Webshop ervaringen

Benieuwd hoe andere gebruikers de cashback en het cashbackproces van een webshop beoordelen? Hier vind je alle webshop reviews.


Zoek gerust naar de reviews van jouw favoriete webshops. Als je een cashback hebt gedaan, kan je in Mijn Account zelf ook cashbacks/webshops beoordelen.

Er zijn geen resultaten gevonden.

Recente beoordelingen

Naam
Webshop
Datum
Beoordeling
Sanne Haas
08-06-2017

verkeerde cashback bedrag, heeft erg lang geduurd voordat dit aangepast werd. uiteindelijk goed geregeld

Sanne Haas
08-06-2017

lekker goedkoop shoppen zo

Sanne Haas
08-06-2017

snel bevestigd

Cindy Van Der Waard
08-06-2017

Super snellle uit betaling

DH van den Poll
06-06-2017

Super snelle reactie gehad van de site beheerder, en snel goedgekeurd. Een aanrader om via de site hier te bestellen dus!

sander pathmamanoharan
03-06-2017

Binnen 3 maanden na afronding van het verblijf in het hotel de cashback ontvangen! Ik had navraag gedaan en snel en zeer vriendelijk te woord gestaan. Cashback XL is uitstekend!

Cynthia Yuen
30-05-2017

Prima, altijd snel bevestiging vanuit Coolblue!

Cindy Van Der Waard
28-05-2017

Er van overtuigd geraakt dat dit zeer makkelijk is, snelle service , bezorging en uitbetaling

silvana joghi
27-05-2017

Dankzij CashbackXL lekkere korting op aanschaf van een tablet. Je ontvangt snel een bevestiging, keurig uitbetaald gekregen. Goede webshop, overzichtelijk

silvana joghi
27-05-2017

Ik bestel al jaren via Zooplus, fijne webshop en scheelt zoveel geld. Nu via CashbackXL waardoor ik nog voordeliger shop. Je ontvangt snel een bevestiging en tot nu toe keurig alle cashbacks ontvangen.

Georgina Nagel
27-05-2017

een fijne website om iemand een verjaardags kaart te sturen en dan krijg je via cashbackxl ook nog geld terug dat is al helemaal prettig en ook super snel allen wel jammer dat cashbackxl niet snel uitbetaald

ik heb al paar keer via cashbackxl iets besteld op een pagina maar greetz word je wel echt heel snel bevestigd en uitbetaald

Marielle de Vos
26-05-2017

Al jaren tevreden klant bij aliexpress

Bianca Hoogsteen
22-05-2017

goede en snelle afhandeling.

Cindy Van Der Waard
22-05-2017

21-4 besteld ,21-5 de cashback ;-) snelle service en levering doe vanaf nu via cashbackXL mijn boodschappen

Wietse de Vries
18-05-2017

Ging goed allemaal

joey jansen
12-05-2017

Komt niet altijd in het overzicht te staan, maar met een claim is het dan vaak ook opgelost. Verder super snelle bevestigingen, geweldige service.

sharon waterink
10-05-2017

Snel en goed geleverd!
Fijne winkel, heeft veel in het assortiment waardoor je veel keuze hebt. Absoluut een aanrader!

sharon waterink
10-05-2017

Super service! Snel geleverd, netjes geleverd en goede service online! Geld was ook voor mijn gevoel erg snel overgemaakt! Zeker een aanrader qua bedrijf!

Desire Janssen
10-05-2017

OK, het zijn geen wereldbedragen, maar leuk dat Greetz zó snel goedgekeurd wordt! De enige manier waarop ik nog kaarten verstuur :-)

Kay -
10-05-2017

Registratie was mislukt. Na claim wel bevestigd. Uitbetaling heeft meer dan 5 maanden geduurd!

Nynke IJpeij
09-05-2017

Overgestapt naar Energiedirect. Cashback werd bevestigd, maar later werd deze afgewezen. Contact gehad met de klantenservice van Cashbackxl. En zij hebben het voor mij opgelost. Uiteindelijk toch cashback gekregen. Topservice van CashbackXL!!!!

