspunten
Meestal snelle reactie, en ook als er iets uitgezocht moet worden wordt er meestal snel gereageerd. Veel verschillende winkels en bedrijven waar ik iets kan kopen via jullie.
 
Minpunten
Bij sommige aankopen via CashbackXL duurt het, ook nadat de aktie (bijv, hotelovernachting) afgerond is, nog erg lang voordat hij ook uitbetaald kan worden. Bijv. bij hotels.com

Cis
15-12-2015

Pluspunten
Geen
 
Minpunten
Duur maanden voordat ze bedrag bijschrijven en uitkeren. Daar moet ik meerdere malen over bellen en mailen. Of het staat niet bijgeschreven. Echt heel slecht.

Gijs Engels
15-12-2015

Pluspunten
Prima dienstverlening.
Bij vagen via mail, vaak dezelfde dag nog een antwoord!
Goede aanbiedingen en vergoedingen in mijn saldo.
 
Minpunten
Beschikbaar stellen van banners.

Anoniem
15-12-2015

kor
15-12-2015

Pluspunten
Snelle bevestiging van jou aankoop.
Uitbetaling van aankopen tot nu toe 100%
Mocht het een x niet registreren stuur even een mail en krijg snelle reactie terug.

Joost
14-12-2015

Pluspunten
Het systeem van cashback bij aankopen is natuurlijk een fantastisch concept, hoe meer korting, hoe beter...
 
Minpunten
Is het niet mogelijk om een programma in de achtergrond te laten draaien? Of een google chrome / firefox extensie? Op die manier kunnen websites gescreend worden of er korting te behalen is en kan deze wellicht direct toegepast worden. Het systeem van inloggen en via een zoekfunctie naar een bepaalde website klikken is erg omslachtig en je weet nooit zeker of het goed gewerkt heeft...

Richard
14-12-2015

Pluspunten
Alle transacties die ik heb uitgevoerd waarbij geld te verdienen was via Cashbackxl zijn gelukt en bevestigd. Bij geen enkel ander bedrijf is me dat gelukt.
Verdienmodel is gunstig t.o.v. andere sites.
Cashbackxl betaald snel uit, zijn betrouwbaar en reageren ongelofelijk snel op gestuurde mail.
 
Minpunten
Hopelijk volgen meer bedrijven waarop te verdienen valt.

Herman
14-12-2015

Pluspunten
Veel sites en de hoogste Cashback!

Mark
18-11-2015

Pluspunten
Reeds 2x een cashback mogen ontvangen. Goede informatievoorziening, tijdige ontvangst van de cashbacks en dus ook goede medewerking van de aangesloten bedrijven.
Verder nog geen cashbacks laten uitbetalen.

Super!

Mieke
11-11-2015

Pluspunten
Echt super, jullie geven de meeste korting, en heel veel webshops in het bestand. Ik dacht altijd dat ik e beste al gevonden had, maar niets is minder waar. jullie zijn de beste
 
Minpunten
niets. zo doorgaan

Steven
27-10-2015

Pluspunten
Voor mij de beste cashbacksite. Vergoedingen zijn goed, prima communicatie en bij een eventuele claim zet het bedrijf zich in om het uit te zoeken c.q. te herstellen.

Ed
14-10-2015

Pluspunten
- Hoge cashbacks
- Bij afgekeurde cashbacks zoeken ze het echt voor je uit waarom het is afgekeurd. En in alle gevallen is dat weer rechtgezet na levering bewijzen.
 
Minpunten
- Sommige cashbacks duren wel heel lang voordat ze worden goedgekeurd. Ervaring gebaseerd op Groupons aankopen.
- Cashback bij AliExpress aankopen klopen vaak niet (zijn te laag) maar worden vaak wel na een mailtje gecorrigeerd.

door
12-10-2015

Pluspunten
snel met uitbetalen
 
Minpunten
sommige bedrijven geven pas heel laat hun goedkeuring.

jan
11-10-2015

Pluspunten
Doen wat ze zeggen

cynthia
11-10-2015

Pluspunten
Hij pakt niet altijd de cashback, terwijl ik via jullie site doorklik naar de webshop.

