Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Zooplus (9,1)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
I.M.M van Dijk
16-06-2019

Top

Robert Polman
03-06-2019

Top weer

Jolanda de Graaf
10-05-2019

Prima, snelle levering

I.M.M van Dijk
14-04-2019

Tip

rob
25-03-2019

Prima

George
10-03-2019

Vlotte afhandeling van bevestiging en goedkeuring na aankoop in de webwinkel. Webwinkel zelf ook prima met leuke aanbiedingen en ze zijn zeer klantgericht.

I.M.M van Dijk
06-03-2019

Top

Queenie Breek
15-01-2019

vlot goedgekeurd

Stefan Markx
09-01-2019

Terugkerende cashback.... Alle beetjes helpen

Robert Polman
09-01-2019

Goed als altijd

Emma Brink
08-01-2019

Top!

Mark Heersink
22-10-2018

Probleemloos

Robert Polman
14-10-2018

Top weer !

I.M.M van Dijk
26-09-2018

Top

Marlies Bos
18-09-2018

Alles altijd prima!

Robert Polman
16-09-2018

Prima weer

Nancy
07-08-2018

snelle goedkeuring

I.M.M van Dijk
25-06-2018

Top

Wijnand Brink
17-06-2018

Snel bevestigd

Robert Polman
14-06-2018

Top weer

W.Brink
10-06-2018

Groot assortiment. Korting snel toegekend

I.M.M van Dijk
29-05-2018

Prima

N. van Wijk
28-05-2018

zooplus is niet altijd even snel of de voorraad klopt niet altijd. Vooral bij speciale voeding. Maar desondanks goedkoper dan bij de dierenarts

Stefan Markx
28-05-2018

prima

Nancy
25-05-2018

snel

Lizzy Van den Brand
19-05-2018

-

Johan Kokke
12-05-2018

geweldige webshop die alles heeft voor bijna alle huisdieren die je maar kan verzinnen. ze hebben hun eigen spaarsysteem waarmee je kan aangeven hoeveel je per bestelling wilt besparen. ik haal hier alles voor mijn konijn en kat. in 1 woord, top!

I.M.M van Dijk
28-04-2018

Top

Nancy
21-04-2018

goed

Stefan Markx
04-04-2018

Top

Nancy
16-03-2018

snel en volgens aangegeven %

I.M.M van Dijk
14-03-2018

Top

Manon Burger
10-03-2018

Mooie krabton, bevalt prima!

M.A. te Riele
05-03-2018

prima

Robert Polman
03-03-2018

Wederom snel top

Manon Burger
25-02-2018

Prima aankoop de chip gestuurde voeerbakken van surefeed!

Stefan Markx
12-02-2018

goed en snel goedgekeurd

Marlies Bos
16-01-2018

Prima

Robert Polman
10-01-2018

Super weer

Marlies Bos
16-11-2017

Heel tevreden

Lizzy Van den Brand
14-11-2017

Vrij hoge cashback en altijd snel bevestigd en redelijk snel goedgekeurd.
Mooie aanvulling op de toch al lagere kosten door bij Zooplus te bestellen

silvana joghi
27-05-2017

Ik bestel al jaren via Zooplus, fijne webshop en scheelt zoveel geld. Nu via CashbackXL waardoor ik nog voordeliger shop. Je ontvangt snel een bevestiging en tot nu toe keurig alle cashbacks ontvangen.

Nadia Niet
12-02-2017

Snel bevestigd, uitbetaling was redelijk vlot. Fijne webshop.

Dick Tump
12-06-2016

Prettige webshop, transacties bij cashbackxl worden ook altijd vrij snel goedgekeurd.

N Pater
27-05-2016

Goede webshop met betere prijzen als menig andere winkels. Altijd snel geleverd en een mooi spaarsysteem. Bestel hier al enkele jaren voer ed voor de honden. Snelle uitbetaling vd cashback.

Marsha Monster
27-02-2016

Ultravlugge besvestiging, goedkeuring en uitbetaling, iedere keer als ik bij Zooplus bestel!

Melanie Linnekamp
07-10-2015

Super webshop! Keuze uit heel veel verschillende producten en altijd een snelle service.

Erwin Bovenkamp
25-02-2015

Goede webshop met scherpe prijzen en een groot assortiment. De cashback goedkeuring verloopt ook snel.