Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Beoordelingen van Zooplus (8,9)

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Manon Burger
10-03-2018

Mooie krabton, bevalt prima!

M.A. te Riele
05-03-2018

prima

Robert Polman
03-03-2018

Wederom snel top

Manon Burger
25-02-2018

Prima aankoop de chip gestuurde voeerbakken van surefeed!

Stefan Markx
12-02-2018

goed en snel goedgekeurd

Marlies Bos
16-01-2018

Prima

Robert Polman
10-01-2018

Super weer

Marlies Bos
16-11-2017

Heel tevreden

Lizzy Van den Brand
14-11-2017

Vrij hoge cashback en altijd snel bevestigd en redelijk snel goedgekeurd.
Mooie aanvulling op de toch al lagere kosten door bij Zooplus te bestellen

silvana joghi
27-05-2017

Ik bestel al jaren via Zooplus, fijne webshop en scheelt zoveel geld. Nu via CashbackXL waardoor ik nog voordeliger shop. Je ontvangt snel een bevestiging en tot nu toe keurig alle cashbacks ontvangen.

Nadia Niet
12-02-2017

Snel bevestigd, uitbetaling was redelijk vlot. Fijne webshop.

Dick Tump
12-06-2016

Prettige webshop, transacties bij cashbackxl worden ook altijd vrij snel goedgekeurd.

N Pater
27-05-2016

Goede webshop met betere prijzen als menig andere winkels. Altijd snel geleverd en een mooi spaarsysteem. Bestel hier al enkele jaren voer ed voor de honden. Snelle uitbetaling vd cashback.

Marsha Monster
27-02-2016

Ultravlugge besvestiging, goedkeuring en uitbetaling, iedere keer als ik bij Zooplus bestel!

Melanie Linnekamp
07-10-2015

Super webshop! Keuze uit heel veel verschillende producten en altijd een snelle service.

Erwin Bovenkamp
25-02-2015

Goede webshop met scherpe prijzen en een groot assortiment. De cashback goedkeuring verloopt ook snel.