Anoniem
11-10-2015

Pluspunten
Hoge kortingen
 
Minpunten
Uitbetaling sneller

M.
11-10-2015

Pluspunten
Het bedrijf heeft een gezicht: toen ik een paar keer vragen stelde werd en meteen gereageerd en werd ik meteen adekwaat geholpen,
Prima bedrijf!
De formule werkt uitstekend.
Ik zou het zelf trouwens niet doen als ik een bedrijf had, maar Cashback XL springt blijkbaar in een goed gat in de markt

cok
11-10-2015

Achmed
07-10-2015

Pluspunten
Zeer klantgericht
 
Minpunten
Kortere doorlooptijden van transacties

Anoniem
07-10-2015

Pluspunten
Veel en hoge cashbackkortingen
 
Minpunten
Snellere uitbetaling, maar ik begrijp dat zij ook afhankelijk zijn van de admin. verwerking bij de aangesloten bedrijven.

Waterlanddeals
07-10-2015

Pluspunten
Super formule
 
Minpunten
Proberen om nog meer bedrijven binnen te halen!

Anoniem
07-10-2015

donald
07-10-2015

Pluspunten
Beste cashback site. Louter positieve ervaringen na diverse aankopen gedaan via Cashback XL.

Diana
07-10-2015

Pluspunten
Cashback XL vind ik een superuitvinding. IK ben een groot fan!
Bij toeval liep ik tegen de website aan toen ik een product goedkoper zocht, omdat ik het graag wilde hebben maar eigenlijk te duur vond.
Ik heb me meteen aangemeld omdat je veel meer korting krijgt dan bij andere cashbacksites. Ook kan je ieder bedrag uit laten betalen en hoef je niet eerst een hoog bedrag te hebben voordat er uitbetaald wordt, waardoor je er zo lang op moet wachten dat je er geen binding meer mee hebt. Verder heb ik ook wel eens contact opgenomen met de klantenservice en dat verliep ook geheel naar tevredenheid. Mijn probleem werd op een vriendelijke persoonlijke manier snel opgelost! Een grote aanrader!
 
Minpunten
Verbeterpunten zijn dat ik nog een aantal grote bedrijven mis, waar je geen korting krijgt, zoals Vueling/Iberia en Miss etam en nog een aantal winkels waar ik graag shop.
Verder duurt het de laatste tijd wel een stuk langer voordat een bedrag wordt bijgeschreven op je account nadat het bevestigd is. Dat vind ik wel jammer. Soms is de cashback net de reden om een product wel aan te schaffen, als je dan twee maanden moet wachten voordat het wordt bijgeschreven dan kan dit niet meer doorslaggevend zijn voor een aankoop.

Cyrce
07-10-2015

Pluspunten
Aardig veel bedrijven en cashback xl geeft toch vaak de hoogste korting. Het werkt makkelijk, overzichtelijke en duidelijke website.
 
Minpunten
Weet ik zo niet.

Anoniem
04-10-2015

Pluspunten
Hoogste credits in vergelijking met andere cashback-sites.
 
Minpunten
Relatief weinig shops, aangesloten op cashback Xl!

Bram
04-10-2015

Pluspunten
Mooie cashbacks

Antje
04-10-2015

Pluspunten
Lekker makkelijk geld verdienen en de aangesloten bedrijven
 
Minpunten
Meer bedrijven en snellere uitbetaling.

Petra
04-10-2015

Pluspunten
Dat je geld terug krijgt
 
Minpunten
Soms wat omslagtig en niet duidelijk of het nu gelukt is of niet

Alina
04-10-2015

Pluspunten
Goede snelle reactie op/bij cashbacks
 
Minpunten
Nog meer websites toevoegen bijvoorveeld de h&m

Alp
04-10-2015

Pluspunten
Mooie en overzichtelijke website. Snelle contact via email.
 
Minpunten
Nog meer winkels toevoegen aan de lijst.

Marco
04-10-2015

Pluspunten
zeer betrouwbaar en snel
 
Minpunten
meer sies

Anoniem
01-10-2015

€14
max. cashback

Geniet van €73 korting op je eerste 4 boxen