Christel Nolle
05-05-2017

Wat een super klantenservice van Wehkamp. In november kochten we een vrijstaande vaatwasser voor onze nog te renoveren keuken. Een maand later, bij het installeren bleek deze niet te passen. De vaatwasser werd kosteloos opgehaald en de inbouw vaatwasser werd binnen een dag geleverd. Nu ruim 5 maanden later zijn we dagelijks nog erg blij met onze aankoop.

Mark Blokhuis
29-04-2017

Snel bevestigd, snel geplust bij het cashback saldo.

Marieke van Muijden
29-04-2017

Goede prijs. Verzending had iets sneller gekund (zaterdag besteld, woensdag 'pas' bezorgd). Verder heel tevreden. Professionele afhandeling.

Peter van Trier
25-04-2017

Verschrikkelijk langzaam (te lang) met uitbetalen. Cashback ten onrechte afgekeurd. De moeite niet om een claim in te dienen. Als je overweegt een product op basis van deze cashback te bestellen, niet doen!

Elena de Boer
24-04-2017

rooster voor de airfryer werkt prima

Elena de Boer
24-04-2017

broek besteld en hij is van mooie kwaliteit en snelle levering. Top!

J Su
21-04-2017

product is goed, maar ben nog steeds niet uitbetaald.

Mikey Van der Zwan
19-04-2017

Even thuisbezorg, gewoon via Cashback XXL, een extra korting , top!

Mikey Van der Zwan
19-04-2017

Iedere aankoop bij mediamark, doen wij gewoon even via Casback XXL!! top!

Mikey Van der Zwan
19-04-2017

Ervaring met centraalbeheer, snelle afhandeling cashback!

Mikey Van der Zwan
19-04-2017

Binnen drie maanden CB ontvangen en bevestigd gekregen

Bart R
14-04-2017

Nog steeds een van de beste dagaanbieding websites! Super dat deze ook aan CashbackXL mee doet!

Bart R
14-04-2017

Cashback altijd snel bevestigd!

R Kokkeel
05-04-2017

Coolblue is altijd top. Heb al meerdere cashbacks ontvangen via Coolblue orders.

Ralph Rigter
30-03-2017

https://youtu.be/Nif4SdUUngo

Mikey Van der Zwan
24-03-2017

Snelle afhandeling bevetiging en uitbetaling, eerder deed ik mijn aankopen zonder CASHBACK, dit is een leuke extra!

Ruud van Melick
23-03-2017

Cashbacks worden direct bevestigd maar de uitbetaling duurt extreem lang. Soms tot wel 3 maanden na de daadwerkelijke overnachting

Kaylee Van Sikkelerus
21-03-2017

super, snelle uitbetaling ook!

Tobias Waasdijk
17-03-2017

De cashback werd niet geregistreerd. Gelukkig kon CashbackXL het samen met Blokker dezelfde dag nog oplossen. Top!

Jessica Massen
02-03-2017

presies op de tijd wat aan gegeven stond op de site met levering

Sanne Haas
01-03-2017

Na 2 maanden pas goedgekeurd maar de hoge cashback maakt een hoop goed!!

Sanne Haas
01-03-2017

Super actie en lekker snel goedgekeurd!

Patrick Smits
28-02-2017

Snelle en goede levering van een tablet!

Joost Groen
27-02-2017

Zeer snelle levering + uitbetaling cashback.

Manon Boertje
22-02-2017

Bij aliexpress bestellen is al lekker goedkoop en dan krijg je er ook nog cashback op ! Makkelijk en snel

Erwin Cozijnsen
13-02-2017

Fijne en snelle service. Leuk dat je om zo'n manier een deel van de bezorgkosten terug kunt krijgen.

Nadia Niet
12-02-2017

Snel bevestigd, uitbetaling was redelijk vlot. Fijne webshop.

Jeewan Kalloe
10-02-2017

Overschrijven ging simpel en makkelijk. Je zorgverzekering kon je makkelijk op maat afstellen en de prijzen hiervan werden overzichtelijk en duidelijk getoond.

Seldan Akin
09-02-2017

Wauww!! Snel bevestigd en uitbetaald:)